- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz
menalcas #9198 üzenetére
Mi a tanulsag? csak garisat vegyel igy, vagy kiprobalas a tulajnal eloben. Nemtom mennyibe geyzetetke ki de Giannal 39 Bruttoert van egy 8800 ultra OC VGA ...1 ev garral...kicsit nezzetek szet mielott beleugortok valamibe. Ha nem adott garit ra es te igy elfogadtad akkor szeritem buktad.
-
Sol4r
tag
válasz
menalcas #9198 üzenetére
A postai biznisznél kihagytad amit leszögeztem előre s tudatosan nem is egyszer h garit nem válalok a termékre mivel volt rossz élményem evvel kapcsolatban már... node amiket irogattál szép és jó a te szemszögedből énmeg leszarom mert magyarázkodjon az aki hazudott. Ment privi válasszal. S várom válaszodat.
Erre az egész topikra meg az a baj h jobban irják mint azt h kivel érdemes üzletelni topikot. De igen nekem is voltak már balul elsült dolgaim de sztem mindenkinek. Speed-r nek meg akkor nem tom már hányadszor BOCS de a 6800gt sli-hez kellet.
8800Ultrák meg sli-ben üzemeltek.
Ebből kifolyólag nem tom mi hibálya lehetett akarinak attól h kivettem s betettem a dobozába.
-
Weaver
senior tag
válasz
menalcas #9192 üzenetére
ez a postán küldözgetés amúgy sem túl okos dolog sztem. én csak kissebb értékű cuccokat küldök előre (2-3 ft max) , mert ha benyeli a másik fél szaromle. az a legjobb megoldás, h mindenki a saját zsebe szerint alakítson ki egy értékrendet. pl én 10-15 ft-ig átveszek cuccot próba nélkül, de csak személyesen, vagy úgy, ha az üzletfelem küldi előre a cuccot és én csak akkor utalok , ha tökéletesen működik. 20-25-től a csillagos égig viszont csak kipróbálva, tesztet futattva hozok el bármit is. (bár az előpostázós dolog mindig működik, ha a másik fél ebbe belemegy. egy biztos én nagyszartse küldenék előre senkinek csak a fent említett összegig.) az más kérdés , h én nagyon megbízható és nagyon korrekt vagyok, de ilyen ember kevés van.
Aktív témák
- Könyvajánló
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest