Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
Beszerzőt nem kell annyira fényezni. Egy igényesebben összerakott S24, minimális pénz és sok idő ráfordításával tudni fogja azt amit az ő precíziós CNC, százados tűréssel összerakott fejlesztései, csak pl az elméretezett rugóvezető tányér, hasasodó henger, elrontott designú hengerfej, a zero triggerben szilánkká törő csapágyak és a seperc alatt gyengülő rugók problémái nélkül.
Aki nem hiszi, járjon utána. Én utánajártam, fizettem, és aki elég gazdag ahhoz hogy a tapasztalaimat ne vegye figyelembe, tegye (mindenki a maga pénztárcájának ellensége), aki meg egy jó snipert akar vegyen a&k-t és felejtse el a 60+ ezer forintos tuning szettek anyagi vonzatait (+ puska + idő), ugyanoda fog jutni.
A dobozból 73 méterre elsorozó cyma AK pedig nem fikció, ezt majdnem mindegyik tudja. Ha valaki téged kimos vele mert észrevett rejtőzés közben, az is realitás. És nem kilépett, saccolt, google mapsen mért távolságok ezek, ezt lézer távmérővel szoktam kiméregetni, mert rászántam a pénzt egykoron, hogy akár ott rögtön játékon is tisztán lássak helyzeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest