- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
Konfigos #1895 üzenetére
1.175V akart lenni ami szerintem még stabil lesz
Szerk: Bios 1.175 volt CpuZ 1.2 volt Prime stabil 1óra
-
audi100td
nagyúr
válasz
Konfigos #1883 üzenetére
"Addig is éppen a proci alulfeszelését nézem hogy meddig stabil 3ghz-en ha valakit esetleg ez érdekelne"
Engem érdekelne
Amúgy szerintem elégedett lehetsz a 3,9GHz-el is, viszont az egyik osztrák oldalon olvastam, hogy valakinek prime stabilan megy vízzel 4,2GHz-en, mondjuk ezt igazoló képek nem voltak róla, de ez nem is "olyan" oldal, csak egy webshop, ahova lehet a termékről véleményt írni, mint pl. newegg-en.
-
jones965
Modder
válasz
Konfigos #1825 üzenetére
Egy dolgot ne felejts el, mert hiába van megfelelő hűtőborda a feteken, ha nincs légmozgás rajta a cpu blokk miatt, ugyancsak túl fog melegedni.
Én is így jártam anno az asus crosshair lapommal, amikor a cpu-ra blokkot tettem, hiába volt a csodás gyári heatpipe rajta a saját ventijével, felforrósította az egész lapot, úgy hogy ment a levesbe az is.Egyébként én is meg vagyok lepődve az árakon, mert sok helyen még bőven 70e ft fölött kínálják a 940-es procit. Valszeg azok, akik gyorsan akartak kedveskedni a potenciális vevőknek, erre az intel árcsökkentése keresztbe tett nekik. A jelenlegi ár biztosan stagnálni fog jó pár hónapig, mivel a forinterősődés sem fog jelentősen felgyorsulni,
valamint az az új proci ( am3) is ekkorra van prognosztizálva.
-
Oliverda
titán
válasz
Konfigos #1800 üzenetére
Akkor hagy bekapcsolva ha máshol nem zavar. Elrontatni nem fog semmit.
Herr Z: Nem gondoltam hogy olyan áron mérik, annyit nem ér szerintem. A Gigabyte és az Asus is ad ki a jelenlegi forgalomban lévő AM2+ verziókkal hasonló felszereltségű lapokat hasonló árakon. A Giga-nak ott lesz a 770 és 790X az Asus-nak pedig a 790GX.
-
Oliverda
titán
válasz
Konfigos #1713 üzenetére
Nem tudom hogy észre vetted-e hogy Templomegerének ugyanilyen procija van csak a sorozatszáma magasabb, sőt ha jól tudom a PH! tesztben is ilyen proci lesz tehát majd lehet hasonlítgatni hogy ki ér el vele többet. Mindenesetre remélem hogy az enyém akkor már nem ilyen lesz.
-
-
jones965
Modder
válasz
Konfigos #1704 üzenetére
3885mhz még összejött de tovább nem megy sajnos- Te kis elégedetlen
, talán WR eredményt akartál elérni.Az elődjéhez képest szerintem óriási az előrelépés tuning terén.
Ezzel a frekvenciával már a felsőkategóriás vga-kat is magas felbontáson igazán munkára lehet bírni.-próbáltad a memókat másik slotban?- vagy még egy ötlet: nézd meg egycsatornás üzemmódban, magyarul 1 db rammal.
Elég sok tuningeredmény single memókkal jött létre. -
TomBoy1986
veterán
válasz
Konfigos #1700 üzenetére
Van ám...
- ACC-t aktivizál
- CPU túl meleg (3 maggal pedig ha megfigyeled jelentősen 5-8°C-ot is esik a hőfok)
- CPU fesz kevés
- Magas HT-link vagy memvezérlőNem tudom miket lehet még állítani a Bio lapban, de próbálkozz erőszakosan...
Próbáld LargeFFT-t futtatni, s ne a Blendedet, mert Largeban csak a CPU-terheli. Ha így is hibázik, akkor egy kis kakaó kell neki
-
-
-
okay
aktív tag
válasz
Konfigos #1207 üzenetére
Az a szomoru hogy ha AM2+ alaplapba menne a Phenom II 940 akkor ott vagyunk most 100k körül.Ha ugyanezt a kékeknél nézzük ,kapunk DDR2-3 foglalatos alaplapot és mellé Q9450 procit,ez az összeállitás erösebb mint az amd,legalább is az én elvárásaimnak jobban megfelel.
Nagyon kéne az az Árcsökkenés ,csak hát a forint az zuhan.
Elnézést a hozzászolásomért,én is szeretnék AMD-t venni nagyon de mikor? -
Blacki
tag
válasz
Konfigos #1133 üzenetére
Köszi.
Akkor elvileg karcol, cserélni nem naon szeretném szeressem őket.
Red kittek, má nincs is ilyen, én meg naon szeressem óket
Gyakorlatban se WR akarok döntögetni, kb 3.5,----3.6 körül léggel én má elégedett lennék
CSak szépen muzsikáljon. Nekem ennyi kell még az alap 3 -is jó nekem ..
Nem vagyok olyan nagyravágyó. -
whitehand
senior tag
-
whitehand
senior tag
válasz
Konfigos #1013 üzenetére
pont annyi mint az amd alá....ddr3 plusz ugy 6 giga ami mindenre elég
...hát éppen ezaz hanem egy 1.5 éves technologia ellen van igy az amd mit akar? már ne haragudj meg... annak aki uj gépet vesz annak a deneb egyáltalán nem alternativa ddr2-t már nem éri meg venni mivel elavult és folymatason menni fog az ára felfele mostmár... nyárra ősz eleéjére egyárban lesz ddr3mal ott meg a
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest