-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Újra kell indítani a stick-et, Settings menüből, rendesen. Vagy lehet ki és be kell jelentkeznie újra. Illetve várni kell egy kicsit. Mert ugye a stick-nek tudni a kell hogy éppen változott a lokáció ezért egy csomó dolgot frissítenie és átállítania kell. Nekem még a beállítások menü is változott, sőt egy komplett update is lefutott mikor angolra állítottam.
Nekem is ez volt aztán jó lett.
Visszaállításnál is ugyan így kellett. Mert ha úgy maradt volna akkor a Disney+ még angol nyelvű maradt volna. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest