- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
cheatergs #29347 üzenetére
Socket3 lefelé kompatibilis, tehát nyugodtan tehetsz bele socket1-es procit, jumpereld be 486DX33-ra és 5v-ra, ha DX 33-on fog menni és tuti 5v-os (megpróbálkozhatsz utána 40 Mhz-el is), ha DX2 akkor meg 66-on fog elindulni, ezekből már volt 3.3v-os is, de általában 5v toleránsak (persze ez esetben nem árt egy venti is a bordára vagy kipróbálhatod stabil-e 3,3v-on és akkor elég borda is, egyébként sok 5v-os proci elketyeg 3,3v-on is, szóval eléggé elpusztíthatatlanok ezek a jószágok).
Egyedül a tájolásra kell figyelni, mert ezeket még 4 féleképpen is be lehetett tenni és ha nem jó felé nézett az 1.-es láb akkor vitte magával a feszszab ic-ét, rosszabb esetben az egész lap használhatatlanná vált. -
-
-
Rive
veterán
válasz
cheatergs #29038 üzenetére
A 200-as táp dolgában pár észrevétel:
- ennek a korosztálynak a gyenge pontja a készenléti táp. Annak a terhelését kell alacsonyan tartani. Kerülendő minden olyan cucc, ami készenlétben is megy - klf. billentyűzetek, egerek, USB kütyük szoktak effélék lenni.
- Egy 200-as táp elviekben elég egy alap PIII géphez: a kérdés, hogy a szokásos vinyó/CD pároson túl van-e még valami a gépben.
- a teljesítményen túl a márka legalább annyira fontos.
-
válasz
cheatergs #29035 üzenetére
Mármint 200-as táp, necces lehet de egy kisebb P3-ast full integrált vagy kis kakaó igényű vgval elvihet azért, egy komolyabb P3-ashoz kell legalább egy 235-250-es azért.
Integrált procis lap meg azért integrált procis mert nincs rajta socket, legalábbis az újabbakon nem jellemző, 386-os korszakban még előfordult (jellemzően az ilyen 3/486-os hibrideken), hogy az integrált proci mellett ott volt a foglalat. -
válasz
cheatergs #29014 üzenetére
Nekem is van egy dtk-m, korábbi cégemtől, ami 2010-ben megszűnt, ott egy szerverben ment 0-24-ben.
Pár kondi meg a venti cserés volt, de azóta is megy a gépemben, kisebb megszakításokkal.
Van egy noname tápom is, 2006-ban jött, leselejtezte egy nagyker hogy rossz.
Azóta megy a gyerek gépében, máig kondi és venti csere nélkül.
A dtk könnyű, utóbbi még könnyebb.
Szóval egy táp nem azért rossz mert azt mondják... -
-
válasz
cheatergs #28756 üzenetére
Háát ha a Routered 100Mbbites akkor jahh amúgyis tök mindegy
a VIA PT880 már elég jól felzárkózott a 865-hözkicsit lassabb, nem sokkal...
PH-s teszt -
-
válasz
cheatergs #28235 üzenetére
Ilyen programról nem tudok.
A DX4-100 TDP- je elenyésző lenne 22 nm- en szerintem. Mérete szintén. Hasonlítsunk:
DX4-100 : 1 600 000 tranyó
22 nm Ivy CoreI7: 1480 000 000 tranyó1 480 000 000 / 1 600 000 = 925 - Tehát egy CoreI7 lapkán 22 nm- en elvileg 925 db 486- os CPU férne el
-
válasz
cheatergs #28142 üzenetére
Csak a magra! Az előkent gyári paszta univerzális felhasználásra van előkenve, tehát mondjuk ha egy Tualationra teszed, annál jó a nagy felületű előkent paszta.
Ha sima fehér paszta (vagy szürke, de nem ezüst!), nem tesz kárt az SMD-kben, csak csúnya és tökölős letakarítani később.
-
-
-
-
Rive
veterán
válasz
cheatergs #27895 üzenetére
Ez gyakorlat, műszerpark és merészség kérdése.
A magam részéről anno a lehető legtöbb helyre igyekeztem használt kondit rakni (biznic! az új kondik ára ~ vitte volna a hasznot), de ehhez mindig ki is mértem, amit beraktam. A leszedett, 'ránézésre jó' kondik ~ fele bukott a mérésen... Később kialakult, hogy melyik típuskat érdemes gyűjteni, és melyikeket nem.
Ha másvalamiben elhalálozott alaplapokról/kártyákról gyűjtesz, akkor annyira nagyot nem fogsz hibázni (bár én ezt így nyersen 'piacra' nem vállalnám be).
Life-critical helyekre (pl. tápok, monitorok nagyfesz része, effélék) inkább új ajánlott.
-
Rive
veterán
válasz
cheatergs #27890 üzenetére
- lehetőleg olyan lapról dolgozz, amiről tudod, hogy nem kondival halt meg, és épek, jók a kondijai: az se árt, ha a típust megnézed berakás előtt a neten, vannak erre klf. oldalak, pl. valami badcaps.mittudomén rémlik
- kondikat lehetőleg azonos funkción belül mozgass: nem (!) csak a feszültség és a kapacitás számít, de ha funkción belül maradsz, olyan nagyot már nem tévedhetsz
- a magam részéről kifejezetten ajánlom, hogy legalább az egyik furatot tisztítsd ki, mielőtt beraknád a pótkondit, de ne ónszivattyúval, hanem ónszívó sodrattal. -
Exian
addikt
válasz
cheatergs #27890 üzenetére
Ha megengedsz tőlem is választ: igen, jól sejted, a feszültség lehet nagyobb, csak a kapacitás passzoljon mindig! Ha nagyobb feszkót elbír, az csak jó, kisebb viszont ne legyen semmiképp. Szóval nem gond az, hogy mondjuk 10V-1000uF helyett csak 16V-1000uF-est kapsz, az simán mehet. Sőt!
Márkák közül olyat válassz, amilyen van
Mifelénk nem nagyon szokott nagy választék lenni, többnyire örülök, hogy ha van egyáltalán olyan, amit keresek.
-
válasz
cheatergs #27879 üzenetére
Sokan sokfélét mondanak, semmi értelme őket véleményezni (leginkább el sem olvasom, mert a plafonon vagyok a sok szemellenzős nézettől, nem is folytatom), inkább leírom a buktatókat meg hogy én hogy csinálom.
Szerintem a többrétegű nyákkal kapcsolatos dolgok mind magyarázkodások, ugyanis saját tapasztalatom szerint minden lukban réz (vagy más, ez tökmindegy) átvezető gyűrű van - ezt onnan tudom, hogy a kb. 2000 kicserélt kondi mellett 2x sikerült kitolnom (mindjárt meglátod miért, a módszernél) a furatból a gyűrűt.
Belegondolva, értelme se lenne az ónra bízni hogy zárjon minden furatot...
Meg a forrpont megoldása is érdekes lenne - mindezt szigorúan az alaplapokra, egyebekre értve, átmenő lábhoz alkalmazott likak esetében.
Szóval páka: amilyen van leginkább.
Minél jobb annál jobb, de beruházni sem akar mindenki, pláne nem 2 kondiért.
Minddel lehet dolgozni, csak ki kell tapasztalni hogy hogy.
Legyen elég meleg, nekem lapos van, olyan 3mm lehet a szélessége. Tű nem jó, nem tud leadni elég hőt a kis felület.
Én nem úgy csinálom ahogy sokan szentírásként kezelik, az eredmények mégis engem igazolnak (nem másokkal szemben, csak a módszer helyességét tekintve), minden nagyképűség nélkül. Mit nem csinálok:
- nem veszek új kondit, csak bontottal dolgozok, mind alaplapból van (99%, mert van tápból is), sok-sok évesek, sok éve állnak, és a hibátlannak bizonyulnak, ellentétben a boltból vettekkel (volt aki hozott mert nem volt olyanom), ami megmaradt, egy év alatt púpos lett... Lomexből ráadásul, tehát nem 5 éve ott áll a kisboltban típusút vett.
- nem szippantom ki a lukból az ónt hogy belehúzzam a lukba a kondi szárát - itt is jelentkezik az előnye a használt kondinak: nem kell ónozni a lábat, nem kell vagdosni a lábat, és ki se kell szedni az ónt a befűzéshez, illetve a hosszú gyári láb se szedi ki az ónt az átvezető lukból
Kiszedés: ha jó a pákád, simán egyik láb melegít, túloldalon ellenkező irányba dönt, láb kicsúszik, aztán fordítva, míg kijön a kondi. Ha béna a pákád, annyiban csináld máshogy, hogy a lábakra extra ónt teszel, akkor könnyebb melegíteni,és jobban folyik. Íme, itt a következő előnye ha nem szeded ki a lukból az ónt
Beforrasztás: a (használt, de mindenképp rövid lábú) kondit ráilleszted a furatokra, a benne lévő ón ellenére pici bemélyedés azért szokott lenni, így érezni hogy a helyén van. Ha rajta van, a túloldalon megmelegíted az egyik lukat, ha jól csinálod, belecsúszik az egyik láb picit. Ugyanez a másik luknál, és felváltva míg a helyére em csúszik a kondi.
Utána érdemes kis ónt adni neki, nem mindig áll fixen, vagyis nem mindig tapad az ón - meg ugye ki is toltad picit a lábbal a lukból a nagy részét. (de még mindig több marad benne mintha kiszippantottad volna)
Ónozás: nem gondolná az ember de ennek is megvan a trükkje. Pákát tedd a lábhoz, az ott lévő ón picit megolvad, ekkor nyomd oda a páka és a láb találkozásához a friss ónt.
Buktatók, az elejétől:
- megcsúszik a páka, ezért ne nagyon nyomd rá, ha nem olvad, akkor se nyomd ezerrel!
- lukat égetsz a luk helyére, ezért se nyomd ezerrel
- döntésnél kiszakad a kondi lába kivételkor - ez újrahasznosításnál gond - óvatosan kell kidönteni a lukból, ha jól melegíted, nem szakad ki. ha kiszakadt, csipesszel fogd meg, míg melegíted és kiveszed a csonkot, vagy ha szabad kézzel fogod, mert nincs csipesz kéznél, qrvagyorsan fogd meg utána a füled (a szomszédok meg be).
- ne told ezerrel be az új kondit! ha nem megy, vagy nincs a helyén, ekkor vagy elgörbül a lába, vagy kitolod a furatot, vagy pedig nem olvadt az ón
- lefekvés előtt mindig moss fogat
- ne igyál mosatlan gyümölcslevetSok sikert, és kérdezz bátran, ha nem volt elég részletes a leírás
Többieknek: ezek hangsúlyozottan a saját tapasztalatok, de a gyakorlatban legtöbbször többet ér a tapasztalat mint a tankönyv, de ellenvéleményeket szívesen meghallgatok, elvégre folyamatosan tanul az ember.
-
válasz
cheatergs #27877 üzenetére
Kiforrasztod, újat beforrasztod, kész.
Polaritásra, értékekre figyelj.
Igazából ha leírást keresel, az sok jóra, hozzáértésre nem utal - meg kell kérdeznem a fentiek alapján, melyik lépés tűnik kérdésesnek?
Ha értenél hozzá, tudom, nem kérdeznél ilyet, így viszont nem tudjuk, hogy az amúgy egyértelmű lépések melyikéhez kell segítség? -
-
Rive
veterán
válasz
cheatergs #27843 üzenetére
Hát, elektronikailag van egy olyan dolog, hogy 5V/3.3V tolearnce/copatibility. Azaz ha jól sikerült a chipset (és a memóriák), akkor 5V-os rendzerben is lehet 3.3V-os eszközöket, illetve 3.3V-os rendszerben 5V-os eszközöket használni. (Amúgy pl. az IDE csatornák is ilyenek.)
Logikai szinten viszont úgy (is) logikus, hogy az EDO/SD kiválasztás memória-bankonként is működjön, ne csak teljes vezérlőn.
Azaz elviekben efféle mix lehetséges, Bár nem tudtam róla, hogy valaha is csináltak ilyet.
-
zotyesz66
őstag
-
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
cheatergs #27454 üzenetére
A kapcspló, ahogy dfdfdf is mondta, de óvatosan, mert 220, egyik haveromat földhöz vágra már egyszer a hibás bekötés, szerencsére nem én raktam össze a konfigot, túlélte
Darth: Grat a géphet, p75-öt még én is passzívban használom, nem véletlen.
Mert az MS5129-esemen eltört a proccooler lefogatója
Ezért pillanatragasztóval egy 120-as p-re rátettem egy bordát, 75-re beállítottam, és megy. kb 50 fokon, de 90-et már nem szereti
Viszont a K5-PR100ABQ -
-
dfdfdf
őstag
válasz
cheatergs #27456 üzenetére
ehhem az tuti hogy zárlatot csináltál. Ha nem értesz az AThez akkor hanyagold sokkalta veszélyesebb mint a atx. egy zárlattal meg is ölheted magad. ATXnél is de ott kisebb az esély. Megkérlek hagyd abba az ATvel való játékot mert kárt tehetsz magadban és a környezetedben is!
-
Rive
veterán
válasz
cheatergs #27449 üzenetére
Azt és csak azt fogja támogatni - családtól, szorzótól, mindentől függetlenül - amik az adott Compaq gépben előfordulhattak.
Próbáld meg kideríteni, hogy milyen géphez tartozik a lap, majd annak a doksija alapján belőni a legnagyobb teljesítményű procit, amit támogat.
-
Peter789
senior tag
válasz
cheatergs #27434 üzenetére
Mint írtam, a SiS746-ot váltottam végül nF2-re, és nekem ne mondja senki hogy az normális hogy ugyanaz a proci kb 2/3-ad sebességre képes a SiS mellett - apró fejlődések lehetnek, de ez inkább a vicc kategória hiszen ugyanúgy 400MHz feletti DDR1-el ment, csak az még nem tudott dualchannelt, de mint már ezt páran felemlegettük, SocketA-val az amúgy se számít cirka semmit... Van esetleg valakinek olyan KT133A-s lapja ami elviszi az ilyen újabb AtholXP procikat is? Nem lepődnék meg ha az derülne ki hogy még a 133-as SDRAM-al is lealázza a VIA a DDR400-al futó SiS-t...
Úgy rémlik van 2 nForce1-es Abit NV7m lapom is még valahol, de sajnos mindkettő döglött, nem adnak életjelet... Bár egy próbát megérhetne még az élesztésük, hátha csak valami száraz kondi vagy FET a bajuk... A napokban majd körbetúrok a padláson is, talán még egy K7S5A is van valahol - nem az amit én használtam régen, de rémlik mintha keveredett volna ide egy a múltban. A kettőt tényleg érdemes volna összeereszteni...
(#27437) cheatergs
szerintem egyértelműen VIA KT333, de ha van mindkettő akkor ereszd össze őket
-
válasz
cheatergs #27367 üzenetére
Mindkettőnél jelentősen, 800-as P4-nél felére, míg mivel az 533-as prociknál 333-on járhat maximálisan a ram, ott is egy közel 40%-al csökken a sávszélesség, 400-as Nw Cerkának meg mindegy, azon a tuning se segít annyira elbaltázott egy vmi.
Ahogy Yutani is írja a teljesítmény szempontjából a lényeg, hogy az fsb=memória sávszélességgel, ha ennél magasabb (pl Athlon Xp-nél Dual ddr vagy 266 fsb mellett 333-as ram órajel), attól semmivel sem lesz gyorsabb, sőt az aszinkron órajelek miatt még kissé lassabb is lehet a rosszabb késleltetések okán. Ott van értelme van az aszinkron órajeleknek, ahol az fsb>memróia sávszélesség, tehát pl SDR-es Athlon-os lapok (100ddr=200 fsb, de 133-as sdr ram, a 100-as ellenében), single chaneles P4-es lapok (100qpd=400fsb, de 266ddr ram, a 200 helyett) stb. -
válasz
cheatergs #27370 üzenetére
Nekem van egy hipotlézisem, miszerint ha azt vesszük, hogy a CeleronD FSB-je 533 MHz, a DDR ram meg 400 MHz, akkor azt látjuk, hogy valamelyest visszafogja a RAM a procit. Ha adott egy 800 MHz FSB-jű P4, és mellette 2x400MHz DDR ram, akkor a proci ki van szolgálva teljes mértékben. Azaz a memória sávszélessége így megegyezik az FSB szávszélességével.
Ebből kiindulva a 800 MHz FSB-s P4-eket nagyon visszafogja a single DDR400 vezérlő, láthatóan sokkal jobban, mint a Celeront. Más kérdés, hogy a Netburst Celeronok nagy fosok egytől egyig.Aztán lehet, hogy teljesen rossz úton járok, de mindig is az volt a lényeg, hogy az FSB-vel megegyező (vagy nagyobb) frekvenciájú memória kellett a procik mellé, azaz a 100 MHz FSB-s procikhoz 100 MHz-es SDRAM dukált, a 133-as P3 procik mellé PC133 SDRAM, a DDR266 FSB-s Athlonok mellé DDR266 RAM. Amikor kijöttek a DDR333 támogatású lapok, de maradt az FSB DDR266, akkor azt láttuk, hogy nem tudott túl sokat hozzátenni a magasabb órajelű ram a rendszer sebességéhez, mert a szűk keresztmetszet az FSB volt. Meg így volt a SocketA-s dual channel memóriával is, ami sarkosan fogalmazva parasztvakítás volt.
-
-
-
válasz
cheatergs #27246 üzenetére
Regi gepeknel:
Ugyanolyan moduloknal ha egyet hasznalsz, akkor altalaban jobban megy a memoria tuning. De ha nagyobb modult hasznalsz, akkor ez nem garantalt, mert altalaban a nagyobb moduloknak nagyobb a kesleltetese. Ha talalsz hasonlo idozitessel rendelkezo nagyobb modult, akkor a legtavolabbi slotba rakd es probald ki.
Ujabb masinaknal:
Dual channelben hasznald, ha teheted csak egy parat. Phenomnal es FX-nel is sikerult megfigyelni, hogy 4 modullal gyengebben teljesit a mem vezerlo reszuk.
-
válasz
cheatergs #27221 üzenetére
Úgy van ahogy Rive mondja alapesetben nem fog menni, egyrészt át kell alakítani csöppet a foglalatot, másrészt peccselni kell a biost frissebb cpu microcode-okkal, de mindez mit sem ér, ha fesszabályozó nem tud legalább 1.8v-ig lemenni.
Sanchezsa: Atikat nem gyártott boldog, boldogtalan, akkoriban tán csak BBA meg talán Shappire volt, amik minőségben azért ott voltak, később azért megjelent egy-két dzsunka Ati fronton is, láttam én már noném Savage-ekre/TNT-kre emlékeztető tökhomály képű Powermagic Radír 7500-ast, de az Ati szerencsére nem sokáig hagyta, hagyhatta (az nvidia akkoriban ígyis úgyis megvették), hogy silány gyártók is ontsák a kártyáit, szóval elég hamar kigyomlálta azokat a gyártókat akik nem ütötték meg a mércét. -
-
-
-
-
-
-
válasz
cheatergs #27041 üzenetére
Ugyanúgy kell leszedni mint minden másról (de a foglalat is ugyanaz, tehát rávaló a hűtő erre is, arra is):
Egyik kezeddel megnyomod lefeé a rögzítőfület, amikor látod oldalról hogy már jó pozícióban van, oldalról egy lapos csavarhúzóval a fület kihajtod.
A Glacialtech volt? Az korrektül feszít -
válasz
cheatergs #26989 üzenetére
SP nélküli XP- vel jó de az meg nekem fagyott az ilyen szintű gépeken. Ugyanarra a fagyós gépre SP2 - semmi gond de SP2 meg nekem már lassú 512- vel.
(#26988) czundermák : mindkettő gépben van, nem eladóak, a ki-beszerelést, újrabelövést max akkor vállalnám ha az egyikért kapnék egy BE6-II- őt
-
válasz
cheatergs #26976 üzenetére
Én sem láttam ilyet már vagy 8-9 éve
ATX táppal meg amúgy se igazán használtam, építettem, értelmetlen lett volna a jelentős árkülönbözet (ház + táp) miatt, az atx még relatíve friss volt anno, és én is úgy voltam vele hogy akkor van kikapcsolva ha ÉN kikapcsolom
Meg úgy áramtalanítva is volt egyúttal, jobban szerettem így, tapasztalatok hiányában,
Még jó hogy beugranak az emlékek, segített a fotó is benne. -
válasz
cheatergs #26974 üzenetére
AT táppal ki kellene próbálni.
Mintha rémlene valami, nem lehet hogy külön van a pw on, valahol a közelben?
Meg nem volt egy jumper hogy atx vagy at mód? A biosban is rémlik valami ilyesmi - tudom, ahhoz be kellene kapcsolni.
Nem lehet megoldás a táp csatiján zármi a zöld-feketét? -
-
Rive
veterán
válasz
cheatergs #26923 üzenetére
AT táp -> ATX alaplap átalakító nem ajánlott.
ATX táp -> AT alaplap átalakító mehet.Szimplán össze kell forrasztani a megfelelő feszültségeket a megfelelő csatlakozókon. Némelyik ATX táp ugyan nem szolgáltatja a -5 és/vagy -12V feszültségeket, de a legtöbb régi AT lap igazából megvan ezek nélkül.
Az ATX táp kér még egy kapcsolót, amivel indíthatod: nálam ez dupla - egy mikrokapcsoló, ha tesztelek, és egy billenő, ha járatok.Ui.: megfelelő csatlakozók: egy bontott ATX alaplapról, meg egy dög AT tápról. Meg kell még némi zsugorcső.
Ui2.: van olyan, hogy az AT lap nem adja meg a minimális terhelést a tápnak. Ilyenkor kell még egy böhönc vinyó vagy efféle extra terhelésnek. De ilyenkor is csak annyi történhet, hogy nem indul.
-
-
válasz
cheatergs #26572 üzenetére
Érdekes, hogy kevés találat van a sima verzióra gugliban, de a TUSL manualját letöltve látszik a különbség: a TUSL2-en integrált VGA-s i815E van, a C verzión VGA nélküli i815EP chipset. Alapvetően egy jobban felszerelt lap a TUSL2, AGP Pro slottal, kiegészítő Promise ATA100 RAID vezérlővel.
A TUSL2-C ehhez képest fapados, nincs RAID vezérlő, normál 4xAGP slot van rajta, sok esetben integrált hang sincs a gugli képein. Az integrált hang a TUSL2-nél is opcionális volt a manual szerint.
Igazából normál felhasználóknak a C verzió teljes mértékben megfelelő volt szerintem.
-
Rive
veterán
válasz
cheatergs #26572 üzenetére
Ha egy alaplap nem kapcsol be, akkor ott nincs kétség a halálozás felől, igaz?
Nem. Egy rakat esetben táphiba, vagy inkompatibilitás a táp és a lap között.
Ilyenkor én:
- először is próbálom másik táppal.
- ha nem megy, akkor rajta hagyom a tápon néhány percig és megnézem, hogy melegszik-e valami
- ha semmi se melegszik, akkor kényszerindítom (ATX csatlakozón a zöldet és a feketét összezárni), először csak pár másodpercre, és ha nincs mérőfüst, akkor tovább: majd nézem, hogy valami melegedett-e.Ilyenkor inkább ne legyen benne proci.
Azt is érdemes nézni, hogy a lap indításakor a táp ventilátora megrándul-e egy pillanatra vagy sem.
-
zotyesz66
őstag
válasz
cheatergs #26543 üzenetére
Voltak korai P4 lapok, amik igényelték azt a "fél AT" csatlakozót, de amúgy köze nincs az AT-hez. Nem tudok olyan tápról, amely tudná mindkét szabványt.
Vaterán esetleg lehet próbálkozni, vagy itt a piacon föladni egy hirdetést, hogy keresel. Bontóban már nem nagyon kapsz, mert amit lehetett, azt 10 éve leselejtezték már és már lassan PII gépet sem vesznek be bontóba. -
válasz
cheatergs #26539 üzenetére
At-s lap beszerelhető, bár érdemes belepróbálni előtte.
A lényeg, hogy a kapcsoló az ATX házba berakható-e.
Nemrég írtam, sok ATX házba simán becsavarható a bekapcs nyomógomb mögé az AT bekapcsolója, de inkább a régebbieknél, de azért nem mindnél.
Tápot tuti tudsz keríteni olcsón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Horizon Forbidden West
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest