- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivanka
csendes tag
Nagyon úgy néz ki megoldódott a meghajtó probléma:
Driver sweeper teljes takarítás + nvidia létező összes bejegyzésének kiirtása, csökkentett módban még egy driver sweeper, majd legújabb intel chipset driver fel, ati oldaláról display driver only, reboot, majd ccc második lépésben (9.12).
Így az elmúlt 2 napban minden ok, nincs fagyás vagy akadozás. Crysis Warhead és Dirt2 szépen fut, bár én nem HD-ben nyomom.
Egy darabig nem frissítek drivert az biztos. -
Sennalacy
aktív tag
8.690. de páran nem szerették a Guru 3D fórumán.. állítólag van a neten egy 8.70-es is, de ezek mind párhuzamosan fejlesztett béták, nem lehet tudni csak a számból, hogy melyik az újabb. Remélhetőleg kijön a hivatalos 10.1-es is hamarosan. Azért az érdekes, hogy az MSI-nél kiraknak egy béta drivert anélkül, hogy felhívnák rá a figyelmet, hogy ez még nem végleges, de tényleg itt van.. [link]
-
Bajnokfoto
csendes tag
-
SimonYana
addikt
Szerintem nincs köze a ramnak ehez!
A tunignak sem. VGA és a lap között lesz valami ....pottyantós
Mikor nincs kép és ki kapcsolod a moncsit és vissza akkor sem jön be a kép az asztalról?
VGA nincs húzva?
Még próbáld meg a tuningot esetleg vissza venni egy szorzót , vagy alapra és kiderül Gicz-nek van e igaza.Lehet hogy maga atuningnál van valami gebasz a VGA kezeléssel! -
SimonYana
addikt
Igen jól érted,csak az az 5850-es aminek 775 a max.
Ha Asus biost teszel rá akkor magasabb.
Csak lehet az zavart meg hogy én az 5850-es Sapphiret lecseréltem 5870-re!
Így nem kell tuningolni!
Na jó azért cseréltem le mart jó lett rá az 5850-es blockom is és nagyon jó árban kaptam meg a Barátomtól! -
Dele77
csendes tag
1, a, Multizom COD4-el és ott szerintem a frame rate többet számít, mint a felbontás...
b, CRT monitorom van, így nem vagyok rákényszerítve a nagy bontásra, viszont élvezem a magas frissítési freki előnyeit
2, Azért van XP-m, mert a vistát nem csípem, számomra nem jelentett megfelelő alternatívát.
A win 7-re készültem már ősz óta, vettem plusz 2giga RAM-ot, meg most a VGA-t meg tudtam venni, mert a P35-ös lapomat nem tudták cserélni garanciában, de felajánlották a beszámítást és én ezt választottam.Win 7-el még várnék, míg minden progi és driver elérhetővé válik rá. Lehet, hogy furán hangzik, de én legális Win 7-et szeretnék majd venni, és az bizony nem olcsó...
Remélem kielégítő választ adtam és nem gondolod már, hogy totál hülye őskövület vagyok
-
Azért kérdeztem, mert alaporajelen (2D-ben), pöttyözik pár ikon a desktopba, ha a gpu kihasználtsága 5% felett van, föleg a vlc playerben a filmek közben a képben vizszintes rövidke fekete csikok jelentek meg.
De már sikerült megoldanom.
Csináltam Ati Tray Tools-al 2 profilt: egy 2d-et (157/300-0.963V), és egy 3D-et (900/1250-1.128V).
Eltüntek a pöttyök-rövidke csikok, tul kevés lehettett az az alaporajeles 0.950V, ezért kellett emelnem 0.963-ra legalább, és igy jo minden.
Csak rájöttem nah -
FoBCRaistlin
őstag
nem is sírok, bitang cucc, felesleges húzni. főleg, hogy egyenlőre egy gagyi 18"-os moncsival szenvedek, mert a fantasztikus szervíz 2 hónapja ül a monitoromon.
3dmark babérokra esélyem nincs 2 maggal, bár 48xx kategóriában azért egész jól sikerült.DigitXT teljesen igazad van, szó se róla. mark06 már nagyon nem ezekre a karikra/rendszerekre van.
-
FoBCRaistlin
őstag
visszajön gariból a monitorom, nálam is az lesz. MW2 multit tolom én is most viszonylag sokat, arra bőven elég lesz nekem is full hd.hoz.
hangsúlyoznám, én is alapon fogom tolni a vga-t, meg VID alatt 4ghz-n a procit, és bőven elég lesz a kraft. csak folyton késztetésem van egy kis tunningra.
kinézetre is nagyon tetszik a kari, így valószínűleg kicsit tovább fogja húzni léghűtéssel, és nem boncolom fel -
TTomax
félisten
Ez egy nagy marhaság.... neked ilyet a windows sosem irt se az XP se Vista se Win7,tökéletesen müködik a CF egy hiddal minden funkcióval kétkártyás rendszer esetén.Aki valaha is használt CF az nagyon jól tudja ezt...
Valamire te szerintem rosszul emlékszel,volt már egy pár CF-em söt most is tervezek egyet majd az X48-as lapomba...
Azon gondolkozz el ha 3-4 utas rendszert akarsz akkor hogyan kötöd öket össze dupla hiddal... a második csatoló pont ezért van ,ráteheted ugyan de semmi jelentösége az égvilágon nincs... söt vannak olyan CF ready radeonok amikhez még hid sem kell akkor is mennek szépen CF-be... felesleges ráaggatni két hidat egy kétkártyás rendszerre...Amugy semmi jelentösége nincs,csak van aki nem kap hidat a csomagba csak pl az egyik VGA-hoz ,akkor nehogy leküldjük a még egyért feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest