- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #18198 üzenetére
Basszus.....kiszakadt s slotból...?
Ez szerintem ha valós, akkor csak úgy lehetséges, hogy vitte a tulaj LAN partyra, és úgy 1 méterről leejtette...
De ha a procin valami combosabb kilós Noctua hűtés lett volna...ott is megtörtént volna a valós idejű delid.... -
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #18198 üzenetére
Ez tutira valmi szandekosan krealt kep🤣🤣
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
Devid_81
félisten
-
ScomComputer
veterán
Jogos az észrevétel...nem tudom az RT csinálja e,nem próbálgattam...de valóban még 90%-ot is látok..a gpu meg 82%...
De ezek a Sony portok mindig is jók voltak cpu tesztre anno a Days Gone-al teszteltem az 5900X-et,mert induláskor ha whea hibát dobott akkor még variálni kellett a CE-n..holott más szint.teszteken meg átment... -
Moby
addikt
válasz ScomComputer #18183 üzenetére
Érdekes az RT benne. Leginkább procit eszik. Az enyém pl. semmire nem elég neki. Ha az utcán mászkálok az épületek, emberek között, 50-ek az fps max. És nem a GPU kevés neki. Ugyanezt csinálja 1080p-t minimál beállítások mellett is, és közben szét pörgeti a CPU-t.
-
BogyóBP
addikt
Hellosztok. 6700xt-t tervezek venni abból is a nitro+ verziót mennyire megbízhatóak ezek a vgak? A pulse csak 2 ventis de 30 al olcsobb is. Láttam hogy többen panaszkodnak micro lagokra az pontosan mit jelent? Jelenleg egy 1060 as van a gépbe azt váltaná.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #18190 üzenetére
Hát, ezek a kódnevek...
Fantáziában úgy látom nincs hiány a pirosaknál! -
ScomComputer
veterán
Ez nagyon jó..."mit teccik kérni...öö egy Plum Bonito-t kérnék + 1 jegeskávét"
Info... -
fanti
addikt
válasz Apollyon #18188 üzenetére
Hát, ez az alap, hogy azonnal levágom a szkrínshotokból, hogyasszongya :
VRAM : 12GB környéki kihasználás (ez már erősen szűkíti a kört RTX 3060-ra és/vagy 6700XT/6750XT - re.
Utána ugye a GPU órajel : 2500MHz fölötti, így 3060-as azonnal kilőve.
Legvégül azért 6700XT, mert ScomComputer túl okos ahhoz, hogy ha tud venni 6700XT - t pl. 210 ezerért, akkor 5-6% többletsebességért tutira nem fog még 60-70 ezret kiadva 6750XT-be ruházni...árértékarány miatt!!!Aztán végül kiderül, hogy 6900XT. A GPU freki hozott zavarba, 6900XT-től ilyet nem sokat láttam...
Ja, és amúgy a 6800-asomon miért is ne menne majdnem ugyanígy ez a játék?
Szépen följött az AMD driver oldalon, egyre jobban kiaknázzák a 6XXX sorozatban szunnyadó erőt...[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz ScomComputer #18187 üzenetére
Ja hogy fsr, az csalás ;p
nvidiám nem sok volt, azt vágom hogy mások az órajelek, de valami 3070-es bulit is említettél, az tévesztett meg. de látom már, hogy az csak a bencs.
jólvan, ülj le egyes .p#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #18183 üzenetére
Tényleg nagyon pofás a grafika!
6700XT - n toltad Mester?
-
Vistaboy
veterán
válasz mumin007 #18179 üzenetére
Boltban 10K körül mozog, én szerencsére 5K-ból megúsztam, mert havernak épp volt eladó és olcsón ideadta.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
ScomComputer
veterán
AMD (Radeon) Software Adrenalin 22.8.1
Fixed Issues..a fenti linken ! -
Andrash22
csendes tag
Üdv!
Sapphire Pulse Radeon RX 6700 XT vettem a napokba és msi afterburnerbe nézem hogy csak hogy csak 186W kajál max terhelésen , minden más hivatalosan oldalon 200w írnak , kinek mennyit vesz fel? -
Byga007
aktív tag
Bocsánat hogy most írok de nagyjából most jutottam a Forza elé. Köszönöm a tippet bejött részecske efekt magasra állítva egyből stabil az fps mint ahogy az a nagy könyvben le van írva. Sőt azóta már procicsere is volt kimaxolva az am 4 et egy 5800x3d vel. Még egyszer köszi az infóért
[ Szerkesztve ]
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
BigBlackDog
veterán
-
palfitom
félisten
válasz BigBlackDog #18173 üzenetére
Tényleg szinte keresve sem találni ennyi problémát!
A saját gépemben 3 db 6xxx kártya volt már, az összerakott gépekben, pedig 6 db ment át a kezeim között, és egyikkel sem volt / és nincs is semmilyen említésre méltó probléma...[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
BigBlackDog
veterán
válasz ScomComputer #18169 üzenetére
Na jó, akkor lehetséges, hogy feladom
az AMD vonalatezt a szenvedést, nem untatom a topikot. Jó darabig csak NVidia volt, aztán egyszer váltottam még 5600XT-re. Azzal semmi gond nem jött elő. Azóta volt 2 másik AMD kari is a mostanin kívül a jelenlegi konfigban, de mindegyik problémamentes volt ilyen téren. -
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #18169 üzenetére
Szerintem meg vegyen intelt es te is🤣🤣💪💪
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
válasz Savageboy #18170 üzenetére
Super csak akkor jo,ha kitudod ertekelni az infokat.Mert nem igazan erzekeny annyira a stabilitasta mint a time spy.Ettol egy jo cucc es en szeretem is hasznalni, de ami a legtutibb szerintem az a time spy,ha stabilitas koooooo.
-
senior tag
válasz BigBlackDog #18167 üzenetére
A FurMark leginkább VRM stresszelésre jó, inkább TimeSpy-t/FireStrike-ot/Superposition-t stb. használj szerintem stabilitás tesztelésére.
-
ScomComputer
veterán
Én meg azt mondanám NEKED!
Engedd el ezt az amd vga-t(vonalat) és nézz át a zöld oldalra,mert ennyi baj csak akkor van ,ha keresik... [link] ..visszanézve, neked minden hétre jut egy...nálam nagyon sok vga járt már,saját és ügyfélé is de ennyi hibát/bug-ot soha nem tapasztaltam mint te...
Szóval bye bye amd... welcome nvidia..jobb lesz így mindenkinek...[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Pontosan milyen tápod van?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
BigBlackDog
veterán
Adott egy XFX 6750XT Merc kártya. Több hete már használom, de minden napra jut legalább egy összeomlás játék/benchmark közben (ehhez hasonló eseménynaplós bejegyzésekkel). Ilyenkor legtöbbször fekete képernyő van néhány másodpercig, majd újraindul a driver, de sokszor simán csak elhal a folyamat nyom nélkül.
OC nincs, feszültség nincs piszkálva, sőt, már az órajeleket is visszavettem kicsit, de egyelőre nem segített semmi. De érdekes mód, pl. FurMark közben egyszer sem halt el.Amiket próbáltam még; legfrissebb stabil és "beta" driver számtalanszor újratelepítve DDU-s törlés után, BIOS reset, alapértelmezett és visszafogott órajel melletti használat. Korábbi kártyáimnál nem voltak ilyen gondok és azóta más hardver nem változott.
Mit lenne érdemes kipróbálni? Elképzelhető, hogy a kártyával van valami bibi?
[ Szerkesztve ]
-
-
Vistaboy
veterán
válasz ScomComputer #18156 üzenetére
Hát, én maximum a hármasok közé tartozhatok, mert, bár a szeretet megvan, a boldogság is még úgy-ahogy (20 évnyi házasság után ), de bőség, na, az már sajnos mostanában nem jellemző. Bár csóró sem vagyok még - szerencsére -, de azért, amilyen ütemben romlik a forint és megy fel mindennek az ára, a fizetésem pedig még mindig annyi, mint két évvel ezelőtt volt, így hamarosan eljutunk a szegénységhez.
Persze pont jókor mondom ezt, mikor nemrég vettem én is új VGA-t, de épp emiatt voltam kénytelen a használtak között keresgélni. Az RGB hiánya tényleg olyan téma, amire sokan érzékenyek. Én szeretem, ha világítanak a cuccok, de persze nem lettem öngyilkos, mert a kártyán nem jó az RGB, pár ezer forintért vettem egy kitámasztót, és meg van oldva.
De azért annak örültem volna, ha legalább megjavítják, vagy ha nem tudják, akkor cserélik, elvégre még bőven garanciális a VGA, és az RGB-re ez ugyanúgy kellene, hogy vonatkozzon, mintha a ventik mentek volna tönkre rajta és túlmelegedne a kártya. Erre fel még válaszra sem méltattak, és ezért írtam a posztot elsősorban, hogy tudassam, azóta sem történt előrelépés az ügyben. Nem javították meg a kártyát, még a csomagolást is lenyúlták (jó, hogy nem egy reklámszatyorban küldték vissza, de komolyan), szóval aki hasonló helyzetbe kerül, erre számítson. Részemről nem zargatlak tovább titeket, így jártam, legközelebb okosabb leszek.
További szép napot.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nagyúr
válasz ScomComputer #18156 üzenetére
Aprón vannak ennyiért bontatlanok, használt meg 330.ért is
-
ScomComputer
veterán
válasz Vistaboy #18153 üzenetére
"Az RGB hiányát megoldottam,".....akkor jó,mert 1 hónapja nem alszom jól,hogy nálad nem jó az rgb...tudod te hány könnycseppet elmorzsoltam miattad....
Ne vedd a szívedre,nem személyes...de jó látni,hogy lassan 1000Ft lesz egy kiló kenyér,de egyesek,meg kettesek az rgb hiánya miatt aggódnak...boldogság,bőség,szeretet van ez a lényeg...
Mondom nem személyes,csak megjegyeztem,mert naponta szembesülök ezzel,máshol is..
#18154DroiDMester: nincs már annyiért újba..kifogyott az a készlet ..[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz elder troll #18144 üzenetére
"3 infóra van szükség: proci, vga, monitor." - Egész pontosan így van!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
nagyúr
válasz TommiStyle93 #18152 üzenetére
Inkább innen egyik se!
350.ért 6900XT.kell venni, attól jobb ajánlat nem létezik jelenleg.
-
Vistaboy
veterán
Nos akkor, állapotjelentés.
Úgy néz ki, hogy nem tudok mit tenni, kénytelen vagyok megbarátkozni a gondolattal, hogy most már ez az RGB-hibás kártya marad a gépben egy pár évig. Az ASRock-hoz írt levelemre azóta sem válaszolt senki, és arra sem, amit a boltnak küldtem, mondván, hogy kérem szépen vissza a lenyúlt antisztatikus zsacsimat és a porvédőket a VGA-ra.
Egyébként más baja szerencsére tényleg nincs neki, szuperül viszi a játékokat és nem is melegszik nagyon, pár dolog van csak, amire még rá kell jönnöm (Tényleg, arra senkinek sincs ötlete, mitől esik szét és szaggat a remux videók képe, ha beletekerek? nVidiá-nál ilyen nem volt. ). Az RGB hiányát megoldottam, vettem egy VGA-tartót, így most úgy néz ki, mintha a kártyán lenne a LED-csík, szóval így már elviselhetőbb a dolog. Ami picit zavar, hogy az ASUS ROG THOR tápomhoz csak két PCI-E csatlakozó volt szálanként harisnyázott, a harmadik csak szimpla, és most belerondít az összképbe az a vastag végű kábel...
Amúgy nem panaszkodhatok, 170K-ért elvitték az 1080Ti-t, szóval csak 130K-ba került nekem ez az RX 6900 XT, amit ráadásul kétszerre fizettem ki. Kicsit bánom, hogy nem sikerült kicseréltetni, az lett volna az igazi, de ha nem lesz semmi baja, így sem volt rossz vétel. Ha pedig lesz - és nem miattam -, nos, akor majd elbeszélgetek a haverral, akitől vettem...
[ Szerkesztve ]
-
TommiStyle93
csendes tag
Sziasztok!
Dilemmában vagyok, kérlek segítsetek!
VGA csere előtt állok.
Amin hezitálok:
RX 6700 XT ~ 230.000 HUF
RX 6750 XT ~ 260.000 HUF
RX 6800 ~ 300.000 HUFJelenlegi konfigom:
ASUS ROG STRIX B550-F Gaming Wifi II
Ryzen 5 5600X
RX 590 8 Gb
4x8 gb Kingston Fury 3200 Mhz CL16 RAM
M.2 SSD Kingston Fury Renegade
850 W 80+ gold táp1440p-ben játszok, monitorom 165 Hz-s, de nem érdekem kimaxolni (nyilván ahhoz egy 6900XT is kevés lenne)
Ősszel lehet, hogy tervezek generáció váltást majd AM5-re. (anyagiaktól függ majd)
Kérdés, melyik videókártyát javasolnátok?
teljesítmény/ár arányban melyik nyer szerintetek?Az árakat az árukeresőről néztem, ha van bármi egyéb ötlet, javaslat, mindent szívesen fogadok!
Előre is köszönöm szépen ha tudtok segíteni!
-
törölt tag
Kösziköszi!
Érezni még mindig nem érzek semmit!
A 3600X-et egyébként már lecseréltem egy 5600-ra, semmi különbséget nem veszek észre, monitor az régebben 4K volt, de annak kevés volt a VGA (a procit nem tudom), most egy 3440x1440-et hajt 144Hz-n, így azért egész szépen megy minden ultrán!A lényegre igazából még mindig nem kaptam választ, hogy miből tudom meg, hogy a proci kihajcsaje a VGA-t, vagy kevés...
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
válasz KicsiBGery #18133 üzenetére
Én egy 5500-as Ryzent társítottam hozzá, 1440p-ben játszom single player játékokat, régebbi játékokat akár 4k-ban is, nem érzem, hogy kevés lenne. Nyilván jobb lett volna egy erősebb proci a jövőre való tekintettel, de a tesztek alapján, valamint a felhasználási módot figyelembe véve számomra szerintem nem érte volna meg az 5600X a +30k-t.
4k amúgy tényleg brutál, hogy mennyivel több videókártya kraftot kér, Afterburnerrel épp tegnap néztem a Subnauticában a 6700XT-t, Vsync 60 hz mindkét esetben, 1440p max részletesség mellett 80-120W és a videókártya csomószor csak 60-70%-on héderel, hotspot 60-65 fok, míg 4k beállítás mellett a tükröződést még lentebb is kellett, hogy vegyem közepesre, mert bizonyos pálya szakaszokon csupán 40-45 fps körül produkált és így is folyamatos 100% gpu terhelés, a fogyasztás 205-215 watt körül, a hot spot pedig 88-89 fok. Talán a Timespy alatt láttam a Hellhoundot ennyire felmelegedni, de játék alatt soha.
-
elder troll
őstag
A "Z" és a "T" egymás mellett van a klaviatúrán, és elírásnak véltem a "nem érzek semmit" részt, de visszaolvasva az előzményeket már értem.
Lassan de biztosan
Viszont én érzem, hogy kevés a 120Hz/fps mellé az alapórajeles és alulfeszelt 2600-as ryzen, de 10-20-30%-ért cserébe nem költök 2-300%-kal többet.[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz #21346560 #18143 üzenetére
3 infóra van szükség: proci, vga, monitor.
Adatlapod nincs kitöltve, de hsz-ek alapján 3600x és 6700 a cpu-vga párosod.
4K 60Hz monitor esetén, fölös procit cserélni, ha 4K 120 Hz-es tv-re van kötve a gép, és leveszed a (belső) felbontását a játéknak a magasabb képkockaszám elérése miatt, még mindig azt mondanám, hogy a 3600x ár/érték arányban bőven jó. Ha 1080p 144/240 Hz-es monitor hajtasz, akkor már más a gyerek fekvése, de akkor sem cserélnék cpu-t, vagyis inkább monitort cserélnékNálam alulfeszelt 2600 van egy alulfeszelt 6600xt mellett egy 4K 120Hz tv-re kötve. Nyilván minden oldalról kevés a tv-hez a gép, de kompromisszumképes vagyok bő 2 évnyi igp használat után (2200G). Series X megjelenése és a vga árak elszállása óta nem volt gaming pc-m, most pótolom be kimaradt címeket. 6700 lett volna a cél, de 120-ért nem tudtam ott hagyni ezt a 6600xt-t.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz #21346560 #18137 üzenetére
Tudod, egy picikét ezek túl vannak misztifikálva.
Nyilván egy processzor nagyjából passzoljon teljesítményben a VGA-hoz, de nem csak annyi a dolog. Ott van még a memória is, azaz a RAM. Ha az nem kellően stabil, vagy nem kellően gyors...ugrott az egész történet.
Vagy pl. ha az Infinity Fabric nem 1:1 - es aránnyal dolgozik...az is okoz látványos fps bezuhanásokat...stb...Ott van még a felbontás. 1080p? 1440p? vagy esetleg 4K?
És képfrissítés? 60-75-100-120-144Hz...? Vagy több?Szóval sok komponensű az egyenlet.
De egy példa :
-RX 6700XT
-B450 - es lap
-2x16GB DDR4-3200 (CL16)
-Ryzen 3600Ezzel 1080p-ben 100Hz fölött lehet akár CPU limit is. Azaz pl. 144Hz esetében (ahol 144 fps-t vár el a GPU-tól a monitor), egy 5600X - es Ryzen 10-15, vagy akár 20%-ot is (de többet tuti nem) tud még kipréselni a GPU-ból. Ha esetleg a RAM - ot is meghúzod, mert pl. Crucial Ballistix memóriád van és bírja is, mondjuk 3600 CL16 - ra, az még tovább kedvez a processzornak, ezáltal a véglegesen, a GPU-tól kapott képkockák számának.
Viszont!
1440p esetében ez a difi olvadni kezd...
Ott már lehetséges, hogy a 3600 és az 5600X közt csak 4-8% difi lesz, és 4K esetében meg pont SEMMI!Ha az alaplapot kicseréled egy B550-esre...az pont semmit sem ér majd fps szempontjából.
Ha egy 6900XT - t 4K-ban hajtasz, akkor annál aztán oly mindegy, hogy Ryzen 5 3600 vagy 5600X húzza alá a talpalávalót...a GPU fogja kilehelni a lelkét a baromi nagy felbontás miatt.
Mondanám, hogy vegyél 3800X-et, de erre rámugranának, hogy az 5800X milyen sokkal gyorsabb...igen...pont 18% - al...
Ja, igen, ha egy szarrá húzott 6950XT-t taposol, annak kellhet az 5800X, azzal 3%-al több fps-ed lesz mint egy 3800X-el ugyanbban a konfigban...[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Nekem 3600-as van mellette és érezhetően kevés mellé.
-
steewcv65
őstag
5600x ala nem mennek
-
KicsiBGery
csendes tag
Sziasztok!
Radeon 6700 xt kártyához melyik AMD procit ajánljátok. A legkisebb ami még kihajtja -
nagyúr
-
ScomComputer
veterán
Lopott bench a 3070 totyikból.... #13320
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #18126 üzenetére
-
gera021
aktív tag
válasz ScomComputer #18126 üzenetére
mindent kinyitok, vegre csendes a gép,
elötte gorilla glass edzett sóslofasz üveges volt, soha többet, visitott 15 perc játék után minden alkatrész, -
őstag
válasz ScomComputer #18122 üzenetére
Negatív, kiszerelte már eladásra, túl sok vga-t vett nettóra
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ScomComputer #18119 üzenetére
Szép az +40mV, Superposi 4K-t tolj már pls, kivi vagyok Jah és persze hogy megéri
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
fanti
addikt
Na, mosmáasztáelíglegyenhéjj!
Le lehet szállni a "fositosinoctuatorony" - rúl!
-
Sontir Fel
őstag
-
Moby
addikt
válasz Sontir Fel #18114 üzenetére
Erős túlzás volt, gyártanak már feketében is!
-
Sontir Fel
őstag
válasz South Velen #18113 üzenetére
Paradoxon
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
South Velen
addikt
válasz Sontir Fel #18110 üzenetére
randa és Noctua szavak egy mondatban
axióma, nem?
-
Moby
addikt
Bámulatos mennyire nem értitek a viccet
hint: ez nem az övé, a randa noctua ventik miatt tette be
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #18098 üzenetére
Huhh barátom, ha ez komoly, akkor ezek a házventik csak önmagukban érnek egy 150 ezret, minimum...
-
la_cc
addikt
Amúgy minek ennyi venti? Szarrá húzod a cuccokat és sok a hő vagy mi?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Sontir Fel
őstag
My.man.gif
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Moby
addikt
Kikaparom a szemem
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest