Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b3r
senior tag
Látom Voodoo 2-t raknál a 233MMX mellé. Ezt nem tudom eldönteni egyelőre én sem, hogy V1 vagy V2 illene jobban a hasonló teljesítményű 6x86 PR300 mellé. Több helyen azt olvasni, hogy kevés az MMX teljesítménye egy V2 mellé, annak ellenére is, hogy kb egy időben jelentek meg. Egyelőre egy Voodoo I-et építettem a gépbe, mivel ennél a konfignál ragaszkodom a Diamond Multimedia kártyákhoz (Voodoo I, Riva 128, Monster), de lehet, hogy ez meg kevés lesz.
Kipróbálni sajnos nem tudom, mert sajnos a meglévő Socket 7-es lapommal nem jutok előrébb... memóriakezelési problémája van, 8Mb-nál többet nem tudok benne használni és Bios-t sem engedi frissíteni és még a PR300-as procit is csak PR266-nak ismeri fel. Szóval egy másik alaplap beszerzéséig egyelőre pihen a projekt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kipróbálni sajnos nem tudom, mert sajnos a meglévő Socket 7-es lapommal nem jutok előrébb... memóriakezelési problémája van, 8Mb-nál többet nem tudok benne használni és Bios-t sem engedi frissíteni és még a PR300-as procit is csak PR266-nak ismeri fel. Szóval egy másik alaplap beszerzéséig egyelőre pihen a projekt. 
DarthSun