- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Defect
csendes tag
válasz
pilcsik #24247 üzenetére
Úgy értve szeretném vissza állítani hogy gyári rom legyen rajta! Ahoz backup kell! Mert ahoz hogy vissza root-oljam, és szervizbe mehessen a teló ahoz jobb a gyári kernel! Mind1 hogy ICS vagy GB backup! Csak gyári legyen! (GB bootloader-em van)
)
Aki viszont nem érti mi a gond leírom újra! Megpirult a CPU terhelésnél lefagy a telo vagy simán restartol. (de azt se rendesen)
Mind1 hogy milyen teljesítményű játékot akarok indítani... -
Defect
csendes tag
válasz
pilcsik #24244 üzenetére
Nem az a lényeg hogy vissza Root-oljam a telo-t! Hanem hogy egy gyári rom-ot találjak!
Ennyi erővel akár így is beadhatom mert eredeti launcher van rajta! szóval észre se venni! Hogy módosítottam!
Csak épp nem mind1 hogy a szervíz mit mond rá! Nem vagyok hülye se fogyatékos és tudom mi az hogy root unroot. Csak én mikor lekezdtem 2éve akkor nem foglalkoztam a backup-al. -
tangee
csendes tag
válasz
pilcsik #24153 üzenetére
Szia pilcsik,
Megpróbáltam amit mondtál, de nem akar működni. Sikerült az akksit is feltölteni.
Jelenleg ezt látom az eszközkezelőben. A telefon még mindig nem éled fel. Sötét a képernyő, semmilyen gombnyomásra nem reagál.
Ha még nem mondtam, akkor bagyusz féle cm-11-20131228-UNOFFICIAL-cocktail volt fennt legutóbb és cwm6-tal tettem fel. És ezután sikerült leformázni a belső memóriát.
És utána akartam OTUval felrakni, de semmi.
Srácok köszönöm, hogy segítetek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pilcsik #24167 üzenetére
Bigman, ha te vagy az akkor vedd mar eszre hjogy ez nem segit, leirtam hogy az adb devices nem csinal rohadtul semmit. Vázolom a helyzetet. A kolleganak nem mukodnek a hangero gombjai. Egyik sem. Mivel megprobaltunk belepni a recovery menube DE az nem volt felflashelve ezert most a halott robotnál maradt a telefon ahonnan ugy tudnank kilepni hogy inditunk egy recovery-t. Mivel holnap hajnalba megyek dolgozni most nem lövöm szét a telómat hogy megnézzem van-e ADB elérés a halott robotnál (szerintem lennie kéne) szóval ezt kéne csekkolni valahogy.
"ati76": OTU nem ismeri fel a telefont, nem tudod újrarakni vele? Kikapcsolt állapotban dugd rá a gépre hogy kezdjen tölteni majd inditsd el a frissitest.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
pilcsik #24143 üzenetére
Már ráfért egy full format, csak nem így akartamm
Azt szívtam meg, hogy új recoveryt raktam fel (nem Alca...) és ez másképp nevezi a külső meg a belső memóriát mint az eddigi megszokott reco...
A régiben a belső az sdcard, a külső az extsd volt.
Az újban a belső emmc névre hallgat, a külső meg sdcard... Ezt szívtam meg...Nem állítok én semmit vissza, megszerzek mindent, ami kell.
ROM gyűjteményem megvan, csak a cwm backupok mentek el meg képek, de szerencsére nem vagyok nagy fotós... -
bagyusz
őstag
válasz
pilcsik #24118 üzenetére
Igen, elméletileg, vagyis inkább úgy mondom, hogy egy pár emberkének sikerült vissza flashelni, de ezek után különféle anomáliák jelentek meg mivel elég nagy a firmware verzió töredezettség és kicsi az esélye, hogy a "sajátja" kerülne vissza.
Bootloader módban lehet vissza flashelni.
-
bagyusz
őstag
válasz
pilcsik #24101 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy miért cm11 rommal foglalkozott az illető miközben alapjáraton vannak hibái, ha legalább az idáig felmerülő problémákra valami megoldást mutatott volna akkor tudnám értékelni, de így adtunk a sz@rnak egy pofont kategória. A jobbá tesszük a cm11-t lehetőségek meg adottak.
Bentől is a napokban kaptam egy Jinxxed kernel forrást ami érdekesen zárva van mindenkitől, na mind1, lényeg, hogy ezzel sem vagyunk előrébb mert gyakorlatilag az 1 évvel ezelőtti módosításai lettek össze mergelve az általam feltöltött forrással. Szóval ennyit erről is.
-
tangee
csendes tag
válasz
pilcsik #24092 üzenetére
Koszi megprobalom oket is megkerdezni.
Viszont abbol gondolom hogy nem tegla a telo hogy az otu felismeri hogy ot995 de nem tolt le hozza semmit mert nem tudja olvasni az eszkozbol az infokat.
Ha valaki tud segiteni azt megkoszonom.
Bocsi de telorol irok azert nincs ekezet.
-
helixP
nagyúr
válasz
pilcsik #24085 üzenetére
Azért ezen a fórumon kialakult az a szokás, hogy mindenféle Romokat, linkestül nem szoktunk feldobálni anélkül, hogy akárki is kipróbálta volna őket...
Pláne, egy olyan felhasználótól, akinek ez az első hozzászólása.tangee: Hát, ha azt a partíciót törölte az a bizonyos SD kártya formázó progid, akkor valószínűleg sajnos van egy téglád
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest