- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noys187
tag
válasz
Defect #21181 üzenetére
Szeva!
Köszönöm szépen, olvastam, és inkább itt válaszolok, hogy kizárjam a felesleges köröket:
Tisztában vagyok a teló azon tulajdonságával, hogyha teljesen lemerül, akkor ha töltőre teszed, egy darabig csak villog, és néhány perc elteltével lehet csak bekapcsolni, de ez nem az-az állapot. Nem tudom bootoltatni sem a Reco-t, mert amint download módba teszem a telót és rányomok a load.bat-ra, kikapcsol, de nem jön be a Reco...Ráadásul, már volt egy reboot, és ez se nagyon segített...Keeper: Volt már példa arra, hogy teljesen lemerült, és minden probláma nélkül feltettük tölteni és semmi baja sem volt... Ezért vagyok most leblokkolva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rovarirtás, rágcsálóirtás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest