- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
S_x96x_S #6615 üzenetére
Igen, ezt már vagy 6-8 éve hallgatom, hogy hamarosan kevés lesz. A gyakorlat meg azt mutatja, hogy nem az. Lehet hogy egyszer majd eljön az idő amikor tényleg így lesz, még az is lehet pont ez az engine hozza el ezt, de jelenleg, és a közeljövőben _szerintem_ még nem ez a helyzet.
Természetesen a tanács is mindig jön, hogy á, már ne vegyél 4-6-8 magos procit, mert kevés lesz a jövőben. Aztán eltelik 3-4 év, már rég lecserélted 2x a procit, és még mindig nem változott meg érdemben a helyzet.Amit meg mindenki szeret összekeverni, hogy attól még, hogy egy játék tud terhelni akár 8-12 magot is (bizonyos szinten), még nem jelenti azt hogy gyorsul is tőle, vagy fordítva, hogy kevesebb maggal lassabb lenne.
Próbáltam tegnap éjjel megkeresni egy vonatkozó tesztet, de 1-2perc alatt nem sikerült.Az ok pedig (szerintem), hogy egy játékban nagyon sok olyan elem van, ami nem igazán párhuzamosítható (és/vagy nem csinálják meg olyanra), vagy csak nagyon nehezen és nem fordítanak rá időt/energiát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- ÚJ Cascade Bora 2.5kW és 3.4kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- ÚJ TCL Elite 2.6kW és 3.5kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest