- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
Nekem szürke, inaktív. Bekapcsolni nem tudom, hiába kattintok rá az egérrel!
Egyébként most néztem az alaplap dobozát és ez áll rajta:"OC Genie II:
- Automatically overclock and unlock hidden CPU core(s) in 1 second
- Instantly boost systems performance
- Easiest and fastest overclocking technology"Lehet ennek valami köze van hozzá? (Igen úgy nézni)
-
Lavidaloka
aktív tag
Utána néztem az Overclockers-en....
Asszem ez a megoldás(Google fordítás):
AMD Turbo Core Technology: AMD Turbo Core technológia és alkalmazása Power Management (APM) lehetővé
a CPU magok futtatásához fölé a CPU Base óra értéket mindaddig, amíg a CPU belül marad a termikus és
teljesítmény-határértékekkel. Így például az AMD FX-8150 CPU rendelkezik egy alap órajele 3600MHz de lehet futtatni 3900MHz
amikor akár 8 magot aktív és 4200MHz amikor akár 4 mag aktív feltéve, hogy marad a hatalom
és termikus korlátokat. A nagyon nehéz terhelés a CPU visszatér a bázis óra - 3600MHz esetében
AMD FX-8150 CPU.Mivel az APM állapít meg előre meghatározott TDP limit ez általában javasolt kikapcsolni mindkét AMD Turbo Core Technology
és APM funkciók emelésekor a CPU frekvencia és feszültség felett az alapértelmezett szintet. Az AMD Turbo
Core technológia és APM keresztül letiltható AMD OverDrive segédprogram vagy az alaplap BIOS menüben. -
Lavidaloka
aktív tag
Aida64 :
-
Altair77
tag
Alap beálitásokkal BF3 tökéletesen fut és addig nem tervezem tuninggal megnézni amig az órajel ingadozást nem oldottam meg...Amúgy TurboCoret,ThermalThrotlingot,APM-et,Cool N' Quitet,C6 Statet, C1 Haltot...igazából minden szart ami ledobhatja az órajelet valszeg a proci szabájoz le mondjuk arra is gondoltam hogy hibás a CPU de akkor nem hiszem hogy stabil lenne a rendszer akár alapórajelen is és semmi nem utal arra hogy gáz lenne...
(#12426) Borokafa:Asus M5A99X EVO-n gondolkozom elég jónak néz ki de még olvasgatok teszteket ha megvadulok UD5 lesz a vége Gigában sosem csalódtam ez előtt 5évig egy P965DS4-et nyúztam és tökéletes volt...
(#12427) Malibutom:Kikapcsoltam sajnos semmi változás lehet megnézem régebbi biossal is hátha de mondom az a fura hogy a kupakhőt nem engedi 61C°fölé de overclock.neten irták hogy olyan lapoknál fordul elő ahol nincs extra hűtés a mosfeteken márpedig ezen a csodán nincs szóval lehet innen fúj a szél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest