Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Szerintem azért itt arról is van szó, hogy a DIY az igazi élmény, legalább is nálam is így van

A szerelésekkel,beszerzésekkel 100xannyi időt lehet elszöszölni mint a játékkal. Én kb 1,5 éve döntöttem el hogy újra airsoftozni fogok, azóta csak 1 játékon vettem részt,viszont rengeteget bütyköltem,rendeltem, eladtam, újat vettem,keresetem,buktam az airsoft fegyvereken. Ha van időm, mert alszik a gyerek,vagy éjszaka dolgozom,vagy hétvégén, akkor szét tudok szedni egy gearboxot, vagy egy hengert,vagy hop-up-ot. amivel azért el lehet szütyögni. Nem tudom hogy Drizzt01 kollégánál erről van szó (de a közös moddingos múlt alapján sejtem
) nálam igen
Az meg ha fegyver használható lesz 1-1 játékon, az egy plussz pont
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nálam igen