Hirdetés
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel213
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hogy tudta úgy válogatni hogy 300fps legyen?
Ennyire nem érteni hozzá 
Nekem jelenleg 380 körül van az M4 S-system-em, bőven elég -
mityku
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Csak sajna ebből van kevesebb!
Én most egy sima 310 fps-t tudó fegyverrel fogom kezdeni airsoft-os tevékenységemet ( JG G36C). Ha belejövök és úgy érzem, hogy nem elég, akkor max 340-350-re fel lesz húzva ( szerintem az bőven elég). -
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nagy FPS nagy lotav
meg jo, hogy az ilyen idiotak csak a tanyasi airsoftjatekokra jarnak sajat hazi szabalyzattal.... -
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
valamilyen szinten örülök ennek, hogy azért még vannak(és sajna k.rva sokan és talán egyre többen?
) ilyen emberek mert addig lesz sok sok cucc olcsón softair-en(persze csak azután miután rájött hogy az új ár 2x-eséért senki nemfogja elvinni) 
-
stefanitsr
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
Én azt bírom mikor az átlag fps matyi fogja magát, megvesz újonnan egy akármilyen fegyvert, de jellemzően boyi m4-est.
A korábban említett dolgok szerint nem lesz ugye túlzottan erős, de ha jól választ 370 fps-t lőni fogja az meg untig elég, némelyiknek a hopup kamrája is egészen használható és nem is feltétlen kell cserélni, jó ahogy van. Én egy évet lenyomtam a CA M120-as tuningos (~SP110) A&K M4-esemmel (370-380 fps volt, de észveszejtően pontos, imádtam), gyakorlatilag minden helyzet megoldható volt vele.
A közelmúlt két történése. Hív egy haverom hogy bevállalom e XY fegyverét péntek-szombatról vasárnapi játékra mert megállt neki. Hát, az ember megvette újonnan a fegyvert, és AZONNAL nekiállt szétszedni, majd tuningolni de olyan szinten, hogy pl a v2 gearboxban futó vezetékelés szétszedéskor a box mögött ment el a markolatba, a hézagolást mint olyat nem ismerte (szektor keréknek vagy 1,5 mm oldalirányú játéka volt (!!!)) teflonszalag hegyek mindenhol. Tetejébe a tűzkapcsolója csak egy bizonyos ponton érintkezett, előbbre nyilván nem, azon túlhúzva pediglen szintén nem. Összeraktam neki vasárnapra, megmértem, mondom a benne levő cuccokkal 380 fps. Tudod mit mondott ? "CSAK ?"

A másik, volt nálam egy m4 mindenféle cuccokkal, szintén boyi, szintén ilyen m4sd. A srác érzéssel rátolta a crane stockot a tube-ra, de olyannyira érzéssel, hogy elnyírta a vezetékelést, de ez még önmagában nem lett volna para, ha a lehántolt vezetékek miatt rövidre zárt akksit észreveszi. Persze az akksi megfikkant. Behozza, hogy "letettem azt ez lett" Átforrasztottam a csatit, vezetékelést lejavítottam azt visszadtam a fegyvert.
Látom második látogatásom alkalmával a boltban, a srác bőszen válogat rugót, dugattyút (!!), csapágyat, miegymást. Mondom, jé, akksit vettél ? Büszkén mutatja a firefox crane akksit. Ofkorz, mondom jó, de minek a rugó meg a többi ? Hát mert akkor 430 plusz lesz mert ő olvasta tudja, stb, épp csak ki nem röhögött. Mondom jólvan (Mondtam azt is hogy 370 most, és szerencsésen kifogta mert boyikhoz képest igencsak és meglepően pontos, nem kellene bántani), Tomi épp kiment egy cigarettával, letarháltam mert akkoriban igen jólesett, és el is felejtettem a dolgot - csak lazán félvállról megemlítettem, hogy a gyerek magára rántja a harcibrével teli fedél nélküli rekeszt a kétméteres polcról...
Nem telik bele egy hét a boltban fogad a doboz atomjaira szedett m4sd-vel. Mondom ok, összerakom, de HOL VANNAK A GYÁRI alkatrészek ? Azok nincsenek meg ezekkel kell összetákolnom... Mondom jól van. Belementek a "válogatott" dolgok, kemény 300 FPS...

-
rainmen
aktív tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Egy full alap SD6-osom van, a mindenki által kedvelt hopup-állítási lehetőséggel.

A most piacon lévők 370 fps körüliek. A PDW kihajtható tusos, ha jól tudom. Hogy mennyire bírja az igénybevételt, arról gőzöm sincs.Valami fps-huszár érdeklődött az AK-m iránt. Konkrétan csak azt kérdezte, hogy "Mennyi fps? Más egyenlőre nem érdekel."

-
rainmen
aktív tag
A Galaxy az micsoda? Az is gyárt fegyvereket?

Nekem JG van, annak a teste eléggé masszívnak tűnik. -
sowi
őstag
a receiver elvileg ugyanaz, az mp5k-n is megvan a bemaras 2 oldalon a betolhato tusnak, mas kerdes, hogy a kollega altal elobb emlitett csodas galaxy muanyag mit szol ehhez
-
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Én is úgy tudom hogy nem megy rá fel.
No meg galaxy esetében nem is erőltetném mert eléggé gyenge anyaga van a tok hátsó felének és a csapoknál el szokott törni. Épp ezért azt sem javaslom hogy a válltámaszra, vagy a szíjakasztó karikára fűzött szíjon lóbáld ezeket az aegeket, mert a csapokkal együtt leszabhatja a tok hátsó részét a saját súlya...
-
szbalogh
addikt
MP5 PDW-re lehet tenni betolható válltámaszt? Arra gondoltam ami a J-n van.
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
tanakát nemviszik így megy az ebr is a levesbe?
mondjuk piszok jól néz ki csak kár hogy a kép a gripoddal és nem a bipoddal van :-)
instant megvásárlás lenne ha nem lenne piszok nehéz -
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ha nem haragszol , ezt a postodat már idéztem is. Csapattárs pont egy Boyi M4-esről érdeklődött saját fórumunkban.

-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
neeeeeeem is

-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Egyébként az közelmúlt tök alap boyi m4-eit szervizelve messze nem sznob pöcs dolog egy G&P vagy CA M4-et vásárolni helyettük. Összességében olcsóbb, főleg ha nem értesz a szereléshez...
Előbbieket megveszed, CA-ba beleteszel egy rugót + vezetőt, hopgumit, G&P akár maradhat alapon is + akksi azt játszol vele és kész.
Boyiban eltörik a visszaforgás gátló rugója, gyengusz alapból, mindenhol műanyag alkatrészek, elfekszik az egyeslövés alkatrész, szeretnél bele egy kis tuningot az egész bele cserés, stb...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Rút egy állat.

-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
igazából sznob pöcs vagyok azért kell alapnak g&p

ilyesmi lesz majd olyan 2hét múlva [link]
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Nowarnál volt valami rwc custom sentry.
-
soulreaper
tag
M4-e sorrcsika

-
soulreaper
tag
nincs vkinek eladó gp 4-e?

-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jók is ezek a Cyma Glockok

-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
és a tanakád nem?

-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Értem én mindkettőtöknek, csak nem nekem kellene...

-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
50-55 méter az EBR-nek illetve a kis socomomnak szerintem nem probléma de egyszer kimérve kipróbálom most már. Egyébként nekem a fő problémám a "távolról akarom lelőni az embereket". Erre ezek és a BAR-10 alkalmasak.
A legutóbbi játékon ennek az ellenkezőjét gyakoroltam, a 3 killemből 2 a cyma glockommal esett meg.

-
rainmen
aktív tag
Na akkor most már én sem értem...

Kérdésed volt először a 80 m-es lőtáv AEG-gel. Mivel az airsoftot tudtommal találatra játsszák, ezért a kérdés lényege a 80m-es HASZNOS lőtáv volt. Szerintem.
Utána a felhördülésekre volt a válaszod a te fegyvered 65 m-es lőtávja, amire nem mondtad, hogy NEM HASZNOS lőtáv, és ami már lecsökkent 50-55 méterre...
Ahogy az általad említett fórumtárs is megjegyezte, az övé is elvisz 65 métert a megadott módon.
De mivel még mindig találatra játszunk, így nehéz lesz sikeresnek lenni. Maximum talpas gránátvetővel lehet próbálkozni, amit a vietnámban harcolok témájú Norris filmekben látni.
De ez csak az én véleményem. Viszont válaszadás előtt érdemes lenne megrágni meg párszor átolvasni. Tudod, csak a félreértések elkerülése végett... -
kop8
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Mondtam én hogy 65métere lövök emberre a puskámmal?
Csak ott esnek le a bb-k!!
Maxx 50-55méter célozva! -
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az alapnál semmi ilyesmit nem tapasztaltam...

-
stefanitsr
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
Borzasztó körülményes szétszedés, alulméretezett biztosíték (házzal együtt kidob, átforraszt), gyorsan kopó egyeslövés alkatrész, tűzkapcsolót jellemzően szétnyomják rajta igen gyorsan; a billentyű ezután lötyögni kezd, de legalább működik, néha eltűnik a biztosított állás.
Többé kevésbé ezeket a puskákat bizonyos időközönként le kell szervizelni és a jg féle mp5-ösöket tokától bokáig szét kell szedni egy egyszerű hopup cseréhez is, ráadásul a test abs, és ketfelé kell feszegetni...
Ha már Mp5 akkor új genes cyma inkább. Egyrészt realisztikusabb mert a felhúzókar nyitja a boltot, másrészt a hopup kar a fakebolt alatt van (menet közben nem tudod elnyomni) és ak-hoz hasonló rendszerű (előre tolva emel, míg az ak hátrahúzva, és fokozatmentesen, finoman állítható, ennyi a difi). Két csap kihúzása után gyakorlatilag az alsó receiver a gearboxsszal együtt kiemelhető...
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
az hogy nem praktikus és hogy jólnéz ki 2külön dolog

ez a bajom nekem is, hogy 6-8kg-s dmr-el nemszívesen mennék 2napos 30-40km-t gyaloglós milsimre :S
40es BB-t meg rendelsz ingyen házhozszállítással a bbone-ról
-
stefanitsr
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Köszönöm, a BAR-10-essel én is elvagyok. Egy dolog miatt aggódom, igen fogy a .40-es bb-m.

Sivatagi szín magyarhonban nem praktikus, nem is erőltetem.
EBR nehéz, nem futkosós puska.
Alkalomadtán körbefotózgatom őket.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Győrben a depóban van bizományosi értékesítésen egy CA M4 fix hordfogantyús, teli tusás, normál m4 előagyas 9,6v nagy subc akkuval és egy ilyen automata nimh töltővel mint a fentebb linkelt darab mindösszesen 40k-ért. Megkímélt állapot, alig van rajta kopás, még a pisztolymarcsa sincs felfényesedve.
Ha az asszony épp nem akarna kitenni, lehet megvenném, mert ezért az árért nem rossz. egy SP110 +1 guarder vagy SHS acél csapágyazott rugóvezető, hézagoló szett (van itthon), O gyűrű, tömítések, acél egyeslövés alkatrész (mert maximalista vagyok), systema hopup gumi + element H lenyomó, azt mehet is bérfegyvernek.

-
sptkyle
senior tag
Hmm.. akkor max DBoys lehet. Ezeket keverem.. de már egy cég nem?(a Boyi/DBoys hátterét nem ismerem)
Vagy itt valami nagy átverés volt, és valójában cyma
Jogos. Olvastam hogy lényegesen más müanyagot használnak a gyártók. Én csak azt mondtam, hogy nem törik. Legalábbis még nálunk nem tört semmi. De elhiszem hogy sokkal másabb.Nem volt még a kezemben. Egy jópár éves TM FAMAS volt, de az nem volt tul jo. Bár a korához képest...
A fogaskerék dolgot csak példának írtam, hogy bármi lehet egy használt fegyveren belül. És ha a használra is költeni kell, meg az ujra is..
De szép lassan csábulok azért a CA felé.
Na mindegy. Ne menjünk bele, mert Soulreapertől megint megkapom a magamét. -
sowi
őstag
válasz
sptkyle
üzenetére
Boyi MP5 tapasztalatotok ha van az engem is erdekelne, mert a boyi nem gyart mp5-ot
amugy nekem 2 boyi m4-essel is van tapasztalatom, de a lotyogesek kikuszobolese utan nem sok gond van vele, persze nem kell 3millio fps-es rugot belevarazsolni
abban meg igazad van, hogy a g36 minden gyartonal muanyag, csak muanyag az ABS es muanyag a fiberglass is, taperolj meg egy JG-t es utana egy CA vagy Marui g36-ot, erezheto a kulonbseg
fogaskerekek nem nagyon kopnak el a markasabb fegyverben sem, mert azokban is acel van, mint manapsag a fegyverek 99%-aban, normalis helyrol meg olcson lehet barmit venni a GB-be, nem kell egybol systema cuccokkal telepakolni -
sptkyle
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Pont azt mondtam, hogy nem fogom isteníteni a JG-t.. tudom én hol a helye.
Ha tehetném megvenném én az Ares-t is, vagy akár pont egy CA-t. Sok jobb márka van mint a JG. Csak azt vontam kétségbe, hogy egy használt CA egy uj JG többszöröse árban. És akkor is egy használt fegyverről beszélünk.(amivel sajnos fenntartásaim vannak egy balul sikerült vásárlás óta)
És lehet nyugodtan a torkomnak ugrani mert leírtam a saját érveimet is kedves kolega. Még azt is elhiszem, hogy te is jobban értesz a témához. Csak azt már nem, hogy mire fel a beszólás (méginkább mivel félreértelmezésből adódik.. azt hogy szándékos e, vagy csak véletlen , nem tudom).. én eddig is többet olvastam mint írtam, és mindenkinek meghallgattam a véleményét. Ha kérdeztem,vagy a tapasztalatomat írtam le (reakciódból itélve ezt nem lehet itt, ugyhogy elnézést) érzésem szerint akkoris kulturáltan tettem.Cserébe kulturált válaszokat is kaptam, mint fentebb a kolegától, amit meg is köszöntem.
De ahogy látom kár volt megszolalnom.
Én kérek elnézést, és sziasztok. -
soulreaper
tag
tök értelmetlen bármit is írni Stefa

akkor a JG a király és vedd meg azt és kész
na mind1 -
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Boyi Mp5-el van tapasztalat berkeken belül. Több volt vele a nyűg, mint a haszon. Mindig volt vele valami macera, és a végén még a test is elkezdett repedni. Bár nem szeretek soha 1 fegyver alapján általánosítani, de ezt erősítetted meg most. Ezt a továbbiekban is el fogom kerülni akkor.
JG viszont van a csapatban jopár, személy szerint én is azt használtam joideig, és nem huznám le annyira mint te. Bár elhiszem, hogy több fegyvered volt, de szerintem ez is valamennyire szubjektív dolog. Ha körbeolvasol a neten, ott is nagyon eltérő véleményeket lehet hallani. Jó, nem fogom isteníteni, de sztem az árát nagyon is megéri.
A használt drágább fegyverrel annyi a bajom, hogy oké, megveszem, kipróbálom, jonak tünik, aztán lehet 1 játék után megadja magát , mert annyira el voltak kopva a fogaskerekek, vagy mittomén. (mert ugye nem fogom szétszedni ott helyszinen, hogy pl mennyire van elégve az elektronika) Ha meg ujat veszek, és abban cserélgetem ki a dolgokat, akkor legalább tudom, hogy ami belekerül, az uj, és az amit megvettem.
Azért a rossz dolgokat amiket felhoztál.. hát a csapágyak filléres kérdés, rugovezető csere igyis ugyis lenne, a kábelezés is biztos hogy mindegyikben cserélve lenne ha már fet kerül bele, a müanyag testet JG-nél meg nem mondanám negatívumnak. Egyrészt mert ugye g36 minden gyártónál müanyagtestű
másrészt mert a tapasztalat azt mutatja, hogy elég masszív testeket tudnak csinálni.
Ne érts félre, nem kötözködni akarok. Köszönöm szépen, hogy leírtad a véleményed/tapasztalatod.. figyelembe fogom venni vásárláskor.
-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
én a BAR10-et
bár van egy Military CA M24em érte tuningal 
az EBR k.rva jól néz ki, súlyban mennyi így mindennel együtt?
nekem speciel egy homok színbe sokkal jobban teccene a G&P Sentry Magpul

btw, a többiről is tegyél fel képet

nameg a Kínai fegyók árban lassan már verik a "márkásabbakat" ám kivitelben/külsőben meg sem közelítik azokat..szal ennek fényében érdemes filózni hogy ki mit vesz
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
azt a marui EBR-t meg a sentry magpul-t irigylem is mint a fene

-
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Upsz, nem 20+ van, hanem 20+ volt.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Ha buildsen megnézed a cuccaimat egyre kopnak ki a kínai dolgok.
A Kalash azért van mert elérhető árban teljesen acél és szép kivitelű AK-t gyárt és a full steel verziók bele is tuningos.
A cyma M14-esem azért van mert szerintem a Cyma M14-es szintén az egyik legjobb marui klón az áráért, jó összerakás igényes belső.
De egy JG, vagy boyi M4-et ne nagyon hasonlíts egy jobban sikerült CA M4-hez. Boyi M4-esek tömítései javarészt olyanok mint a tésztaszűrő (M120 systemával jó ha megvan a 370 fps), motorjuk iszonyat gyenge (kis tuning, és már jöhet is az akksi vagy motor csere, esetleg egyszerre a kettő), vezetékelés cserés, hopup kamra szerelékei lötyögnek ezerrel, ildomos cserélni.
Műanyag csapágyak, egyszerű rugóvezető, kopásra erősen hajlamos egyeslövés-alkatrész, műanyag test jg-nél, elég gyenge minőségű műanyag kellékek a boyinál (pisztolymarkolatból pl szétszedésnél kifordul a menet, lehet okoskodni hogy rakja össze az ember, stb).
CA-nál alapból olyan belsőségek vannak hogy 120-as tuningig rugót + rugóvezetőt kell cserélned. Az SLR105-ösöm esetében csak rugót, mert a rugóvezető is csapágyazott volt gyárilag. Fém csapágyazás (itt-ott golyós), jó tömítések pl O-gyűrűs nozzle, jól tömített hengerfej, alapból csapágyazott dugattyúfej. 390-400 fps systema m120-assal. A motor jól boldogul ezzel a rugóval. Egyeslövés alkatrész 2-3 évet is elmegy M szériánál. Műanyag alkatrészeik nem ABS-ből (sztirénféle mint a polisztirol), hanem üvegszál erősítésű poliamidból készülnek, ami jellemzően drágább anyag, de sokkal jobban viseli az erőhatásokat és az airsofttól eltekintve olyan helyeken használják ahol jelentősen erősebb az igénybevétele az alkatrészeknek. A CA G36-okat is többek között ezért tekintem jobbnak mint a JG-t (másik dolog a JG-nél a hopkamra törésre hajlamos felfüggesztése ami előbb-utóbb bekövetkezik és azonnali adagolásparát hoz, nem jut el a csőbe a bb), mert a fegyver maga üvegszálas PA-ból készül míg a JG ABS.
Így, hogy több mint 20+ fegyverem van azt mondom hogy inkább egy megkímélt CA cucc használtan (ára alig van), mint egy JG vagy boyi újonnan.
+ adalék: Mire használhatóságban egy boyit felhozol oda ahol a CA alapból van, majdnem ugyanott vagy árban, ugyanakkor még mindig csak egy JG vagy boyi cuccal játszol... (csapágyak, rugóvezető, dugattyúfej, motor, hopkamra, hopup gumi, nózi, stb)...
-
sptkyle
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
sztem ez nézőpont kérdése.
Nem szeretem amugy a CA termékeket. Bár személyesen a G36osukhoz nem volt még szerencsém, de annyival nem gondolnám jobbnak, hogy 2x annyiba kerüljön használtan, mint egy uj JG. (na jo, ebben volt talán pici tulzás is)
Mondjuk a hordfogantyú, meg a tus biztos sokat dob az árán. Bár pont ezektől néz ki jol. -
sptkyle
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Köszi. Ezeket láttam.. a nagyobbikkal szemeztem is, mert cefet jol néz ki... csak az ára nem annyira baráti

-
sptkyle
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Ezzel teljesen tisztában vagyok
Hogy jött ide a DMR? Ja az SL8 miatt? Nyugi, dob/csiga/rakasz tárat kapna. .. azért is mondtam, hogy nem leszek tul autentikus.
Csak hát nagyon tetszik...maga a külseje. (leginkább a tus)
G36-al inkább életszerűbb. (MG36 ugye), csak nem annyira tetszik.. -
szbalogh
addikt
Mesterek! A JG mp5sd6 jó? Milyen típushibái vannak?
Most van egy olcsóért softairon aksi nélkül és hiányos tűzváltóval.
Ez -
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ilyet nem tudnál esetleg szerezni nekem "pár ezer forintból" ?

-
sptkyle
senior tag
Sziasztok megint. Jó rég nem írtam ide (read only üzemmódban voltam), pedig időnként nagyon bizsergett az ujjam, hogy beszoljak, dehát a jo airsoftos türelmes... meg megtették helyettem mások.
Mint régebben is említettem a support postot céloztam meg (sajnos azóta nem sok előrelépést tehettem az ügy érdekében, így igyekeztem ezt a feladatkört sima hi-cap-ekkel betölteni.. nagyrészt kevés sikerrel) Azt kell mondjam 1 év játék után (Hálisten mostanában többször is volt lehetőségem játszani egy 249-essel is) , hogy engem az isten is supportra teremtett.
Szóval a projekt ujra lendületet kap. Ha valaki lát olcsón sl8-at/sl9-et (igen, tudom, hogy nem épp support fegyver, és nem leszek autentikus) az szoljon.
Esetleg g36E-t.
A lőtávhoz hozzátéve csak annyit mondanék, hogy még tavaj jött hozzánk valami csapat az ország másik feléről (fogalmam sincs hogy jutott eszükbe pont hozzánk), és olyan profi, összeszokott csapatmunkát produkáltak, hogy öröm volt még a vesztes csapatban is lenni. Természetesen az akkor alakulgató rajunkat szétverték 10-ből 10x
, de ezen nem segített volna a nagyobb lőtáv sem. (nekik sem volt
)
Én azt mondom, hogy az ember először tanuljon meg játszani, tűzpárban/rajban mozogni, és csak aztán gondoljon a tuningra. Nekem a 350fps tökéletesen elég
(na továbbra is csak olvasgatok.. nem akarom én osztani az észt.. arra vannak itt sokkal tapasztaltabb emberek.) -
stefanitsr
senior tag
-
stefanitsr
senior tag
20+ fegyverem volt és jóval többet raktam már össze, és sokat magamnak. Van köztük gázos és rugós sniper is. Aki aegre azt mondja hogy pontosan lő vele 65+ méterre és nem csak "kilocsoltam vele kb hatvanöt méterről a mandrót" (lényeges különbség van a kettő között), a legtöbb esetben lódit.
-
kop8
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
A CQB épületharc, azt nem nagyon szeretem

A bonyhádi airsoftosok puskái bizony nem csak 65méterig visznek el,
ez komoly utána lehet kérdezni is akár!!A barackosunkban szoktam lőni néha, tisztában vagyok a távolságokkal, ott 4 métere vannak a fák és úgy szoktam kiszámolni hogy mennyire visz az adott puska
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Úgy döntöttem, beszerzem.

-
rainmen
aktív tag
Szerintetek ezt a töltőt érdemes megvenni? Tudom, hogy mindenki a LiPo-t meg társait nyomja, de nekem NiMh van.

-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Valamiért én sem érzem úgy, hogy a 20 méter hasznos, 25 méter lőtávú pisztolyom nem lenne elég épületharcra.

Amikor meg kifelé védekezünk, akkor ott az MP5, az bőven elég szokott lenni.
Múltkor egyik srácnak letérdelt a fegyvere, a shotimmal nyomta a védekezést. Kilőtte az egyik ellent, a másik csak pislogott, hogy honnan jött a lövés. Ő meg szépen töltött és kilőtte a másikat is.
-
stefanitsr
senior tag
Segítek.
Airsoftban olyan,hogy 65 méter effektív hatótávú AEG, olyan ritka, hogy elmondhatjuk hogy nincs.
A CQB az egy olyan harc mód, ahol 2-5-10 méteres kontaktok vannak, nem 65. A 65 az már az a táv, ahol a sniper is elgondolkozik hogy lőjön-e.
Egy kicsit olvass utána a témának, mérj ki 65 métert (ne lépd, ne saccold, mérd), hogy lásd mennyi és azután írj ide ezzel kapcsolatban.
-
szbalogh
addikt
válasz
soulreaper
üzenetére
A vidámság fél egészség

-
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Most mi van mán???

-
Thome
veterán
Illa berek, nádak, erek, az airsoftosok jó emberek.

-
kop8
őstag
válasz
rainmen
üzenetére
Igen van légpuskám is, azzal 100méterről megvan a 2literes flakon ha jó be van álítva a távcső

Nem rossz a 65 nekem, CQB-ra elég, de azért vannak terepen olyan esetek mikor jól jönne egy nagyobb hatótávolságú fegyó, de az már nagy tuning költséggel járna...
[link]
Ilyen maszk volt az áldozat! -
kop8
őstag
válasz
rainmen
üzenetére
Nem 36-ost, 30-asra gondoltam, már multkor is azt akartam csak nem volt a boltban.
Azt hogy 65 méternél leesik a bb, azt lehet lőtávnak nevezni

mert csak odáig visz el, de nem lehet rendessen olyan messzire lőni vele, max 55méter szerintem.Vasárnapi játékon Solton olyan maszkot láttam amit kb 3méterről lőttek meg pisztollyal próba képpen és a vas rácsot átvitte 2 helyen a golyó (ilyen van nekem is meg még sok másnak is), ez már azért életveszélys!

-
szbalogh
addikt
válasz
soulreaper
üzenetére

-
soulreaper
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
jajmár de izé vagy
lehet azthitte tényleg az idő-tér szakad meg most meg...ááá

-
szbalogh
addikt
válasz
soulreaper
üzenetére
Jól van na! Nem voltam még játékon

De majd úgyis meglátom elsején
-
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Az tér-idő kontínuum...

A fluxuskondenzátorunk fogyóban van, már csak 3 db van a zelektromos kolléga szerszámoskocsijában.
stefanitsr: Így könnyű.
Legközelebb egy biztosító... 
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
És fájt?

Tényleg egy ghillis észreveszi ha eltalálták? -
HollyBoni
veterán
Még egy kérdés: FET-et honnan tudnék szerezni?Burst fet kéne,kerestem mindenhol de nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- DJI FPV Racer drón
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyire nem érteni hozzá 

meg jo, hogy az ilyen idiotak csak a tanyasi airsoftjatekokra jarnak sajat hazi szabalyzattal....
) ilyen emberek mert addig lesz sok sok cucc olcsón softair-en(persze csak azután miután rájött hogy az új ár 2x-eséért senki nemfogja elvinni) 

mondjuk piszok jól néz ki csak kár hogy a kép a gripoddal és nem a bipoddal van :-)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lehet azthitte tényleg az idő-tér szakad meg most meg...ááá