- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
TiBiXX #21370 üzenetére
pl: 8.x total commander is kezeli. Kitömörítés után csinálsz egy ilyen mappa szerkezetet: clockworkmod/backup/telenor A kitömörített fájlokat a telenor mappába átmásolod. Belépsz a CWM-be majd elvégzed a wipe data factory resetet egyúttal a mount résznél formázod a system és custpack partíciót ezutánbackup/restore menü alatt kiválasztod a restore opciót majd a telenor-t. Megvárod, hogy végezzen a művelettel majd reboot.
Ja igen, mint ahogy előttem is írták, ha gyárilag ics volt a telón akkor csak gyári ics fog menni, ugyan ez igaz GB-re is, a kettő nem mixelhető.
-
kgymac
őstag
válasz
TiBiXX #21370 üzenetére
Inkább olvasnod kéne. CWM-ből lehet visszatenni a rom mentéseket (szerk: kicsomagolni pl. tc). De normálisan elindulni csak akkor fog, ha még nem lett hivatalos úton ics-re frissítve. Mint már többen is írták előttem a fórumon, nincs hivatalos úton visszatérés a GB-re. Egyetlen kivétel persze azért van: alaplapcsere
Összefoglaló , Fakirr1 blogjának olvasása, feldolgozása erősen javasolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged