Új hozzászólás Aktív témák

• BaKeSZ87
    őstag
    válasz K6000 üzenetére #1732

Nekem is Cyma fegyó volt az első, egy AK47. Az összerakottságával nem volt probléma, a gearbox is jó volt, de nagyon pontatlan volt. Vettem egy fém front set-et, ami nem volt jó, mivel bax rendszerű hopup van benne, így elment a kedvem a tuningolástól, átépítéstől és akkor még az alkatrész-ellátottság sem ilyen volt mint most, inkább eladtam.
    Aztán vettem egy Boyi 3681-est, műanyag testtel :(((, első tapasztalatom az volt, hogy kivettem a dobozából, oh mondom egész jó súlya van, kicsit műanyagnak néz ki, de nem rossz, aztán az volt a következő, hogy miért lötyög így a külső cső? Szívtam vele egy sort, aztán ahogy lett pénzem, vettem hozzá fém testet, na mindjárt más volt :), azonban a következő játékon amit tapasztaltam... A lőtávom kb 10m volt, kb 150fps. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Végülis egy kölcsönfegyverrel játszottam végig a játékot. Később hideg fejjel gondolkozva, rájöttem, hogy a hopup ház és a gearbox eltávolodnak egymástól, mert mozog a tár előre hátra, és a rugó pedig nem valami erős ami a két cuccot egymásnak nyomja. Ezt úgy oldottam meg, hogy találtam egy húzórugót, aminek lecsíptem a két végét, majd mindig egy kicsit, és addig próbálgattam, hogy pont akkora nem lett, mint a hopup ház, és annak a pontnak a távolsága amire felfekszik a rugó. Így a tár olyan stabil hogy hihetetlen, nem szökik el a levegő sem. Ekkor jött a következő poénja. Két bb-t lőtt egyszerre a drágaság. Kezdtem ideges lenni, de megoldottam ezt is, kicseréltem a hengerfejet, amiről tudtam, hogy eleve kukába való, mert a réz pöcök a közepén úgy mozgott mint állat. Mostmár azt hiszem jó. Ha megint előjön ez a probléma, már csak egy dolog csinálhatja a fesztivált, a tappet plate, de remélem soha többet nem lesz dupla lövés. Szóval amit eddig az alap fegyveren változtatta:
    Boyi fém test, 6.04-es JG cső, Guarder 50-es hopup gumi, CA 7mm-es golyós csapágyak, CA M4A1 Nozzle, Guarder 110-es rugó, acél csapágyas rugóvezető, hézagolás, zsírzás, JG dugattyú+spiáter nélkül rögzített JG dugattyúfej, új "O"-gyűrű, CA rugókészlet ;], másik hengerfej, fix tus, átvezetékeltem.
    Van hozzá egy 2900mAh-s akksim, azzal használom. Következő játékon lesz a nagytesztje, remélem nem hagy cserben :)

Köszönet illeti macilaci78-at, Ő tudja miért :R .

Sorry, kicsit hosszúra sikeredett ;]

Új hozzászólás Aktív témák