- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #12508 üzenetére
Én pont úgy jártam a mostani Asus lapommal. Visszavittem a boltba és felrakták a legújabb BIOSt.
Valaki ajánljon Nekem legyen szíves olyan alaplapokat, amelyek 100%, hogy jól kezelik az FX procikat.
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12512 üzenetére
Elvileg a dobozra rá van matricázva, de szerintem az újabbakban már FX ready bios van.
-
lee56
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #12508 üzenetére
Ennek egyszerű a magyarázata, a 9es sorozatú alaplapok előbb voltak kaphatóak minthogy kijöttek volna az FX procik, így érthetően BIOS frissítés nélkül nem is mennek, viszont a tavaly október óta legyártott alaplapokon már olyan BIOSnak illene lennie gyárilag is amivel megy, de ez nem a giga hibája, ez egy ilyen helyzet, amivel az összes FXnél korábban kiadott alaplap és persze a tulajdonosaik szenvednek miresz
Szóval ha esetleg használtan veszed és az előző tulaj egy AM3-as Athlont vagy Phenomot járatot benne elavult BIOS-al, akkor neked kéne utánajárni, hogy FX-ready legyen mire kifizeted.
Ha boltból veszed akkor megkéred az eladót hogy nézze meg
Vagy ha nem ilyen kedves akkor is a 3napos azonnali visszavétel szerintem még működik..
Amúgymeg azért már lassan egy év eltelt, nagyon kis forgalmú boltnak kell lennie hogy a polcon elvegetáljon ennyi ideig egy lapalp, persze nem kizárt, ezért kell résen és alaposnak lenni -
miresz
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #12505 üzenetére
Azért képben vannak ismét Gigabyte-éknál.
Tragédi a supportjuk
Processzor támogatási lista
Szerintem ezzel csak arra akartak célozni,hogy tedd fel a legfrissebb biost az FX procikhoz,mert azzal fog jobban működni. -
t256
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #12505 üzenetére
Friss BIOS-sal FX ready igen.
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #6320 üzenetére
Hát szívesen, bár más tollával ékeskedtem, mert valaki linkelte itt ezt a doksit, csak én eltettem magamnak szebb napokra... és most jól jött, mert neked is kellett
(#6327) stigma Hát igen, felvázoltad a különbséget.... Én azért döntöttem FXA mellett, mert hátha 2 kártya lesz benne 1x... azt a kis pluszt megéri...
-
stigma
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #6322 üzenetére
Bajom az nézegettem az új generációs ,,javított" 4170, 6200 nekem nem fekszik, és sokat is fogyaszt.
Elvileg a rég szériát alul lehet feszelni elég jól és jó a tuning is, bajom hogy s939 óta nem nézegettem mikor még DFI UT Lanparty Nforce-Ultra D-s lapom volt és 3700+-os San Diego procim
Lehet EVO-s lap helyett a sima 20k-s vagy 20+-os lapok is megfelelnek, de majd kiderül a ,,guruk" mit írnak. -
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #6311 üzenetére
(#6313) szunya1 Volt már rá példa, hogy eladta a régi procit a tulaj, és nem indult el az új proci régi biossal...
Én frissíteném a biost és kicserélném a procit mielőtt újraindítom a gépet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest