Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcatelot995
csendes tag
válasz
batai15 #9623 üzenetére
csak mert gondolkodtam rajta hogy este újra rakom vele csak nem tudom lecseréljem-e az 5.5-t mert már belaktam és nagyon fut
MÁS TÉMA:
H1n1 5.5-el ha újra indítom akkor utána nem talá hálózatot és a pin kódot sem kéri és a home gombot ha megnyomom csak villan eggyet a képernyő de semmi nem történik ennek mi lehet az oka? -
Csari93
aktív tag
válasz
batai15 #8704 üzenetére
@Fakirr1: Köszi, a cwm-et vágom, SGS+-t már romoltam, de itt ez összetettebb kicsit.
@batai15: Akkor tehát, amit én felraktam CWM-et, az jó? Valami Alcatel Wikis oldal volt, CM10-hez írták, hogy kell. Ez jó? (http://code.google.com/p/ot995-cyanogenmod/wiki/FlashingRecovery)
Viszont! Ez a recovery nem működik, felkiáltójelezik a kis android, a gépről futtatott verzió viszont továbbra is jó. Ez normális? Csak ics alatt kell majd működnie, vagy most is kéne?
Utána, recoveryből telepítés előtt kell a Gb kieg?(Utána még tud bootolni a régi rendszer? csak biztonsági kérdés)
Köszönöm szépen a segítséget!
-
törölt tag
válasz
batai15 #8701 üzenetére
ezt eléggé sikerült megtanulnom(mármint a bootloadert
) az elmúlt napon....
Csary: a cwm =clockwork recovery. Ez elvileg a teló "helyreállító" része. Ebbe ha bebootolsz, akkor tudsz rom-ot telepíteni. A bootloader pedig az,ami miatt elindul egyáltalán a telefon . Akár clockwork recoverybe,akár a normál rendszerre..
-
ViCk980
tag
válasz
batai15 #8417 üzenetére
Alapesetben nem!
Mivel más a file név ezért mindkettő megmarad..
Egyébb eset : Én átneveztem az eredetit Galery2.apk.bak-ra így nekem azt nem mutatja, a MotGalery2.apk-t pedig Galery2.apk-ra... Így miután beállítottam az apk tulajdonságainál a jogokat és és újraindítottam ez lett az alapértelmezett galéria+ kamera app..
-
wwenigma
Jómunkásember
-
ORCA58
addikt
válasz
batai15 #8054 üzenetére
Nem én mondtam. Én is H1N1et használok, de bosszant, hogy egyesek lustaság, vagy tudatlanság miatt írnak le ilyeneket.
5,3-assal nekem is volt gondom. Ugyan azt ugyan úgy újra feltettem, most minden OK. Ezek a X aktás esetek, de mióta számítógép létezik ilyesmi előfordul (sajna). -
wwenigma
Jómunkásember
-
zho-lee
addikt
válasz
batai15 #7917 üzenetére
Na, ezt mondtam én is, nem hittétek el... próbáld az #1hsz fastbootossal..
Ha nem megy, akkor az ics v1.1-et feltolom valahová. Azt a cwm 5.5.0 akárhánnyal telepíted, majd, ha beindult a rom, és nem kell tölteni az akkut, azzal power menü/recovery, és tádámmmm ott a 6-os recovery.
Legalább is az utóbbi napok mintegy 220 rom telepítése/cwm flashelése ezt engedi következtetni.szerk: néha az is segít, amit nekem is: full wipe (néha meg nem
) telepítés előtt
-
-
zho-lee
addikt
válasz
batai15 #7798 üzenetére
Fogalmam sincs..
A gyári GB, a h1n1 0.9 (GB), és ez, a gyári ICS rom kiválóan használható recoverybe lépésre csak maga a készülék.
Csak akkor van gondom, ha rákatt az "install zip from sd_card" parancsra, és betallózom a h1n1 5.3-at, vagy a cm10-et.Amúgy ment, visszament, töröl installál mindent, amit szeretnék. PC segítsége nélkül.
Pl rengeteg uot kitchen-ben főtt témát tettem fel, amire rájöttem, mit/hová/hogyan, és az olyan is lett..
Az is "install zip from sd_card", és tette a dolgát -pc nélkül..Tehát akkor: ha jól értem, nem jó, ha a ugyanazt a recoveryt (vagy a másikat) a telefonról indítom, csak a pc-ről indított recovery telepíti a fenti romokat
szerk: itthon azt csináltam egyébként, amikor a h1n1-et próbáltam ma másodszor, hogy a pc-ről indítottam a reco-t, és az az 5-ös version volt.
1-2mp alatt telepített... azaz kiírta minden telepítési folyamatra, hogy nem tudja megcsinálni.
Ugyanez volt a "restore" menüvel is, 2 mp alatt kiírta, igaz hibaüzi nélkül, hogy kész.
De inkább csak én vagyok már kész..
Viszont az a recovery vissza telepítette az ics v1.1-es romot (install zip from sd card), amit power menüből küldtem recoverybe, ami már a 6-os verziójú volt, és az visszatette a ma délelőtti cwm mentésem ,ami gyári ics..Na, akkor valaki érti még..?
-
zho-lee
addikt
válasz
batai15 #7795 üzenetére
Van 5.5.0.4, és ha olyan kedve van 6.3.0.valamennyi verziójú is..
szerk: az sd gyökérben van egy recovery.img, és van egy recovery_ics.img
Nagyjából pontosak, gb romhoz az 5-ös jön elő, ics-hez a 6-os..
szerk2: (#7797) bookninja: jó lenne tudni mi folyik itt...
Akkor most, mit csináljak, hogy gyári gb legyen?
Visszatenném, megpróbálnám hivatalosan frissíteni ics-re, és akkor tuti ics bootloader lenne, és talán a h1n1 5.3 is rámenne -
bagyusz
őstag
válasz
batai15 #7697 üzenetére
Többnyire igen, de ez sok mindentől függhet. IUSS/FONIX232 -ék már megcsinálták a device configot a telóhoz, én már csak finomítgatok rajta.
-
törölt tag
válasz
batai15 #7526 üzenetére
Ha megy még: fastboottal terminálban nyomd fel a matchfixeset. ( fastboot flash recovery recovery_matchfix_2012xxx.img ).Ha megvagy, akkor elvileg mehet az install zip.
Azzal elvileg teljesen hibátlanul megy a backup is.Nézd meg,hogy az általad használt recoverynek mekkora a mérete.Ha 5,3 MB,akkor azt nem fogod tudni beflashelni,arról csak bebootolni lehet...
Cseréld ki a csomagban lévő recovery file-t a matchfixesre (nevezd át a matchfixest arra,amit a csomagban találtál és írd felül az eredetit vele).
-
törölt tag
válasz
batai15 #7302 üzenetére
Erre még mindig ez a véleményem:
http://prohardver.hu/tema/alcatel_one_touch_995_melyviz/hsz_7183-7183.html
A végét olvasd el.. (Sorry)
Tomi: Kell a cwm 6 (cwm-cyanogenmod-xxx.zip-ben van).
Arról bebootolsz (vagy beflasheled..mind1).
Ha sikerült, akkor install zip-ként felrakhatod akár a pac, akár a cm10, akár az aokp, akár bármelyik 4.1-es alappal rendelkező romot.
Rögtön ezután felrakod instal zipként a gapps csomagot is, és ha kész,akkor (És csak akkor) indítsd ujra a telót. Elvileg ekkor már az uj rom fogad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Könyvajánló
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest