- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
válasz Sontir Fel #19099 üzenetére
Igen de ott kicsit kevesebb is az adó azt mindig nézd Én megvette 310ér újan az ultit. Majd levizezem meg rakok a configba egy 5800x3d-t aztán 1-2 évig csend. Azúj Ryzen platform még gyermek betegségekkel küzd ott megvárom még a 2.-3. gent ha meg lessz omár occsó 7900xt aprón behúzok egyet ha lesz
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Sontir Fel
őstag
Valószínűleg nem fogalmaztam érthetően. Kicsit megütött a 3 órás kelés, reptérről pötyögtem. Tehát, ha az ÚJ AMD kártya nem NVIDIA áron jön, akkor ez még lejebb csorog. Mondjuk a 6900xt tudását hozó 7700xt lesz 500-700 euró pl.
Itt a haldokló spanyol partok mentén 780-830 euró egy új 6900xt. (Asus, XFX)
[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
nagyúr
válasz kisbéci #19095 üzenetére
térjünk vissza rá 2hét múlva, amúgy meg a csillagok állásából! ha ennyire kíváncsi vagy!
ott a példa az olcsó TUF 6900XT-re egyedül a First-be ennyi még mert beraktároztak belőle 1raklappal még az olcsó időszakból, ezért is van nekik raktáron azonnal átvehető.
Többi boltba is e körül volt, és most mennyi a többi helyen? 620-630.alatt nem találsz!
a többi olcsó 6900XT is erre sorsa fog jutni néhány héten belül!
[ Szerkesztve ]
-
kisbéci
tag
válasz DroiDMester #19093 üzenetére
350 es 400e kozott van 5 féle 6900XT árukeresőn.
1-2 hét múlva 600e felett lesz mind? Ezt kártyából, vagy gömbből jósoltad?“On the first day, man created God” ― Daniel Delgado F.
-
Lincoln76
aktív tag
Úgy döntöttem hétfőn visszaküldöm ezt a kártyát (amit sajnálok mert nagyon jó kártya), de számomra kibírhatatlan ez a "reszelés".
És nem tudom mit, vagy melyiket vegyem helyette...
Beszéltem tegnap a bolttal, ahonnét rendeltem és azt mondták, hogy kb 80 darabot adtak el, de idáig egyet küldtek vissza CW miatt. Nem tudom, hogy cseréljek.-e, vagy menjek nvidia vonalra, amit nem szeretnék, de itt gyakran olvasom, hogy jellemző erre a szériára a CW.
A doom - ami nem jellemző már rám- beszippantott, éppen ezért döntöttem az elállás mellett, egyszerűen szörnyű. Nekem csöndre van szükségem, pedig a kártya nagyon tetszik.
Ha csak fele ennyire CW-zne, már nem érdekelne.Más:
Elnézést, hogy itt kérdezem meg, de biztosan többen tudják rá a választ.
Szóval van ilyen ventilátorom 8 db és tanácstalan vagyok, hogy tudnám ezeket működésre bírni. [link].
Mert az alaplapon (asus) 4-es rgb csatlakozás van, ezeken meg ilyen, mint a lenti képen...
6 ventit szeretnék vezérelni, szóval mire van szükségem, amivel ezeket tudnának működni?
Előre is köszi aki segít ebben
-
nagyúr
válasz Sontir Fel #19091 üzenetére
van fogalmad mennyi lesz egy RTX4090?
segítek
tehát láthatod hogy a leg ocsmányabb, leg szababb is 2000.euró, jelenleg közel 440.ft az euró, tehát ez alsó hangon 880.e + áfa ez több mint 1,1Milló és ugye ez a leg szarabb verzió, ha egy jobbat nézel belőle az több mint 1,2Milló
Szóval ne reménykedj hogy olcsóbbak lesznek a régi VGA-k, inkább mennek szépen felfelé, ha megnézed a 6900XT árát már az is mindenhol felment 600.e környékére!
Ha valaki venni akar még jó áron az most vegyen mert 1-2hét múlva már nem lesz 600.e alatt semmi!
Bossp jó is lenne ha lenne majd 650.é RTX4080, az a 650 inkább 850 lesz![ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
válasz Sontir Fel #19091 üzenetére
Nem lesz magas ár? Szorozd már be az usd-vel meg 1.27-el a 4080 msrp-ját :D az lesz valami 650k?
-
Sontir Fel
őstag
válasz DroiDMester #19025 üzenetére
Ez az Asus TUF 736 euró a boltból. Ugye úgy indult akkor a beszélgetés, hogy ha nem lesz újabb gazdasági válság, háború stb stb stb... Egy jobb 400-as pillanatban már rögtön 300 alatt vagyunk. A békeidős 360nál még 263 környéke az új ár ha nem lesz Nvidia magas ár az új kártyák esetében, nagyon hamar 600 lesz ez boltból.
-
vajgyu04
csendes tag
válasz elder troll #19072 üzenetére
Jól kitárgyaltátok köszi, a sok infót! Egyértelműen azért vettem asus 6900 xt tuf gaming-et, mert a legolcsóbb 6800 xt 10ezerrel volt olcsóbb. Most pl. jobban örülnék, ha már korábban egy izmosabb tápot vettem volna, de ugye akkor nem kellett... Kicsit túllőhettem volna, mint most a videokártyát. Szerintem most ez jó ár-érték arányban volt 350k-ért. Az elmúlt 2 hétben úgy láttam minden kártya[is] drágul... egy 850 wattos tápot meg beszerzek idővel..
[ Szerkesztve ]
-
vajgyu04
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
Ph tesztekben is teljesítményt írnak, tippre ezért asszociáltam fps/pontszám kifejezésre.
-
Moby
addikt
válasz elder troll #19084 üzenetére
Sorry, amikor ilyen szavakat látok leírva, mindig a mérnök oldali agyféltekém kapcsol be, nem a gamer odali
-
elder troll
őstag
Szerintem itt értettük félre egymást. A kártya teljesítménye alatt az adott játékban elért fps-re gondoltam (vagy 3trémárk pontszám), és arra, hogy alulfeszeléssel ez az érték nem fog csökkenni, de összességében a kártya fogyasztása viszont igen (ezzel a hőtermelés és a zajszint is). Vagyis van az a szint alulfeszelésben, amikor a kártya nem éri el a fogyasztási korlátot/keretet.
Amúgy az előttem szóló kiragadott részére reagáltam:
"De ha lecsökkenti a teljesítményét, akkor nem lett volna egyszerűbb eleve a kisebb kártyát vennie?"
Itt értettem félre a teljesítményt szerintem, de amúgy is olyan vagyok, mint a 80-as szeg
Most vegyük ki a képletből a 3600-as ryzen processzort. Ugyanannyiért kapsz 6800xt-t és 6900XT-t, akkor melyiket vennéd?#19083 Moby
Teljesítmény és teljesítmény nem ugyanazt jelenti két különböző usernél[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Én csak egy ilyen egyszerű dologra próbáltam rávilágítani, hogy a teljesítmény az az áram és a feszültség szorzata. És ha a telejsítményt akarom csökkenteni, az úgy nem fog menni, hogy a feszültséget csökkentem, az áramot meg növelem. Ennyi szerettem volna csak leírni
[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
De azzal az állításoddal tévedsz hogy "nem lett volna egyszerűbb eleve a kissebb kártyát venni". A 6900xt-n valószínűbb hogy jobb chip van. +Az egyéb extrák amivel több. Ugye én most 2 hétig 1.0 V-on használtam. Ezzel is bőven 20000 feoett colt a time spy gs-om és pl Warzone ilyen 140-170 wattal elvolt magas órajelek mellett :D még így is vert sztem egy táposabb 6800xt dobozból kivéve teszem azt 275W-os tdp-vel.
-
Moby
addikt
válasz elder troll #19075 üzenetére
És ha alulfeszeléssel érted el a 300W-os limitet, akkor mivel kímélted meg a tápot ahhoz képest, mintha nem feszetél volna semmit? Én nem arról beszéltem, hogy az alulfeszelés FELTÉLENÜL a teljesítmény csökkenésével jár, hanem arról, hogy ha nem mész el vele addig, hogy azzal járjon együtt, akkor a táp felé nem csináltál semmit. Ha az 1.2V-os alapállapothoz kevés lesz a táp, akkor 1 volton is kevés lesz (valójban nem, mert az 1 voltot a curve nem fogja elérni, és a 320A-es TDC, tehát szépen be fogja verni a fejét 300W alatt, meg az fps is elkezd majd csökkeni).
Az egész onnan indult, hogy kevés a táp, és akkor feszeljen alul. Ha kevés a táp, akkor nem a feszt kell csökkenteni, hanem a felvett teljesítményt kell csökkenteni. Azt lehet alulfeszeléssel is elérni, de a lényegen az sem változtat: kevesebb teljesíménnyel annyit fog menni a kártya(fps-ben, sebességben), mint másik olyan kártya, ami szintén kevesebbet eszik. Szeritem ennyire nem bonyolult ez Értem, hogy fesz szabályozással növelhető a freki/valós teljesítmény görbe, de itt most nem ez lenne a cél, hanem a felvett teljesítmény csökkentése. Nem az aránya, hanem nominálisan. -
-
Devid_81
félisten
En is alulszfeszelnem biztos ami biztos.
6900XT eleg durva peak-eket tud am okozni....
-
elder troll
őstag
Nem fért bele a szerk időbe:
Abból indult a dolog, hogy fórumtársunk szerint kevés lehet a 650W, és ezért írtam az alulfeszt. De alapból is javasolnám a kisebb hőfok és zaj miatt.#19078 Devid_81
Card only 618W
Ezért érdemes használni fogyasztásmérőt, jelen esetben nem aggódnék a 3600-as ryzen miatt, de sokkoló ez a 600W+ tüske.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz peu407 #19074 üzenetére
Köszönöm, én annyira nem vagyok vele elégedettt. Rohadtul megúszosra vettem a figurát a lágy csövekkel, majd egyszer megjapja a merevcsöveket, és akkor tényleg úgy fog kinézi, ahogy megérdemelné. Időhiány.
Ilyen, vagy ehhez hasonló panelt kapsz az aliexpressen is, de van jópár olyan bolt itthon is, ahol pl. raspberrykkel foglakoznak, ott is előfordulnak hasonlók. Vagy van az EK-nek a Lumen-je kifejezetten erre a célra, ami nagyonszépen be van dobozolva alu dobozba, nem is adják annyira drágán. Sok alternatíva van, sokféle képaránnyal, még okosórákba való kerek oled is kapható, hdmi csatolóval. -
elder troll
őstag
Random példa:
Gyárilag 1,2V-ot ad a GPU-nak, ezzel 2200Mhz körül elfogy a TPD (letojom, hogy minek hívják most) keret. Leveszed a feszültséget 1,1V-ra, és utána 2300-2400 Mhz között tudja tartani az órajelet a 300 W-os kereten belül. Akkor mi lett visszafogva? Mi lett lassabb?
Ebben az esetben csak a feszültséggel játszottunk. Nyilván lehet cifrázni, de az alulfeszelés nem egyenlő a teljesítmény csökkentésével, ezt neked kellene a legjobban tudni, és nem középsulis szintű oltásokkal fárasztani.
Alapvetően azért írtam az alulfeszelést, hogy 1000%-og biztosan beleférjen a 650W-ba.
Amíg nem láttam fogyasztásmérővel, hogy mennyit ránt ki a konnektorból, addig nem tudnék biztosat mondani, de alulfeszeléssel bőven belefér, főleg 65W-os procival, ami amúgy is visszafogja a kártyát.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz elder troll #19072 üzenetére
Ha nem csökkenti a teljesítményt (a felvett teljesítményt), akkor a táp szermpontjából minek feszel alul? 300W az 300W a táp felé. Mindegy hány voltból, eg hány amperből rakom össze, az már csak a VRM dolga, nem a tápé A táp felé a 12V-os ágon ugyannyi amper fog folyni. A táp szempointjából neki onnantól érdekes a kérdés, hogy annyira alámegy fesszel, hogy a TDC limit miatt elkezd kevesebbet fogyasztani (a táp felé), és természetsen csökkeni a teljesítmény. Más esetben nem csinált semmit, áram szempontjából. Ez ilyen egyszerű fizika, még a középiskolai szint alatt
-
elder troll
őstag
válasz vajgyu04 #19070 üzenetére
A GM félmonduláris verziója a core családnak, specifikációk alapján 1:1-ben ugyanaz a moduláris kábeleket leszámítva.
Még komolyabb processzorral is illene elvinnie a gépet, de biztos ami tuti alapon alulfeszelném a kártyát. Már-már kötelező ezeket finomhangolni, halkabb és hűvösebb lesz azonos vagy akár jobb teljesítmény mellett, mert jobban tudja tartani az óralejeleket.
Tippre nem 3dmark-kal és egyéb benchmark-okkal játszol, szóval oc-nak nem sok értelme van.#19071 Moby
?
Az alulfeszelés mióta csökkenti a teljesítményt? Épp ellenkezőleg, jobban tartja az órajelet a tpd keret és hőfok miatt. Gyárilag nagyon túlfeszelik a kártyákat, 6800xt-m is szerette az alulfeszt, csak azok a fránya tücskök gyilkolták az agyam helyét.
Seasonic nem szarral gurigázik, ha papíron bírja 12V-os ágon a 650W-ot, akkor az le is adja, és erre vállalnak 7 év garanciát.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz elder troll #19069 üzenetére
De ha lecsökkenti a teljesítményét, akkor nem lett volna egyszerűbb eleve a kisebb kártyát vennie? Nem tudom, csak kérdezem. Én nem értem mi a pláne abban, hogy veszek egy nagyot (bármit) drágán, amit aztán addig butiítok, hogy beleférjek. Miért nem veszek eleve akkorát?
-
vajgyu04
csendes tag
válasz elder troll #19069 üzenetére
Ez a fajta tápom van: https://seasonic.com/core-gm
Nem pont az, amit te linkeltél, de ugy látom ez is olyan. -
elder troll
őstag
válasz vajgyu04 #19067 üzenetére
Ha alulfeszeled a kártyát, akkor bőven bele kell férnie 65W-os procival. Gondolom 1 ágas (12V) seasonic core 650 tápod van, ez 12V-on le tudja adni a 650 W-ot.
-
vajgyu04
csendes tag
Sziasztok! Végül 6900 xt-re esett a választásom, ugyanannyiba került mint a 6800 xt. Kérdésem, hogy a Ryzen 5 3600, 650 seasonic gold táppal elég lesz neki? Vagy érdemes idővel ezeket is cserélni? Ultraszéles qhd monitorral fogom használni.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Dehát ezt mondjuk itt napok óta, hogy ha már szétborítod, vizezd le!
Kijelző: buydisplayről van, ilyeneket építünk be bizonyos eszközeinkbe(közönséges 1920*1200 ips), az illesztő egy sima mipi-hdmi interfész, tizenkettő egy tucat belőle, de ez így nem éri meg, mert drága, illetve ennyiért vagy kicsit többért ott az EK nagyon szépen dobozolt kijelzője (Lumen). Ilyen csak akkor kell, ha nagyon vékony kell, vagy valami custom helyre akarod betenni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
BeZol
őstag
válasz DroiDMester #19055 üzenetére
Jogos, de én nem erre gondoltam most így utólag a válaszodat olvasva, hanem arra, amikor valójában betölt a géped, csak nem ad képet onnantól h Windows tölt befele.
Tehát azért lenne szükség a kényszerített safe-módra, mert nem crashel ki a Windows, hanem valójában betölt, csak fekete a képernyő. (és ha nincs integrált videókártyád, vagy második videókártyád, akkor hiába dugsz rá még1 kijelző a videókártyára, azon sem lesz kép, de a Windows futni fog)Tehát még ott kéne tudni elindítani egy safe-módot, mielőtt a Windows betöltőképernyő felbukkanna.
-
Bossp
addikt
Ahh köszi! Ma berendelem aztán jövő héten műtét (: Amúgy tegnap tesztelgettem 1.2V felejtős legalábbis 4k gaminghez mindenképp. egy 5-6 éve játékkal játszottam tegnap tdp limit kitolva 350W 1.2 V-ot megkapta 2800 volt talán belőve de 2450 fölé nem ment a gpu mert a 350 watt végig ki volt akadva . Marad ez mindenképp 1.1 V-on.
-
Moby
addikt
válasz DroiDMester #19055 üzenetére
Nálam ilyen re nincs szükség, van egy beépített mini monitor a gépben, ami mindig aktív, és az integrált hajtja
-
nagyúr
nem kell semmi trükk és beállítás a csökkentett mód magától elindul ha 2x egymás után nem tudott elindulni a windows 3ik indulásnál bejön a választási lehetőség hozzá.
Boot után mikor bejön a win logo nyomsz egy reset gombot a gépen, majd megint megismétled és 3.ik indulásnál meg bejön a lehetőség a csökkentet mód indításhoz.felesleges az integráltal vacakolni, át dugdosni a monitort biosba át állítani stb....
-
palfitom
félisten
Mikor megy már ki végre a köztudatból ez az "X proci kihajtja-e Y vga" kérdés?Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
A 6700XT-nek elég a 10400F-es proci?
-
Moby
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Bossp: annyit esetleg még megnézek, hogy a vrm és a ram egy síkban van-e a plate-en. Ha igen, akkor egyszerű a dolog, mert a ramok magasabban vannak a BGA beültetés miatt, ergo helyes lehet a feltevésem, hogy a VRM-en van a vastagabb. Ha viszont nem egy síkban vannak, akkor nem megyünk semmire, mert a digit tolómérőm nincs itthon.
-
BeZol
őstag
- Mit csinál a delete SPPT?
Ha előtte Write SPPT-ztél, akkor a windows registry-ben beírta magának a dolgokat.
A Delete SPPT-vel tudod kiszedni a windows registry-ből, ergo így gyári beállításokra mentél vissza. (újraindítást követően)
- Ha valami baj van, hogyan tudok visszaállni teljesen a gyári beállításokra?
Fentebb leírt módszerrel.
Annyi, hogy ha nagyon elállítassz vmit és nem ad képet a windows betöltésétől kezdve, akkor át kell menjél másik videókártyára (integrált gpu-s procik előnyben), különben nem fogsz tudni ide eljutni.
Elvileg vhogy meg lehet oldani, hogy Safe mode-ba kényszerítsd a windows-odat (ekkor nem tölt be gpu-drivereket, ergo nem para h elállítottad az MPT-vel), de ezt akkor még a bűvészkedés előtt érdemes beállítani. Én erre nem jöttem rá hogyan lehet, meg volt integrált grafikám, szóval ha sikerülne, oszd meg velünk is.[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Mi a gyakorlati tapasztalat 6800 vs 6750XT sebesség témában?
Én vásárlás előtt jópár tesztet megnéztem, a 6800-at kicsit erősebbnek hozták ki benchmarkokban (7-10%) de játékteszt videókban a legtöbb helyen fej fej mellett teljesítettek, vagy sok helyen még a 6750XT-nek volt fps előnye, néhol nem is kevés. -
Moby
addikt
Na, megnéztem a gyári hűtést. Nem emlékeztem rá, de szinte minden letört róla, kidobálhattam róla, nyomokban tudtam csak vizsgálni a padeket. Azok alapján nekem mindenhol egyformán másfelesnek tűntek Ha mégsem, és nagyon tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy a VRM-en lehet kettes, de ez csak találgatás. Így sajnos semmire nem mész velem. Azt tudom, hogy mennyi kell rá (8x10x10 a ramok, 100x6+64x6 a VRM).
[link] Itt találtam bontva képet róluk, de itt sem vélek kép alapján felfedezni köztük különbséget a vastagságban.
[link]
Esetleg DroiDMester módszerével felfűteni leszedés előtt, hátha úgy lejön szépen, és akkor lehet talán méricskélni, bár hogy egy padnél 5 tizedet hogyan lehet kimérni, ezt nem tudom. -
Moby
addikt
MPT-ről lenne pár kérdésem, amiről a linken sem találtam választ:
- Mit csinál a delete SPPT?
- Ha valami baj van, hogyan tudok visszaállni teljesen a gyári beállításokra?Köszi!
-
Lincoln76
aktív tag
Összeraktam a gépet, új ház, táp (platinum 1300w) CW nem tűnt el, nem is halkult semmit.
Már azon gondolkozok, hogy elállok a francba, mert...
Nem tudom jobb lesz lesz, vagy még rosszabb. Tanácstalan vagyok most, még van 1 hetem dönteni. -
Bossp
addikt
A Carbonaut-ot ismerem, hát sokkal gyengébb mint bármelyik paszta úgy néztem. Na meg vanaz oldal itt irják is hogy a red devil 6800 XT-hez 1.5 és 2 mm kell de hogy melyikből mennyi... gondolom mindkettőből bőven elég lesz a kissebb
-
Sontir Fel
őstag
Lassan 20 éves a regisztrációm, de nincs 80-100 értékelésem... hagyjuk már ezt.
Persze, tegyél még kitételek... esetleg csak Pest és Baranya megye legyen játékosÉrtem, hogy fáj a lelkednek, de ez az élet. Ha nem lenne gazdasági probléma a világban már simán 200 lenne
-
Moby
addikt
Én nem hiszem, hogy van itt olyan, aki a gyárin cserélt. Én is vettem, meg cseréltem, de nem a gyárin, hanem a vizes blokkon, oda meg másmilyen kell. Az alphacoolra a gpu oldalra 1mm-es kell, én Gelid Ultimate-ből vettem egy 90x50-es lapot, azt vágtam fel, bőven elég volt. Hátul nem cseréltem, ott nem megy szét amit az alphacool adott, de hogy ez hogy segít rajtad, aztnemtudom Megvan a gyári borda, de nemtartom itthon, holnap esetleg leméricskélhetem miből mennyi van rajta, de nem biztos, hogy lesz rá időm.
-
mpierre
veterán
A W/mK előtt az elérhető legnagyobb szám álljon.
Egy vram modul kb 12×14mm méretű, a vrm-re kb kártya szélesség×4-5mm-t lehet számolni.
Érdemes jútyúbon keresni valami szétdobós vidit. Meg pár külhoni fórumot olvasgatni.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Motion_Blur
félisten
Bizony, a 6900XT-k 300 körül mennek, a 6800XT-k 240-250k.
Sima 6800-at lehet kapni 190-200-ért.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Bossp
addikt
Srácok akinek Red Devilje van és cserélt már Thermal Padot. Melyiket érdemes venni? Azt látom hogy 1.5 és 2mm-es de mégis melyik fajta? Oké Gelid de abból is van egy csomó meg mennyit kellene vennem?
-
nagyúr
válasz Sontir Fel #19024 üzenetére
ez, se nem normális(referencia gagyi hűtés) se nem 200.ba kerül!
Szóval még mindég csak álmodozhatsz róla.........
Ja és olyan eladót keress, akinek legalább 80-100+ értékelése van nem ilyen aki 3napja regisztrált!
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
válasz DroiDMester #17700 üzenetére
-
LK
addikt
-
vajgyu04
csendes tag
válasz Motion_Blur #19015 üzenetére
Ryzen 5 3600- as proci, idővel majd lehet azt is cserélem, főleg ha nem tudná kihajtani. Még nincs meg a kártya. Valószínű Saphire Nitro+, vagy a simát venném, de lehet 6750 xt lesz belőle....
-
vajgyu04
csendes tag
Sziasztok! 6800 xt-hez elég a 650 wattos táp? Tudom nem az ajánlott... Csak nem szeretném azt is cserélni, ha nem muszáj! Külföldi oldalon valahol az volt írva jó. Valakinek tapasztalat esetleg? Köszi
-
Moby
addikt
Ja, és ha már red devil...mindig zavart a nagy üres, fekete backplate-em, hogy valamit kezdjek vele. Lett belőle white devil
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #19005 üzenetére
Oszt privi róla meg smafu...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
ScomComputer
veterán
MSI Afterburner 4.6.5 (Beta2) Download
Info : [link] ... -
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #19001 üzenetére
Az van..csak lusta vagyok szzetszedni a gepezetet, meg idom se nagyon van(akarat)
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Devid_81
félisten
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #18999 üzenetére
Ahhh dehogy. MAjd talán hétvégén Csak áruljátok el milyen és mekkora thermal padeket rendeljek hogy még addig ide is érjen Bár már szerda van...
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest