Hirdetés
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sptkyle
senior tag
Egész csini. AK-khoz képest. (ez tőlem nagyon nagy dicséret,mert szinte ugy viszonyulok az AK-khoz mint soulreaper.
)Hát gyerekek, ez már pech. 3 mp7-es volt még tegnap fent softair-en. Az elsőnek (mint fentebb említettem) Írtam 2 PM-et, elolvasta, nem válaszolt. Tegnap írtam neki mégegyet, ugyan az történt. Volt egy Well/TM öszvér. Azt tegnap este vette le a gazdája kb a listáról mert eladta. (mondjuk ő legalább előtte válaszolt a pm-emre) És van egy 3. Az Bell (ismeri valaki?
) Kicsit drágán, és arra is van már érdeklődő.
Ugy tünik mostanában nincs szerencsém. Nem lesz CQB fegyverem még egy ideig.
-
Mcray
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
A vicc az hogy pont ilyen tust akartam, de sehol sem volt, ez a lökött Sowi meg eladta előttem ugyanezt(
), így most Feka crane stockját foglaltam le. Pofátlanság lenne lemondani, és akkor is megveszem tőle ha hosszú távon más tussal tervezek, mert mindenképp fel szeretném próbálni az AK-ra.@Sowi
Szuper, még egy elégedett néző

Az a vicc hogy ekkora sikerre egyáltalán nem számítottam. Nagyon várom hogy ezzel a tussal vagy M4 tussal lesz kényelmesebb... -
rainmen
aktív tag
M4 tus van már? Mert ha nem, akkor:
-
Mcray
senior tag
-
rainmen
aktív tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Fordítva gondoltam, lehetett volna talán kevesebb a hézag, legalábbis a fogmaradvány magasságából ítélve. Bár a Te gondolatmeneted is teljesen logikus, mármint a rugóellenállás.
Apropó: a non linear ( nem lineáris, ha jól fordítom ) rugónak az a lényege, hogy nem egyenletesen növekszik a rugóerő összenyomás függvényében?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Eladó egy AGM L96!
Kb egy éves,vannak rajta karcok,de nem feltűnő.
Az elsütőszerkezet módosítva,kicserélve acélra.
Adok hozzá fegyvertáskát..Be van vizsgáltatva a fegyver,van róla igazolvány is.Nincs hozzá tár,egy noname red-dot-ot tudok hozzá adni.Tárat a keletifront-nál lehet 3 ezer körüli áron venni.
Hamarosan képek,irányár:
22000ft. -
sowi
őstag
nincs valakinek megunt chronoja?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
rainmen
üzenetére
A spur gearnek semmi baja, a hézagolást pedig nem lehetett ennél szűkebbre, nem tökéletes a hallásom, de azt még meghallom ha a sector meg a spur gear sík részei összeérnek. Nem a hézagolással volt a gond, a többi fogat elnézve, ahogy egyre nagyobb volt az ellenállás, ugye egyre jobban nyomódik össze a rugó, annál jobban koptak a fogak, mindig a következő egy picit jobban el van kopva mint az előző.
-
sptkyle
senior tag
Bocs hogy visszatérek a témához, de ugy tünik kielégítő választ találtam arra a kérdésre, hogy a C jelölés a LiPo akkuknál az mire jó:
" Kisütési érték / áramleadási képesség:
Az első amit ezekkel az akkukkal kapcsolatban fontos tudnunk az "C" vagy kisütési értékük. Ez az érték határozza meg, hogy mekkora áramerősséget képes károsodás nélkül tartósan az akkumulátorunk leadni. Pld egy 7,4V 1800mAh 25C típusu akkunál ez az érték értelemszerűen 25C (régebbni NiCd NiMh akkuknál ez jellemzően max 12C).
De mit is takar ez a 25C érték? Segítségével meghatározhatjuk az akkumulátorunk normál és maximális áramleadási képességét.
C érték x Kapacitás (Ah-ban) = Maximális áramleadás (A-ban)
Esetünkben ez
25C x 1,8Ah = 45A
Összehasonlításképpen egy normál méretű 8,4V-os Mini type NiMh akku áramleadási képessége
12C x 1,4 Ah = 16.8A"
-
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Valószínűleg az ezt meghajtó fogaskeréken is látható kisebb kopás.

Meg ezt jobban megnézve a hézagolás is lehetett volna kicsit szűkebb.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
-
rainmen
aktív tag
A héten már a második autómat törik össze!

Kezdek ideges lenni, mert ez is a hobbi rovására fog menni pénzügyileg, az pedig az airsoft.

-
BaKeSZ87
őstag
Jelentem a Sportline megmihálylott, ha tudni fogom, hogy mi adta be a kulcsot, leírom.
-
sptkyle
senior tag
Ez elvileg pont 10centi hosszú.
Bár elvileg ez Crane stock-ba való. -
sptkyle
senior tag
Kép alapján (és keresés alapján) nem jöttem rá, hogy a linkeden lévő akkunak mekkora méretei vannak. Ez esetleg? Vagy tul hosszu? 17centi.
Bocs a sok hozzászólásért. Kicsúszok mindig a szerkesztési időből. -
sptkyle
senior tag
-
sptkyle
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
No igen. LiPo-nál is a maximális terhelőáramot jelzi a C, de itt van egy szorzó is, amivel a C előtti értéket megszorozva kapod meg a terhelőáram mértékét Amperben.
(mivel nem értek hozzá, ezt csak így most találtam. 1 forrás. Most próbálok ennek az állításnak utánanézni) -
soulreaper
tag
szerintem k.vára felesleges 11-es lipo, 7.4-es 1100es lifepo aksim eddig még 1játékon sem merült le, pedig lőttem párat...
"The C rating commonly associated with lithium ion batteries refers to the maximum current supply capability as a multiple of the cell's capacity: for instance, a 1 A·h, 20C battery should be able to supply 20 A continuously without damage."
-
Mcray
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Srácok segítsetek!
Próbáltam utánajárni a dolognak de mindenhol csak vitáznak a témán. 1-et már tudok: A 11,1-es 25C-s lipó kinyírja a CA Ver3-mast 120-as rugóval...
Nekem egy CA és egy Cyma Ver3-mas van 120-as konfiggal, és helyhiány miatt csak egy extrarövid lipó stick fér el a tokfedél alatt. 11,1-esben láttam([link] )már ilyet de 7,4-esben nem, és ilyet keresnék a lehető legjobb áron. Most jött meg a csoda mindent töltő töltőm B6 vagy BH6 (vagy mi
) de a leírásában csak az van hogy MIT NE csinálj vele, az hogy hogyan kell tölteni vele az NEM...
Olyan funkció hogy rádugod és "fire and forget" elvileg van benne,de a leírásban nem találom. HELP!Mi az hogy 12C vagy 25C a lipóknál? Nekem olyan kell ami hozza a 8,4-es NI-MH alacsony tűzgyorsaságát (Az AK nem AK ha olyan gyors mint a villanyfúró), de bírja a hideget és negyed akkora (méretre és súlyra) mint a 4000-es fél kilós téglám. Nincs mosfetem sem tehát atom erőmű sem kell, ami elégeti a tűzkapcsolómat.
Tudom hogy már szinte mind lipóztok ezért bízom bennetek.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére

Ilyen. Jövő héten megkapom, ha tetszik, küldöm a FAMAS-t cserébe.#6860 Ja. Szerelékkel együtt. Valami kék doboza van, valószínűleg kínai, de állítólag szép képe van. Majd kiderül.
-
soulreaper
tag
Hella!
ha érdekel valakit akkor lesz eladó ESS ICE ballisztikai szemcsim és Ultrafire(surefire koppintás szal igen igen jó fajta) 370-420lumenes tak lámpám
BaKeSZ87:na, milyen reddot moooooore information

-
sptkyle
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
0km-esen kaptam, és nekem nem csúszik. És amugy tényleg nem lenne vele bajom. Már be is tört szépen. (1 játék volt, aminek a végén már sántikáltam, mert friss volt a cucc, és nagyon szép vízhólyagot csinált a sarkamra
), csak az alapvetően fázós lábamat nem érzem benne 15 perc után. 
-
sptkyle
senior tag
Hát nekem a régifajta egycsatos magyar barna surranó van.

Belül müanyag a talpa, és szétfagy benne az ember lába, de be nem ázik, az tuti. És legalább ingyen volt. (így sajnálni se fogom, ha tönkremegy)
-
sowi
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
foleg, hogy a magnum egy kalap sz@r, az usmc bates bakanccsal egyutt, szettori a labad es hamar szetjon
-
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Nekem egy Shelleys Rangers van, 46-os, 14 lyukú, 2004 novemberében vettem, akkor volt 27 eFt. Igaz, hogy már repedezett a bőr, a talpa meg slick de még mindig kényelmes és vízálló. Jó vétel volt, kár, hogy az esztergomi üzlet megszűnt, ahol vettem. :-(
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
Nagyon új még, be kell törni, de jó. Valami izzadás meg büdösödésgátló anyagból van a belseje. Én 8.900 -ért vettem, fél év garival. Akciós volt, amúgy 10.300 Ft ha jól emlékszem.
-
feka007
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
Még így sincs akkora, mint egy M16.

-
soulreaper
tag
-
feka007
veterán
Achtung, újabb G36 updates!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megjött a silencer rsov-ról (kifizetéstől számítva 6 nap alatt
bannedről jó, ha két hét alatt megjön vmi..):
G36 v1.3
Nem megy rá az előagy, úgyhogy egyelőre ilyen gány módban van, amíg nem jön meg az ras. Vmennyit tompít a hangján, mélyíti. Ha végigvezetem a csövet a végéig, akkor mondjuk lehet nem sokat fog érni, de a csőhosszabbítás miatt vettem végülis.
Na Lehet hánykolódni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van vkinek M4 pofatámaszos crane stock eladó (ilyen[link])?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
Nem merem bevállalni az SL-be
, pedig amúgy lehet, hogy érdekelne.Vettem bakancsot. Kinézetre 1:1 ilyen:[link]
-
soulreaper
tag
ha valaki tuningolni akar akkor van egy guarder 120as tuning kit-em eladó occóba :-) PM-ben kérdezz ha érdekel
-
törölt tag
akinek van eladó/cserélhető airsoft AEG-e az nézze meg a "tankagogy Bazárját"
http://hardverapro.hu/apro/minden_elado_csere_is/hsz_1-50.htmlVan sok minden és szívesen cserélek

(akit érdekel privátban írjon)

-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
megy PM
-
hejesírásó
senior tag
ha érdekli a népet nem pm-ezgetek mindenkinek.
árak csak úgy nagyjából értendőek
szval, ha úgy alakul eladóak lehetnek az alábbi listán szereplő kütyük:
-cyma ak-element test, vltor ak stock, front grip, faszás markolat, x-47 kit
x
-CA SL m15a4-vltor front flip sight
20-2
-JG M5 S6
18-22
-camelback asszem 3 literes
x
-ABS sisak viper
8
-CRO mellény
3
-li-po töltő
x
-li po aksi+peq15
-ruházatok 184 vagyok és kb90kg
-magnum bakancs
10
-reflex sight
6
-DE USP
5
-tárak ezekhez
-Blaster BB
-szemüvegek több féle
-gázos fegyverekhez rugók
1/db
-térdvédő
2-3
-övek
HU 2 eredeti amcsi 3-5 -
rainmen
aktív tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Üdv!
Csatlakozom soulreaperhez, én is kérném pm-ben a listát és lehetőleg árakat is.

Köszönöm!
-
soulreaper
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
PM-ben jöhet a felsorolás mid van, hátha :-)
amúgy angol fizuval 10x ilyen jó cuccaid lehetnek mint itt, és ott is van sok sok játék :-)
na majd ha gazdag leszel vigyél ki a bergetre
-
hejesírásó
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
na ebben egyetértek, most várom az ak-ra a stock tube-ot.
lehet egyébként emigrálok angolokhoz és akkor eladom airsoft cuccaimat....érdekelne majd vkit vmi ha úgy döntök h megyek?
-
soulreaper
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
rákérdezek...mondjuk annyi mindent kéne még beszerezni, hogy a lámpa igen igen csak a lista alján van

-
hejesírásó
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
istenek mentsenek, NEM!
előbb rendelnék egyet mint h pepecseljek vele. inkább a mechanikus dolgokat szeretem babrálni, amiben vezeték van meg nyák az nekem már pfujjh!
csak érdekelt, hogy Ő az Ő beszerzési árával olcsóbban jött-e ki mint ha rendelnék egyet.
-
soulreaper
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
csinálni akarsz te is egy ilyet?

-
hejesírásó
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
na írjál csak szépen rá h ő ezeket emnnyiért vette!

-
soulreaper
tag
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Lehet, hogy neki nem ennyibe kerültek az alkatrészek, hanem sokkal kevesebbe, de nyilván nem írhatja oda azokat az árakat, hanem csak azokat amennyibe egy átlagembernek kerülnének, ha össze akar rakni egy ilyet, így tud mérlegelni az ember, hogy hozzáfogjon, vagy vegyen egyet készen.
-
soulreaper
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
13-15ezerből csinálta, ehhez még hozzájön amíg beszerezte a cuccak, amíg megcsinálta...de amúgy jólett, meg ötletes az a kijelző is, mi esetünkben erre még jön egy tartógyűrű és egy némakapcsoló
/azért az az "elméletileg 900lumen leadására is képes...nemszeretném ha belevilágítana a szemembe vele
/ -
hejesírásó
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
jah, én is összeadtam amikor olvastam a költségét...sztem öngólt rúgott

-
Djuree
félisten
válasz
soulreaper
üzenetére
hát igen, a formája nem a legjobb fegyverlámpának.
-
Djuree
félisten
itt a jó fegyverlámpa:
lampion -
sptkyle
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
Pár fegyverteszt,review, írás, kizárólag hungarishe nyelven.

Softair
Soltairsoft
Airsoft Eger
airsoftinc
AMF -
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Hát az nekem kínai...

Nézegetem egyre jobban ehobbyt, de a helyzet csak rosszabb lesz. Egyre több fegyver tetszene, egyre nehezebb a választás. Nagy a valószínűsége valami G3-nak. Tetszik a kihúzható tusos TM. Hajtogatható viszont nem kell, az fix. Másodlagos a fix tus, az viszont JG. Vagy HK 416-os, ami szintén JG.
Viszont pozitívum, hogy az olcsóbb tárak is kompatibilisek a TM-mel is.
Karácsonyfát úgyse fogok csinálni, kap egy távcsövet azt jól van!
-
rainmen
aktív tag
Köszönöm a fordítást, mint már mondottam párszor az angollal (is) hadilábon állok, a google barát fordítása meg kissé a kínai piacos feelingjét idézi.

Nagyon töröm a pici fejemet, hogy mi legyen, ha majd egyszer...
Fegyvervásárlásra nagyon esélyes valamelyik külföldi honlap, de márkásabbal szinte csak az ehobby foglalkozik. Egyik kedves fórumos ismerős ajánlotta még a CA-t, de azt meg alig-alig találok.
Viszont a JG kapható szinte mindenhol, van alkatrész, ha nagyon akarja az ember, tuningolhatja.
De az meg kínai és jobb lenne valami minőségi cucc.
Ördögi körforgás.
El kell majd mennem jó pár játékra és nyálcsorgatni meg összetapizni sok-sok fegyver. Hadd legyek még bizonytalanabb.
Apropó: tud valaki olyan honlapot, ahol fegyverek tesztjei vannak? A blackwatert már kivégeztem párszor, és újabban nem látok rajta frissebbet.
Előre is köszi!
-
Kornel213
tag
Hali!
Április végén lesz egy 3 napos játék végén egy bulival
Unknown zone Nézzétek meg! Ja és lesznek külföldiek is! -
mykos
aktív tag
válasz
rainmen
üzenetére
" ASGK stands for Airsoft Gun Kai (regulating organization for Airsoft manufacturers). It basically says that guns made in Japan (just Japan I think) have to have plastic receivers, etc, so they cannot be altered to fire real ammunition. Another rule they have is that all those Japanese made airsoft guns must have a safety of some sort, even if the real steel variant doesn't have one (for example the safety on the P226)."
Marui a japán piac igényeit elégíti ki. Az, hogy te megveszed Európában már a te bajod.
Náluk létezik két fogalom...a fegyverük egy olyan rendszer amin sok mérnök dolgozott és hosszú időn át tesztelték, minden alkatrésze ehhez van igazítva..és a max.280 FPS-hez.
A másik fogalom a minőségbiztosítás, a kínai változatnál ez maximum plusz fél marék rizsben teljesedik ki.
A jelenleg használt GB verziók is milyen furcsa, hogy marui koppintások...persze kína sz...ik a szerzői jogokra, de ha ez nem így lenne akkor csincsung, JG, CA, Cyma és társaik se lennének.
Egy marui lesz holnap holnapután..kell alkatrész van. Kínai, mint a mesében..hol van hol nincs.
Most nézegettem egy cyma is már 40-45 körül van, egy Maruit szerintem meg lehet szerezni 65 környékén..szerintem teljesen jogos a különbség
-
soulreaper
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
nemvettem fel, persze jólmegbántam na mind1, extrém sport már csak ilyen :-)
-
hejesírásó
senior tag
válasz
soulreaper
üzenetére
térdvédő nem volt?
-
soulreaper
tag
válasz
rainmen
üzenetére
amúgy tényleg pihenőn vagyok mert a vasárnapi játékon a parancsnok visszaszerzési rohamban a nagy hóban elvágódtam és pofára estem, szétvertem a térdem, utána mondjuk azt a maradék 3órát kb. végigjátszottam fájdalmak közepette, de megúsztam egy komoly zúzódással és max. repedéssel
-
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Gyors nyaralás volt...

Üdv újra köreinkben.
-
soulreaper
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
véleménykinyílvánítás
-
Mcray
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Semmi extra. Egymás tudtára adták a szereplők hogy nem szeretik egymást. Ennyi, pont

-
hejesírásó
senior tag
ez mi ez? moderátor itt?

csak érdekelne mi történt....
vki mondja már meg, danke!
-
Kitakarítottam a topikot, soulreaper pihenőre ment egy időre, aki tovább kakaskodik, követi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Kicsit drágán, és arra is van már érdeklődő.
bár nekem semmilyen AK nemteccik 
), így most Feka crane stockját foglaltam le. Pofátlanság lenne lemondani, és akkor is megveszem tőle ha hosszú távon más tussal tervezek, mert mindenképp fel szeretném próbálni az AK-ra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)