Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
-
stefanitsr
senior tag
-
Uncle Ben
csendes tag
Én ezt a sportot utoljára 1-1,5 éve játszottam utoljára, ahogy olvasom a kommenteket, jó sok minden változott!

-
szbalogh
addikt
Meg van a djágaszág ......

Kicsit nagyon lötyög rajta minden (lényegében én tartom össze) de baromi erős (a Glock után). Az akksi is egész jó. 2000-es Sanyo NiCd High super mega extra power pakk. Szerintem észre se veszi ha szívja a motor
Nem is olyan vészes ez az AK dolog. Párszor felkaptam és már egész könnyen megtalálom a célkeresztet. Sajna már sötét van és a pontosságot nem tudom megnézni ... majd holnap. Bár a külső cső is lötyög, meg csúszkál rajta az a fém bigyó ami az első markolatot tartja így az könnyen kilazul. Alig váom hogy szétszedhessem
Összeragasztottam a 2 tárat... 3-4 másodperc a tácsere
Az AK-n mi az ott a hátsó célgömb mellett jobb oldalt? Ilyen kis kar. Úgy működik mint a tűzváltó csak harmad akkora és szembe áll vele.
-
mykos
aktív tag
Sziasztok,
Végre eljött az idő, hogy én is segítséget kérjek

Lassan elpusztul a 9,6-os nimh highdrain packom, és mivel van egy Shark20-as töltőm ami nagyon szereti a Li akkukat is ezért egyértelmű Lithiumos lesz az utód, de melyik??
LiPo-ban nézegettem jóféléket, 7,4@2200 5ezer környékén. Viszont LiFe4 ben meg a 9,9V-os szerintem széttépné szegényt, a 6,6 meg ?? Méretileg ami befér az 200 hosszú 45 magas és 24 vastag. Ha valakinek lenne jó tippje azt megköszönném. -
Tálydi
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
G&P, zsivány cucc

-
stefanitsr
senior tag
Jaja, nem olyan rossz, nekem a 7,4v csinál 1100-ast a sentryben.

-
Tálydi
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére

Én egy éve ni-mh-t használok,a mostani boyi m4emben ha jól emlékszem 860as rofot csinál a gyári boyi 9,4V-os,ami azért nem rossz szvsz(1000/1jó gyári aksi
) -
sowi
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
jo az Attempt One-nak is...
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
akkor nem 3 life cellat kell beletenni hanem csak kettot, maris ugyanakkora ROF-ja lesz mint az igazinak
-
stefanitsr
senior tag
Amúgy van egy egész jó 8,4v pakkom, nem vagyok nimh párti de jelenleg az slr-ben azt használom. AK-hoz egyébként is jobban illik a megfontoltabb, lassúbb ROF, realisztikusabb. Igaz egy nagy méretű, ami azért nagyobb áramleadást jelent.
Tegnap belepróbáltam a hobbykingről akciósan rendelt 11,1v 2200-as 20c lipo pakkot is: lézerpuskát csinált belőle, pedig csak a gyári CA motor van benne. Bizonyos helyi tanglikra majd azt dobom bele, hogy biztos elismerjék a találatot az emberek.

-
Tálydi
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Énnem vitatkozni akartam veled, teljesen igazad van, én is li-fe,li-po-t ajánlanlottam bele, de mivel kellene neki hozzá új töltő így nem ment bele(már említettem, nem nekem kell).

-
soulreaper
tag
válasz
üzenetére
én a Dawe féle Attemp Two-ról tudok nyilatkozni, igaz hogy az 2napos milsim volt, de nemvolt egy kis tingli tangli az tuti :-)
2naposra felkell készülni rendesen azért
kaja+ha nemakarsz hideget enni akkor konzervmelegítő(vagy bekuncsorogsz olyanhoz akinek van)+ha meleg van akkor iszonyat sok víz+csoki/cukor, normális aksi, ruha, alvófelszerelés(már aki alszik én 1-2órácskát feküdtem csak)+normális bakancs(mi rajunk olyan 40-45km-t mehetett) -
Hasek
Közösségépítő
V2-es gearbox burkolatot (vagy rossz V2-es gearbox-ot, aminek a burkolata jó és ép) keresek. Ha valakinek lenne elfekvőben egy, és meg szeretne válni tőle, kérem írjon rám egy privit. Előre is köszi!
-
stefanitsr
senior tag
Akkor bővebben:
Az AGM MP44-ek a kínai fegyverek közül valók és többségük alap, vagy nagy nyomatékú kínai motorral társított atomfegyver rugóval került piacra. A tusban stick akksinak van hely, az is korlátozott.
A nagy rugó vs alapmotor vs mini cellákból kirakott stick akku hosszú távon nem szerencsés konfiguráció, és mivel a stick akksin kívül más nem fér el benne, próbálj belerakni olyan akksit ami ilyen kis méretben is jó áram leadást tud megvalósítani. Ezt a lipo-lifepo4 akksik tudják megvalósítani, kb ugyanabban az árban mint a sima nimhek.
Annyi velük a para, hogy valószínű egy lipo-lifepo4 töltőt be kell újítani hozzájuk, de úgy mellesleg egy jó töltő a nimh akkukhoz sem árt, mert a gyárilag adott "töltő" alias filléres dugasztáp nem szakszerű használatával igen egyszerűen kifingatható a túltöltésre erősen kényes nimh cellákból álló pakk, amellett, hogy a nagyrugós alapmotoros konfig igen hamar olyan fesz szint alá meríti, ahol már nem fogja tudni átforgatni a boxot.
Most ne is menjünk bele a hidegben történő működésbe, mert olyanról nem beszélhetünk ilyen aeg és ilyen akksi párosításával...
-
törölt tag
a pápai két naposra jön valaki?

-
törölt tag
felbomlott a csapatunk

hova megyek mostantól...

-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Végülis a 4közül melyik a kevésbé szar?
-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Rövid nyakú.

-
HollyBoni
veterán
Na újra forrasztottam a motor csatlakozókat,már nem melegedik annyira.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Látni kellene, de a G36-okat alapvetően nem kedvelem.
Sokan mondják, hogy mennyivel jobb, stabilabb a hopupja mint az m szériáé, de az a szitu, hogy nagyon sok igen rosszul lövő g36-al szívtam az utóbbi időben. Szerintem amíg nem kerül bele az 5ku cnc - boxszal összeszerelendő - hopkamra, addig nagyon szerencsefüggő, hogy teljesítenek, és eközött bőséggel lehet igen jól teljesítő is. Hozzám nyilvánvalóan az alja kerül.
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Oké akkor nem cserélek

Az úgyse volt még szétszedve... sok macera lenne megint a sokásos átnézés. -
evilzombie
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Valami otleted a G36-ok kozott sorozat lovesben?
-
rainmen
aktív tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Amennyiben normális forrasztást szeretnél, akkor először a kábelt melegítsd fel annyira, hogy befussa a forraszón. Utána a motorcsatlakozót melegítsd addig, amíg megolvad rajta az ón és futtasd be azt is. Végül ráteszed a kábelt a csatlakozóra, és összefuttatod az ónt. Ha összeolvadt, akkor elveszed a pákát, de a kábelt tartsad, amíg lehűl a cucc. Ja és tényleg ne felejtsd el a zsugorcsövet.

-
HollyBoni
veterán
válasz
HollyBoni
üzenetére
Megvan a hiba.Most hogy így tüzetesebben átvizsgáltam,pár vezeték a forrasztásnál nincs odaforrasztva normálisan,nem érintkezik.V3 gb-nél a két drótot a motorra csak forrasztani lehet?Mert v2-nél csak rácsúsztatsz két cuccot.Az a baj hogy nem tudok forrasztani sajnos.
-
evilzombie
tag
kiprobaltam egy masik G36C-t, ami egyes lovesekben ugyanolyan pontos volt a PDI 363-as csovevel mint az en standart 250-esem.

Viszont sorozatban naon lepipalja az enyemet!Az enyem igen csak pontatlan sorozat lovesben.
Termeszetesen a csohoz valo hengert is rakott bele.
Az en sorozat pontatlansagom nem a nem megfelelo levego mennyisegtol lep fel?
Mert a cso az egyertelmuen nem oszt nem szoroz -
-
Uncle Ben
csendes tag
Uramég mennyi szép emlékem van eme "sporttal" kapcsolatban... Én sajnos eladtam már a fegyvereim, valaki nem akar vendégül látni?

-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ezt a melegedést hogy lehetne kiiktatni?Kezd aggasztani,hogy kb 50 lövéstől tűz forró lesz a forrasztás,a csatlakozó és az akku.
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Megnéztem róla a teszteket. Nagyon el vannak ájulva a pontosságától/hopupjától. A p226 jobban tetszik mint a Glock.
Ez a "lóbaszó" nagy ez mit jelent? Azt látom hogy a videón a srác kezében nagy de annak a Glock is nagy. Mondjuk van egy összehasonlító teszt is ahol nem képes egymás mellé tenni a két sig-et
A másik hogy 900 lövés/perc. Valami más benne ha ennyit lő (ugyanakkora fps mellett). Nyilván nem tettek bele fém csapágyakat akkor csak a motor lehet más. Vajon többet is vesz fel az aksiból vagy hatékonyabb lett?
Mondjuk a fém szán meg a plusz súly nem izgat fel. Az utóbbi még hátrány is a satnya kezeim miatt
De ha pontosan lő... Vagy csak az az egy pontos amit tesztelni kaptak? -
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére

-
stefanitsr
senior tag
Hmm, egyes replikákon le kellett olajozzam a szabadon levő acél/vas részeket, mert kezdte őket harapni a rozsda.
Egy füst alatt az slr-re visszaraktam a hegesztett szíj akasztót. Délután kinyomom belőle a biztosíték házat is. 11,1v lipo akksival brutál rofja van...
-
szbalogh
addikt
Lecserélem a G18 AEP-et P226 AEP-re

-
HollyBoni
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi.
Tudtok ajánlani olcsón(Max 8-10 ezer) valami jó nagy nyomatékú rövid nyakú motort?
-
HollyBoni
veterán
Kalashról mi a véleményetek?Jó márka?
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére

csak mert jo aron kaptam meg oket
-
HollyBoni
veterán
Gyerekek,az normális hogy a motornál a forrasztás tűz forró lesz?Illetve az akku is.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
irtam mailt az EBR-el kapcsolatban
-
szbalogh
addikt
Az MP7 aksija nem ugyan olyan mint a Cyma Glocké?
-
HollyBoni
veterán
Sikerült elérnem a nowart!Ez csoda!

-
Pikkolo^^
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
A tesztelés nem minden esetben igaz. Áprilisban 3 fegyvert rendeltünk amiből 2 szépen le volt kronózva és pont a 400 fps fölötti nem.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Ez egy ultimate egyetlen fegyver lehetne.
MG mert létezik éles támogató belőle, igaz, mivel a bundeswehr lepattintotta nem gyártják. CQB-ra nem ideális de a behajtható támasz miatt nem is annyira ciki. Optika, és a hosszú cső miatt lehet egy kis sniperes feelinggel is használni. Belső meg fullos kb.
100-as 120-as rugó alap tartozék, lengyeleken kívül mindenki 100-assal adja az SRC-ket. Egyébként a lengyelekkel az a tapasztalatom hogy picit drágábbak mint más, de általában használhatóbb konfigban küldik a replikákat mint a többi webshop, kronózzák előtte, hopupot megtesztelik, jön róla jegyzőkönyv, stb...
-
sptkyle
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Vagyis helyesbítek, mert ha ugyanezen cég tárjai futnak sima Star néven, akkor már hallottam róluk persze. Valami Taiwan-i cég.
Mindenesetre érdekes, hogy erre az MG36-ra gyári 400fps-t ír a TaiwanGun, míg a gyártó honlapján ugyan ez a modell 330fps-re van kiírva. Módosított verzió lenne az európai piacra?
Ja közben tovább olvastam. 2 féle rugót kap hozzá az ember.M100/M120 kérésre cserélik a gyengébbre ingyen, ha jol olvasom.
Csigatár mellé kapod a standard hicap-et. Gyári Ultra High Torque motor.... stbstb.
Jónak tűnik ez. -
sptkyle
senior tag
-
HollyBoni
veterán
Ez a fegyver elég egyszerű.(Szerintem)G36E + bipod + kettes csigatár.Szerintem ennyi.(Javítsatok ki ha nem ennyi lenne)Szóval nem feltétlen ezt kell venni.

-
sowi
őstag
-
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Van benne valami, de ilyenkor azért csak piszkálja az ember csőrét, hogy milyen is lehet ennyiért.

Én meg vagyok olyan hülye, hogy kiváncsiságból berendelném, ha épp lenne egy 100-as elszórható pénzem.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Az a gond hogy ha az ember megvesz egy relatív olcsó replikát, ott igen gyakran belefut bizonyos járulékos költségekbe, amik aztán már nem teszik olyan széppé a menyasszonyt.
Pl van egy haverom boyi ras2cqb-t építgetett mindenféle érdekességgel. Én a G&P sentrymet anno vámáfával 83k-ból hoztam be, ő most kb ugyanitt tart és egy boyi m4-e van... (ilyen rugó, olyan nózi, amolyan hopup gumi, hopkamra, guarder IT motor, sok sok idő és szerelés, törött visszaforgásgátló rugó, stbstbstb, de legalább az ő boxa gyárilag egy full tuning boyi box volt ami ma már nem annyira jellemző).
Szóval ódzkodnék az ilyen ismeretlen gyártók igen olcsón kínált mindenféléitől, mert NAGYON bele lehet nyúlni. Hadd jöjjenek meg az első reviewk.
-
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Pont ezt nézegettem én is. Nem olyan rég jött be a taiwangunra. Csak shippinggel együtt már 50k fölött van az ára, az meg sajna tul volt a keretemen,

Bár ha tudom, hogy egy ilyen patkánnyal állok neki üzletelni, és megszívom, akkor lehet kierőszakoltam volna még valahonnan 10k-t.
Ami még most jo vételnek tünne amugy (bár nem támogató
) az szintén egy aránylag új cucc. AEG névre hallgat a gyártó. (nem emlékszem már milyen mozaikszó) De ő ténylegesen gyártó. Az Rsov, vagy az ebairsoft a JG-vel egy szintre helyezi minőségileg, és 99dodó a P90-esük.. ami azért egy nem rossz árnak tünik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)