Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
gyerekek ne fossatok már egy kis zuhétól! legalább nagyobbra nőttök
vesztek fel egy esőruhát és annyi. nem hiszem hogy nincs pénz egy piaci sötétzöld esőruhára. kb. 3000ft....ráadásul feelinges nagyon esőben tolni..... -
BaKeSZ87
őstag
Nem kell megijedni kis esőtől. Mi órákon keresztül toltuk hóban, hóesésben, mindenki sz@rráázott, de iszonyat feelinges volt, mintha a COD-ban mászkáltam volna

-
udi
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
hát ha ilyen az idő akkor én tuti nem megyek
sz@rér esik az eső
-
crazygránát
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
érdekesen nézhet ki
van róla kép? -
udi
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Én lehet hogy kinézek.Csak asszonykától függ a dolog

-
Djuree
félisten
ilyen tár kell nekem az ak-hoz:
ak tár -
Djuree
félisten
válasz
crazygránát
üzenetére
hú bakker ez fasza lehetett. sajnos nincs ennyi pénzem hogy ki tudjak menni

-
Djuree
félisten
válasz
crazygránát
üzenetére
1200 játékos?

na persze. kurszkhoz nem lett meg a 200 játékos, nemhogy 1200. mostanában 40-et is nehéz összehozni...

-
StoneBridge
senior tag
Hétvégén (vasárnap) nincsen kedve/ideje valakinek kijönni Szentendrére (Izbég) lövöldözni egy kicsit? 30-35-en már összegyűltünk, remélhetőleg jó játék lesz - nem mellesleg a terep is változatos.
Részletek: [link]Más: remélem ma megérkezik a red dot-om, jó volna élesben is tesztelni.
Szóval a vasárnapi játékra már nagy várakozással tekintek, másfél hónapja nem játszottam. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
crazygránát
üzenetére
Na azt pl soha nem tennék rá. Én valami hengeresre gondoltam, de nem rövid tömzsi, hanem valami hosszabbra. Volt már red dot az előző AK-mon, de az ilyen nagyon ratyi volt.
macilaci78: Szigszalag. Nincs fantáziád?
Nem lesz rossz, majd meglátod, ha úgy lesz. Tegnap fújtam le az AK47 tokfedelet, sokkal szebb mint a 74-esé, és jobb anyagból is van, lehet ráteszem és megpróbálom feljebb állítani az irányzékokat, hátha úgy már elfér a pofám 
-
macilaci78
nagyúr
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hogy egy klasszikust idézzek, "röfi génje nem megy fániéba". [link] Ilyet nem tudok tenni műanyag testre, tudom, hogy ez a legjobb, legszebb, de nem lehet rárakni.
Ha rendelek, akkor meg a posta majdhogynem többe kerül, mint maga a cucc.
2550+1800=4350, szerintem elég húzós, ennyiért red dotot kapok. _gabe árult szereléksínt 1200-ért egy párat, de már elkelt, árult AK-ra való sínt, írtam is neki privit, de szaknyelven b@szott válaszolni.
Sosem volt kérdés, hogy milyen távcsővel néz ki a legjobban, PSO-1-el, de iszonyat drágán adják.
Az AUG-od scope-os darabja is mozog annyit, mint a tokfedél, ha jól emlékszem, de javíts ki ha tévedek, mégsincs vele problémád. Egyébként azért kell valami optikai irányzék az AK74-esemre, mert maszkban nem fér oda az arcom a fegyverhez, nem tudok célozni normálisan. Ne mondd, hogy ne játszak akkor maszkban, mert a már említett eset óta, különösen fontosnak tartom. Első körben úgyis csak red dotot akarok rá, de ha nem válik be, akkor lesz távcső. -
udi
őstag
válasz
Richard
üzenetére
hát festékest én sem használnék.mivel valami viz alapu cucc van benne ezért inkább kihagyom.én hallottam már szétpukkant festéklőszerről de ki tudja mi igaz belőle.egy a lényeg a profik és amugy az AIRSOFT-osok 99,9%-a irtozik tőle.kb mint a világitó lőszertől.annak se sok értelme van.

-
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezzel mind tisztában vagyok én is. Azonban valami haszna csak van ha még mindig gyártják a festéklőszereket. / valakik biztosan veszik / Egy alap fegyverrel, amiben nincs sem tuning cső, sem semmiféle tuning, szerintem nem szabadna megszakadnia. Jó, lehet hibás a töltény.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
Richard
üzenetére
Akkor átfogalmazom. Egy paintball fegyverben a gáz nyomása 55 bar, és az a bő centis cső is elég lehetőséget ad, hogy a hajtógáz pár üres lövés alatt kivixszolja a csövet, de egy airsoft fegyvernél könnyen beragadhat, kvázi esélyét látom annak, hogy egy csőben elpukkant festéklőszer a fegyver érdemi működését hátráltatja ott helyben.
A GB-ot nem tudom, miért kellene szétkapni, elvileg onnan csak kifúj a levegő, a dugattyú hátrahúzásánál a nózinál letömít elég sokat a következő BB.
És nem kiforgattam, csak próbálok rávilagítani, hogy milyen hátrányokkal jár a fetéklőszer az airsoftban. A paintballosok is panaszkodnak a sorja miatt nagy szórásképre, ez nálunk, airsoftosoknál is jelentkezik. Amikor valaki költ prec csőre, minőségi hop-upra, akkor nem fog tojásdad, esetleg sorjás lőszert használni.
Nem beszélve arról, hogy nem fogok más szarsága miatt ruhát mosni játékból, mert az szándékosan összeken. Ha erre vágynék, vagy szobafestő lennék, vagy paintballoznék.
Vér Pistikének meg nem festéklőszer kell, hanem szocializálás, a szabályok pontos ismerete és betartása. -
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen és ki is polírozom a csövet belülről. Meg a gearboxot is szétkapom átkenem, hézagolom.
Mondta valaki hogy ott helyben?No offense de ide eddig kétszer írtam és mindig kiforgatta valaki a szavaimat.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
1. Jó, akkor veszel egy párt, mert 2550Ft párja és egymás után felrakod vonalban a kettőt. Vagy a szerelékgyűrűt a távcsövön egymáshoz közel rakod és elfér egyen is. Nem Te lennél az első, elhiheted. Vagy 7550Ft, drágább, de ez G36K-ra való, ebben a kt rövid mellett van egy 1,5× akkora is.
2. Neten is lehet rendelni, nem kell kifogásokat keresni.
3. Keress 2550Ft+pk árnál olcsóbban egyet. Vagy vedd meg a párt és egy laza 1000HUF+pk-ért dobd fel fórumra a másik felét.
Szerinted egy AK távcsővel szép?
Illetve oké, nem mozog egy tokfedél sem, max tizedmiliket. Ez a kis mozgás mondjuk 40 méteren már célzott lőtávnál számít. Mondjuk, fix tusos fegyónál minek venné le az ember a tokfedelet. Nem mellesleg a fegyver test alján található csavarhoz is van a tokfedél fölé nyúló szerelék, vagy a testre is lehet csaarozni infrabakkot, amihez szintén rögzíthető szerelék. 74-esen ez mutat jól szerintem egyedül egy PSO-1 optikával.RicHarD:A paintballban is lehet csalni: ez még az előző kör, múlt havi mosás óta ott van, nem pattan el, mert a ruha gyűrődése megfogta... No meg a csőben szétkenődik, szétszeded és letörölgeted. Ott a tűzharc kellős közepén, há persze!

-
válasz
crazygránát
üzenetére
Merthogy? Sima vízfesték. Szétkapod a stukkert és letörölgeted. Semmi baja nem lesz. Nem mintha olyan sűrűn pattanna szét a csőben ilyen.
Ezzel ha eltalálod akkor nem tagadja le a lövést. RAMBOk ellen jó.

Talán te már lőttél ilyennel?
-
Djuree
félisten
válasz
crazygránát
üzenetére
viszont feelinges
biztos örülne az ellen ha összefestené a ruháját a lövés 
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
1. nem elég hosszú
2. nem járok Szegeden
3. nekem 1db kéne nem egy pár
Nem tudom milyen AK-t próbáltál amin a tokfedelen volt az irányzék, de nem mozog az annyira.
Ami meg a másik, hogy mivel a cm.031-em testén nincs hely normális ruszki szereléksínnek, így muszáj vagyok másmilyet rátenni, így maradt két lehetőség, vagy a tokfedélre, vagy az frontset-et tartó csavarokkal rögzíthető szereléksín. Mivel távcsövön is gondolkozom, így a frontset-es szereléksín kiesett, mivel az oda pakolt távcső undorítóan néz ki.
Szerinted ez így szép?:[link] -
Hurkafej
aktív tag
Helló!
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=83810306&adult=1
Ezt a fajta lőszert már próbálta valaki? Mert talán nem üt akkorát mint a műanyag
-
udi
őstag
Nemtudom valaki ismeri e a PILISBOROSJENŐI egri-vár romot.Ma pár haverral du-ántól esti kimegyünk hülyéskedni picit.ha valaki unatkozik vagy van kedve az jöjjön bátran de szemcsivel mindennel.cirka 10-en leszünk az már baromkodni pont jo
ha gondoljátok hivhattok is telón
-
BaKeSZ87
őstag
Keresek AK tokfedélre csavarozható szereléksínt! Ha valaki tud szerezni, szóljon! Ja és keresek még valami erős rövid nyakú motort, nekem 9k-t nem ér meg egy guarder végtelen nyomatékú, pedig állat lenne

-
gabe_
őstag
válasz
crazygránát
üzenetére
Tényleg.

-
Djuree
félisten
válasz
crazygránát
üzenetére
azért azt nem, ennél olcsóbban nem adom már, ha nem megy el akkor marad nekem

-
crazygránát
csendes tag
ha senki nem veszi egyszercsak eljut oda hogy ingyen adja

-
Djuree
félisten
najó, 18k-ért odaadom akinek kell

-
SQX_Barto
addikt
Csatlakozom crazygranat kerdesehez
Egyebkent tul maceras lenne nekem megvenni, es a barati szivessegek kereset sem akarom tulzasba vinni, szoval az arvaltozas jo urugy, hogy visszalepjek
De sztem meg igy is el fogod adni ne felj
Max visszamesz a 15k-ra ha minden kotel szakad 
-
Djuree
félisten
válasz
crazygránát
üzenetére
az nincs sajnos. az a fegyó is nagyon bejön, már csak a cod4 miatt is, legjobb fegyver a játékban

-
Djuree
félisten
válasz
crazygránát
üzenetére

-
crazygránát
csendes tag
310FPS-nél meglepődtem aztán látom hogy 0.25-sel
-
Djuree
félisten
Bocs az apróért

Eladó Jing Gong AK47 Beta Spetsnaz. Teljesen gyári, mindene megvan. Gari ugye nincs rá, mert kínai, de ki lehet próbálni, lehet nyüstölni

Teljesen hibátlan, 2 játékon voltam vele, kb. 1000BB-t lőttem el. Kezdő vagyok, össz. 2 játékon voltam eddig
Azért adom el, mert minden végyam egy Jing Gong AK47 Tactical és most úgy néz ki összejött rá a zsé. Maradok a JG márkánál, mert nekem nagyon bevált, eddig tökéletesen szuperált, 1 BB sem ragadt be. Kinti és benti játékomon egyaránt bevált mert elég kicsi, kompakt fegyó.Adok hozzá akksit, töltőt, 2 Hi-Cap tárat, 1 levehető front gripet. Doboz megvan, de be van vonva fehér papírral, mert ebben vittem játékra és nem nagyon akartam, hogy a tömegközlekedésen mindenki engem nézzem

Gyárilag "csak" 310fps-t tud (0,25-ös BB) de nem éreztem hátrányát ennek, kilőttem jó pár embert, pedig kezdő vagyok

Az ára, újszerű volta (vigyáztam rá, mint mindenemre, nem volt leejtve sem) miatt 15k. Kis alku belefér

Privi ha érdekel....
-
gabe_
őstag
Ez igaz, de szerintem itt nem Ah-rók beszélünk, hanem mAh-ról.
Nekem is egy 4000 mAh akksim van, és egy 4-5ezer ellőtt BB-s, 2 napos játékot lazán kibír egy M120-as rugós fegyverrel, utána még meríteni is kell. Nagyon meg vagyok elégedve vele. -
crazygránát
csendes tag
a G36 is ilyen de ahhoz van 2Ah-s 9.6V is
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hitman,
üzenetére
Az akkut a fegyveren belül szokás elhelyezni, ahol hely van. Az M4-eseknélk a gearbox, középen van a hordfoggantyú és a pisztolymarkolat közt. Az akkunak vagy a tusban, vagy az előagyban van helye. A tusban nagyobb hely van, így oda elfér egy nagyobb kapacitású akku is, ami mondjuk akár 4,2Ah-ás is lehet 9,6V mellett, míg az előágyba standard 8,4V, 1,2Ah-ás akkut szoktak tenni. Igaz, a 9,6V, 1,4Ah-s is elfér ott, ha ügyes vagy, kettő is, párhuzamba kötöd, és az is faja. Nagyon.
Mindenképpen a nem fix tusos fegyverek valamilyen szintű kompromisszumot követelnek: kis akku, ergó kevés lövésszám és esetlegesen kevesebb tuningpotenciál, mert az erősebb rugót fel sem húzza a kisebb akkuval. Így van ez az M4, AK, Mp5 szériáknál is. Egy 9,6V, 3,3Ah-s akkuval már egy komplett 170-es tuningot is bátran meg lehet kínálni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
crazygránát
csendes tag
de azért van 4200as is, azzal szerintem el van az ember egy darabig

-
hitman,
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
A jó aku alatt mit értesz mekkora?
1000-1200? -
feka007
veterán
Kell egy ilyen XM8

-
válasz
macilaci78
üzenetére
Okés. Köszönöm a választ! Közben utánanéztem ennek-annak teljesen kompatibilis az M4A1 cuccokkal. Már ki is néztem miket veszek rá

-
macilaci78
nagyúr
válasz
Richard
üzenetére
Aha, bár még nincs az árlistán, de a Paintball.hu-n 7500Ft-ért adják ezt a maszkot.
Fekete a maszk, a "pofazacskók" fehérek, de ezek az elemek belülről vannak csavarozva, levéve, zölddel átfújva nem nézhet ki rosszul terepen sem. 
Hitman:JG M4A1 Carbine: fix tusos M4-es, nagy akku megy bele, ha jót fogsz ki, dobozből lőhet 400-at is akár, ha rosszat, akkor is max egy 10-est kell rákölteni és uccu neki! Maga a fegyó 30k alatt van saját akkuval, töltővel. Vannak még más kínai, hasonló árú M4-esek, de azok kis akkuval vannak, kevesebb lövést bírnak.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Richard
üzenetére
Lehet kapni a hordfoggantyúra olyan adaptert, ami a csővel párhuzamos szereléksínt csinál, vagy a hordfoggantyút leveszed és a helyére raksz irányzékot.
Maszkot nem használok, eddig nem jártam pórul, de a legkényelmesebbnek a Sensei maszkok alsó részei bizonyultak környezetemben. -
hitman,
őstag
Üdv all!
Teljesen kezdő vagyok!
Van egy baráti köröm ahol van néhány airsoft fegyó (10000ft-os vaterás).
És arra gondoltunk,hogy van hely ahol játszunk és én is veszek valami fegyvert.
Tuningolni és hozzányúlni nem nagyon akarok de azt szeretném,hogy jó erős legyen és letudjam "zúzni" őket.
Annyi kérdésem lenne,hogy hol kéne vennem és miléyen fegyót az elvárásaimnak?
Kinézetre nekem valami M4A1 jönne be... -
gabe_
őstag
válasz
crazygránát
üzenetére
Tényleg extrém körülmények 30centiről gázos pisztollyal...
Én másfél éve sensei rácsos maszkban játszok, teljesen meg vagyok vele elégedve. Persze kipárnáztam a belsejét, mert natúran tényleg kényelmetlen. Le lett tesztelve 1 méterről 350FPS-sel, pici bemélyedés lett a rácson, de semmi szakadás vagy ilyesmi. Ennél több pedig nem valószínű, hogy elő fog fordulni vele. Szóval szerintem nem kell félni a rácsos maszktól, ha rajtad van senki sem fogja kilőni a szemed. -
udi
őstag
válasz
crazygránát
üzenetére
jesszusom,én meg még azt hittem hogy érnek is valamit

-
Djuree
félisten
tegnapi tinnyei airsofton
énnagggggyyyyyon durva volt. 1 km2-es terület volt magas dombokkal és mély völgyekkel, majd meghaltam alig bírtam a dombokra felmenni. ha nem lett volna nálam víz akkor sztem ott maradok az biztos

-
crazygránát
csendes tag
én egyszer játszottam(amolyan hátsókerti lövöldözés) és megszoktam a párát, mondjuk igaz hogy marhára idegesített de egyszercsak megszoktam
két haverom meg dróthálós maszkban volt amikben most kis mélyedések vannak
ilyen maszk:Bell Survivor -
Én a helyi military boltban vettem oylat, ami plexis és védi az egész arcot+fület, valamint van rajta napellenző. Pont mint itt a fekete. Egyáltalán nem párásodik, mert körben vannak rajta szellőző rések. majd lefényképezem.
Nekjem nagyon bejött. A dróthálóssal az a bajom, hogy nem lehet rendesen belátni pl házakba.
-
udi
őstag
Utána jött ez:
(sorry hogy ilyen pici kép)
majd ezt szeretném:
de ha nincs más akkor ez lesz a végső:
-
udi
őstag
Ez volt a régi:

-
udi
őstag
Keresztkérdés.Ki milyen maszkban szemcsiben nyomja???Csak mert volt full "face" paintball maszkom majd vette egy sima áttetsző szemcsit szintén nowar-ban de őszintén szolva mindkettő párásodik a fejemen
most tartok ott hogy meg kell vennem azt a rohadt dróthálos maszkot mert különben nem tudok élvezhetően játszani
ki melyikkel játszik??
-
crazygránát
csendes tag
a pisztolyokon azért van szán
de jó poén
-
Djuree
félisten
válasz
crazygránát
üzenetére
nemhát. a szánt szarvasok húzzák és mitulás báti ül rajta

-
válasz
crazygránát
üzenetére
..
-
válasz
crazygránát
üzenetére
Igen, az ami a tetején van. A felső szerekéksín. Az egyben a foggantyú is.
-
Hali!
Nem olyan régen én is beneveztem egy airsoft puskára. JG M733-F Commando. A behajthatós válltámasszal. A fegyverrel nagyon meg vagyok elégedve, mert alapon is bivaly erős, kis kalibrálás után pedig nagyon pontos. A nem túl hosszú cső ellenére messziről meglepően kicsi a szórása.
A gyári akkut kicseréltem 9,4V-os 1600 Mah-es akkura, valamint beszilikonoztam rendesen.Kérdés:
Hop-up gumit ki kell cserélni a gyárit, vagy maradhat?
A Tm-es cuccok gondolom kompatibilisek vele, mert mikor szétszedtem az alkatrészek 99%-án rajta volt az a felirat ?!
A felső szánra leeht kapni valami külön magasítást Red-dotnak, vagy a teljes szánt cserélni kell egy magasítottra? / drága, 12K
/Ha valakinek van ilyen, vagy hasonló fegyvere, szívesen várom a hasznos tippeket.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én nem azért kaptam, mert nem vallom be a találatot

Mikor a csapatunkkal játszottunk nemrég, volt olyan, hogy csapattársam "marha messziről" eltalálta sniperrel a másikat, de már nagyon kevés energiája volt a bb-nek, így csak hallhatta, hogy eltalálták. És mit csinált? Íme a párbeszéd
:
- Lőttél?
sniper - Igen.
- OK, mert nem éreztem, csak hallottam.
És kiállt. Így is lehet
. Persze ehhez az kellett, hogy ne 40-en játszunk a pályán, és ne legyen folyamatos fegyverropogás 
Ja, egyébként a DMR-es arclövésben az volt az érdekes, hogy előtte való kiálláskor gondolkoztam, hogy levegyem e maszkot, mert iszonyat meleg volt. Jól döntöttem. -
macilaci78
nagyúr
Találat az, amit bevallanak.
Csináld úgy, hogy bevallja!
Persze az sem jó megoldás, amit Bakesz kapott: DMR-rel közelről. :S
A susnyást átlőve ha valaki kiáll, az pedig ajándék, ugyanis Neked látnod kell, hova lősz, következésképp azt is látod, kire és azt is, hogy eltalálod-e... Honnan tudod csalhatatlan biztonsággal megállapítani, hogy tényleg nem pattanó volt-e az adott találat?
Nem azt a játékost nehéz megtalálni, aki egy fiatalkorúra felügyel, hanem aki vállalja a fitalkorú szarságaiért a felelősséget! Ugyanis nem a fiatalkorú a jogi értelmeben vett felelősazért, ha átesik a lábán és kimegy a bokája, csontja törik, stb, hanem a játékszervező. És ezen kötlezettség áthárítására szolgál az írásos felelősségvállalás a szülő részéről. Majd biztos bíróságra megyek, mert a csemet a tűzharcban szemüveget töröl...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Garmin Instinct Solar új, bontatlan, garanciával
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest