Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stefanitsr

senior tag

válasz yako #24022 üzenetére

Beszerzőt nem kell annyira fényezni. Egy igényesebben összerakott S24, minimális pénz és sok idő ráfordításával tudni fogja azt amit az ő precíziós CNC, százados tűréssel összerakott fejlesztései, csak pl az elméretezett rugóvezető tányér, hasasodó henger, elrontott designú hengerfej, a zero triggerben szilánkká törő csapágyak és a seperc alatt gyengülő rugók problémái nélkül.

Aki nem hiszi, járjon utána. Én utánajártam, fizettem, és aki elég gazdag ahhoz hogy a tapasztalaimat ne vegye figyelembe, tegye (mindenki a maga pénztárcájának ellensége), aki meg egy jó snipert akar vegyen a&k-t és felejtse el a 60+ ezer forintos tuning szettek anyagi vonzatait (+ puska + idő), ugyanoda fog jutni.

A dobozból 73 méterre elsorozó cyma AK pedig nem fikció, ezt majdnem mindegyik tudja. Ha valaki téged kimos vele mert észrevett rejtőzés közben, az is realitás. És nem kilépett, saccolt, google mapsen mért távolságok ezek, ezt lézer távmérővel szoktam kiméregetni, mert rászántam a pénzt egykoron, hogy akár ott rögtön játékon is tisztán lássak helyzeteket.

Új hozzászólás Aktív témák