Új hozzászólás Aktív témák

• K6000

aktív tag

A saját történet...

1 éven keresztül használtam egy Cyma 031 AK-74 fegyvert. Egy tapasztaltabb csapattársé volt, és ez volt a második Airsoft fegyverem. ( az első egy KWC delta elit volt amit BaKeSZ87-től vásároltam :) )
    A Cyma szépen teljesített, és mivel tuning mentes volt, meg a karbantartások sem maradtak el, így nem is hagyott cserben. Vigyáztam rá, minőségi lőszerrel etettem, és stabilan 300 Fps tudott, a pontossága hagyott némi kívánnivalót maga után, de ezt többnyire betudtam annak hogy kezdő vagyok. Az egyes lövést sem szerette, ami főleg éles helyzetben volt bosszantó. Ugye CQB játékon épületben egyes lövés kötelező, és az embert az ideg elkapja egy picit amikor az ellenfél a folyosón lövi én meg csak káromkodni tudok :((

Elhatározás meg volt kell egy CQB fegyver is. A választás egyértelműen AK Beta de melyik is. A hazai fórumokon egyértelműen JG Beta a favorit, és a csapatban ís erős a JG támogatottság. Én mégis hallgattam a nemzetközi tapasztalatra és TM Beta tulajdonos lettem :)
    A sok érv és ellenérv között végül az győzött meg, hogy még a CA fanok is /külön kaszt/ elismerően bólogattak a TM Beta említésére. A TM is gyárt sok vacak fegyvert /CA viszonylatban meg pláne/ a Beta azonban kiemelkedően jól sikerült.

Tapasztalat:
    A Cyma után a húúú vazzeg érzés volt az első ami eszembe jutott, és általában akik a kezükbe fogják szintén ezt érzik. A második észrevétel, hogy nagyon masszív. A Cyma nyeklik nyaklik, recseg ropog, és még azután is lötyögött rajta ez-az, hogy sok sok órát töltöttem a gyártási hiányosságok kiküszöbölésével. A közel féléves használat során cserélve lett a markolat, kapott egy 6.04 csövet, egy szereléksínt, 40mm RedDot. Pontos és szépen teljesít, most a CQB játékokon én lövöldözöm az ellenséget aki káromkodik, hogy már megint beragadt az egyeslövés...

Új hozzászólás Aktív témák