- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Haart
addikt
válasz
greatchaos #3558 üzenetére
"kipróbálás után visszakoztam volna az üzlettől, amit a kollega elutasított, aztán a nyakamon maradt a táp, illetve a kollegánál az ellenértéke."
Sztem mostmár tényleg higgadj le. Épp ez a bibi hogy nemmondtál semmit hogy ki akarod próbálni vagy sem. Kifizetted ennyi. A táp tökéletes, és gyári minőségű, hangja a gyári.
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3545 üzenetére
Hajjajj kolega.Ez a Haart ügy tényleg nem egyszerü...
Megmondom őszintén hogy bár személyesen nem ismerlek egyikötöket sem,tehát nem haveri alapon eldöntve én is neki adok igazat.
Sajnos ez tiszta sor....
Most lehet hogy beírsz nekem 100pöttyöt de én igy látom abból amiket egymásnak PUBLIKUSAN irtatok
De sztem ha ide is beírod más is reagálhat rá,mert kiváncsi lennék mások véleményére is -
Thrawn
félisten
válasz
greatchaos #3550 üzenetére
Pont úgy, ahogy neked a második. Ami viszont mindkettőtök figyelmét elkerülte az az utolsó sor. Nem akarom egyikőtöknek sem megmondani mit tegyen és mit ne, én ezt tettem volna. Ha egy kicsit lehiggadtok, talán két pirospont lesz, vagy ha egyikőtök sem enged akkor két fekete.
-
Haart
addikt
válasz
greatchaos #3550 üzenetére
Azt viszont senki sem tudja még hogy én egy haverom tápját adtam el, te pedig egy ügyfelednek adtad volna el. Így macerás a pénzvisszaadás és nem is lehetséges. Tehát marad a másik opció hogy te adod el.
-
Haart
addikt
válasz
greatchaos #3526 üzenetére
Úgy nézem nemelég még mindig. Greatchaos üzlet után akart módosítani.
Az egész történet ITT. -
Flitter
tag
válasz
greatchaos #3541 üzenetére
2 db monitor. Hétfő óta gyötör vele
Jav: 48 pozitív adásvételem volt.
UI: A gyorsban azt jelenti nálam,MA,legkésőbb holnap. Ezt eddig 48 tudták is.
-
frizso
senior tag
válasz
greatchaos #3535 üzenetére
Igen, lehet etikátlan, de akkor azt minek nevezzem, ha valaki másokat megrövidít????
A ban, meggondolandó, hiszen másokat is átverhet, míg mi azon vitázunk mi etikátlna -
Flitter
tag
válasz
greatchaos #3537 üzenetére
Nem átvert.. Egyszerűen igérget fűt-fát ,lealkudja az árat 2db 28 eft ért 30eftról .Írom neki ok,gyorsban mehet. Erre ő majd pénteken lejön és eldönti kell e a kettő.Én meg írtam neki,hogy én nem tudok péntekig dugdosni(kérte tegyem el)mert aki előbb fizet az viszi az árút.Na erre kaptam olyan privit az arcom majd leesett.Több hete fent van a hirdetésem ...erre írtam neki minek inditgassak újabb hirdetést ha mindig tudok szerezni újabbakat. Jó pár üzleten túl vagyok itt a ph-n kb 20-25 pozitív zárással. De ilyet még nem is láttam,olvastam.Mit képzelek én? visszalépek,meg még is ő kap garanciával BP bárkitől.. Én írtam neki,hogy ott kell megvenni. Nincs ki írva kötelező nálam vásárólni. Ahhóz,hogy hű kép legyen erről nyilván a privik világitanának rá.
Előtte tisztáztuk gar nincs,helyszinen tesztelhet.Vállalta.
Ennyi röviden.Azt megjegyezném,nem vagyok egy kötekedős fajta,de az ilyen juzereknek szivesen adnák egy csárdást,hogy rogyásig tudná járni,mert megérdemli.
UI:Mellesleg jegyzem meg,soha senkivel vitába sem keveredtem.
-
P00By
nagyúr
válasz
greatchaos #3537 üzenetére
Privátot ráadásul nem lehet nyilvánosságra hozni...
-
P00By
nagyúr
válasz
greatchaos #3526 üzenetére
O.o Haart pedig jó arc...mind1 ez van, és ez tényleg nem votl szép
-
Akibooy
tag
válasz
greatchaos #3512 üzenetére
Én fizettem neki, nekem nem lett volna mit visszautalnom
Ő felajánlotta hogy küldjem vissza procit és visszautalja a pénzt, de nekem határidőre kellett összeállítanom egy gépet. Másrészről pedig már elegem volt az egészből, vettem egy procit új áron, 110 km-re lévő garral
-
old gray
addikt
válasz
greatchaos #3503 üzenetére
Nem tudom őszintén, nem foglalkoztam a témával. De ami késik......
-
greatchaos
addikt
válasz
greatchaos #3484 üzenetére
k==> tt elgépelés... ha már én is a gyanuba sodortak közé keveredem (fogok keveredni), akkor le is mondok...
-
pink75
aktív tag
válasz
greatchaos #3484 üzenetére
akkor most lebuktál
-
P00By
nagyúr
válasz
greatchaos #3465 üzenetére
Így van, és Kalandor jó indok esetén, ha már eljárás indult, akkor odaadja az IPt.
-
kariad
senior tag
válasz
greatchaos #3430 üzenetére
Nekem Tetszik
-
greatchaos
addikt
válasz
greatchaos #3428 üzenetére
tom most már - a másikban olvastam - jogos
-
válasz
greatchaos #3414 üzenetére
ezek a szamok szazalekban eleg jol kifejezhetok
. 0/0 pedig nincs a listan, ha jol tudom, vagy pirossal, vagy feketevel lehet felkerulni.
-
DigitXT
félisten
válasz
greatchaos #3414 üzenetére
Nem feltétlen szó szerint értettem a "mutatót", mint számot, de úgy néz ki, hogy itt már egy ártatlan javaslatért is leharapják a fejem.
Csak jeleztem, hogy meglepődtem, hogy gab szerepel a Top 10-es "rosszfiú" listában (mivel már üzleteltem vele, és nem volt semmi gond), és csak ezután néztem a "jófiú" listát, erre ott is szerepel...
Az meg más kérdés, hogy több korrekt üzletem is volt már (mind vevőként, mind eladóként), de nem mindenkinél szokás ez a "pirospont"-ozás (régebben talán még szükség sem volt rá, amikor még nem apróhirdetés szinten működtek a dolgok), így csak annyi marad meg, amennyi.
Mondjuk örülnék, ha nem lenne rá szükség (és alapból mindenki pirospontosként viselkedne), de amíg ez nincs, addig kitartás a munkához, legalább a legmegbízhatatlanabbak kiszűrésében segít.
(Meg látszik, ki az, aki iszonyat sokat seftel.
)
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3402 üzenetére
Hát nem s tudom...annyira nem lett jó...
Dehogy,fasza lettthanx a készítőnek
-
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #3409 üzenetére
Vagy csak újrareggeltek...
-
DigitXT
félisten
válasz
greatchaos #3409 üzenetére
Viszont érdekes, hogy pl. gab mindkettő top 10-ben szerepel: ha vki csak a rosszpontokat nézi, azt hihetné, hogy nem korrekt, pedig az.
Vmi jó/rossz arány mutató nem lenne még hasznos?
Szerk: vagy ugyanígy pl. gianni27, stb.
-
batmab
senior tag
válasz
greatchaos #3405 üzenetére
nagyon tetszik igy az uj listával együtt....ugyhogy reklámra fel....mg mindig elég kevesen tudják,h miröl szol ez az egész....
-
Picco
addikt
válasz
greatchaos #3405 üzenetére
koszonjuk neki
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3398 üzenetére
csak fekete..
-
animatrix11
őstag
válasz
greatchaos #3381 üzenetére
Lotusz-al beszéltem miért adta a pontot, azt mondta, hogy egy 2x annyit érő vga-t akart vele elcserélni amennyiben még anap feladja postán a vga-ját, velem is hasonló volt rendelt egy procit, kérdezte beszámitok e ramot mondtam 512 ddr1 2k-ért bármennyit egyből rávágta hogy persze van neki küldjem a procit ő meg küldi a ramokat (msnen beszéltünk) erre kérdeztem meg Lotusz-t és elmondta azt amit leirtam
ha elküldtem volna a proci várhatnám a ramokat itéletnapig.... -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
greatchaos #3357 üzenetére
Írtam neki, de azt hiszem csinálnék egy tag keresőt is már akkor egyben,mert most ugy sincs működő.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
greatchaos #3350 üzenetére
Én szivesen csinálnám suliidőben hétköznaponként a fejlesztgetést,ötletek megvalósítását. Viszont kéne az eredeti forráskód a szerverről mert sztem nem ujat kéne csinálni hanem csak beletenni az ötleteket amik javíthatják.Kérdezd meg az íróját hogy beleegyezik-e.
-
Lortech
addikt
válasz
greatchaos #3350 üzenetére
Kis félreértés, az én hibámból. Összemostam a dolgot, én a PH! üzemeltetőjére gondoltam, nem rád. A jelenlegi pontozással nem nagyon lehet mit kezdeni.
-
dome34
csendes tag
válasz
greatchaos #3331 üzenetére
kösz a gyors választ,
üdv Attila
ui: az általad röviden, velősen leirtak híven tükrözik a meggyőződésemet...
-
nls
csendes tag
válasz
greatchaos #3333 üzenetére
Természetesen a jópontonkak ugyanúgy illene törlődniük, de nem kézzel, hanem automatikusan, egy idő elteltével. Aki egy ideig nem csinál semmit, annak sok minden váltohat az életében, a fórumon, etc, szóval ez követi az életet.
Az elég rosszul hangzik, hogy bosszúból valaki tud rosszpontot csiholni a rendszerből. Nekem meg most van egy pontom, aminek alapján majd megítél a reménybeli vevőm. Ő persze majd szépen eláll a vásárlás szándékától is, és ezzel rontja az üzletemet. Az általad osztott pontok miatt, amik már nem is relevánsak, mert ezt a threadet nem fogja olvasni. Ez pedig azt jelenti a gyakorlatban, hogy a PH-n nem tudok üzletelni (kissé sarkítva). Ez pedig már magát a PH-t is értékeli, ill. az aprós fórumát. Érted, mit akarok mondani, gondolom.
-
nls
csendes tag
válasz
greatchaos #3331 üzenetére
Nos, ez azért véleményem szerint nem ennyire egyszerű. Ha nincs elévülés, továbbá nem tisztázott, ki mikor és miért osztja a pontokat (még mindig csak sejtem, hogy te, az itteni leírások és esetleg az adott thread végignézése után, de a privátokba, telefonálgatásokba már te sem látsz bele - gondolom). Továbbra sem vitatom a hibámat, de még a nagy ebayen is van elévülés, ill. a büntik kölcsönös visszavonásának lehetősége. Emellett üdvös lenne tisztázni a pontosztás pontos szabályrendszerét. Azért kösz a bíztatást.
-
nls
csendes tag
válasz
greatchaos #3327 üzenetére
OK, akkor most mégegyszer leírom, más szavakkal. NEM akartam elterelni a figyelmét szándékosan, hanem én néztem el. Nem akartam rásózni a gyengébb árut, max. alacsonyabb áron. Be is láttam, hogy tévedtem, nem is tagadom, tőle is elnézést kértem, mégis, akkor mi ez a példabeszéd a merdzsóval? Elbasztam, beláttam, nem volt hátsó szándékom. De ezt már írtam. (Ugye elolvasod, amit írok?)
A levelem végére is reagálj, kérlek, ha van rá mód. Előre is köszi.
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3327 üzenetére
ez nehéz ügy
igen ez az elévülés dolog nem is lehet rossz gondolat csak gondolom lehetetlen kivitelezni...
nehéz lehet vezetni a listát...én nem is vállalnám -
udi
őstag
válasz
greatchaos #3324 üzenetére
egyetértek veled ne értsd félre
csak van aki fel sem fogja hogy hibázott vagy még ő néz hüjének' utána is(t-betüs pl..)
és ez az eset még megbocsátható tekintve hogyugyis jött volna fel a srác... -
nls
csendes tag
válasz
greatchaos #3324 üzenetére
Csak annyit, hogy nem akartam rábeszélni, megkérdeztem, hogy hát akkor már olcsóbban sem kéne-e. Aztán persze olyan arcot vágott hozzá, hogy inkább nem ajánlottam fel, hogy ok, elmegyek a nagykerbe és veszek egy kért típust, meg azt nem adják a basic típus árán. A postot nem is kell törölni, de a fekete pont marhára nem hiányzik, mert az emberek nem azt nézik, hogy miért kapom, esetleg tévedés, esetleg még meg is bánom és igyekszem jóvátenni, hanem hogy ott van. (A kártya egyébként másodmagával 2 szerveralaplapba költözött volna, ha ment volna benne. Szerencsére végül meg tudtam beszélni a nagykerrel, hogy akkor cseréljék be másra...)
Viszont ha kitalálok egy történetet egy taggal kapcsolatban, mert irigy vagyok a jólmenő üzletelésére a PH-n, itt eléneklem, és megy neki a bünti? Vagy hogy van ez? Tisztázatlan körülmények között esnek be a pontok, egyáltalán ki állítja be őket? Elévülés van? Mennyi idő? Szóval ez érdekel, mert ez az, ami most látszik.
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3322 üzenetére
tudod nekem hányszor volt olyan hogy elmentem és nem azt adták???
Huuu saját forumot nyithatnék...hibázott beismerte,próbálta helyrehozni...sztem tanult a hibájából.Hidd el sose rosszabbat -
udi
őstag
válasz
greatchaos #3318 üzenetére
Lehet hogy egy szőke nő hivta fel hogy megveszi
-
batmab
senior tag
válasz
greatchaos #3318 üzenetére
engem általában ilyenkor lapátok csábitanak.....ha csak egyszer alaposan hátbavernék vele,többet nem csábulna semerre....
-
duli
tag
válasz
greatchaos #3311 üzenetére
És ami a vicc az egészben, hogy a licitet szépen le is vezette odáig odafigyelt , majd most még csak nem is magyarázkodik egy szimpla csábulással elintézte.
-
fero02
nagyúr
válasz
greatchaos #3274 üzenetére
Ne haragudj meg, de nem látszik, h megmaradt volna valami...
-
fero02
nagyúr
válasz
greatchaos #3269 üzenetére
Álljunk meg egy szóra! Grécsi László műsora...
-
udi
őstag
válasz
Azért ezt még nézzd meg,ez is lehet a vége:
[link] -
udi
őstag
válasz
oksa
-
old gray
addikt
válasz
greatchaos #3240 üzenetére
Nem állítom, hogy az, csupán ránézésre!
-
Mr X
veterán
válasz
greatchaos #3236 üzenetére
Linket kérünk.
-
smiti
veterán
válasz
greatchaos #3236 üzenetére
Tomika az észt
ne essünk azért erős túlzásokba
-
gban
veterán
válasz
greatchaos #3228 üzenetére
Kern András ismét elfogott egy levelet!!!!!!
Állítólag ő nyerte a Nokia reklámarc-válogatását, köszönhetően az informatikai berkekben tapasztalható rendkívüli ismertségének, ezért is utazott külföldre, jelesül Finnországba!!!
A kép a válogatás döntőseiről készült, a végeredményt (mármint hogy ő nyert) hamarosan hivatalosan is bejelentik.
Állítólag azért csúszik az ügy, mert valami gond van a géppel amin szerkesztik az anyagot.
Hülyéskedik a VGA is meg jópár cucc is benne, a gar meg csak 3 nap volt rá, az meg rég lejárt mert a posta elhúzta a dolgot meg amúgy is túl sokat számlázott, így míg megfejtették hogy miért annyi az annyi, lejárt a gar.
Driver gond is volt, mert azt az infót kapták hogy Leadtek, leszedték a drivert tőlük, aztán kiderült hogy Inno... -
old gray
addikt
válasz
greatchaos #3224 üzenetére
De kit érdekel, hogy hol van? A lényeg, hogy nem PH-n!
-
Picco
addikt
válasz
greatchaos #3201 üzenetére
greatchaos=djtoomi addikt
-
P00By
nagyúr
válasz
greatchaos #3198 üzenetére
függő vagy
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3198 üzenetére
ajjajjj
végetek van
-
old gray
addikt
válasz
greatchaos #3196 üzenetére
Még a tejbepapit burkolja és a leckét írja sztem.
Vagy egyből az aprókat böngészi és szerencsétlen áldozatok után kutat? -
P00By
nagyúr
válasz
greatchaos #3189 üzenetére
Igen, ez igaz. Engem mondjuk nem érdekel, de van aki erre izgul
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3173 üzenetére
ez bazi jó volt
épp sirok...a röhögéstől
-
Zolee11
senior tag
válasz
greatchaos #3173 üzenetére
ha kell nektek pásztor, tudok ólcsóé villanypásztort
az majd terelget, még bekötött szemmel vak sötétben is tudni fogjátok a helyes utat...
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3169 üzenetére
nem 600napos reg és senior-tagság kell hozzá????
-
válasz
greatchaos #3169 üzenetére
azon van nem látod?
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3164 üzenetére
nekem is kéne uj avatar de amiket sztem volna az mind foglalt
lehet maradok szépfiu.... -
udi
őstag
válasz
greatchaos #3151 üzenetére
áááá én sem ismertlek fel
a régi jobb volt...megszoktuk már yodát
gyanus ez nekem hogy ennyit cserélgeted...kitől láttad ezt???? -
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #3147 üzenetére
Vááá miért kellett avatart cserélj.
Elsőre azt sem tudtam ki vagy... -
old gray
addikt
válasz
greatchaos #3130 üzenetére
De az anyukája rendőr! Biztos elcsenné a szolgálati fegyverét és úgy menne a biznisz helyszínére...
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
greatchaos #3108 üzenetére
Ilyen a Te formád
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3108 üzenetére
Alszik hisz még gyerek
-
Picco
addikt
válasz
greatchaos #3091 üzenetére
kivancsi vok szeginy tomi hogy birja, tomi: akarsz beszelni rola?
amugybehalnek a rohogestol ha talalkoznek valakivel uzlet miatt es lenne rajta egy djtoomi-s polo -
Picco
addikt
válasz
greatchaos #3089 üzenetére
miert nem tanultam meg photoshopolni?
(marha azzal kell egyaltalan
)
-
Picco
addikt
válasz
greatchaos #3082 üzenetére
tenyleg, tomi add vissza az egysejtjeimet, biztos megpusztult vagy 2-3 millio darab amig ide neked irkaltam
greatchaos: amikor josz pont eltunik lelkedviraga,eletedszemefenyessegessege avavagy viragnyelven mondva ez a szelhamos ket(szinu)eltu -
Szten Márs
nagyúr
válasz
greatchaos #3016 üzenetére
A közvetlen előzmények itt vannak: [link] de valójában rengeteg volt a számláján, lsd: ngabor utolsó hsz-e. ("az adatlapod megjegyzés rovata nem fért ki egy oldalra"
)
-
Picco
addikt
válasz
greatchaos #3020 üzenetére
djtoomi
(szemét tróger) -
Picco
addikt
válasz
greatchaos #3018 üzenetére
jajjdegonosz vagy ^^
engem meg is tevesztett amugy, lattam valamenyil forumban es tenyleg tok meglepodtem, na mondom biztos 2 van belole csak a masik y-al van vagy valami.
amugy ha moderator lennek ezert elnek, es videora vennem amikor ilyen emberek neve mellett lenyomom a gombot hogy ban es megneznem naponta parszor -
Jmio
csendes tag
válasz
greatchaos #3010 üzenetére
Igen, az biztos!
-
Jmio
csendes tag
válasz
greatchaos #3001 üzenetére
Igen, ez volt az első üzletem és így egészen más véleményt alakított ki bennem erről az egészről
-
koszom
csendes tag
válasz
greatchaos #3005 üzenetére
nickje: bebar nagyon sok fórumon fentvan, hirdet
teljes név: Benked Barnabás -
koszom
csendes tag
válasz
greatchaos #3003 üzenetére
Figyelj PH-n is hirdette ugyan ezt a telót szal akár phs ügy is lehetne
simán google-be beírtam a nevét és volt egy link ebbe a topicba ahol rajtam kívül legalább 2 ember keresiHát ja balfasz voltam... csak kb 100x rendeltem már netről így, ez volt az 1. eset eddig h átb*sztak...tanultam belőle elhiheted
-
PHM
addikt
válasz
greatchaos #2982 üzenetére
Erre a hirdetésre kaptam a következő privát üzenetet a minap:
"engem érdekelne a kártyaolvasod 500é
ha eladó holnap átvenném
köszi csao"
Hm. Érdekes emberek vannak... -
PHM
addikt
válasz
greatchaos #2980 üzenetére
Egy apróhirdetéssel kapcsolatos.
Nincsen benne semmi személyes, összességében "érdekes". -
g@bo
nagyúr
válasz
greatchaos #2967 üzenetére
bármelyik gari hamisitható, lehet szkennelni a bélyegzőt, aláírást, egyebet, majd szépen legyártható a gari.
de, egy word-ben írt sajtfecni nem garancia. ha valaki már nagyban üzletel, oldja meg.
de legalább lássa el gyorsan beazonosítható elemekkel. -
Picco
addikt
válasz
greatchaos #2972 üzenetére
ennyi penzert nekem tokeletesen megfelel iras nelkul is
de amugy igazad van, raszitazhattak volna... -
Picco
addikt
válasz
greatchaos #2970 üzenetére
egy zold szinu matrican...ennyi, sima kis zold papir, ha en csalni szeretnek ilyenen akkor szepen nyomtatnek egyet es raragasztanam
-
Fényhozó
tag
válasz
greatchaos #2967 üzenetére
Elég lenne egy valamilyen egyedi dolog rá, amit csak neki van. Bélyegző vagy hsaonló!
-
gery dee
aktív tag
válasz
greatchaos #2959 üzenetére
köszönöm szépen
-
válasz
greatchaos #2949 üzenetére
azt hogy nem jon ossze a gari? koszi, ezt sajat boromon is megtapasztaltam mar
. egy nev vagy egy cim kene, erzem vagyik mar egy kis simogatasra. esetleg aki vodas szamhoz tud tulajt mondani, ne habozzon privit dobni
.
-
gardener
senior tag
válasz
greatchaos #2923 üzenetére
javaslat avatarra toomi féle üzletembereknek
:
Egyéb veszélyde még inkább:
Általános veszély -
Picco
addikt
válasz
egyeni avatar, lol
amugy ezentul fokozottan kell figyelni a sracra es minden okossaga utan 1 het ban, hamar rajon h jobb neki boltbol venni a cuccokat ha akar PH-zni -
cowboy_bebop
őstag
válasz
Csak tudnám h. ebben neki mi a jó.
Vagy ezen nevetgél az osztálytársaival osztályfőnöki óra után a szünetben? -
gban
veterán
válasz
greatchaos #2856 üzenetére
Nem sérül ilyenkor sem a forrpont, ha ügyesen, szép lassan csinálod, és ellentartasz neki a tövében, aztán egyre feljebb.
-
Speed®
titán
válasz
greatchaos #2865 üzenetére
Lehet épp postázás előtt barmolta el és nem akart bajlódni vele.
Szerintem simán kiegyengette és elpattintotta. Így kell duplázni
Rákéne küldeni egy vadállatot hogy lerágja a mocskos kezeit. -
zsigee
aktív tag
válasz
greatchaos #2856 üzenetére
Hát igen, erről beszélek én is, csak még nem mondtam ki szó szerint...
Égne a pofám, ha ennyire bal*@sz lennék, nemhogy még piacra is dobjam...
És ez bizony 6,5k-mat bánta! Pedig kértem képet is, de az valahogy nem érkezett meg... -
gban
veterán
válasz
greatchaos #2843 üzenetére
Ez a Bekend gyerek nem semmi. Megint itt hirdetett?
Meg a yard se semmi ha még csinálhatja... -
Silenzio
addikt
válasz
greatchaos #2831 üzenetére
Igaz... Szóval: remek taktikát követ: notebookokat ajánlva keresni meg az ismerőseit, üzletfeleit: core2-es, 2 giga ram, 160-as vinyó, mindez 120-ért, és persze van belőle dögivel. Aztán közli, röstelli, de sajnos előre kell fizetni mert egyszerre sokat hoz, rendelésre. Nekem dec. 31-én ígérte hogy január elsején érte megy, aztán jött a para. A kérdéseket, hol a gép, mi a helyzet, mikorra hozod, rövid intervallumokra vonatkozó igérgetésekkel hárítja: holnap délután, ma este stb. Nem tűnik el, ugyan a telefont általában nem veszi fel, de sms-t ír. Én azt hittem a gép már nála van, közben kiderült, hogy valami parája van és még be sem szerezte őket. Ez így megy immár 2 hete, és ha én keresem, csak akkor tudok meg valamit: rendszerint ugyanazt, no para, legyek türelmes, vagy egy köcsög vagyok, és a világ különben is aljas hogy ellene fordulnak és nem bíznak benne.
Mindez még hihető is lenne -bár eleve gyanús- de mint kiderült, olyanokat ver át legalább november óta, akik már 2-3 éve is üzletfelei voltak. Ma megkeresett egy srác, ő tegnap adott neki 80 ezret előlegbe. Aztán Kapitanyzo kikapcsolta a telefonját, majd ma este hívta, hogy elszúrta az üzletet, és szerdán visszakapja a pénzt. Nyilván, ahogy én is eddig. Ezt a hívást én is átéltem már, nagy megkönnyebbülés, csak sajnos egy szó sem igaz belőle. Remek taktika, mondom, az ember kétségek közt hányódik, mégis azt hallja vissza, hogy minden rendben, csak kis türelmet. Aztán ha elfogy a türelme, Kapitanyzo megsértődik, és többet nem áll szóba az emberrel. Nem tudom hányan dőlnek be még neki, de a srác sztem egy kukában végzi majd, ha így folytatja. Vagy a rendőrök, vagy a lincselők markában végzi, és azt hiszem én is a környéken leszek...
Én még ilyet nem éltem. Szóval ha legalább valaki elolvassa ezt, és rájön, nem érdemes pénzt adni sorsát kísértő barátunknak: akkor már érdemes volt. Szóval NE!
P.S.: Ha valaki úgy látja, hogy a fentebbiek meglehetősen irracionális és kaotikus viselkedésre vallanak, nos igen. El nem tudom képzelni mi értelme van pénzt kicsalni attól, akinek már vagy 8000 dvd-t adott el...
-
Silenzio
addikt
válasz
greatchaos #2829 üzenetére
Ezen jót röhögtem
No, rákerestem, gondoltam biztos szerepel de nem találtam, úgyhogy elsősorban a baranyaiak figyeljenek:
Kapitány Zoltánnal (volt regisztrációja alapján Kapitanyzo) notebook-ügyben soha, senki, semmilyen körülmények között ne kössön üzletet! Elsősorban a régi üzletfeleit keresi meg, és mind a mai napig bedőlnek neki, úgyhogy most mondom: egy fillért se adjatok a kezébe! Amúgy meg ha valaki tud valamit a jelenlegi tartózkodási helyéről... Lásd lentebb! -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
greatchaos #2816 üzenetére
Én is így tudom, az ajánlottat alá kell írnia az átvevőnek, egyébként mi értelme lenne ajánlottként feladni ha ugyan olyan lenne mint egy sima levél?!
-
darkarthur
senior tag
válasz
greatchaos #2799 üzenetére
-
Printszkrín
senior tag
válasz
greatchaos #2792 üzenetére
Ok, megvolt, privátban linkelve.
Kiváncsi vagyok, a fejleményekre. -
Printszkrín
senior tag
válasz
greatchaos #2790 üzenetére
Belinkeljem neki a topikot?
Hadd olvasgasson, és védje meg magát, ha tudja.
Ilyen körülmények között nem értem, miért spórolt az ajánlott küldemény összegén. -
törölt tag
válasz
greatchaos #2787 üzenetére
uhhh, Téged még soha nem hallottalak valakiről igy irni.
Ismered az arcot, hogy tényleg ennyire megbizhatatlan?
Üdv
Sanyi -
Printszkrín
senior tag
válasz
greatchaos #2787 üzenetére
amúgy biztos lehetsz benne, hogy nem lett a postára adva semmi, hanem vett valami karácsony ajándékot
Miért, tudsz valamit róla?
Eddig semmilyen minősítése nem volt. -
zsigee
aktív tag
válasz
greatchaos #2745 üzenetére
Nos "egyébként elég kicsi az összeg, így a rendőrség valszínű nem foglalkozik vele..." mondatra reagálva, teljesen igazad van, beszéltem egy moderátorral, ő is ezt mondta, illetve, hogy keressem meg személyesen...
Én Győrben, Ő Nagykanizsán, "többe kerül a leves, mint a hús"!
De az mindenképpen jó lenne, ha valaki megszorongatná a tö*eit...azt megérdemelné.
És hangsúlyozom, nem a pénzen van a hangsúly, hanem azon, hogy mennyire gátlástalanul b*nkó! Történt egy megállapodás, és ezt rúgta fel.
Száz szónak is egy a vége, ÓVAKODJATOK tőle. Ki tudja hányszor fogja eladni a procit!Üdv!
-
Rigó
csendes tag
válasz
greatchaos #2725 üzenetére
mit kapnak azok az félnótások akiket beirnak ide h átb.sszák a másikat?
-
hoax
senior tag
válasz
greatchaos #2721 üzenetére
Természetesen!
[link]
Az pedig, hogy itt háborog mint az oceán, szerintem nem jogos...P.S.: Visszatérve az előzőre!
A befeketítős írásom nem rád vonatkozott!
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest