Új hozzászólás Aktív témák

• szbalogh

addikt

válasz soulreaper #8745 üzenetére

Én a két kis glockot is szeretgetem. Már tocsog az olajban annyiszor olajoztam :DDD De most már legalább jobb kézben tartva is vissza tudom peckelni auto-ba :)
    Mondjuk a videók alapján 1 tár (30bb)/töltésnek tűnik a dolog. De a fíling obadasz az AEG-hez képest.
    Nemtom engem kicsit zavar, hogy ha végre sikerült céloznom akkor ha meghúzom a ravaszt tuti elmászik a célkereszt mire felhúzza a rugót :F
    Azért auto-n tolja rendesen :DDD
    Mi van akkor ha egyszerre húzzuk meg a ravaszt és az ellennek springes cucca vagy GBB-je van? :Y
    Nem tudjátok véletlenül, hogy a CM030 akksija milyen méretű cellákból van összerakva? Csak saccolni tudom, szétszedni meg nem akarom :F
    Ja, ragasztottam a tár aljára ilyen öntapadós gumipöttyöt, olyat amiket az ajtóra szoktak, hogy ne csapódjon olyan hangosan. A tár alja egy síkban vana a markolat aljával így ha a tenyerem közepén (ahogy kényelmes) fogom a tárat akkor alig lehet kattanásig tolni. Ezzel annyit magasodik, hogy kényelmesen be tudom tenni és ha leeseik (ami már megtörtént párszor :D ) nem a fémre esik.
    Ja még egy. Hol lehet ehhez a glockhoz tömítőgyűrűket venni? Melyik boltot kérdezzem meg amelyikben nagy eséllyel lesz?

Új hozzászólás Aktív témák