- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kell még black frame insertion, hogy ne legyen brutális motion blur?
Ebben a videóban a srác tesztel egy crt-t lcd-vel szemben, a pixeles összehasonlítása tök érdekes. Én is észrevettem amit mond, hogy minél jobban emeled a crt felbontását, annál hülyébben néz ki ha megmakrózod, de a szemnek ugyanolyan kellemes marad, és hogy lényegében kapsz egy analóg supersamplinget ami a crt tökéletlensége miatt tud olyan jól kinézni
A másik amit kiemel a motion clarity (ami szerintem az egyik fő selling point a crt mellett, hogy a gyors mozgás nem lesz blurry), bár itt nem oled áll a mérleg másik oldalán. Én kevés autóversennyel játszom (régebbiekkel főleg), de már azokban, és főleg fps-ekben is nagyon feltűnő egy lcd-nél, hogy azon akkor is van motion blur, ha kikapcsoltad
oled most hogy áll ezzel?
-
A crt jelenleg emulálhatatlan normálisan. Change my mind.
Persze majd ha lesz 8-12k felbontású oled, ami megy vagy 300 Hz-et, akkor talán lehet majd olyan algoritmust írni rá, amivel a crt féltucat érdekes attribútuma közül (amik miatt crt-t tartanak még sokan) sikerül mondjuk másfelet (feketék (ez már oled win), és a foszfor pöttyök / grille rajzolatát) leutánozni, de ahogy írtad is, még nagyon nem tartunk ott az oleddel.
Ha ott tartanánk, már itt csücsülne az én asztalomon is egy szép lapos oled a Trini helyett, mert őszintén fsz kivan hogy ki kellett húznom az asztalt, hogy elférjen a segge, és hogy fel kellett számolnom a dual monitor setupom, mert az se fér már el ígyÉn szeretnék amúgy hinni a crt emuban, de annyira eltér a tech a cső és a lapospanelek között, hogy azoknak, akik a crt-re nem csak egy csomag specifikációként tekintenek, hanem úgy szeretik, ahogy, szerintem sosem fogják azt megkapni egy emutól, ami egy csövest vonzóvá tesz. Nekem is ez a para a sztoriban, hogy crt-ből már nem lesz több, és eléggé meg leszek lőve retro gémingnél, mert nekem annak a hangulatnak és gyönyörnek a nagy részét ez adja.
Ha van egy sok mindenre már most kiváló tech (oled), és azon megpróbálunk egy olyan techet emuzni, amit sokan a hibái ellenére is szerettek, le kell utánoznunk a hibáit is, az eredmény pedig még mindig nem lesz "elég hibás", érthető vagyok remélem
-
envagyok
veterán
Igazából nekem a belakott retró gépeimhez kellene, ha valamikor meghalna a hdd, hogy ne kelljen egy napot elszórakozni a driverezéssel, játékok telepítésével win95+ rendszereken, hanem csak előkapni egy hdd-t, a modern tesztgéppel nyomni egy írás olvasás tesztet hard disk sentinellel, utána meg elindítani egy visszaállítást, ezek felügyelet nélkül mennek, majd beszerelni a hdd-t a rossz helyére.
Az inkrementális azért lenne jó, hogy ha később telepítek még valamit, akkor manuálisan elindítva a backupot, csak a különbséget teszi hozzá külön file-ba.
Az iso-val az a gond, hogy csak méretpontos hdd-re lehet feltenni?
-
-
Így van, az 50 pines SCSI vinyókkal konstans bajban vagyok
Amigánál az a baj, hogy a programok teljesen át tudják venni a vezérlést. Gyakorlatilag az OS-nek csak a magja van ROM-ban, abban meg nincs hibakezelés, főként, ha nem rajta keresztül mallocol a fejlesztő. Pedig simán lekérdezhetné, hogy mi van a gépben és lekezelhetné a hibát, de nem tették. Vagy láttam olyat mi megtette volna, de a crack intrónak kellett a hely és a program eleje áldozatul esett...
OSSC-ről jut eszembe: Taknyolom a műhely gépet, hogy beférjen az NVENC miatt a 1050, a digi kártya, a kábelek a floppyhoz... Szép nem lesz, kérdés elég-e a PCIe x1 a digitalizálónak 1080p-hez.
-
Jó a cucc, én még a v1-et tákoltam össze, mert tudja amit a PC-vel nem lehet kezelni (pl. Amiga, korai Apple). Ez ahhoz képest már nagyon fancy, mondjuk v7, tehát ez el is várható.
DarthSun: Nem jelent semmit, ez teli van sima SMD elkóval. Azok meg alattomosan alul eresztik el a lét.
Nekem egy 1155-ös gép van műhely célokra. Van rajta floppy, a PATA-t meg átalakítom SATA-ról.
-
envagyok
veterán
Nem tudod elkerülni teljesen.
AGP is van millió féle, és megszivathatod magad a univerzálissal (nem megy benne, pedig jó)
Nekem kb 5 éve vannak ezek, egyedül egy s370 lapom szállt el, pedig sokszor volt hogy konkrétan kigyulladt tesztelendő ramom, videókártyám.
És néha így is elő kell kapnom más hardvert ezeken kívül, pl processzor teszthez. -
MSI KA780G AM2+ sztem ilyen célra. Van rajta IGP, floppy, IDE, SATA, PCIe. Amiatt is kedvelem, mert ezen már szilárdtest-kondik vannak, talán nem fognak eldurrogni még kb 10 évig. Fekete házban, nem sárgul
, bár engem az sem igen zavar, ha hupililára színeződne. Pakoltam bele kártyaolvasót is, aztán lehet SD- re is klónozgatni a retrókat.
Intel alapon meg a P5Q, bár azon nincs IGP, hogy valami képet adjon, ha nem indulna a PCIe kártya. -
Nekem most ebben van a modern gép:
Illetve van egy ilyenem, szép állapotú lett egy kis Cif szeánsz után, de az ajtaját meg kell javítanom, illetve ez is ajtós (pedig imádnivalóan néz ki):
Igazából mindkettőtől meg kellene szabadulnom, ha sikerülne szerezni a modern gépnek valamit, ami megfelel a kritériumoknak.
Ezeknek az a baja, hogy ha leszeded az ajtót, tök bénán néznek ki... pedig tágas, könnyen szerelhető házak. -
Pista0001
addikt
Gondolom, a teljesítmény itt másodlagos, úgyhogy én is az AM3-at mondanám. Szerintem egy 785G-ben egy Phenom2 mindenre is elég lenne, mATX lappal sok helyet se foglal, 4 foglalatos lappal olcsón lehet benne 16 giga ram, általában 1 16× pcie, 1 1× pcie és 2 pci a felhozatal (vagy két 1× és 1 pci), van ide, floppy.
-
jokeph
nagyúr
s775-ből/AM2/AM2+/AM3-ból pl. több lehetőség is van. s1366-ból is, de IGP nincsen.
Intelnél az IDE tudtommal egyik esetben sem natív, külső chip adja, ha ez számít, AMD-nél natívan a déli híd adja, pl AM3-nál az SB710-es.
W10x64 mindegyiken megy (még legalábbis), későbbiekben kehet hogy régebbi BUILD ver kellhet.
Konkrét lapokat is tudok mondani, ha pontosítod az elvárásokat. -
Ami nem használható egy kényelmes hétvégi túrázásra a hegyekbe. Valahol a 60-70-es évek környékén van a határ.
DarthSun: Első lépés a belátás, második a korrekció. Térj meg az igaz szektába és áldozz a 8bites isteneknek.
Akinek még nem esett volna le: Trollkodok, hogy ellenpontozzam a mindenféle Core 2-es gépeket, PCIe kártyákat és társai.
-
Nézem az A800- at, pofás. Inputban az Onyxról TRS-TRS balanceddel rá tudnék menni, bár ez csak belépő DAC, de szeretem. Output úgynézem unbalanced a szorítós, a nagy csati nemtom milyen, bár a retró Philipsen csak unbalanced sima a bemenet. De nem érné meg cserélnem, jó nekem a Kenwood, amint említettem, úgyis csak ritkán használhatom. Meg azon van tuner, tudok az éterből is FM- ezni, mióta megépült itt a nagy átjátszó, tök zajmentes a stereo vétel. Persze online is elérhetők az adók, de az nem annyira retró
.
-
Mostanában valóban nem, 2004/5- ben hallottam komolyabb rendszereket, a főnök boltjában, és HiFi kiállításon.
A kis Eriseket hallgatom legtöbbször, árához képest tűrhető, Solo6C hasonló, de transzparensebb és mélyebbre megy(persze mert 6.5"), Eris 60-70Hz alatt alig, de valamivel tisztább a közép+magas.
A retro Philips 4 utas, hatalmas doboz, a magas sem dóm, hanem papír, de élethű a csengése. Csak ezt kevésbé használhatom, mert társaház, morognak érte, kisebb hangerőnél is(nem szeretem a nagy hangerőt), mert nagyon mélyre megy, a közfal megvezeti.
Még régebben a Spendorokat hallottam a HiFi klubban, azokat el tudnám viselni, de ritka és drága.
Erősítőben meg a NAD3020i tetszett a legjobban, drágábbat is füleltem, de az nekem már túl steril. -
A maiak sztem vérszegények. Nincs prezensz, tompa hangzás, cserébe a mély is lassú. Ha bekapcsolom az 1977- es gyártású Philipseket, minden megválaszolva, a mai technika kizárólag a nyereségre utazik, régen pedig még a vásárlók elégedettsége is számított, beletették az anyagot és a tervezést is.
-
3500- ért biztosan nincs, én még akkor vettem mikor éjszakás is voltam, aztán hazafelé még volt időm beugrani a hajnali bolhapiacra. Ma már nem szívesen kelek 12 előtt, elég volt a 42 évnyi xopós rohanás a munkába.
Amúgy a vintage Philipsek sokkal jobbak a belépő mai studióknál. Valszeg a Japán felújított JBL- ek pedig jobbak a legmodernebb mai dobozoknál is. Régen jobbat terveztek. YT felületen elmosódhatnak a különbségek, kis diff, nagynak számít, a JBl esetén pedig YT- on hallgatva is brutálisan jobb mint bármelyik mai studio.
-
Ha jól olvasom/értelmezem, akkor itt ez az első hozzászólásod, melyben szakítasz a naptárazással
No de retrozas szempontjabol mar nem kotelezo elavult chipsetet hasznalni
Nem, az X99 is XT- re lassítható, DOS6.22/7.1 ok, Win98/XP pedig gyári órajelen is több mint jó...
RAM mennyiség fő meghatározója anno a pénztárca, másodlagosan pedig az abszolút elérhetőség volt, nyilván aki akkoriban belépett az újgazdagok körébe, a legújabb, legnagyobb modulokat is meg tudta venni, ha a meglévő lapja nem támogatta, akkor azt kidobta a kukába, és vett egy megfelelőt.
-
UT2004, 800MB ramot is képes beteríteni már W98 allatt is-P4EE teszt, hozzávetőleges naptárazás, utólag, retróként próbáltam csak, szegényebbeknél befigyelhetett hogy 815/Tua volt még 2004- ben is, akkor már bosszantó lehetett hogy 512 fölé nem megy, talán még a RAM árak is már elviselhető szint.
Ok, swappelt legfeljebb, de a 40GB laposMaxtor/UDMA ráolvasás is látszott rángatásban a 815- el. Akkor AMD volt nálam, de ahogy említettem, utólag próbáltam régebben, és emlékszem hogy morogtam magamban.
A VH6T sokkal jobb alternatíva lehetett, Via, 1.5GB RAM max, és a chipsettre már a korában megfelelő moddok voltak, így 3-4%- al volt csak lassabb mint az i815.All : a Via ma sehol nem gond retró téren, minden említett gondra van modern patch, és rendkívüli előnye, ha a Via befigyel, akkor automatikusan stock W98 driver. Pld a SocketA Via lapomra is vigyázok, a leggyorsabb, az A8V sajnos szerencsétlen molex zárlat miatt RIP.
-
czundermák
aktív tag
Valószínüleg egyszerűbb lenne, viszont a P2-vel elérhető legkisebb stabil órajel a cél, nem feltétlenül csak a benchmarkok miatt. Illetve 486al találtam eredményt, de nincs róla igazoló kép sajnos.
Eleve nehezen reprodukálható ez a 18 pont. Jelenleg hiába fut le a 3Dmark 2001, nem kapok pontot, mert a CarChase High Detail alatt egyetlen képkockát sem produkál a rendszer. Amint lementettem az eredményeket pendrivera, feldobok párat, hátha valakinek van rá ötlete, ezt hogyan tudnám kiküszöbölni.
-
Tapasztaltam, megörököltem a Hippo lapot, benne 120- as Cyrix, próbáltam a rejtett featurákat bekapcsolni, talán 1 működött, a többire fagyás vagy megkergült. De a linkelt táblázatban látszik hogy SPi- ben hasított. Ennek ellenére a SIS471- be PODP- t tettem, 100- on jól larcol, de egy idő után instabil, +venti a gyári fölé megoldja, de inkább visszatettem 83- ra.
Az időrendi sorrendet értem, de nálam inkább az erő+feeling számít.
Látom a táblázatodban hogy clock to clock nem nagy a különbség, de 120- on azért már 130% körül a DX4- hez képest. Quaket is teszteltél, csoda hogy 10FPS körül tudnak, oda inkább már Pentium kell. -
Az biztos
Arra nem emlékszem, hogy az Intel DX4-esei valaha is lementek volna jó árba.
Ahogy írod, a megjelenésekor volt hírértéke, akkor nagyon menő volt. De később, ahogy megérkeztek a top AMD 486-ok, 5x86-ok, mintha el is tűnt volna. Nincs meg, hogy olcsón meg lehetett volna venni, és mennyiért az AMD dömping miatt.@sidi:
ezt írtam fel magamnak még régen
A 80 Megás HDD a 286 gépemben volt eredetileg, és már a régi gép idején el kezdtek megjelenni 10 Megát foglaló címek. Hearth of China (91-es ... döbbenet) és hasonló VGA kalandjátékok. Sajna már akkoriban törölni kellett a régi szoftvereket, helyet kreálni az újak számára. Vagyis már akkor sem számított nagynak a 80-as diszk.
..Most valahogy beugrott, lehet hogy a kettő között volt átmenet 200 MB körüli diszkem is?
Az biztos, hogy 93-94-re már brutálisan zabálták a helyet a szoftverek. A Strike Commandert pl. emlékszem ki sem tudtam próbálni, csak annak több mint 30 MB kellett volna. -
1994-ben 486DLC 40MHz ketyegett a gépemben. Abban az évben cseréltem a 80MB-os HDD-m 400MB-ra. Ezen felül ekkor adtam el a régi Simson motorom (sajnos), aminek az árából lett Sound Blaster Pro kártyám, ami sztereóban max 22kHz-et tudott.
486DX, ráadásul DX4? Meg Pentium Socket4/5? Gravis Ultrasound?Akkor még álom volt csak
-
Az Intel 486 DX4, Wiki szerint már 94 októberben kint volt.
Mindenre elszánt (nem gazdag) ismerősnél 95 tavaszán találkoztam vele. Emlékszem nagyon ütős volt, a frissen megjelent Bioforge-ot néztük meg a gépén, ami akkori mércével hihetetlen folyamatossággal ment rajta. Csúcsprocinak számított a maga megfizethetetlen árán.Az AMD 5x86 ehhez képest egy évvel később jelent meg, alig egy kicsivel a K5-ök előtt. Nekem ez a proci olyan mint anno a 25MHz-es 80286, a 386/486DX-ek korában. Atom jó vétel volt mind a 286 és az 5x86 is a maga idejében.
Az esetemben 1996 második fele volt, mire elért az Am5x86 hozzám.Sztem a DX4 és az 5x86 simán tekinthető két külön korszaknak. Csak az egyik felső polcos volt, a másik meg alsó, egy későbbi időszakban.
Mint az i7-8700 vs i5-10400. Ugyanaz, több év eltéréssel, csak más kategóriába érkeztetve. -
envagyok
veterán
Tényleg a Gravis "őrületet" korban mettől meddig határoznád meg, akár külön játékokra, demókra?
Úgy értem, amikor nagyon az ment, volt a topon?Nekem az SC-55, Yamaha MU50, és az SC-88 Pro mt-32, CM64 módja teljesen megfelelő.
AWE32/64 azért már rosszabb, az SB Live-ról néztem videót, az se annyira gáz. Az ews64xxl is mintha tudná, utánaolvasok.
A Gravisét nem próbáltam. Az audiopci se nagyon gáz, az ensoniq soundscape meg egész jó. -
envagyok
veterán
Semmi baj vele, de az nagyon késői kártya egy 486-ba.
Igaz én 92 előtti játékokhoz szántam elsősorban a 486dx2 pc-met, még pont te írtad, hogy felesleges.
Amik használják a Gravist, oda a 486 kevés picit, bár biztos segít rajtuk a hardveres gyorsítás (de doom se minden verzióban)
Epic pinball, doom elég határeset 486dx66-al. -
KROK640
nagyúr
"Atlagos gepeket a mai napig gombokert lehet epiteni" <-- és ez nagyon helyes
nem szívesen adnék ki súlyos tízezreket, száz ezreket olyan gépre, amit mai értelemben nem lehet használni. Persze, remekül el lehet velük retrozni, de mint írtam, ez nálam pár nap prüntyügés után a polcra tenné a gépet, akkor inkább egy 5000ft-os gép fogja a port, mint egy százezres.
OH, benéztem, a K6 III hirtelen Pentium III 450-ként jelent meg a fejemben
Nem hiszem, hogy nagy különbség lenne egy PII 450 és egy Celeron 466 között mondjuk, pláne hasonló mennyiségű RAMmal és VGAval. A különbség mérhető lenne, (sok esetben a Celeron javára
) de szerintem aligha érezhető a mindennapokban. Vagy ugyanaz a Celeron 466 akár egy Pentium III 500-al összehasonlítva is, mai szemmel mindkettő ugyanolyan reménytelenül lassú lenne
ugyanakkor árban már más kategória. (nyilván ha árban nagyon közel állnak egymáshoz, akkor a nagyobbat, jobbat, teljes értékűt választom, mert később mégis eladhatóbb; de nem feltétlenül érzem azt, hogy nekem a csúcsot kellene hajszolni).
Egyébként az említett "hétköznapi" / "élethű" konfigok között akadna pár olyan ami vagy enyém volt, vagy valamelyik haveromé és vágyakozva néztem, esetleg olyan is, amit csak terveztem megépíteni, vagy meg is tettem, de csak pár napig volt nálam.
-
-
envagyok
veterán
Én alig használom kesőbb a számítógépeimet, amiket összeépítek.
Megépítem, tesztelgetem, pár korabeli kedvenc játék felmegy rá, kicsit örömködöm vele, aztán polc.
De se szétszedni, se eladni nem jutna eszembe.
Mondjuk szerencsére elférnek (még).
Néha, vagy inkább ritkán jön valami cucc, ami jobb lenne valamelyikbe, vagy módosítok kicsit a hardveren.
Akkor megint tesztelés, kis örömködés.
Pl a v2 sli pc-be p2-98 lap helyett p2b-f, live cserélve mx300-ra, v1 pc-be vx lap helyett tx, awe64 gold memóriabővítve lett, noname v1 Diamondra cserélve.
Az X58-as i7-965-ös pc-ben a 3xGTX280 helyett GTX285 lett, sokkal élhetőbb azzal.
A késői cf pc-be a hd4870x2 quad crossfire helyett asus hd4890, ebbe tervezem az ASUS Rampage Formula lapot Extreme-re cserélni, és a qx9650 procit 9770-re, ha lesz rá időm, megcsinálom. -
-
XDR- ről nem is tudtam.
'Ice Lake,' 'Tiger Lake,' 'Alder Lake' és Xeon Scalable 'Ice Lake Server' : nem semmi tilalom, Xeon alapon nagy szervertornyok mentek mindenhova, a Németekhez is, gondolom a meglévőket nem kell kivonni
4.gen Haswell Xeonnal tapasztaltam hogy valamiféle szoftveres szabályzás is kell neki, XP alatt fullon mennek a magok, pedig az eszközkezelőbe minden cuccot bepréseltem, kivéve a GTX1650 graf és HDMI audió meghajtók, ezek már nem fognak menni, hacsak nem készít valaki moddolt drivert. Win7 és felette már megy a szabályzás. ThrottleStop- al azonban működik a szorzóállítás XP alatt, de a belőtt órajel fix marad.
Ellenben a Zen2 szabályoz Win98/XP alatt is(fesz és freki is), itt gondolom már full hardveres a megoldás. -
KROK640
nagyúr
Ugyanakkor "élethűbb", hiszen az ember az adott korszakban sem feltétlenül az elérhető csúcs kártyákat használta. És a retrozásnak pont az a lényege, hogy visszarepítsen a múltba.
Ilyen alapon mondjuk egy Mendocino Celeronba se GeForce 2 MX400-at (ne adj Isten esetleg GeForce 3 Ti200-at ) teszel amivel utólag feljavították őket, hanem mindjárt rögtön Ti4600-at, sőt egyenesen HD3850-et, elvégre az a csúcs AGPre. -
envagyok
veterán
Na de szerintem a retrózós többség nem racionális
Én biztos nem vagyok az, nem is használok x2600xt-t.
De ha tényleg sajnálnám a soksok tízezret egy geforce 6800 ultrára, és igazából a többi 2003-2004-es cucc akár olcsón is beszerezhető, pl p4p800-e egy prescott 3ghz+ procival, meg az audigyk se drágák, akkor egy kb gf 6800 teljesítményét nyújtó agp x2600xt teljesen jól elteljesít vele.
Hasonló AGP teljesítményt nem kapni 5000ft-ért, 2x ennyit költöttem tegnap Alfiban kis húsra, hálós narancsra, és egy szörpre, meg D vitaminra.
Az nvidia 7600 sorozat még ami kb hasonló, de halósabb.
Far cry, doom 3 gyönyörűen elfut vele kompromisszum mentesen. -
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
Én csináltam egy DOS cf kártyát, 512MB-ost, amit 386-al is már kipróbáltam, rajta van minden.
Valami német memória teszt, ami ráadásul mintha a videómemóriát is tesztelné, a philscomputeres dos benchmark csokor, aida dos, sb, sb pro, sb16, awe32-64 , mediavision pas, gravis stb initek, pár játék tesztelni.
A doom jó, mert sok hangkártyát ismer, meg pop, monkey island, epic pinball
Joystick teszter, egérkezelő
Ha érdekel megnézem pontosan melyik a memória tesztptogram.
Még koprocira lenne jó valami tesztelő, bár talán a landmark végülis fpu-t is mér. -
envagyok
veterán
Gyűjtői szempontból az AGP cuccok értékesebbek, főleg a 6800-as sorozat, aki a teljesítményre hajt, oda jobb a pcie sz sli/cf miatt.
Athlon fx proci szerencsére előfordul gyakrabban kivéve az fx-57, fx-60.Nekem a 940-agp konfig is bejövős, már megvan szinte minden az Elite PC Titan FX-hez, Dual opteron alapon 9800XT-vel. Gyárilag bordás ecc tuning ram nincs sajnos, rohadt ritka, illetve a gyári ház tönkrement egy villámárvíznél, a lapról hiányzik a 2. Procihoz a hűtő.
Ezt mindenképp megépítem, igazi nagyágyú volt.939-re már van nf4, ha jól emlékszem 2x7800gtx, Athlon 64 x2 4800+ van benne vagy most fx-60, nem is tudom DFI NF4 Experttel.
Komoly időszak volt ez a 2003-2007 környéke.
Játékügyileg is 2004 (Doom3, Far Cry, stb) 2007 (Crysis, Colin Dirt dtb), az évtized 2 legjobb éve., ráadásul millió konfigot össze lehet rá rakni, egyik se unalmas, és mindegyik pótolhatatlan.
Pl ami eddig van (nem teljes, nem mindig tökéletesen dátumozós)
2003 :
S462/3200+ DFI NF2 FX5900U nf2
S478 P4 3.4GHz nw/9800Pro Asus p4c800 deluxe 875p
S478 P4 3.4GHz nw/ Msi fx5950u msi 875p
2004-2005
S939 ld fent sli
S775 p4 3.4ghz EE /Abit AA8 Fatal1ty 925x
S775 Dell xps P4 570 7800GTX 512 SLi 512
S939 Athlon FX-60 Sapphire fehér crossfire lap X1900XT Cf
2006
S775 QX6700 EE Asus Striker extreme nf680 8800gtx sli
2008
S775 QX9650 EE Asus Striker II extreme 9800gtx+ sli
S1366 i7-965 EE GTX285 3sli Asus Rampage II Extreme
S775 QX9650 EE Asus Rampage Formula 2xASUS HD4890 Cf
(Ez ment 2xhd4870x2-vel is, és tervezem a lapot cserélni Rampage Extreme-re QX9770-el)
S771 dual 2xE5492 xeon, hd3870cf physxEzek közül egyről se bírnék lemondani, sőt van még pár terv , pl a dual AMD opteron pc 9800xt-vel, egy Dfi icfx3200 iszonyat ritka ATI északi hidas lappal egy 2007-es cf konfig, Nincs még összerakva Pentium D konfig, 840EE, D955, D965, 7950gx2, x1950xtx, AM2 pl Asus Crosshair (durva cucc) FX-62-vel sli-re, pl 7900GTX , vagy A8R32-MVP Deluxe Crossfire-ra X1950XTX, vagy HD2900XT.
Nagyrészt időn kívül minden megvan hozzájuk. -
envagyok
veterán
"semmi ertelme egy lepcsot csinalni a 3200+ + 9800prorol vmi fx + 6800 ultra/ati 850 szeru gepre"
Ezt ugye nem gondolod komolyan?
Egy 4000+ Athlon 64 vagy FX-53/55/57 + 6800GT/Ultra SLi azért egész más feeling mint a 3200+ és 9800pro
De egy korai X850XT Crossfire is heves szívdobogást váltana ki belőlem mondjuk egy egzotikus CF lappal, pl dfi cfx3200
Radeonból crossfire szettem csak x1900xt és pár x1950xtx van, egy 850xt pofás lenne.
Fél vesém adnám érte
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest