- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- iPhone topik
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
soulreaper
üzenetére
Én a két kis glockot is szeretgetem. Már tocsog az olajban annyiszor olajoztam
De most már legalább jobb kézben tartva is vissza tudom peckelni auto-ba 
Mondjuk a videók alapján 1 tár (30bb)/töltésnek tűnik a dolog. De a fíling obadasz az AEG-hez képest.
Nemtom engem kicsit zavar, hogy ha végre sikerült céloznom akkor ha meghúzom a ravaszt tuti elmászik a célkereszt mire felhúzza a rugót
Azért auto-n tolja rendesen
Mi van akkor ha egyszerre húzzuk meg a ravaszt és az ellennek springes cucca vagy GBB-je van?
Nem tudjátok véletlenül, hogy a CM030 akksija milyen méretű cellákból van összerakva? Csak saccolni tudom, szétszedni meg nem akarom
Ja, ragasztottam a tár aljára ilyen öntapadós gumipöttyöt, olyat amiket az ajtóra szoktak, hogy ne csapódjon olyan hangosan. A tár alja egy síkban vana a markolat aljával így ha a tenyerem közepén (ahogy kényelmes) fogom a tárat akkor alig lehet kattanásig tolni. Ezzel annyit magasodik, hogy kényelmesen be tudom tenni és ha leeseik (ami már megtörtént párszor
) nem a fémre esik.
Ja még egy. Hol lehet ehhez a glockhoz tömítőgyűrűket venni? Melyik boltot kérdezzem meg amelyikben nagy eséllyel lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI FPV Fly More Combo drón
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - új állapot, garancia
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó egy Pixel 7a
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De most már legalább jobb kézben tartva is vissza tudom peckelni auto-ba 

) nem a fémre esik.