Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kgymac

    őstag

    válasz zsolt1981062 #22981 üzenetére

    Szia,
    Hiányzó infó: volt hivatalos ics frissítés a telefonodra ? A tippem, hogy igen és utána feltettél egy GB romot -> emiatt nincs sd-d, mert más a mountolás helye.

    A post-odban play terminál van, inkább ne használd, biztos kezet és tudást igényel. Csak arra jó, hogy a recovery-t felflash-eld, de nem igazán ajánlott (sok tégla user@error miatt, pl. elgépelés, túl nagy reco img).

    Ha figyelmesem olvasod az összefoglalót és Fakirr1 blogját, le kell töltened PC-re (winnel, én xp-t használok, de win7/8-cal is megy) a fastboot csomagot, kicsomagol a leírásnak megfelelően (pl. c:\fastboot). fastboot driver is kell, különben nem látja a pc a telefont, ha reco módba kapcsolod.
    De előtte tedd rá az sd gyökérbe a romot (egy kártyaolvasóban legyen az sd !!!), amit fel akarsz tenni (zip, nem kell kicsomagolni). CM esetében a hozzávaló gapps is kell. Utána sd-t a telefonba, majd be kell belépni a recovery-be az összefoglalóban vagy Fakirr1 blogjában leírt módon. Ugyanott megtalálod a rom telepítés leírását. Fakirr1 blogjában képek is vannak, hátha úgy könnyebb.

    A telefon belső memóriáját meg felejtsd el. Ha látod PC-ről, az régen rossz, mert ráléptél a téglagyárba vezető útra (kb.50MB-s rejtett FAT partíció,amms.mbn file-lal. A file bármilyen megváltoztatása kinyírja a telefont, mint lásd az utolsó 1-2 oldalt).

Új hozzászólás Aktív témák