- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
de dinamikust semmi értelme használni...
jáccol vmivel, pl batman arkham asylusm, a kép nagyrésze sötét, csak 1-2 helyen ég a lámpa ilyesmi, ezmeg mivel a kép 80% a sötét, leveszi a háttérvilágítást, aztán már a lámpákat is alig látni... tényleg sok értelme van!
majd hapixelenként vagy legalább csoportonként lesz háttérvilágítás állítás, akkor majd lesz értelme a dinamikus kontrasztnak
de olyanból még tv is csak 1- vagy 2 darab van millió nagyságrendben, nemhiszem h 94 ért iylen monitort kapsz....
-
SimonYana
addikt
Ha full ledes akkor nem kérdés!
Ha most én vennék monitort akkor én is megvenném!
Most viszont nagyon megfelel BenQ Wide 24 E2400HD -
SimonYana
addikt
Én nem vennék még ledeset!
Ennél nemtudom hogyan van,de amit most 2-3száz között árulnak TV-t azok csak fél ledesek!
A közepe egyiknek sem led csak körben a széle!
Erre jó odafigyelni!
Amelyik full ledes az 400-tól kezdődik.
Nem vagyok biztos abban , hogy 100-ért full led moncsit adnak! -
KlezOne
tag
Hello!
Nekem Gigabyte 5850-es van, és nem ciripel, jó a hütő (volt egy sorozatnak nagyon sz*r hütője).Viszont 82-értnagyon jó árban van az 5870.Én 72-ért vettem az enyim.
Amugy terhelés alatt (Far Cry fullon) felmegy a kártyám 90 fokosra, de ha kilépek közbe a win-be hirtelen megpörgeti a ventit és 65-ig leviszi, aztán megint hagyja game alatt felmenni, üresjáratban pedig 47 fok körül szokott lenni, mennyire jó értékek ezek? -
TomiLi
addikt
Gondolom ezért kérdezted: Gigabyte 5870
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest