- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikaros13
aktív tag
válasz
Defect #24388 üzenetére
Nem szeretnék kötözködni (nagyon), de az összefoglalóban egyértelműen le van írva, hogy az ICS, és az ICS alapú custom ROM-okhoz CSAK az 5-ös, a CM ROM-okhoz pedig a 6-os CWM ajánlott!
Különben nem várt, megmagyarázhatatlan hibák keletkeznek!
A valóságban ez úgy módosul, hogy MINDEN ROM-ot ajánlott az 5.5-ös, matchfix-es recovery-vel telepíteni, így 99%-ban sikerül a telepítés/backup/restore hiba nélkül. -
helixP
nagyúr
válasz
Defect #24375 üzenetére
Lassan mondom, hogy biztosan megértsd NEM KELL KÜLÖN UNROOT! Ha felteszed a gyári romot, akkor varázslatos módon, huss elszáll a root.
MEGINT nem olvasol. Harmadszorra linkelem Fakirr blogját. Gyári rom-bekezdésnél leírja. -
bagyusz
őstag
válasz
Defect #24361 üzenetére
Hu ember te aztán nem vagy egyszerű, már priváltban is írtam, hogy az összefoglalót nézd meg, de szerintem csak nagyjából átfutottál rajta. Másik amit nagyon nem értek, hogy "elvileg" gyári állapotára akarod visszállítani a telót, amin GB firmware volt, akkor miért akarsz ICS-t felrtakni? Itt vannak GB linkek az összefoglalóból. v61L.7z a legfrissebb GB rom.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
Defect #24329 üzenetére
Ismét nem értlek
GB bootloadered addig van, amíg nem frissítesz hivatalosan ICS-re. Na most ,ha Neked GB bootloadered van ,akkor nem frissítettél hivatalosan ICS-re. Minek Neked a Gyári ICS?eldrah:Nekem is ugrál, de csak néha. Ilyenkor bezárom (nem csak a háttérbe teszem), és utána jó, egy darabig. Jó lenne bizony, ha ez is majd egyszer fixálva lenne, CM10 óta fennáll, sajnos.
-
-
pilcsik
csendes tag
válasz
Defect #24245 üzenetére
Ezeket írtad te akkor most most mit akarsz rotolni vagy romot visszaállítani mert a kettő egész más! Van esetleg valakinek eredeti ICS vagy GB rom backup-ja??? Szervízre vágtam a teló-t és vissza kéne Root-olnom.Bagyusz vagy valaki tud egy leírást a visszaroot-olásról?!
) Kösziii!
-
pilcsik
csendes tag
válasz
Defect #24242 üzenetére
Hagyd már ezt a rootolos beszédet az azt jelenti rendszergazda vagy a rom felett.
Tölts le egy gyári romot, csomagold ki az sd kártyára kapsz egy clockworkmod mappát, lépj be a recoverybe,
wipe data factory reset, backup ad restore menü alatt menj a restore menüpontra és állítsd vissza a gyári romot.És ahoz hogy betudj lépni a recoverybe tölts le egy CWM6-ot pl tedd a telefont dowloader módba és kattincs a boot load bat filéra.
-
helixP
nagyúr
válasz
Defect #24236 üzenetére
Megsütötted a CPU-t úgy érted, hogy se kép se hang? Mert akkor felesleges visszalőni a rendszert alapra.
Btw itt találhatóak a gyári backupok. -
törölt tag
válasz
Defect #21207 üzenetére
Ha megengeded,sorolok pár kérdést:
Másik usb port?,Driverek rendesen fent? SD-n nincs maradvány a régi rendszerröl?
Jó cwm (machfixes)?
Rom ujra letöltése(nem hibás)?.. Még lenne kérdés,de azokat késöbbre tartogatom..Milestone2: 995-ön az összes cm 10.x rom ilyen volt.. ez a rész mindegyikben "hibás"...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Defect #21184 üzenetére
Nagyjából már le is írtad a megoldást, ami két részből állhat:
a lehetőség:
Nem azt a romot teszed fel, hanem pl. Bagyusz CM10.2-esét, amit állítólag többen is sikeresen használnak GB FW mellett.
b lehetőség:
Megvárod Bagyuszt és kikönyörgöd, hogy készítsenek egy olyan verziót, ami GB-s teló mellé is jó....
-
Noys187
tag
válasz
Defect #21181 üzenetére
Szeva!
Köszönöm szépen, olvastam, és inkább itt válaszolok, hogy kizárjam a felesleges köröket:
Tisztában vagyok a teló azon tulajdonságával, hogyha teljesen lemerül, akkor ha töltőre teszed, egy darabig csak villog, és néhány perc elteltével lehet csak bekapcsolni, de ez nem az-az állapot. Nem tudom bootoltatni sem a Reco-t, mert amint download módba teszem a telót és rányomok a load.bat-ra, kikapcsol, de nem jön be a Reco...Ráadásul, már volt egy reboot, és ez se nagyon segített...Keeper: Volt már példa arra, hogy teljesen lemerült, és minden probláma nélkül feltettük tölteni és semmi baja sem volt... Ezért vagyok most leblokkolva...
-
Defect
csendes tag
válasz
Defect #21177 üzenetére
Elnézést a sok hoszt-ért! :/ Egy kérdésem lenne még mivel nem találtam BG-s unroot backup-ot!
Ha felteszem a gyári T-mobil-os ICS-t Backup restore-al akkor onnantól menni fog az ICS bootloader-el való telepítés. Vagy tovább-ra is szenvednem kell???? Megintam a H1N1 v1.0-t és hogy már gyakorlatilag összeroskad a használat alatt. :/ -
törölt tag
Telefont rakd download módba: bekapcs+hang le nyomvatart.Rezzenés után még tartsd nyomva a hang le gombot kb 4-5 mp-ig,de a bekapcsot elengedheted.
Ha tudod használni a windows terminált, akkor a fastbootos mappába másold be, nevezd át mondjuk ics bootloaderre és bootold be a telót: fastboot boot ics.imgEkkor a matchfixes recoveryben lesz a telód, de így nem flasheli fel.Innen telepítsd fel instal zipként a v0.9-et.
-
Ed3r_X_
nagyúr
GB alatt nekem nem volt semmi, ICS alatt 1-2 játék minimálisan rosszabbul futott. Mondjuk felület igen, aki megvette tőlem, azt is az érdekelte, mikor mondtam hogy nem a legjobb.
Ám igen van benne OC, meg némi kernel módosítgatás gondolom én. A H1N1-ekkel megvoltam elégedve, nagyon jól össze lettek dobva, de személy szerint nem használtam a 2.3-as H1N1-et.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az SPB-vel mi is a baj? Én felraktam ICS-re is külön a mentésemből, úgy adtam el, simán ment, csak meg kellett adni melyik lesz az alapértelmezett. Amint feltelepíted home gomb, és ott nem jön ki melyiket használja, és melyik legyen alapértelmezett?
bár ez nem mélyvíz téma szerintem
-
törölt tag
Bár lenne időm szerkeszteni, most kivételesen mégsem: Kezdjük előről: mit és PONTOSAN hogyan csináltál? Mert a fiam fel tudta flashelni a telómat a leírás alapján, pedig ő csak 9 éves.. (Igaz,hogy néztem közben,de nem kellett megszólalnom sem... )
Segítünk, de akkor légyszíves próbáld megcsinálni is amit mondunk ,ha nem gond.
Lg kispálya..ez is..Ezzel nem lesz gond.. De itt kissé más a rendszer telepítése, mint más telóknál,ráadásul több sz**t hagytak benne a jrd csapat tagjai, mint az összes eddigi telóimon
-
törölt tag
Eddig te vagy az első akinek a leírtak alapján nem ment a telepítés. Adtam telepítési leírást. Bocsánat hogy az aroma instalert nem részleteztem(lehet azt kellett volna). Launcher választás is müködik mindenkinél(csak nálad nem).
Ezek után a hiba csak nálad van(vagy benned)
-
-
törölt tag
Konkrétan Te most miről beszélsz? Ezt nagyon nem értem....Egyáltalán jó telefon topicban vagy? Eddig egyetlen romnál sem kellett ilyesmit csinálni ennél a telónál....
Első előtti lépés: átolvas Bagyusz blogját és az első hozzászólást, mielőtt nekilátsz.
Első lépés: A telefonod nem frissítetted HIVATALOSAN ics-re, tehát neked a gb bootloadert KELL választani.
Második lépés: terminálban fastboot BOOT recoveryxxxx.img ( NEM flash..és nem a telót indítom recoverybe).
Harmadik lépés: full wipe, dalvik törlés és megy az install zip.
Negyedik lépés: Ha kész, csak simán ujraindítod a telót.. (Nem hókuszpókusz ext3-ext4 , vagy vfat vagy egyebek..FELEJTSD EL!!!!) .Ötödik lépés: használ rom.
Esetleg hatodiknak: A régi rendszer maradványait letörlöd sd-ről.
-
Ricsi200
tag
A hangerő fel+bekapcs gombot nem véletlenül nem mondtuk.
Számítógépről lépj be recoverybe. Mindent wipe. Aztán install zip from sd card. Ugye itt feltelepít4d h1n1-et. Figyelj arra hogy milyen bootloadert választasz. ( ha jól rémlik, még nem frissítettél ics-re hivatalosan, szóval gb-t válassz.)
aztán csak simán indítsd újra a telefont.
Még annyi, hogy sose használtunk Fix Promotiont.
-
Ricsi200
tag
Én apex launchert használok, abban van olyan menüpont, hogy alapértelmezett launcher kiválasztása.
töröld le a launchered, telepítsd fel újra, és ha megnyomod a home gombot, biztos meg fogja kérdezni melyiket akarod használni.
Azt a billenytyűzetet kivették belőle. Egy gyári ics mentésből ki tudod venni az apk fájlt, és fel tudod telepíteni. Vagy válassz egyet a play-ről. nekem mondjuk az anysoft kayboard nagyon bejön, és még teljesen ingyenes is.
-
Ricsi200
tag
Ha belépsz mondjuk a menübe, majd megnyomod a home gombot, akkkor megkérdzi hogy melyik launchert akarod használni, és van egy kis négyzet is, amit ki lehet pipálni, hogy mostantól mindig azt használja.
A másik lehetőség a kiszemelt launcher beállításai közt, ha ics-d van. Gb-n a beállítások menüben van ilyen menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged