Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Igen, ezt már vagy 6-8 éve hallgatom, hogy hamarosan kevés lesz. A gyakorlat meg azt mutatja, hogy nem az. Lehet hogy egyszer majd eljön az idő amikor tényleg így lesz, még az is lehet pont ez az engine hozza el ezt, de jelenleg, és a közeljövőben _szerintem_ még nem ez a helyzet.
Természetesen a tanács is mindig jön, hogy á, már ne vegyél 4-6-8 magos procit, mert kevés lesz a jövőben. Aztán eltelik 3-4 év, már rég lecserélted 2x a procit, és még mindig nem változott meg érdemben a helyzet.Amit meg mindenki szeret összekeverni, hogy attól még, hogy egy játék tud terhelni akár 8-12 magot is (bizonyos szinten), még nem jelenti azt hogy gyorsul is tőle, vagy fordítva, hogy kevesebb maggal lassabb lenne.
Próbáltam tegnap éjjel megkeresni egy vonatkozó tesztet, de 1-2perc alatt nem sikerült.Az ok pedig (szerintem), hogy egy játékban nagyon sok olyan elem van, ami nem igazán párhuzamosítható (és/vagy nem csinálják meg olyanra), vagy csak nagyon nehezen és nem fordítanak rá időt/energiát.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Fiio FT1 + Topping L30 AMP/Pre-Amp + 10cm Topping RCA
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest