- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Csari93 #11612 üzenetére
machfix= cwm5.5 ,amt anno iuss csinált.
Ha cm után rakod fel a H1N1-et,akkor:
uninstall alcatel OTU progi, ezközkezelőből eltávolít driver, reboot pc, feltelepít Alcatel OTU progi,reboot pc, bebootol cwm5.5 (machfixes), majd telepít rom
.Normál esetben így felismeri a telót cwm5.5-el a pc és a driverek felrakása után egyből be is bootol cwm5.5-be,így meg megy is a telepítés.. -
törölt tag
válasz
Csari93 #11610 üzenetére
Akkuideje szerintem jobb,cwm-ből a machfixessel fel tudod tenni,de a pc-n win alatt a driverek mások leszenek..
Simán wipe-olsz,törlöd a dalvikot is és mehet fel a H1N1.
Stabilabb (szerintem) mint a CM rom, bár én cm fanatikus vagyok (igaz,nekem a 7 a mániám
).
Mindennapos használatra (nekem ) tökéletesen megfelelt,akksiideje jobb,mint a cm-nek, minden full megy(megintcsak nálam.. többieknek nem tudom,van-e hibájuk).Beállítások/"fícsörök" tekintetében mondjuk kissé fapadosabb,mint a cm romok.. -
törölt tag
válasz
Csari93 #11608 üzenetére
Megpróbálom összegezni:
Nekem is gb bootloaderem van. Feltenni én az iuss-féle cyanogenes cwm6-al tettem fel.
Ahogy én csináltam: cwm6-ban format system,cache,system/app,data. Utána wipe dalvik.
Instal zip from sd-vel ment fel a rom,utána egyből a Bagyusz által linkelt gapps, majd reboot teló.
Akksi: este 11-kor 38%, reggelre 0%. Wifi bekapcsolva, háttérben semmi nem futott.Simán telepítés után csak a wifit állítottam be..még google fiókom sem volt beállítva.. (Most is tölt a telóm).H1N1: 5.8 verzsön cseszett gyors.. funkciók eltérése miatt én mondjuk nem hasonlítganám CM romokkal, de szerintem gyorsabb,mint a cm10..Nem tudom,mire akarod használni (net,filmnézés,játék), de ha csak net+telefon, akkor én mondjuk CM-et;ha játék+filmek+net akkor a H1N1-et javasolnám.
-
axer6907
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tesla topik
- VR topik
- Steam topic
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest