Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Google Pixel topik
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
evilzombie
üzenetére
25% az áfa, 3% a vám, gondolom ez lenne az 1,28

-
evilzombie
tag
válasz
soulreaper
üzenetére
"amúgy meg 223+81=304$ 2hónapja a dollárt a paypal mondjuk 185ön váltotta akkor 304*185=56240*1,28=71987 és erre jön még a vámkezelési költség...ha nemértjünk hogy jön ki az összeg akkor olvassunk utána vagy ne okoskodjunk vele :-)"
Nem kotozkodni akarok de mi az a 1.28-as szorzo?
Masik az hogy nem MO-n elek, es szerencsere nem kellett,se vamot se kereskedelmi adot fizetnem.
Regen rossz lenne ha nem tudnam mennyibe kerult a sajat fegyom.De nem tartozik senkire ezert nem is irom le.FEKA okoskodott az osszegen, mivel o mindent tud, csak melle lőtt! -
Djuree
félisten
válasz
szbalogh
üzenetére
nem lehet

én is le akartam de nem lehet. ill. le lehet nehezen. egy hatlapfejű imbusz csavar tartja a tust, ami bent van egy hosszú üreges vascsőben. olyan hosszú imbusz csavarhúzóm meg nem volt. esztergáltatni lehetne olyat (kb. 15-18 cm-es kéne) és akkor ki lehet csavarni a csavart és lejön a tust tartó vascső. vagy van boltban olyan hosszú szárú imbusz csavarhúzó, de van vagy 5000ft. ahogy láttam 6-os imbusz van benne...ill. a tust le lehet szedni, de ott marad az a hosszú vascső ami a tust tartja, tehát olyan mintha le sem szedted volna
ha szerzel olyan csavarhúzót akkor a vascsövet is ki lehet szedni...én ezért is adtam el, maszkkal nem lehetett célozni, nem tudtam ráhajolni a tus miatt...persze ha nem maszkban játszol nincs ilyen gond...meg jó lenne rá egy ris sín, hogy valami reflex/reticle sightot lehessen rá tolni... -
Djuree
félisten
válasz
szbalogh
üzenetére
nem lehet leszedni
vegyél válltámasz nélkülit
vagy kihajtható válltámaszos TM spas 12-őt. nekem ez az álmom, csak nagyon ritka a válltámaszos és nagyon drága 
nem valóságosabb a hangja az mp5sd6-nak mint pl egy ak-nak...
az én ak-mnak elég durva hangja van, mindig elküldenek melegebb éghajlatra hogy ne a közelükben lövöldözzek már
épületben meg a visszhang miatt tök olyan mint az eredeti, még énis megijedek néha 
-
soulreaper
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Azért ha kimegy játékra Sig-et nemmindenhol tud tapogatni (főleg nem 556os) de a többit igen, AUG-hoz mondjuk macerásabb midcap-et szerezni...
Prec cső totál felesleges enyim be sincs, majd ha lesz nagyon sok felesleges pénzem akkor rakok bele egy 6,01es PDI csövet
A hop-up egységet rögzítő bajonettzár szokott eltörni, ezt orvosolja, illetve a sokkal stabilabb teljesítményt kapsz
-
macilaci78
nagyúr
Ha német vonalon akarsz menni,m akkor G36-ok, Mp5-ök, G3-ak, SIG-ek, esetleg AUG. Van köztük Ver2, Ver3-as GB, fix tusos, betolható, behajtható, szereléksínes, rögzített optikás, nyilt irányzékos, high-mid-low cap táras. Mindhez kapni kiegészítőket, táraik kommerszek, az alap horvát tatmellénybe is belemennek. Javaslom, menj ki egy-egy játékra csak nézőnek, vagy boltba, próbálj fel minél több fegyvert, emyik áll a kezedben a legjobban, melyik a legkényelmesebb. 400 fps alatt kb hasonló költségből lehet üzembiztosra megcsinálni mindkét GB-ot, az meg kínainál lutri jószerével, hogy az adott GB-ra mennyit kell költeni.
Nekem a felsoroltakon belül az AUG a személyes kedvencem, a G3 SG1 nagyon tetszik, egy G36 E előmarkolatos, markolat alól induló 20-25mm átmérőjű hangtompis, rövid, vietnámi M4 formályú midcap táras, hordfoggantyúba épített 3× optikával rendelkező belső akkus fegyót még szeretnék építeni. Pénz függvényében akár DMR-nek, vagy inkább snipernek.
Djuree: A G36-os hop up kamra több részes, a részek között szelelhet. Ezt egy fém kamra jó eséllyel orvosolhatja. Persze csak akkor, ha a gyári műanyag szelel egyáltalán.

-
Djuree
félisten
én azt szoktam tanácsolni, hogy kezdő fegyvered úgyis 90,45634% hogy lecseréled, tehát valami használt és olcsó modellt nézz
persze ami azért működik is. azért is jobb a használt egy kezdőnek mert már be van járatva, hop-up be van állítva, valszeg az alap dolgok ki vannak cserélve, át lett nézve, zsírozva, hézagolva stb. nem neked kell ezekkel is szarakodni
persze egy új fegyver "íze" azért igen jó tud lenni. végülis te tudod. anno énis újat vettem első fegyvernek (5 játék után cseréltem), de ma már nem vennék újat 
soulreaper: sztem felesleges cserélni a hop-up kamrát
főleg nem kezdőként. szeretem mikor azt tanácsolják egy kezdőnek hogy: prec cső alap, egyből cseréld ki, gearboxot egyből cseréld ki ez is alap stb. minek? egy kezdőnek tök felesleges...majd ha úgy látja hogy esetleg megtartja a kezdő fegyverét és esetleg nem jó majd akkor. eleve sem biztos hogy javul valamit. a műanyag hop-up kamra meg sztem teljesen jó. minek fém
elkopik? nem, igénybe van véve? nincs...akkor? -
soulreaper
tag
alap szabály: olyat vagy azt vedd meg ami neked teccik
G36-esetedben a C-az compact, jó kintre -bentre, pontos, jó a hopup egység(de ezt érdemes kicserélni egy Pro-Win vagy 5KU alu kamrára) és nemvészes az ára(persze azért figyeld az eladó Normal topicot hátha kifogsz egy CA-t annyiért amennyiért JG van
)De ha mindenképpen németet akarsz akkor csakis Sig Sauer

-
mityku
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Bocs benéztem!

Még nagyon az elején vagyok az airsoft-nak, egyenlőre csak információ gyűjtés / szabályok / alapfogalmak megértése van folyamatban.A fegyverválasztásra adott választ pedig köszönöm. Mindenképpen egy német fegyvertípusban gondolkodom, az amcsi kézifegyverek kevésbé tetszenek ( nem kövezzen meg senki sem!
), végső esetben egy AK klón lesz az áldozat. -
szbalogh
addikt
válasz
soulreaper
üzenetére
Az lehet hogy kellene majd, főleg ha újat veszek külföldről. Apropó, nem akar valaki tapasztalt külföldről rendelő nekem is behozni ?

Sajna amiket itthon láttam hirdetéseket már el vannak adva
-
soulreaper
tag
válasz
evilzombie
üzenetére
tőlem meg is ölhetitek egymást, de arról akadjunk már le hogy ki mennyit költ a fegyverére, felszerelésére cuccaira
amúgy meg 223+81=304$ 2hónapja a dollárt a paypal mondjuk 185ön váltotta akkor 304*185=56240*1,28=71987 és erre jön még a vámkezelési költség...ha nemértjünk hogy jön ki az összeg akkor olvassunk utána vagy ne okoskodjunk vele :-)
-
feka007
veterán
válasz
evilzombie
üzenetére
Sajnos te vagy az, aki még mindig nem fogta fel miről beszéltem, de azért lökjed csak ha többet nem tudsz..

És a kit érdekel, hogy te mennyiért vetted a szemüveget ami bírja az óccáötven fps-t, akkor is betörheti a gagyi szemüveget, és akkor elég nagy szarban leszel, mert magyarázhatod majd a rendőrnek, hogy a tiéd bezzeg bírta otthon.. De úgylátszik te ezt úgyse fogod fel."mert akkor nem sok embernek lenne kedve airsoftozni az agyon tuningolt szarod miatt"
Látom már nem nagyon tudod követni hogy mit beszélsz.. Épp nekem van mindegyik fegyverem 400 fps alatt, ennyi a limit nálunk, meg úgy minden normális helyen. + eddig te beszéltél agyontuningolt szarokról..Ha ráfizetnének 50 ezret akkor se kéne a KWA G36-od, hidd el.
TM-et veszek olcsóbban, ami azért nem kicsit jobb, mégha alapból nem is tud 400 feletti fps-t.. (persze ez csak az ilyen fps huszárkáknak hátrány mint te)Na részemről ennyi
-
boogie84
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi. Előtte is meg volt a link, de azt hittem h győrben is be lehet vizsgáltatni. Ezért viszont nem megyek fel pestre. Inkább szépen elteszem a csomagtartóba a pityut, ahogy kell... és nem tartom az anyósülésen

-
szbalogh
addikt
Wow PH-n airsoft topic... dejó

Keresek DE M56 C, DL vagy A-t.
Mennyire játszható az airsoft a festékes BB-vel? Ok hogy drágább, de fele annyi mint a PB bogyó. Mennyire jellemző hogy összetörik a csőben? -
Djuree
félisten
válasz
soulreaper
üzenetére
esső

-
Djuree
félisten
viszont kegyetlen ragacsos, ha valahova odatapad az le nem jön

van pár pálya ahol paintballosok is szoktak lenni, nekidőltem a falnak ami tiszta festék volt, alig tudtak levakarni róla, mint a légypapír, aztán szép lett a hátam, nem volt nehéz kiszúrni a bokorban
muter is örült mikor ki kellett mosni 
szerinted szépek a rózsaszín kék zöld sárga fák? sztem nem
játék után meg biztos nem mossák le a fákat 
-
Djuree
félisten
válasz
soulreaper
üzenetére
az is igaz
de kis hazánkban mindenkinek pénz van még a bőre alatt is nemtudtad? 
-
macilaci78
nagyúr
válasz
evilzombie
üzenetére
Na jó, ideje lenne befejezni az emelkedett hangvételű személyeskedést, vagy hívok egy modit takaríttatni a topikot. Nem csak Neked szól, hanem mindenkinek, aki felveszi Veled a kesztyűt ebben a stílusban. Ez a topik nem erről szól, van külön beszólok a másiknak topik és káromkodok topik is, meg külön ring is, ott folytassátok a szájkaratét!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
soulreaper
üzenetére
Én voltam, Szentesen. Írásban nyilatkoztam, hogy saját felelősségemre teszem és sem a játékszervezőt, sem a játékostársakat nem terhel felelősség 6mm BB lövedék által okozott sérülésemért.
8mm-es BB nem volt a pályán, egyébért meg had üssek már vissza...
Nem lőttek azon a játékon fejbe, mert vagy magasabban volt a vártnál (196 cm magas vagyok), vagy alacsonyabban (guggoltam, feküdtem). -
macilaci78
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
Leírom még egyszer azoknak, akiknek elkerülte a figyelmét.
A fegyverbevizsgálás, így a légfegyereké, azon belül az AS-fegyvereké is állami monopólium, a Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft. jogosult rá egyedül, azt is csak BP-en a Gyöngysor utcában. Szóval Győr legszűkebb környezetében leghamarabb BP-en tudod bevizsgáltatni a fegyvered. A mellékelt linken van árlista és kontakt is, hogy időpontot is kérhess. -
Djuree
félisten
a paintball az szar azért nem játssza senki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az AS-t azért jóval többen tolják majd a jövőben is. sokkal egyszerűbb. mármint nem maga a játék, hanem a környezet. nem leszel tökig festékes, nem kell 100k-ért fegyvert venned, nem csak 3 pálya van az országban, nem 10-14 fős meccsek vannak...és mivel szennyezi a környezetet erdőben nem is lehet(ne) tolni...
-
danilla
őstag
válasz
evilzombie
üzenetére
Neked véletlenül nincsenek önértékelési problémáid? (nem kötöszködésnek szánom ezt a kérdést...)
-
evilzombie
tag
válasz
feka007
üzenetére
Majd ha leraktad a 8 altalanost, lesz ertelme beszelgetnunk a szovegertesen.
Addig elmagyarazom erthetoen ha ilyen erosen korlatolt emberi leny vagy.Mindegy mennyiert veszed a szemuveged, hasznalat elott teszteld le!
A mostani szemuvegem elott egy 10 euros munkavedelmi szemuveget hasznaltam ami ugyan igy atment a proban!A parasodas mar megint mas tema!
"Nem a te szemedért aggódom, hanem másokéért"
OREGEM
eleg ha mindenki a sajat szemeert aggodik!Egy kicsit eredmenyesebb mintha te figyelnel masokra, mert akkor nem sok embernek lenne kedve airsoftozni az agyon tuningolt szarod miatt(ha mar az en gyari 360-asom az)!
Ha jatszol nem hiszem hogy tudsz arra figyelni,hogy nehogy eltalald a szemüvegét az ellenfelnek!Egyaltalan nem ertem hogy honnan vetted ezt a 80 000-es arat, mar azon csodalkozom hogy le tudtad irni ezt az osszeget.
223USD+81USD miota 80 000Ft neked?(2 honapja)
Te csak legyel boldog a fegyvereiddel,es cserelgesd 2 havonta,en megelegszem a G36C "szarommal"!
A te ultimate BOYI M4 CQB-d ugy is jobb es szebb
mindegyik fegyvernel!!(ez a velemeny mar tetszik?) 
-
evilzombie
tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Ezzel nincs is semmi problema.
Te tudod hogy hasznalni akarod e vagy sem.En annyit irtam hogy en hasznalom mindig.Biztos ami biztos. -
törölt tag
valami webshopot tudtok 28-30 körül g36ct?
-
danilla
őstag
Én nem beszélek semmi 550fps-ről (szerintem egy 430fps-es közeli foglövés vagy arconlövés is megteszi a hatását)
Azt meg tartom továbbra is, hogy szerintem, a jövőben biztos szigorítani fognak a szabályokon a szervezők. Egyre elterjettebb lessz az airsoft ... azok körében is akik szerint buli közelről valaki fejbelövöldözni. Ebből kiindulva jobb az óvatosság.
Minden játékon vannak hiányosságok, és nem minden szervezőkön múlik, nem tudnak mindenkire odafigyelni. Egyre több a "vadállat".Tévedek?
Ne legyen már egymás mellett elbeszélés.
-
danilla
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
Az jó. És?
-
danilla
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
Pedig el fog jönni, az az idő is. (szerintem) Amikor már sok fog fog kitőrni, majd beszigorítanak a szervezők. Ami nem feltétlenül lesz baj.
-
soulreaper
tag
válasz
evilzombie
üzenetére
""kulteruelten teljes arcmaszk nem kotelezo meg MASZ szerint sem." Hat ez igaz, de azert en megis hasznalom.Azt a 400eurot amit a fogorvosra koltenem, elkolthetem masra!"
hát én még nemvoltam olyan játékon ahol kiraktál volna az embert mert arcvédő nélkül ment épületbe...sőt...több az olyan aki arcvédő nélkül megy(pl én is)
-
feka007
veterán
válasz
evilzombie
üzenetére
Látom nem megy a szövegértés.. Nem a te szemedért aggódom, hanem másokéért, a tiédet nyugodtan kilőheted vele felőlem. Az, hogy a te szemüveged éppen bírja a gigafps-t, az nem azt jelenti, hogy annak a másik 30-40 embernek is bírni fogja.. Vagy talán letesztelted az összes létező szemüveggel?
Az nem vélemény volt, hanem egy paraszt megnyilvánulás, amivel kitöröltem a seggemet.
Sztem nézz utána a vélemény fogalmának..Az a 8 fegyver mellesleg egymás után jött, soha nem volt 2-nél több fegyverem, és a M4 CQB-n kívül az összeset el is adtam abban az árban ahogy megvettem.
És egyik sem volt 80 ezerbe. -
boogie84
veterán
Tudja vki h Győrben v környékén hol tudnám bevizsgáltatni a fegyót, és h mennyiért állítanak ki MKH kareszt?
-
Djuree
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
az én kinadzsi ak-mon semmilyen gravír nincs. lehet ezért nincs hozzá mkh kártya

"12V-os autóakkuról tesztelik a fegyókat,"
na az a nem mind1
-
macilaci78
nagyúr
Nem kell légfegyver mellé az MKH kártya. Ami a szükséges és elegendő minimum, az a fegyveren lévő lézergravír, ami tanúsítja, hogy 7,5J-t nem meghaladó légfegyver.
Na már most, ha eltöröd, vagy csak cseréled, esetleg lefested a fegyvertest ezen részét, mert Neked úgy tetszik és a gravír nem fog látszani, kitörölheted a segged az MKH kártyáddal, csak előtte alaposan gyűrd össze, mert az a laminált szar mocskosul tud vágni. Ugyanis ha a gravír tartalmazott sorozatszámot is, akkor az is ugrott a fegyverről és tök egyszerű módon okafogyottá válik a kártya, lehet újra bevizsgálni a fegyót.
A bevizsgálás meg állami monopólium, amihez magánemberként is elmehetsz, de akkor is csak egy cég csinálja. Valami 2500Ft/AS fegyó az ára, nem vészes, csak sokáig tart. És ha jól tudom, 12V-os autóakkuról tesztelik a fegyókat, ezért is volt pár törött dugattyúfejes CA is a Nowarban, amíg nem kaptak típusbizonyítványt. -
törölt tag
csak én kaptam trójait ha rámegyek hogy www.softair.hu ?
-
evilzombie
tag
válasz
feka007
üzenetére
sowi:

Tudom hogy mukodik egy airsoft fegyver, ezert nem is tuningoltam es nem is fogom.Boven eleg nekem a gyari 360fps.Tobbek kozott ezt veled is megtargyaltam mielott kivalasztottam hogy mit veszek.
Soha nem irtam hogy az en csuzlim eros, csak mar unom a nyavalygast olyan emberektol akik airsoftozni jarnak de sirnak ha eltalaljak oket!
Egy sniper szerintem igen is hasznalhat 550FPS-re kepes fegyvert,es itt kell az ertelem,csak 15-20m-nel messzebb celpontra.Nyilvan ha nagyon erdos a terulet akkor OK a 15m.feka007:
Linkeltel egy fenykepet a fegyveredrol,leirtam a velemenyem,ez neked nem tetszett.Hoppa.Igy jartal!
12 eve dolgozom es meg nem kaptam soha semmilyen segelyt szerencsere!Szoval mellelottel, de egy kicsit furcsallom hogy neked egybol a segely jut az eszedbe.Mondjuk a neved sokat elarul
Tudod en magyar vagyok es dolgozom!
KWA 80 000ert? "kávéa g36-ot megvenni nyócvanezeré'..", latom probalsz magyarul irni!Igen,ezert is megdolgoztam, remelem te is mind a 8 fegyveredert.
"Másik, hogy csak egyszer legyen az, hogy betörik a szemüvege vkinek és kilövöd a szemét a széttuningolt szaroddal.."
Nincs tuningolva a "szarom", soha nem is irtam hogy tuningolva volt, a szemuvegemet hasznalat elott leteszteltem egy KJ M700-al 3m-rol a szinten gyari 530FPS-el!
Tudod szem nelkul nehezen tudnam a monitort bamulni napi 8-oran at.
Az ijesztgetest es fenyegetest meg gyakorold, mert nem megy jol!
Libria:
"de magyarazhatom ezt olyannak aki a fizika alapjaival sincs tisztaban " Egy "ici picit" azert ismerem a fizikat,kulonben nem igazan melozhatnak itt tovabb.Egy paintball sulya KB 2,9g ami (atlagosan) 300fps sebbesseggel hagyja el a markert.
Egy airsoft BB (meresre hasznalt MASZ) sulya 0.20g amit a legtobb orszagban, mint peldaul ott ahol en vagyok 300 FPS-el(kellene) lonek ki!
Nos, ezek szerint 14X erossebb egy paintball marker az airsoft fegyverekhez kepest!De ha meg igy sem tiszta valakinek,akkor menjen el paintball-ozni es megerzi a sajat boren!
"kulteruelten teljes arcmaszk nem kotelezo meg MASZ szerint sem." Hat ez igaz, de azert en megis hasznalom.Azt a 400eurot amit a fogorvosra koltenem, elkolthetem masra!
Ezzel azt hiszem en befejeztem,az allandoan ismetlodo FPS temat.

-
sowi
őstag
válasz
üzenetére
ez itt nem gyanus? Kínál - Airsoft Fegyver, harcászati felszerelés, ruházat
ja es egy jotanacs, ne vegyel uj kinai fegyvert, csak hasznaltat
-
Djuree
félisten
tele vagyok vadász haverokkal, akik nem mellesleg AS-eznek is, lehet hogy értenek hozzá nem, hogy milyen engedélyek/papírok kellenek? (most nem csak a vadász puskákról beszélek)

de majd ha megállít egy rendőr és meglátja a fegyvereket kiderül
külföldről rendelésnél nemtom kell-e
"A "Díjszabás" menüpont szerint 1 db airsoft fegyver bevizsgálása bruttó 2450 Ft "
valószínű azért van ilyen szolgáltatás mert nem kötelező mi?
akkor senki nem vinné ide bevizsgáltatni a fegyóját, ha nem lenne kötelező... -
törölt tag
Helo!
Végre van pénzem és maximum 30 ezerért szeretnék airsoftot venni...
g36C érdekelne lefüképpen és hol találok 25K körül?vagy 28 ért
(mert reddotot is vennék rá és úgy már túl drága ha a fegyó is 30)!
vagy valami külföldi vagy hazai webshopot ahol pk val együt kijövök 30ból?
-
sowi
őstag
akkor a haverjaid fullba nyomjak a kretent ha rendorrel talalkoznak, pedig soha nem szabad fullba nyomni....
[link]
kurvara nem kell nalad lennie semmilyen MKH kartyanak, mivel nem kotelezo, MKH kartyara leginkabb akkor van szukseg, ha ki akarod valtani a fegyverviselesit amit ugye airsoft fegyverre nem igazan akar senki sem, es nem azt mondtam, hogy csak a bolt adhat, hanem azt, hogy ha itthon boltban veszed akkor kotelezoen kell adnia a boltnak, ha pl. kulfoldrol rendelem maganszemelykent vagy hasznalt fegyvert veszek maganszemelytol akkor nem kell, ennyilegalabb az airsoftra vonatkozo szabalyokkal legyunk mar tisztaban
-
rainmen
aktív tag
Én is úgy hallottam, hogy ha nincs, akkor meg kell csináltatni hozzá.
Más: Végre üzemel az AK! Jól megszivatott. Vagy inkább én magamat. Felrakott pisztolymarkolatnál nem hajtott a motor. Leszedtem és ment. Nézegettem, GB ki-be-ki-be, mint a hülyegyerek. Aztán apránként rájöttem, hogy a motorcsatlakozóra felforrasztott dupla kábel nyomja meg oldalirányba. Elkezdtem "faragni" a forraszónból és láss csodát! működik. Már csak a FET-et kell összeforrasztanom, kiegészítőket felraknom és mehet a próba!
-
Djuree
félisten
de van gond belőle
hidd el. nem egy esetről hallottam már haveri körből is. ha nem emiatt akkor más miatt veszik el. a rendőrök nagyon nem szeretik ha a csomagtartódban egy ak van, még ha az AS fegyver is. úgyis találnak amibe belekössenek hidd el 
mkh kártyának pedig NÁLAD kell lennie ha viszed a fegyvert, qrvára nem fog senkit érdekelni hogy te kitől mennyiért mikor vetted
ez törvényben le van írva...nem véletlen vannak helyek ahol te is megcsináltathatod....ha csak a bolt adhatna akkor magánszemély nem is csináltathatna....
nekem sincs amúgy egyikhez sem, mivel kb. 0,0000000000000001% az esély arra hogy megállít a rendőr mikor kb. félévenként egyszer megyek játszani mostanában
6 év alatt még soha nem is igazoltattak, szóval esély az kisebb mint hogy 100mrd forintot találok holnap az irodámban 
-
Kobe
veterán
válasz
Kornel213
üzenetére
cska azt mondom, hogy az 50 dollár külföldön kb annyit ér, mint nálunk 2-3 ezer forint. Bagó, aprópénz. Csak látszik, hogy ott aprópénzért milyen minőségben dolgoznak, nálunk meg....hát, tényleg igényes a kakukk maszk, csak nagyon sokat kell rá várni, a többi maszek darab meg....több mint röhejes minőséget képvisel.
-
Kobe
veterán
nem tom probáltál már "autentik" kakukk maszkot csinálni

Én igen.
Kezdtem azzal, hogy napokig hajtottam a megfelelő méretű rostahálót, amin nem fér át a BB - csak épp a szálak nincsenek összeforrasztva, és olyat nem is találtam ami össze van pedig nem egy boltban hajtottam, egy idő után nyeklik-nyaklik ezért ha nincs valami rendes forrasztód. Nekem csak ilyen pici pisztolyom van, nem tartotta rendesen. Oldalra megdőlt a háló, nem tartották a lukak négyzet alaku formát, hanem rombuszra nyomódtak szinte minden kis igazitásra
A Kakukk által használt élvédő villanyszerelők által használt, elég ritka darab, amit kb az ötödik szakboltban ha sikerült találnom normális áron - volt ahol 1100 forint volt métere és 5 m a minimum tétel. Máshol találtam "csak 600" ft méteráron, szintén 5mt kellett venni, cserébe lehetett várni másfél hetet a szállítására és utána kuncsorogni hogy adjanak el neked is - mivel nem vállalkozó vagy, és nagyker raktárban találtam csak.
A rostahálóból egy 50x50es darab volt 1200 forint.
Ez így anyagárban eddig 4200 forint - azért vettem mert Kakukk kerek perec megmondta hogy minimum fél év, mire elkészül. Plusz mindennel együtt az alapanyag beszerzése volt 2 hét, sőt, nem is, az élvédővel együtt 3.
A végére lett egy 4200 forintot érő szemétkupacom, ami miatt legalább jó sokat futkorásztam feleslegesen.
Vannak szerszámaim, de nem tudtam sem kényelmesre, sem időtállóra megcsinálni, pedig ugyanazokat az anyagokat használtam amit Kakukk. Gondolom neki van műhelye, munkaaasztala hozzá.
Szóval ha azt nézem, hogy 3-4 ezerért talán kifogok egyet fél év múlva a "gyártótól", vagy talán felbukkan apróba 1-1 darab, akkor az a 10 ezer nem is olyan vészes ha cserébe azonnal szállitják, és nekem csak a kényelmes székből ülve meg kell rendelnem.
És persze ha azt nézem, hogy amikor a linket találtam akkor nem 230 volt a dollár, akkor még barátibb vétel volt
-
sowi
őstag
raadasul a Kakukk fele maszkot is hozza tudod nyomorgatni az arcod formajahoz, amit linkeltel maszk kb ennyiben ter el
-
Kornel213
tag
Hogy foglalta le a rendőrség? 7.5 Joule alatti légfegyvernek minősül, bárki tarthat! Nem értem.
-=Libria=-: Szerintem nagyon nagy pazarlás ennyiért megvenni kb 10 ezer
Én nem rég vettem softairen egy ugyan ilyesmit nem a kakukk félét, hanem egy másik sráctól és baromi jó! Nagyon erős a rács szerkezete, teljes arcomat lefedi szerintem lazán kibírja a 450 fps-t vagy még többet is és 3 ezer forint volt! Ja és még le is van festve terepszínűre 
Amúgy meg szerintem 350fps-el is kilehet lőni egy ember fogát, de ez jó pár dologtól is függ pl: bb súly,távolság. -
feka007
veterán
Szerintem teljesen jók a Kakukk féle maszkok, én is most szereztem be egy rácsosat múlthéten tőle 2700-ért, és elég igényesen megcsinálja. Ez 5-ször annyiért annyival jobb, hogy nem egy gumimadzag van rajta hanem szíj, meg vastagabb a gumi az oldalán. De sztem ilyen szíjat találok a szekrényben is olyat, és akkor kb ugyanott vagyok ötödéből.
-
Kobe
veterán
terpeen ahol igen nagy valoszinuseggel nem 3-4 meterrol lodoz az ember egymasra, beerem egy magamkeszitette racsos fogvedovel....ami nem full maszk ugyan, de a lenyeget vedi, ha meg a semaghot meg pluszba ra is huzom..... Amikor egy epuletben rohanglasz ahhol alapbol kicsi a lovesi tavolsag, persze hogy mas.
Gondolkozok hogy ha lesz idom tobbet eljarni, akkor ebayrol beszerzek racsos maszkot. Amolyan Kakukk fele racsos maszk, csak kb 20-30 fokozattal igenyesebben es tartosabban van megcsinalva. 50 dolcsi, de kb tobbet er mint a 15 ezres full arcmaszk. Majd otthonrol linkelem, itt meloban nem nagyon tudom
-
feka007
veterán
Egyszer volt tavaly, hogy kimentem pólóba meg rövidnadrága, szétszúrtak a bokrok, szétlőtték a kezem, fasza volt..
Amúgy arra értettem, hogy nem fogok símaszkokat meg két zubbonyt felvenni, hogy ne aprítson fel az 550 fps-sel ..Amúgy azt a Hesslert ismerem, még a base-n játszottam vele többször, ki is tiltották onnan (is), állandóan veszekedés volt miatta. Az ilyenek nem értem mért nem alapítanak saját teamet, ahova minimum 500 fps-es aeggel lehet belépni, lőjék szét egymást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha szerzel olyan csavarhúzót akkor a vascsövet is ki lehet szedni...én ezért is adtam el, maszkkal nem lehetett célozni, nem tudtam ráhajolni a tus miatt...persze ha nem maszkban játszol nincs ilyen gond...meg jó lenne rá egy ris sín, hogy valami reflex/reticle sightot lehessen rá tolni...
vagy kihajtható válltámaszos TM spas 12-őt. nekem ez az álmom, csak nagyon ritka a válltámaszos és nagyon drága 
az én ak-mnak elég durva hangja van, mindig elküldenek melegebb éghajlatra hogy ne a közelükben lövöldözzek már
épületben meg a visszhang miatt tök olyan mint az eredeti, még énis megijedek néha 

), végső esetben egy AK klón lesz az áldozat.