Hirdetés
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
De az!
PCC=Pistol Caliber Carbine
De akkor ott van a SA-C18 az 5.56-os -
Atke
senior tag
140-es rugók mellé is mehet a SS... A rugó gyorsítja, keményíti a visszautat, a SS meg lerövidíti (ezzel gyorsítja)
Hátránya , ha túl tolod, nehéz kiszedni a rugóvezetőt, illetve nem marad hátul a szán ha kifogyott a bb, mert nem éri el a szánakasztó a bemarás helyét.
Szóval nyugodtan mehet. Szerintem brutál érzés,látvány mikor nem látod a szánt mozogni
SloMo
Itt egy LEGENDÁS build. (Magyarországon szerintem Ő (volt) a legnagyobb capa guru)
https://prohardver.hu/tema/airsoft/hsz_29200-29200.html -
Atke
senior tag
Ha a motort cseréled, a régi érdekel

Szerintem amúgy a bele egész jó annak... 16:1 acél kerék, korrekt halkított dug++hengerfej. Az elektronikán állítólag a mikrókapcsoló a gyenge pont, eltörik.
Gumi: Modify flat, prometheus, vagy az általad is írt...
Nózi, alu O-gyűrűs gyárilag a megfelelő hosszal.
Amit cserélnék: Cső, gumi kamra, és ha viszket a pénzem, akkor elektronika és motor -
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem is kell, beszédes a gyártó...
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igazi bullshit...Az embernek jogában áll szarul dönteni, és kell a saját tapasztalás!
Meg marketre az új féláras csipa

-
Atke
senior tag
válasz
rustysaw
üzenetére
Ez nem FAN-ság... Szán, külsőcső műanyag (kuka) Rugókat alapból cseréled hogy fickósabb legyen, gumit csövet is hogy pontosabb, akkor már a kamrát is gyári BBU kb 4-5x nehezebb mint egy cnc alu. Szóval kifizeted a szánt, (komplett felsőrészt) és max az irányzékot tartod meg, ami hülyén néz i egy gucci szánon, így azt sem... Szóval az alján kívül minden megy a kukába

A sütés mivel nem acél előbb utóbb elkopik cserélni fogod ....Amire ki akarok térni, az az hogy ezeket feleslegesen veszed meg.
Ha most építenék, Guarder lenne szerintem szán és a frame, elég "olcsó" -
-
Atke
senior tag
válasz
rustysaw
üzenetére
Nem vagyok berettás,de:
ezek közzül G&G-t
Amúgy a KJ-nak itthon (airsoftplaza) elég sok alkatrésze azonnal rendelkezésre áll.De én a helyedben előszőr választanék egy típust, szimpátia alapján. Aztán megkeresném, abból a legjobbat. Szerintem pisztoly platformok között a Hi-capa a best. Milliárd gyártó, kiegészítő, 3-9 inchen át, csak a fantázia és a pénztárca szab határt! A legjobb sütésű pisztoly szerintem, legjobban moddolható, és míg airsoft lesz, addig alkatrész is tuti lesz. Ráadásul az acél alkatrészek között is dömping van, minden nevesebb gyártó gyárt mindent is hozzá
-
Atke
senior tag
Csak gondoltam megosztom, mert nem igazán láttam még itthon ilyet
Sig Sauer (VFC) MPX-K
Polymer test,de elég masszív, márkingos elég korrekt kis cuccnak tűnik
Dobozból kivéve ezt hozta, 40-45 méteren, comb vastagságnyi fatörzset (nem akartam kitenni célt) szépen putyogtatta
-
Atke
senior tag
válasz
rustysaw
üzenetére
USP nekem nagy szerelmem, van egy 2000-s KSC USP-m ,de 2x cseréltem triggert benne, sajnos szar gyárilag, és törik...
SIG P320, na ez az új szerelem
baromi drága minden hozzá, de nekem nagyon bejön. CO2--est nem szabad venni, volt az is, de szar a tár kieresztő szelepe, vagy gyenge a kakasrugó.... De a GG nekem bejött, nagyon szeretem (teszem hozzá baromi keveset használtam)
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igaz, mindegyiknek elvileg ugyanúgy "szar helyre" kell menni! Nem csoda hogy már most bele kell nyúlni az 5-ös verzióba

-
Atke
senior tag
válasz
ClayMore
üzenetére
Cset barátom szerint az:
-A hop-up úgy működik, hogy a gumi a BB tetejét érinti, és felülről ad neki egy pörgést (backspin), ami stabilizálja a lövedéket és növeli a hatótávot.
-Ha a fegyvert elforgatod, a „felülről” érkező nyomás oldalirányú lesz a BB-hez képest. Például ha 90°-kal balra döntöd, akkor a hop-up gumija oldalról fog pörgetni → a BB oldalspin-t kap, és el fog kanyarodni (jobb vagy bal irányba).
-45°-os döntésnél ez vegyes hatást ad: a lövedék részben felfelé, részben oldalra kanyarodik, így a szóráskép romlik, és nehezebb pontosan célozni. -
Atke
senior tag
Érdekes levelek lehetnek nálad, amiből multicamet tudsz fújni.... szerintem kerüld EZT A FAJTÁT netezés előtt
-
Atke
senior tag
Nem tud valaki, akár helyet, vagy akár gyártani olcsóért Multicam sablont festéshez?
Ez a FreeDom Stencilről van, de 7500+postáért(8300) inkább megrajzolom kézzel és kivágom

-
Atke
senior tag
-
Atke
senior tag
válasz
ZCoyote
üzenetére
Szia!
"Teljesen képzetlen vagyok a témában"
Valószínűleg ezért akarsz 10 éves gyereknek "fegyvert"
G&G az jó márka, ha tetszik a forma, akkor jó. Bár szvsz elég rövid a csöve,így nem annyira célszerű, és 80-ért nagyon használtan sem kapod meg. Én inkább a DE 900-as szériát nézném -
Atke
senior tag
Én se replikát rendeltem. Egy Mancraft kittet akartam, de 15,9 standar helyett 31,9 EUR a posta. Szóval hiába írja, hogy nincs további költség, itt magára a 18 év fölötti termékre vonatkozik az AVS, és azoknak 31.9 a díja, függetlenül hogy nem replika... Mert egy hpa enginel önmagában nem tudsz mit kezdeni, ezért nem is értem a bekategoriázását... De a 12 cm hosszú pengéjű kést simán megveheted, akár 10 évesen is ellenőrzés nélkül.
Vagy itt van ezt ted kosárba PPS hengeszett 130-as rugóval van és erre is vonatkozik az AVS, de az M190-es rugóra nem, pedig azzal már talán lehet őlni

update: Az AVS-es csomagokat csak az UPS szállítja, az meg ha egy gyufát veszel is 31.9
-
Atke
senior tag
Begadiról rendelőket kérdezném, van ez az AVS (Age Verification) Rendelni akartam ami 18+os, na nem úgy
,egy HPA szettet. Meg is csináltam, feltoltam neki az ID-t, Check OK!
végig is nyomogattam a rendelést aztán a fizetésnél a szállítási költség 32!!! euro
UPS Package Age- and ID Check
Package Age- and ID Check €31.90
(the recipent needs to be able to proove the required age during handover)
Valaki rendelt már így? Tényleg duplája az amúgy is roh@dt drága szállításuk?
A másik vicc, hogy az oldaluk alatt kiválasztod a "0,5J and less" replikákat
és ott is mind 18 bélyeggel van ellátva és 32eur a szállítás... -
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Nem mondtad milyen csöved van...
De azt meg nem mondod hogy VFC M110-ed van?
Ja múltkor volt először egy VFC KAC M4 a kezembe, nem egyszerű a belső cső hop up kivétele, sőt ott az állításhoz is le kell szedni a rail alsó részét (szerencsére ott két részes)
ML cső, ML gumival nem kéne hogy rossz legyen... Nem lehet hogy a csővel van gáz?
Én egy Modify csövet reszeltem X-range gumihoz egyszer, és élesebb lett mint kellett, így a 3 lövés után szétvágta a narancs xranget a cső...Igaz ez reszelt cső volt. Begadi gumikat istenítik még nagyon.
De szerintem itt cső vagy a kamra a ludas! A BB-t csak akkor tudja a nózi összetörni, ha nem megy előre mert megakad valamin. Én a csőre gondolnék. Ha meg van a gyári akkor azzal nézd meg, vagy tedd át másik gbbrbe az ML csövet, azzal ki tudod zárni ha az a rossz. De VFC GBBR-eknél többször olvastam hogy szar a gyári kamra (ami nálam volt, abban is cserélték műanyagra a gyárit) -
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Nem lehet hogy az Ablak-Lenyomó felület nem volt megfelelő?
Nekem GBB gumiban ami nagyon tetszett, az a Modify X-range volt....De ott is ügyelni kell hogy kompatibilis legyen a csővelÁj tink....
Replica Features:
-receiver made of a steel sheet steel,
-one-piece external barrel
-metal Hop-Up chamber -
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nyilván a fegyverben lévő elektronikára gondoltam
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem is volt ilyen... Lehet az elektronika (ha van ) de működött minden más róla csak a fegyver nem. 8,4-7 körül volt tölteni se lehetett...
Pedig ránézésre okésnak tűnik
-
Atke
senior tag
Vfc m17 Co2
Mitől lehet az hogy az első 3-4 lövés gyenge, utána rendesen lő. Ha várok 1-2 percet, megint ezt produkálja, ha kiveszem és rögtön visszateszem akkor jó. 2 tár van, mindkettővel ezt csinálja -
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Nem éri meg sajnos... Replikát csak express küldenek, amit 35 USD,de inkább 50 alatt nem láttam.
pl: WGC-ről egy VFC M17 191 eur szállítással. ezt x1,27 (ÁFA) már 242 eur Erre még több mint valószínű megy a VÁM
Míg ez a fegyver powair6-ról 240 Eur
Már többször átrágtam ezen magamat, kb úgy vannak belőve az árak, hogy ne érje meg Ázsiából rendelni.
Mint itthon a "normális" boltok, annyiért adják a stuffot hogy olcsóbb legyen mint ha TWG/GF-ről rendelnéd a cuccot postával
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Azért nincs mert így is megveszik... Én tracer BB-vel vagyok így,azt se tudom hogy működik-e (nyílván világít de ki tudja) kamra LED modulja, és a 0,28-as BB 11.000 egy zsákkal
Amúgy M200-as rugó 650+ FPS kb csapágygolyót is tehetne bele... Nyílván a legnehezebbet, akár az acélt is Ezzel játszani úgy sem lehet, meg emlékeim szerint nem is az a cél. Kíváncsi leszek mikor jön a kérdés, hogy miért nem akad meg a dugattyú mikor hátrahúzom

-
Atke
senior tag
Szóval itt látszik,csak kicsúsztam...
Amúgy ránézésre is AEG rugó.
És TG is azt írjaReinforced internal system. Inside the Barret airosft rifle, is installed a reinforced set of cylinder and piston with a diameter of 23.5, and a standard AEG spring is mounted which allows you to choose the appropriate spring power. The trigger set is adapted for AEG springs with a 90° hook.
-
Atke
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Ezért mondtam: MEG KELL MÉRNI!
Amúgy van fent mancraft kit SVD-hez, ha elvileg azzal komaptibilis 43-ért nem rossz upgrade... -
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Akkor lógna belőle a "gégecső" mint az enyémből

Engine esetén is AEG

-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
"Sajnos az akkut elb....sztam" Gondolom nem GBBR
A barretre írta korábban hogy spring. -
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Umarex/VFC Glock 17 Gen.-nél hányadik gen?

Trigger safety az a triggerben lévő kis lap, arra gondolsz?
Itt asszondják nincs másik,csak a mi a triggeren van... -
Atke
senior tag
válasz
Hack3er
üzenetére
Felejtős! 2300 ft, ennél többet ér az ember szeme... Ha ezen akarsz spórolni, akkor menj be egy munkavédelmi boltba, és vegyél ott egyet, vagy pl: Ezek
A közelről rálövés, akkor jó ha 2 darabod van, és egyet beáldozol. a 30+ ESS ICE is behorpad ha közelről rálösz. Persze kicsi rá az esély hogy ugyan ott meglövik többször, de Murphy mindig dolgozik.... Szóval inkább a replikádon spórolj mint a szemed védelmén. -
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az enyém kimondott széldzseki, de ha nincs hideg, instant beleizzadok...
-
-
Atke
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Alapozóval, vagy valami olyan festékkel, Fosco, ami annyira nem igényli... És utána matt lakk. Vagy esetleg "Gubesz79 A Tuningátor" vállal egyedi festést
#32535macilaci78: Az egy M4 aeg esetében kb 50-70 forint lenne minimum...
Nekem FNX-45-re mondta egyszer az 50-et rá. -
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szerintem csöcsnél megakad

Tigeren hatalmas akciók vannak, bár mire ideér, lehet annyira nem éri meg...
https://airsoft.tiger111hk.com/clearance.php -
Atke
senior tag
Elvileg (mesélték nekem első kézből) Évikét meg lehet kérni hogy küldje el európába, és akkor onnan megvenni... Bár náluk csak komplett szett van
https://www.evike.com/products/82601/ -
Atke
senior tag
www.weapon762.com/ 100 euró felett -20% és free shipping van. Nekem egy 20-30 euros igényem lenne, ha valaki akar rendelni
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
"Az első linken egy üres korás van."
Mit urizálsz hóvégén?
-
Atke
senior tag
Az elmúlt 3 évben nem volt lőképes, de minden is ki lett cserélve (tényleg minden GB, upper,lower minden!!! ) a "dobozos" AR15-ömön.
A napokban sikerült összetenni, bár hogy milyen az még lutri, de a BB kijön belőle
Még elég sok mindent tervezek cserélni, alakítani rajta, de valami ilyesmi végeredmény lesz.
(Raptor felhúzókar, SF 3 prong lángrejtő, Moe markolat, valami flat elsütő....)
-
Atke
senior tag
Elmondja benne....
Bowden spring for M249/M60 magazine -
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nincs a GB-ben cut of lever
-
Atke
senior tag
Van egy T238 1.9 trigger unitom, amihez lenne 2 kérdésem:
- Ha a kis mikrókapcsoló sávját kireszelem a selector plateből(nem nyomja meg) akkor azzal fixálhatom az egyes lövést? (ami most elég hektikus)
- A piros fekete drótok az lehet hogy a Traceres kamrához vannak? Vagy mi célt szolgálnak?Előre lógnak ki a GB-ből. Van saru és T-csati is rajta, szóval nem azoknak
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Néztem én is, de nem tud semmiről semmit, és amúgy a nagyja "használhatatlan" (AUG, MP5K kivételével) Pisztolyok ritkább fajták, ha megalkudsz vele 180-160 között, lehet rajta keresni de szerintem elég kiváros, illetve 6 éve nem nyúlt hozzájuk, shotik nagyrésze ( ha nem mind) rugós szerintem, azok kb szétporladnak belül ennyi állás után.
Ez persze saját vélemény... -
-
Atke
senior tag
Guarder 6.02mm Tight Bore Barrel – 500mm (400+FPS DMR-be)
Ilyen szája van:
Milyen BEGADI gumit és lenyomót rendeljek hozzá szerintetek?
Illetve a flathop, rhop eseteiben mindig kell "patch"elni a csövet? -
-
Atke
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
toywars.com-on van most fent egy 75-ért, csapj le rá
https://toywarsarmory.com/piac/show-ad/102221/barrett-licensed-m98b-aeg/tamogato-fegyverek/ -
Atke
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Töltő, akku, bb (lövedék) De ugye nem játékra kell? mert arra kb "használhatatlan"
Amúgy itt 120.000-el olcsóbb
Nem is értem miért V2-vel van, miértnem 2.5, vagy long...
-
Atke
senior tag
Szerintem egyedi buildet úgy érdemes építeni mint, a Hi-capa-t....Nem kell alap hozzá! Meg kell venni a "kitt-et" ami tetszik, és abba belepakolni a többit, így a végén nem marad ott egy komplett fegyver külső nélkül,amit kifizettél a kompett fegyverrel. főleg ha CNC gb megy bele,akkor kb az se marad... Egy komolyabnál úgy is komplett cseréled a belét,max a henger marad, meg a bizbazz rugók. Hi-capat építettem egyszer úgy, hogy mindent külön vettem meg, markolat,meg a frame volt csak gyári (de ugye sokan ezt is cnc-re cserélik) 90-100 körül megállt, erre rájött volna még az alap/használt ára 50-80. Minőségi "háza" csak a minőségi cuccoknak van, de ott meg feleslegesen megfizetsz mindent, főleg a márkát.
-
Atke
senior tag
Az APS rugóvezető érdekelne
Ezt EMG-re írja, de a GB benne SilverEdge ami APS tudtommal, ami nem annyira jó.
Vagy azért ezt a replikát,pláne ennyiért, érdemes lehet megvenni?https://www.taiwangun.com/assault-rifle-aeg/falkor-defense-blitz-2-0-pdw-black-emg
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A többi model alapból olyannal van. De szerintem ahhoz inkább ez kell
Mert szerintem a lowernek nem szabvány segge van
És akkor már 5 Euróval drágább mint a M904E -
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
M904E,F,H,A Normál tuscsövesek, azt teszel rá amit akarsz
-
Atke
senior tag
Ha már RMR.... Francia (cybergun) megoldását nem lehet űberelni.
FNX-45-nél az rmr plate, a BBU-ba rögzül, ami nem lenne baj, ha nem a nozzle járatába menne bele a csavar....
Első és a negyedik képen látszik a furat,és az anyagvastagság is. Nem sikerült még csavart találnom ami ne lógott volna bele, már vágtam is le hozzá "kúposan" de az meg nem tartotta ott. Nem csoda hogy előző barátunk ráragasztotta pillanat ragasztóval
És ez egy 70 eurós Azimuth alu bbu, jól kitalálták ennyi pénzért.
Ez a Cybergun megoldás:
Ez meg a Marui megoldása:
-
Atke
senior tag
Rendeltem RedWolf-ról, kaptam shipped levelet, és tracking numbert, de az oldalon a rendelésem státusza Canceled.
Ez ilyenkor WTF? Tudja valaki,? -
Atke
senior tag
AEP tuningban járatos valaki? Olvasgattam,meg rengeteg yt videót néztem. Egyikben egy RC Maverick H370-es motort tesznek bele, és elvileg f@sza a cucc. 2500 ft körül van, ellenben a begadis,vagy alis 10-12 ezres motorokkal.
A mérete meg van,hogy mekkora kell fizikálisan...Ezenkívűl mit kell nézni?
A stall torque adatot? drágábbik 1400gf.cm olcsóbbik 900chihai motor 12.000+Áfa
Másik olcsóbb 4185
-
Atke
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
ez erre a pisztolyra szerintem nem igaz.Az összes többinél így van. Ha a cm.131-et vesszük riválisnak akkor kb 20 eur a különbség,ami azért a fémszánt+ 14ccw menetet szerintem megéri.
Amúgy az összes cucca "lopott" egy saját terméke nincs szerintem...már ami a replikákat illeti .
Súlyát majd megmérem mert többnek tűnik nekem -
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
"*Metal Slide for more realism and durability"olvasd el

Upgrade tervek:
Hop up lenyomó
hop up gumi -
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Nincs gond a TM-el... Csak a másik kettő (SZVSZ) jobb 7-8000 egy mosfet, ha esetleg tracert,tompítót akarsz,akkor laylaxnak van valami 20 eur körüli adaptere, amit a MŰANYAG szánra tudsz rátekerni.
Szóval műanyag szán, mosfet hiány, és tudtommal a TM nem lipoval jön(mosfet hiány), míg másik kettő igen. és ugyanannyiba kerül.... Szeretem a TM-et, Hi-Capa überalles
de a "kisebb" vagy gagyibb gyártók sokszor jobbak olcsóbban.
A Hi-capat kb 20 éve gyártják/adják műanyag szánnal, láttam vadi új 2. tár után szétnyíló szánt, meg rengeteg hasonló sztorit hallottam. Még is a világ legnépszerűbb cucca, az árában bőven benne lenne (mint a WE, KJW...stb gyártóknál) a fém szán. -
Atke
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Én hagynám a TM-et... CM.127s vagy SSE18, utóbbinak igen jó a fogása, nem műanyag a szán,rajta a 14-es menet bárminek is, mosfettelve van... Árban ugyan az kb, szóval sokkal jobb választás a cyma vagy a novi szerintem...
Vagy begadi upgrade cm.127A-ja
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- darkFlash CF8 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
15.800 csak a bow???
PCC=Pistol Caliber Carbine

Hi-Capa
Azért egy Gate Astert kapott