- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b3r
senior tag
"3 sípszó: 64K bázismemória-hiba. Memóriahibát jelent, melyet csak cserével tudunk kijavítani. Elképzelhető, hogy a modul érintkezői piszkosak, és emiatt nem érintkezik"
Ez lenne? Már az összes létező chipet kiszedtem és visszaraktam.
Működőképesen raktam el ezt a lapot pár hónapja... ha így folytatja megy a szemétbe. -
flymi
addikt
Reggelt emberek!
+DarthSun: Igen, már csak volt. Dupla chipes/gpu-s kártyából már csak egy gyönyörű Asus hd3870x2 és egy Gtx 590 maradt. Sajnos valamit be kellett áldoznom a gyűjteményből különböző okok miatt és ezekre esett a választás, a 100+ darabos cpu hűtő kollekciót nem volt szívem kiszórni.
Volari Duo-t kábé lehetetlen szerezni. Viszont nemrég láttam egy eladó Asus Mars Gtx285x2-őt, valami horror áron ment el.
-
törölt tag
Oké, de ugye elemtartót is max. valami schottky diódával szabad felrakni egy akku helyére. Megvédi az elemet a töltőáramtól, de kevés feszültség esik a másik irányban.
Én kihagynám most ezt a megoldást, inkább maradnék a 2db AA elem mellett, amit persze ahány lap, annyi módon kell a csatlakozóra bekötni.A HDD paramétereket én is felszoktam írni egy öntapadós cetlire, amit a gépek hátuljára teszek.
laskr99: Igen, kicsit tényleg. Viszont lehet, hogy a battery pin kiosztás más. Például nálam az 1-2 pinek rövidzárban vannak, ha rámérek és úgy tűnik GND.
-
Indul az csak ha nincs rádugva az UTP kábel aktív hálózattal, akkor sokat kell várni, keresi a hálózatot. Rádugod a hálózati kábelt, beállítasz egy hálózati konfigot. Ha nem indulna reboot után, akkor a Win /N- el indítod és átlépi a hálózati protokollt, tehát ha az hibás, akkor is gyorsan indul, aztán választasz más erőforrást. A hálókártya foglalásait DOS alatt meg tudod nézni pld a CTCU programmal is. Awe- hoz való de elindul anélkül is, ki lehet vele listázni a PnP kártyákat, IRQ/DMA/Base adatokkal.
-
Win3.11 alatt remekül megy a hálózat. A Win32s és a TCP32 kiegészítéseket kell telepíteni, aztán már ugyanolyan módon mint pld Win98 alatt DHCP- t is lehet állítani. Win7- es géphez is kapcsolódik. Hálókártyából a régi Realtekeket szereti, melyeknek van dedikált Win3.11- es drivere, de sok más kártya is megy a beépített NE2000 komp driverrel. Gigabites portokkal lehet gond (akár gép, akár router), ezért nálam a régi gépekhez be van iktatva egy 100Mbit- es switch, a router arra is kiosztja a DHCP- t. Akár Androidos telefonról is látom a 386/486 gépeket, wifin keresztül is
, Droid TCommander+hálózati plugin (csak a gépnév kell lokális hálón) > wifi > router > UTP > switch > 386/486.
Az NClink nemtom miért nem megy, az is ment nekem, kisebb gondok előjöttek néha, de végül mindíg sikerült elindítani.
-
alvaro
senior tag
Atyaég, tényleg így felváltva kell beletenni a ramot? Ez poén
Amúgy van itt bőven 4 megás 9 bites (erre mondtam, hogy 30 tűs csatlakozó, ezt még meg lehet számolni emberi türelemmel
), de ekkora hatalmas teljesítmény amihez elég, ahhoz a 8 mega is bőven jó. Én valószínűleg Turricaneznék rajta, ahhoz 4 is megfelel, vagy Wizardry 7-eznék, amihez akár 1 is... Wolfenstein lehet, hogy jól megy rajta (akár mai szemmel is, ezt most nem tudom), az se memóriaigényes (1 megával jól elvan az is), meg nyilván egy halom más cucc is, csak ezek jutnak most eszembe.
Doom az szörnyű lassú lehet rajta, nagyjából 386DX40 szint, de még annak is bőséges a 8 mega, fut már 4-gyel is. Quake FPU nélkül nem megy, de megnézhetnéd, milyen diát tud vetíteni, és 8 mega még ahhoz is jó! 8 megához mazochistáknak a Duke Nukem 3D-t is ajánlhatom, az is marha jól mehet rajta
-
quailstorm
félisten
Steam eleve már csak Win7+, és teljesen szétgányolták a HL-t. Modern gépeknek jó, Intel GMA és visszafelé kevésbé.
Egy eredeti WONCOMM-os HL valószínűleg tud mindent, Glide-ot is. Meg persze a platformon beragadós bugokat és a többit...
Nekem emiatt van az eredeti mellett eltéve egy protocol 47-48-as tört steames, meg egy WON2-es tényleg eredeti build.Amúgy kizártnak tartom, hogy 166MHz-en bármennyire is élvezhető lenne, még ha a legelső verzió is.
-
alvaro
senior tag
-
alvaro
senior tag
Ránézésre ez teljesen az. '93-ban 100ft+áfáért vettem ilyet, ami viszi a 10MHz-et. Én marha odaadtam havernak, mikor végre szert tettem egy 286-ra, most meg bánom.
Mert van már végre 8087-em, nagyon szép példány, de csak 4.77MHz-en tudtam kipróbálni. Anno CAD programokat emlegettek folyton, hogy ahhoz de jó, de soha egyet se próbáltam. Nekem a Fractint volt a killer app, ahol nagyon jól jött, az képes többszörös gyorsulást felmutatni vele.
Játékok közül a SimCity-t hallottam emlegetni, de őszintén szólva lövésem sincs, mennyire számít ez ott. Ha lesz humorom, ránézek a félközeli jövőben...
-
Raktam. Értelme kb. 0. De jól néz ki, főkémt az eredeti rézfejű.
arn: Nem tudsz csak ha átkötöd LPT-re és bütykölsz. Válaszd inkább a goteket. Vagy át is lehet másolni soros kábellel PC-ről. Ez utóbbi elég egyszerű.
Amúgy milyen Amiga?Mert lehet van még jobb módszer.A500=gotek, turbókártya vagy soros kábel. -
Sajnos mostanában nem, más projektek vannak betervezve. A S7- es kiemelése az asztal alól hosszú meló lenne, nagytoronyban van. Hozzájönne az átkonfigolás az Awe és a CD csatolón hardver/szoftveresen is, aztán mindkét gép belövése, tesztelése. Ez egy éjszakai műszakot elvinne. Majd akkor lesz erre idő ha sorra kerül a blogírás arról a konfigról.
-
Igen, a Panasonic/Creative meghajtókat kezeli biztosan, a Creative- nek a Pana szállította a 2x- es meghajtókat annakidején, úgyhogy a kettő ugyanaz a szabvány. 2db Pana és 1 Creative meghajtóm van, valamint 1 csatolókártyám. Viszont a S7- es gépből ki tudom venni a csatolókártyát mivel abban van egy CT3900 Awe, azon is van Pana csatoló, csak átdugom, aztán megy is, a config.sys- es meghajtóban kell másik kapcsolót beállítani. Sőt úgy emlékszem hogy a kártyám multi, tehát több csatoló van rajta, kezeli a Sony, Pana, Mitsumi szabványt is.
A többi egyedi kártya pontos kompatibilitásáról nincs ismeretem, ha a szalagkábel szélessége egyezik akkor talán megy is vele az adott meghajtó
-
Az nem biztos, hiába van sok tapasztalat én sem vagyok tökéletes
, csak szerény
Vannak egész régi IDE CD drivek itthon, próbáltam néhánnyal, a .sys driver elindul, betöltődik, de nem érzékel meghajtót a gépben. Az XT IDE homályos folt nekem is, fogalmam sincs hogy milyen a bios háttere, milyen meghajtó karakterisztikák vannak benne. Amit elértem hogy a 32MB és 40MB HDD- k külön-külön mennek.
Van 8bites csatolóm a Panasonic CR561/2 meghajtóimhoz, azt kéne kipróbálni, de lusta vagyok kivenni a P1MMX konfigból.
-
Teljesen szabályos retro kérdés, 286/386- ban simán mennek az optikák, XT- ben nekem nem sikerült felélesztenem, kérdés is volt rá, választ nem kaptam, egyelőre elkönyveltem hogy XT- ben nem megy az optika.
(#58845) Ranagol_5 : FastVoodoo2 4.6, teljesen hibátlanul megy, Copper+BE6 van alatta [link]
(#58847) laskr99 : szép kis konfig lett !
-
alvaro
senior tag
Létezni létezik kifejezetten 25MHz-es 387 FPU, de a 40-es pont úgy működni fog 25MHz-en. Annyi, hogy az Intel nem ment 33MHz fölé, ahogy magával a 386-os CPU-val sem, szóval ilyet más gyártótól fogsz csak találni., de ennek csak annyi a jelentősége, hogy nem fognak rímelni
A maga idején roppant népszerű 386DX40-ek mind az AMD gyárából kerültek ki, az FPU-k meg a Cyrixtól, az IIT-től, a Chips&Technologies-től, meg a jó ég tudja még, honnan.
szerk. A 387DX16-33 is jó lesz ide. Fura jelölés, de a lényeg az, hogy 33MHz-et bír max.
-
r0b3r
senior tag
Látok olyanokat, hogy 387DX 16-33, többet is, de mintha kisebb lenne fizikailag és körben egy sor lábbal kevesebb van.
alvaro
Akkor elvileg rakhatok bele elvileg Amd 40MHz-es cooprocit, vagy a korábban linkelt Intel 387DX 16-33-at is?
A foglalat különbségre ezt találtam...mondjuk mintha már tényleg láttam volna ilyet.Gondolom nem gyártottak foglalatot külön a coprocinak, hnem felhasználták a meglévőt?
-
jokeph
nagyúr
Anno (2002-2013) rengeteget telepítettem, főleg XP-t, de volt 2000 és 2003 is, hogy megcsináltam a driver integrálásokat, sőt volt olyan, hogy adott konfighoz is csináltam, még nvidia VGA drivert is beletettem (fixes gép volt, megérte rá megcsinálni), XP-ből ahogy jöttek, belefoltoztam az SP-et is. Adott gépen pl. egy SP tartott annyi ideig majdnem, mint egy clean OS install.
Nem beszélve arról, hogy internet se volt sok kliensemnél.
Ezt ma már nehéz lehet elképzelni, főleg azoknak akik az internetbe születtek bele.
Külön magamnak, csináltam egy "kiherélt" XP SP3-at.
-
jokeph
nagyúr
Tökéletes. Azzal szerintem működik akár egy 120 GB-os SSD is (max. frissíteni kell a SI vezérlő BIOS-át).
2000,XP és 2003-nál megoldottam, hogy ne kelljen floppyról bebohóckodni a SI vezérlők driverét, beleintegráltam az OS telepítőjébe.
(#58473) RexMaximus:
Áhhh, LAN-PARTY, a régi szép idők, hmmm.... utoljára 2007-ben nyomattuk.... 2002-től kezdve.
Volt NFS HP, NFSU, StarCraft1 + BW, Warcraft 3 + TFT, COD1 és UO, COD 2.
-
jokeph
nagyúr
-
alvaro
senior tag
Nem egészen. A tieden már "chipset" van, az emyémen még 8259 meg 8237 párban, 82c288, és egyáltalán minden, de minden kétlábsoros. Rövidebb viszont, mint amiről Bacsis videót csinált, főleg mert ezen csak 1MB+paritásnyi 41256-ot helyeztek el.
Leginkább erre az IMB 5170-es lapra hasonlít, a formája ilyen, az alapelrendezése is, de máshogy áll rajta jó néhány IC:
http://minuszerodegrees.net/misc/5170_motherboard_type_1.jpg
Meg PGA helyett kerámia LCC foglalatos 286 van rajta leszorítós hűtőbordával.
-
MaxWil
csendes tag
Köszi, hogy megnézted.
Viszont elgondolkodtattál kicsit:
- Sapphire csinált ilyen szürkével 9800 Pro-t, ami megfelelő körülmények között elbír a 47W-os TDP-vel.
- Akkor, ha ideilgenesen is de be tudom üzemelni 1 hőcsövel.
(Kár, hogy nincs hőmérséklet monitorozás az Inno kártyán)
Ennek ellenére nem adom fel, hogy teljes legyen a szett és beterítse a Ti200-at
Visszatérve a szürkére... biztosan fincsi lenne egy TNT2 Pro-n is -
Igen, párszor segített már amikor az első 1MB-ot szépen kinulláztam dd-vel. Tudományos magyarázatom nincs rá.
A legjobb amikor minden frankón megy amíg nem akarsz 64 512 bájtos blocknál többet egy körben írni a CF kártyára. Linux alól dd-vel nem bír a bs=32k paraméternél többet, de 32-vel frankón megy. Smartdv-vel pont ezért akad, de anélkül hibátlanul megy.
-
MaxWil
csendes tag
Szeva!
THX!!! Jó lenne... bár kékből lenne az igazi.
Szürke "A" blokkot sikerült szereznem régebben, de az csak az egyik csövet használja.
Netes források szerint a Geforce 3 Ti 200 TDP-je 35-40 Wkörül mozog, ezért szeretnék biztosra menni a hőelvezettéssel.
Meg van a kék B blokkja (GeF4 kártyához), de nincs szívem méretre vágni.
Ha sehogyan sem jön össze, akkor kénytelen leszek CNC-vel megcsinál(tat)ni
-
Win alatt a Cyrix az FPU miatt gyengébben teljesít. DOS alatt viszont megveri néhány tesztben az Intelt, az integer számítás igen jó. Ha megnézed a P-II/450- re a CPU pontszámot 4000 fölé hozza, a 300- as Cyrix- edre pedig 1075- öt ad. A PR400- as Cyrix is csak 1520- at kap a CPU- ra, ráadásul 336MHz fizikai órajelre tuningolva [link] . Ráadásul a videokártya is overkill hozzá, minden kimaxolva, de az eredmény mégsem túl magas. A GLQuake azonban ezen már jól megy. Voodoo1 a P1MMX 233@266 mellett van nálam, ott jól teljesít, az FPU bikább. A 3DM99- re amúgyis jellemző a procilimit, overkill Phenom-II- őn is kevesebbet hoz mint a 2001, meg talán az is közrejátszik hogy nem TL- es teszt, a 99 alatt nagyobb teher van a CPU- n.
DOS alatti gamekkal, scene-compo- kal jobban jársz, utóbbiban még a Riva kompatibilitása is számít.
Esetleg még Win alatt teszteld le a legkorábbi MOnion teszttel, a Final Reality- val, ott jobb képet fog mutatni(#58291) arn : a Turok1 97- ben jelent meg, akkor valszeg az azért megy jól a Riván
-
Akkor ilyeneket ne is mutogassak?
Amúgy nem én voltam. Enyém a jószág, de nem én csináltam ezt vele
A gyári hűtők elpatkoltak rajta. Sajna nincs lapom amiben ki tudnám tesztelni, de annak idején még jól üzemelt.
re: (#58234) DarthSun
TMP? haha, nálam Dos óta van TEMP mappa minden gépemen, de még a mnk helyin is
, csodálkozott is az IT-s mikor odaült és nézte, hogy ez meg hogy kerül oda, ja mondom ott szoktam mókolni ott ugyanis azt csinálok amit akarok, nincs beállítva semmi jogosultsági baromság (W10)
-
A SET PATH formátum a config.sys- ben alkalmazandó, a PATH pedig az autoexec.bat- ban, működés ugyanaz.
A programok közül soknak saját környezeti változó is megadható. Pld az NC- nek a SET NC=C:\NC (vagy akármelyik a gépen létező könyvtár, mondjuk C:\TMP) is megadható, ilyenkor a beállítási .set, .ini, temp, stb filejait a megadottba mentegeti, szemeteli. -
Csiszike
tag
Socket7-re rámegy a Socket370 hűtő. A gond csak annyi lehet, hogy sok S7 foglalat körül láttam már nagyon közel pakolt elkókat, ami leszűkítheti a szóba jöhető hűtőket, vagy gányolni kell. Én is raktam 5ALI61-re stock PIII hűtőt, csak egy kicsit le kellett fűrészelni a bordából.
Próbálj felhajtani Glacialtech Igloo 2320/2410/Silent Breeze hűtőket, hátha beférnek. -
arn
félisten
Dehogynem, csak tobb ido
a dx4et ket eve epitem. Megfelelo hazam es vinyom meg mindig nincs hozza.
Vinyot sikerult, de sajnos par het utan beragad a feje, oldalba kell verni, hogy elinduljon. Kell vmi masik peldany/tipus - de minel tobbet megyunk vissza a korban, annal nehezebb vmi csucsvinyot talalni.
-
arn
félisten
Franko konfig lesz, de miert 6x?
a 20x cdd veletlenul nem 97es?
Ez a haz kb 96tol ment... vmi budget vacak lehetett, mert nagyon lowend gepeket raktak bele.Fsp nem tudom miota gyart tapokat, de a 90es evek vegen mar tuti gyartottak ilyen nevvel. Sajnos kb 2000tol kovetheto a tapok tipusa, elotte nehez beloni egyegy modellt, hogy mikortol is gyartottak.
Ezt a tapot ujonnan vettem, mar pfcs, tehat modernebb, mint a tipikus ats tapok, es kisebb a rizikofaktor, hogy magaval rantja az ertekes konfigot. Torekszem a korhusegre minden szempontbol, de a biztonsag fontosabb, illetve a transparens alkatreszek prioritasa sem tul nagy. Tehat pl a ramot, tapot mikor gyartottak - mukodes es esztetikai szempontbol lenyegtelen (tehat fontosabb a tapbelso, a kulso inkabb csak annyira erdekel, hogy hasonloan nezzen ki mint a korabeli tapok - ne fekete legyen vilagito ledekkel
.
Ats tapnal marad ez, atxnel meg probalok bevizsgalt, de korban is passzolo tipust. Vagyis vettem is, de a kondikat cserelni kellene benne, igy maradnak a bevaltabb, de meg -5vos dbok (enermax altalaban).
-
arn
félisten
Win95 osr2.5ot raktam ra. Eredetileg sima dost terveztem, mert win9x gepnek ott a p3 a win98sevel. De egyreszt ezzel is korhu, masreszt tamogatja a fat32ot mar, es nem akartam 2g limitet a particio(k)nal. Meg legalabb meg lehet csodalni a korai 3ds jatekokat dx5tel... bar sose szerettem ezt a korszakot, mert vagy a dosos jatekokat preferalom, a winesek meg kb 99re lettek elvezhetoek szamomra. Ez a ket polis homalytexturas hwrender, vagy a pixelhaborus swrender nem az en vilagom.
#58157: akkor megnyugodtam, hogy nem maradtam le semmirol
a kesobbi znel ugy van ez megoldva, hogy pl ha fules modban hasznalod, akkor eleve van a kartyan egy fules erosito ehhez, masreszt akkor a fulesnek optimalis modokat kapcsolja. Ha visszavaltod, akkor a modok is visszavaltanak - jatekokhoz praktikus az 5.1es emulacio, amugy a win10ben olyan lapos szar hangja van mindennek enelkul... igy vmi visszajon az ezredfordulos fasza 3ds hangjaibol. Nem is ertem, hogy a francba lehetett igy visszalepni, olyan mintha grafikaban megint swrendert hasznalnank, a ms kicsinalta a 3ds hangot a vistaval
-
-
alvaro
senior tag
286-ok meglepő, de képesek igen melegek lenni, sőt a 287-es FPU-k is.
Kivétel (azok között, amiket teszteltem) az AMD 16-os illetve a Harris 16-20-25-ös sorozata, azok valószínűleg már modernebb gyártástechnológiával készültek, így kifejezetten hűvösek.
Anno mikor "élesben" volt 286-om, annak volt leszorítós hűtőbordája, a kerámia LCC kicsit a mai LGA-kra emlékeztető foglalatban ült, csak ez még a bordát is rányomta.
-
-
A 40Mb-os st351a/x vinyó nálam is befigyel, a 32Mb cf kártya egy saját biosos ide vezérlőről feelinges lehet, hangkártyám van hozzá [link], meg modern lap, de itt a blog az XT és a 286- ról [link]
Játékok ? , van azért pár : Supaplex, CD-Man, Space Commader, Construct, DOH, Tologató, Amőba, Felix, Frogger, Laby, PacMan, Sakk85, Tetris, Turbocar, Quinta, Pango, Tenisz, Xonix, Zone.
Van még sok ami megy XT- n, de hirtelen ezek jutottak eszembe.
-
alvaro
senior tag
Cirrus Logicból 5401 van nekem, ami megy fél slottal. Valamint egy régi ATI Graphics Ultra is. 8 biten az volt nekem a leggyorsabb mind közül.
Echte 8 bites Oak van itthon, meg egy Intel "Kama" chipes cucc, na ez viszont még az Oakokat is veri lassúságban
Mikor találtam, meglepődtem, hogy az Intel próbálkozásai milyen messzire nyúlnak vissza VGA fronton.
-
Én annó a P200MMX mellé tettem egy 12mb-os Voodoo 2-t. Imádtam. A kártyát órákig fogtam a kezeim között és csodáltam a "nagyságát". Leborulni azért nem borultam le előtte, de lélekben igen
Mutattam nagyapámnak és nem értette mi ez. "Nem lesz baja hogy itt fogdosod?"
A sok memória tégla, a három chip. Engem lenyűgözött. De azt nem tudom van-e értelme egy P233-mellé, abban a tudatban, hogy hamarosan jön a váltás valami K6-os cuccra. De már nem emlékszem mi volt az, asszem K6-2 volt végül, hogyhogy 400+os vagy valami más. Arra már nem emlékszem.
Azt azért érlveztem a V2-vel, hogy NFS3-nál volt hud, meg tudta a nagyobb felbontást is (800 x 600)
Amúgy P200MMX 97 eleje, V2 98 eleje... annyira orbitális nagy eltolódás nincs, K6 meg 97 tavasz.TX-es lapokat meddig lehetett húzni? 75-83MHz? Annó nekem valami Via-s lapom volt és abban tudtam felhúzni 83mhz-en 250MHz-re a 200-ast de instabil volt a cucc, nemtom hogy a lap (pci freki és egyebek) vagy a proci nem bírta.
re: (#58022) bacsis
Hajrá!
Mivan, az 5ös dosz már smafu???
-
arn
félisten
mert alapvetoen nem szabvany, a haz tartozeka, ahany fele elolap, annyifele takarolemez. a legyartott szinuk sem egyforma, ennyi ido utan meg tuti mashogy reaglananak az uvra is.
en pl nem is veszek ugy alaplapot, hogyha nincs meg a hatlapja, mert ha a lap jo vetelnek is tunik, lehet a budos eletben nem talalsz hozza takarolemezt.
regota mondom, nem a belso tartalom lesz nagy ertek idovel, hanem a hazak, periferiak, meghajtok - mert ezekre senki se vigyazott. korabeli szep allapotu hazat, vagy pl korba belepasszolo cdromot is baromi nehez talalni. egy normalis 486 nem tudom mikor fog osszejonni, az efeletti hazaim viszont mind ujak (visszamaradt keszlet, csak nem hasznaltak). draganak tunnek, de osszessegeben megeri a vegeredmeny es a szivasok hianya miatt. a dobozukra is vigyazok, mert csak ugy maradnak szepek tovabbi 10-20 evet.
-
alvaro
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest