- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
Debilon #75436 üzenetére
át értékben újonnan egy [Deepcool GAMMAXX 400] ideális választás lehet. Szerintem elfér még abban a házban.. ([link] rudi 2014es gépe ilyen házat használt egy ennél magasabb Hyper 212Plusz hűtővel)
a hűtő később továbbvihető újabb AMD és Intelekkel is kompatibilis. bár inkább AMD-hez ajánlott, az inteles rögzítője kicsit "gagyi"..
Hasonló teljesítményben és felszerelhetőséggel, a különböző Hyper 212 variánsok ajánlhatóak, bár azok drágábbak, bár kicsit talán jobb a minőség, a rögzítésé mindenképpen.. igaz, nehezebb is felrakni, a "stabilitásért" cserébe... pl. a fenti casetek ház esetén ki kell szedni az alaplapot a felszereléshez mert nincs hátul kivágása... a Deepcool ha jól tudom a gyári keretbe akad bele.. más kérdés, hogy jómagam utálom utóbbi rögzítési módot.. amikor kézzel tartasz ellen a keretre rámenő fém "feszítésének".. és nincs semmi elegáns benne (békazár vagy hasonló). -
Donnhel
csendes tag
válasz
Debilon #64332 üzenetére
Nekem CMHyper 212 EVO ami torony cserébe kellet +2 ventilátort barkácsolnom a házba. (Érik a ház csere nem túl szellős az enyém) 1 csak a VRM-et hűti egy nagy meg segít a levegő mozgatásban. Nálam nem is a VRM melegedett igazán hanem az NB pedig van rajta szép nagy borda. Amit mindenkinél olvastam egy jó TopFlow hűtő mellett sem árt külön hűteni a VRM-et.
-
aknaakna
tag
válasz
Debilon #28663 üzenetére
Sziasztok!
Van egy kis problémám.Összeállt végre az új konfigom, ami az adatlapomon látható, de a HDD még nem érkezett meg, így kénytelen voltam egy 160gb-osaal letesztelni először.De sajnos még a Windowsba sem jutottam be, mert full alap biossal is windows betöltésénél kifagy a rendszer és újra indul.Mindig ugyan annyi idő alatt fagy be és sosem jutok tovább.Próbáltam variálni a ramokat, de semmi, próbáltam másik hdd-vel, amin xp van és nem win7, de nem segített.Mindig ugyan akkor ugyan annyi idő alatt befagy a betöltés.CMOS reset már megvolt, a Windows mind két esetben 32 bites.Ez esetleg okozhat problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest