Hirdetés
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem szokták elfogadni a cucchoz mellékelt számlát.
Képernyő mentést kérnek a banktranszferról, ha vámeljárás alá vonják.22 EUR-tól bepróbálkozhatnak a vámolással (áfázással), mert az ügyintézési díjra fáj a foguk.
De hivatalosan el kell tekinteniük az áfa kiszabásától ha az a 10 EUR-t nem haladja meg.Nekem Amerikából eddig mindent megfogtak.
Fülesek és könyvolvasók voltak Ebayről.Ausztráliából viszot megúsztam egy drága bringás alkatrész áfázását. (dropper post 200$)
Ezt meg is ünnepeltem, nagyon szerencsésnek éreztem magam :-) -
andrisbandi
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
https://www.mailboxde.com/shipping-calculator.html
- Tovább küldő cég Németből. -
andrisbandi
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
https://www.mailboxde.com/
Kb 10 EUR szokott lenni ilyen kicsire a továbbküldés.Nekem most két bakancsot 22 EUR-ért postáztak.
-
andrisbandi
őstag
Amazon.de
- Nem fogadta el a vásárlás végén az OTP-s Maestrot. (Gondolom csak dombornyomottat szeretik.)Az el is felejtettem, hogy van ótépés webkártyám.
- Azt elfogadja vajon?Kb 20 perc volt mire kigugliztam, hogyan kell kitölteni németül a mailbox-os vásárlást. Csak akkor állnék újból neki ha érdemes.
Vásárolt már valaki az Amazonon OTP webkártyával?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest