- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Én sem vágom ezt az anyagi káros dolgot... meg kellene várni amíg kárt okoz és csak utánna kapná meg a feketét?
Közlekedésre lefordítva így nézne ki ez a dolog:
Van egy veszélyes útkanyarulat (megbízhatatlan tag). Egy két ember elmondja hogy vigyázni kell arrafelé, mert különben baj lesz, de jelzőtáblát (feketét) nem raknak ki, csak akkor ha már megtörtént az anyagi kárral járó baleset.
Hát köszi... -
Ismerős a szitu, én vártam egy illetőre h elvigyen tőlem valamit és azóta h telón beszéltem vele a napról mikor tali azóta ide be se lépett, smsekre nem reagál semmi, én meg eladtam azóta a cuccot, persze előtte szóltam neki, arra sem reagált, anyagi kár ért, én telefonáltam anno a tagra mert szépen megkért. DE ezért még nem kap semmit, akkor kapott vna HA a tali meg van beszélve és nem jön el. Am én mindent mindig tudok majd bizonyítani, symbianos okosteló mindent tud, mindent elment! Ez volt az első negatív élményem itt. Sebaj!
-
Weaver
senior tag
-
True
aktív tag
Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest