- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
front3r #16188 üzenetére
Hát hallod, amekkora hévvel be lett ez reklámozva ez a MLAA, mint iszonyat HD6800 feature, ez egy akkora kalap sz*r... Egy nagy homályos szürkésebb árnyalatú maszatot gyárt a képből, így nem nehéz az éleket kis teljesítményigénnyel bárhonnan eltüntetni....
Itt csak az a bosszantó, ha valaki véletlen ezért vesz HD6800-at, hogy fú, dejó, mindenhol lesz AA-m, és meglátja az eredményt... Én tuti gondolkozás nélkül vágnám az apróba a karit egy ilyen poén után.... -
fsb1000
nagyúr
válasz
front3r #9428 üzenetére
Köszönöm, ki is próbáltam.
Nem volt nagy reményem, hiszen ugyanebben a konfigban GTX275-vel és SLI-kkel nem volt ilyen jellegű micro-stuttering, ebből arra következtettem, hogy nem a CPU magok WIN7 általi parkoltatása a gond. (HT-vel volt probléma, de azt lekapcsoltam már rég)Meglepő, de mégis segített valamit a parkoltatás kikapcsolása, a dadogások kicsit ritkábbak letek, de ami a lényeg, hogy a hosszuk lecsökkent 100msec alá. Igy már játszható lett a GTA4.
Úgy tünik minden mindennel összefügg.De a lényegi megoldást abu javaslata hozta meg, beállítottam a Vsync = ON-t.
Ugyan full beállításnál még 5870-nel sem lehet elérni mindig a 60fps-t, mégis ez a limitáció drasztikusan lecsökkentette a dadogást. SZinte már észre sem veszem, kellemes igy játszani.
Csak anyi a probléma, hogy a VD és DD csúszkákkal kell keresni egy optimumot, ahol még nem túl alacsony az fps, de a VSYnc még megszünteti / kisimítja a stutteringet. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
front3r #9287 üzenetére
Én a proci tesztből a Linpack-ot vagy mit indítottam el, hát nem semmi, a prime95-el sem ment még a proci 65fok fölé, de ez olyan volt, hogy az egyik pillanatban 50 fok körül 2mp múlva már az látom, hogy 80fok és egyból le is állt a progi(a gép nem fagyott meg szerencsére)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
front3r #9169 üzenetére
Köszönöm!
(már XP nem is lesz?)Te mit értesz stutteringen?
- Amikor 3-4 vagy akár 10-20 seccenként kicsit megakad de megy tovább. Az akadás jól észrevehető.
- vagy szinte állandóan mikroszakadozottan megy (ez alig észrevehető) és kb 1-2 seccenként van egy pici rángás. 20msec helyett 30-50msec a képváltás ilyenkor.Az első nekem nincs 5870-el.
A második csak akkor látszik, ha körbeforgok a nézőponttal. (először azt hittem koszos az egér alja). De tudok találni olyan beállítást ahol ez sincs. Remélem a 10.3a ezt is végleg megszünteti és nem kell játszani a csúszkákkal, -
fsb1000
nagyúr
válasz
front3r #9103 üzenetére
hehe... a Metro 2033-at nem ismerem, viszont az 58xx a Crysis rajongok kedvence lehet.
1920x1080 fullban 32,1 fps!!! Ami több mint a GTX275 SLI-vel (ehhez hasonlítom, mert eddig az volt a legerősebb VGA cuccom)
tomta:
Milyen játékoknak kell ez az nv Physix támogatás?
Van itthon egy 9800GT-m, lehet kipróbáznám vele.CrosFire kompatibilítás:
-
fsb1000
nagyúr
válasz
front3r #8965 üzenetére
Köszi az infókat.
Eddig azt hittem, csak SLI vagy CFX rendszerekben jelentkezik a (nemlétező) stuttering probléma.
Többek között ezért mondtam le a 2x5850 vagy 2x5770 beszerzéséről és ezért próbálkoznék újra 1GPU-s rendszerrel.
Sajnos épp a GTA4 és COD érzékeny erre a ficsörre.... Remélem nem a számítási teljesítményhez képest relatíven keskeny memosávszél az oka. GTX-nél sokkal jobbak az arányok.Dirt2 kupon eladható? Mert azzal nem játszom, bár tesztelni jó volt a demójával.
-
LEON-T
aktív tag
válasz
front3r #8899 üzenetére
Sajnos egyenlore meg nem lattam vaporra mukodo biost tuningbiost. En stock coolerrel max 1.2-1.225vt adnek neki.Lehet vapor jobban birja a hutest csak mint mondani szoktam a vrm homersegletet vegyuk inkabb alapnak, es teszteljunk OCCT vel
En jelen pill 1.175 on hasznalom 900/1200 on. Boven jo.
Msi afterburn nem mukodik nalad? Csak cfgbe kell atirni cuccost azt hello.
Egyebkent meg szerintem pihentesd a bios mokat. Legalabbis mig esetleg BAGZZlash kollega nem csinal ujjabb verziot, ami esetleg kezeli normalisan a vaporos biosokat.
Ez olyan mint a biosban a vent. szabalyozas.. Az is pihi, de dolgoznak rajta. -
LEON-T
aktív tag
válasz
front3r #8875 üzenetére
[link]
Msi afterburn [link]
A felso link hogy lehet biosban voltot/mhz et allitani.En is megcsinaltam mert msi afterburnbe-bol csak a ventiszabalyozas kell.
Also link pedig h lehet mas kartya szamara is elerni a voltage controlt msi afterburnbe
En azt mondom magad lockold ki a biost. Ergo leszeded a gpuzt lemented vele a gyari biost es RBE editorral magad tolod feljebb a mhz limitet.
Todynal mukodik, igaz o sapphire 5850 nel csinalta meg.Megjegyzes. Lehetoleg az ne csinalja ezeket a dolgokat akinek nem referencia kartyaja van
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Windows 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest