Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    válasz Attix82 #13868 üzenetére

    Akciósan elkaptam az iPon-ál egy MSI 7770-et pontosan 23800ft.-ért. Haza hoztam,ahogyan kibontottam láttam,hogy nem pakolták túl a dobozt,benne a kártya egy hungarocell szivacsban,alatta egy Driver CD,és egy 6pin-es átalakító.

    Kártya magában könnyű súlyra és elég gagyi hűtéssel rendelkezett. Bekapcsoláskor felpörgött szokás szerint,terhelés közben hallatszott a venti elég rendesen,alapjárat visszakapcsolásnál elég sokáig hűlt,így akkor is még egy jó 5 percig lehetett hallani. Gondoltam megnézzem mit bír húzva,1100/1200-ig elmentem,mikor játék közben hirtelen elsötétült a kép,aztán visszajött,de már a játék FPS-e lement legalább 3-5-re. Kiléptem a játékból,újra elindítottam vlmit gyári órajelen,ugyan úgy 3-5 fps-el ment. Gép újraindításnál már nem volt gond,megint minden játék hibátlanul futott.

    Úgy döntöttem felrakom ide PH-ra,aztán eladom,pár ezret keresve még rajta. Nem telt el 2 óra a hirdetés felrakása után,már jelentkeztek is érte és el is vitték. Természetesen 3 év garancia járt hozzá,szóval ha ténylegesen hibás kártya volt,kárpótolja a vásárlót.

    Továbbra sem találtam normális teljesítményű új Nvidia kártyát,mert GTX 650-et nem nevezek annak. :) LeC-nél észrevettem egy bontatlan 2 év garanciális XFX 7770-et,dupla ventis hűtéssel,ré kérdeztem minőségileg,megerősítette LeC,hogy nagyon rendben van.. 25K-ért jutottam hozzá,1k-t lealkudva.

    Hazahoztam a kártyát,kibontottam a dobozt,tele marketing poszterekkel-matricákkal és leírásokkal. MSI-vel ellentétben kaptam hozzá Displayport to DVI átalakítót,HDMI kábelt,DVI to D Sub átalakítót,6 pin-es átalakítót és természetesen egy Driver CD-t. Kártyán a dupla ventis hűtés le fóliázva teljesen,maga az egész kártyának 2X nagyobb súlya van,mint a volt MSI-nek.
    Alapjáraton és egyaránt terhelés közben sem hallani a hangját,bekapcsoláskor portalanítás céljából szintén felpörög,ezek mellett porgátló hűtéstechnológiával van ellátva. részletek
    Kártyát jelen esetben is 1100/1200 órajelen használom stabilan,de volt már 1100/1250-re is felhúzva,hibátlanul üzemel.

    Összemérve a két kártya összetételét,ég és föld,ezért volt ez a kijelentésem. :R

Új hozzászólás Aktív témák