Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
Nem szerettem volna, de eladásra ajánlanám alábbi tuning alkatrészeket:
- Guarder SP110
2 600 Ft
- Guarder ver.3 spring guide with bearing
3 300 Ft
- Guarder Stainless Bushing
2 600 Ft
- Guarder ver.3 tappet plate
1 950 Ft
- Classic Army AK air nozzle
1 450 Ft
összesen: 11 900 Ft
Ezek a bolti árak, ezekhez igazítsátok árajánlataitokat, ha valami esetleg kéne. -
menalcas
őstag
Cseszett nowar, 3 féle AK szijjuk van de 1 ik ből sincs raktáron

-
Köszönöm mindenkinek.
A csőhöz van toldalék csomagolva, de szerintem így jobban néz ki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mcray
senior tag
Már kezdtem az hinni hogy egyedi betegségben szenvedek, de Djuree is látom hogy elkapta.
Én erre az oldalra szoktam nyáladzani. Az oldal teteje és alja tetszik, a közepén borzalmas torzszülöttek vannak

http://www.hammers-heaven.com/page058.html
Szeretnék egy hagyományos "TISZTA" AK-74-103-t is építeni OD zöld markolattal, vagy terepmintás festéssel, ahol szinte csak a zöld dominál. Ez lenne a DMR project teste
Sopmod AK-t meg tisztán roham - éjszakai roham fegyvernek teljesen matt feketében esetleg matt zöld részekkel.
Valahol a képzeletbeli "ha gazdag lennék" listámon szerepelnek Noveske M4-ek is ám, kb az egyetlen M4 ág amire gerjedek, és akkor még a drága Augokról nem is szóltam

-
gabe_
őstag
Mostmár biztos, hogy megmarad.
Egyszerűen nincs szivem eladni. Inkább húzok a nadrágszíjon. -
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
jaja, ezt ismerem, csak nem tudtam mi az a skeleton stock, de így már világos

ezek is jól néznek ki, de most valami karácsonyfát akarok építeni

majd meglátom mi lesz, még mire elkel a másik, az a 60k nem kevés pénz azért, még ha meg is éri simán, nem hinném hogy sok érdeklődő lesz

lehet még ebből bármilyen fegyver addigra

-
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
nekem tetszik
tudnál arról képet betenni? mindenképp valami behajtható tusos cucc kéne, mert épületben szörnyű ez a nagy AK. de tus meg kell mert kint meg jó.
meg ez a mount is jó, alul felül van, nem kell hozzá külön mount, meg lehet rá markolatot tenni előre ami megintcsak jó.
ak kell mindenképp, mert készülök venni eredeti orosz cuccokat. találtam is egy oldalt (magyar) ahol van minden. -
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
lehet ott nem kelne el egyhamar 
ilyenre akarom cserélni, a full fém verzióra, ez is JG, itthon nem lehet kapni (legalábbis nem találtam), külföldről berendelve az uncompanyról kb. 50k lenne, vámmal-áfával (maga a fegyver 119 dodó). írtam egy üzit a nowarnak nem-e olcsóbban tudnának ilyet hozni. sajnos most pont szar a dolár árfolyam

Dboy-ból egy m4 ris-t néztem ami faja lenne (full fém ez is)...de inkább ak...
-
Djuree
félisten
én is meghirdettem az AK-mat:
fullos AKviszont én azért mert le akarom cserélni más fajta ak-ra

-
gabe_
őstag
HK416[link]

-
Djuree
félisten
vettem fasza bakót:

eddig egy ritka leamortizált fél-magas szárú szarban játszottam télen-nyáron, belefojt a víz, szétázott stb. stb., szóval ez már kellett
igaz a feketét akartam de az nem volt leárazva, hogy baxnák meg
habár ez viszont jó lesz autentik 2.vh-s amcsi ejtőernyős bakónak (az dettó ilyen barna) 
egyébként szolnokon vettem a reintexben. érdemes benézni ha valaki a közelben lakik, minden van, nem egy rohadt vebáruház hanem minden van készleten, lehet próbálgatni és sok a leárazás (ami nem mindig van a honlapon feltüntetve). minden van ami kellhet, csak fegyó nincs

reklám off
-
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
hát azért egy videó alapján még nem tanulom meg. azért mégsem olyan mintha megmutatná valaki, kérdezhetsz tőle stb. de mind1, hálistennek csak egyszer kell átnézetni jól, jó esetben legalábbis...mondjuk ha értenék hozzá akkor biztos nagyon durva fegyót raknék össze, minden alkatrész acélból lenne esztergálva, tökéletes minőségben. nem lenne rossz...havernak ilyen fegyója van, akár 1000fps-t is el lehet érni vele....otthon így szokott csapágygolyóval lődözni...nem normális

-
BaKeSZ87
őstag
-
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
hát nem volt olcsó, de hát semmi sincs ingyen. nekem megért ennyit. én sem csináltam volna meg ingyen, mi vagyok én, jótékonysági intézet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jó üzlet lenne megtanulni ezt a szétszedést, tuningolást, összerakást. de magamtól nem kezdek hozzá mert több kárt csinálnék mint hasznot
viszont ha valaki megmutatná hogyan kell szétszedni az nem lenne rossz... 
-
Kornel213
tag
Oké köszönöm
akkor majd irok privit ha vettem fegyvert de az még odébb lesz meg nem biztos hogy lesz annyi pénzem!crazygránát:Hát igen most így elgondolkoztam rajta és tényleg nem muszály nagy akku én mindig azon voltam hogy nagy akkus kell de ahogy így elmondtad tényleg igazad van köszi

-
BaKeSZ87
őstag
5000Ft munkadíj
te jó ég! Egy hozzáértő embernek max fél órás meló amiket leírtál, 10 000ft-os órabér... nem rossz.Mikor vettem az M4-esemet , nem tudtam, hogy hogy kell szétkapni, elvittem egy hozzáértő emberhez, aki beletette a fém rugóvezetőt, kihézagolta, átzsírozta, INGYEN!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
crazygránát
üzenetére
Na meg ha megmarad 400fps alatt.

-
Kornel213
tag
Hello!
Köszi azt is néztem csak abba nem lehet nagy akkut tenni!Amire én venni fogok az még egy pár hónap tehát addig még minden változhat!Köszi hogy ajánlotad WD-t ha veszek fegyvert biztos hogy felkereslek!!!!Mégis mennyibe kerül hogy átnézi és megszereli??amennyi hiba van benne tehát k 5000ft-tól 20000ft-ig?? -
Djuree
félisten
-
Mcray
senior tag
válasz
Kornel213
üzenetére
Szia! Ha a Cybergunban veszel valamit, készülj fel rá hogy egy "márkássá" csomagolt kínai fegyvert kapsz kb 25%-kal drágábban, ergó lehet jobban jársz ha kimész a Józsefvárosi piacra és veszel egy JING GONG, CYMA, vagy BOYI-t.
Én annó kb 10 000-ret spóroltam így, így tudtam venni red dotot és egy zubbonyt ennyiből. Nekem megérte. Ha nem tévedek erre a "COLT"-ra sincs garancia, ergó ugyanúgy eltörhet vmi benne 2 játék után és kitörölhetet vele a se..., ha nem azzal kezded hogy egy öreg airsoftos átnézi neked a trehány módon összerkott kínait.
Én annó nem vittem szakihoz, és be is sz@rt hamar. Mióta elvittem, még sosem sz@rt be...Ez mind 3 fegyveremre igaz( CYMA AK 74, GALAXY MP5 PDW, DOUBLE EAGLE UMP)
Ne úgy fogd fel hogy ez egy sport. A paintball az sport, az airsoft egy életérzés. Akkor is jó ha veszítesz, mert részese vagy egy nagy közösségnek és a játékaiknak.
Üdv, Mcray aka Tyutyu
-
Kornel213
tag
Sziasztok!
Erről a fegyverről mi a véleményetek, volt már valakinek:[link]
Majd olyan tavasz körül szeretném elkezdeni ezt a sportot!
-
Djuree
félisten
holnap megyek játszani. 130-an
leszünk, nagyon komoly lesz. most egy csapatban leszünk annyian mint eddig összesen 
-
Djuree
félisten
BUÉK minden airsoftos kollégának!!!
-
Laraxior
titán
ilyesmit szerelek jövő hét után a kicsikémre
Tudom nem lehet használni,de mégis a feeling...nagyon odavág ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Djuree
félisten
válasz
sniper elite
üzenetére
ahonnan már rendeltem:
(gugliba írkáld be őket)
ehobby asia (ennek van ebay-es boltja is, ott is nézz szét)(az ebay-es boltjukban a kis cuccokra ingyenes a posta, legalábbis így volt régebben)
wgcinnen még nem rendeltem, de elvileg jók:
gunner
uncompany
evike (itt azthiszem ingyenes a posta, de nem biztos)kb. ennyit tudok, paypal számla kell hozzá hogy fizetni is tudj.
viszont azt tudjad hogy nagyobb dolgok (pl.fegyver) bemennek a vámra. szóval még a költségekre a vámon rájön 20% áfa meg kb. 3% vámdíj. így már nem biztos hogy annyira megéri minden cucc, de a legtöbb még így is jobban kijön mint itt. -
sniper elite
senior tag
-
crazygránát
csendes tag
válasz
sniper elite
üzenetére
azt nem mondtad hol játszol!
-
sniper elite
senior tag
válasz
crazygránát
üzenetére
Már bocsi de kinem xarja le milyen szabályok vannak, én olyan helyre járok ahol nem nagyon foglalkoznak vele, mégis 40-en játszunk, a másik meg örülhet hogy nem igazival lövök rá, mindenki ki bírja a 8mm-es töltényt, én is kaptam már be nyakra is, nem nagy kunc!
-
sniper elite
senior tag
-
crazygránát
csendes tag
válasz
sniper elite
üzenetére
ez 8mm-es tehát ezt nem használhatod játékra itthon.
-
Djuree
félisten
válasz
sniper elite
üzenetére
nagyon frankó mind. csak drága
ennyiért én nem vennék AS fegyót az tuti
most akarok egy m249-et ami 55k-ba lenne ha berendelném külhonból. de már eztis sokallom. főleg úgy hogy erre még rá kéne költeni egy huszast hogy használható legyen
Kar98 sztem is a legkirályabb
Én MP44-et veszek majd, lesz majd kínai belőle, talán majd nyárra már kint lesz...persze csak full fémet vennék

-
menalcas
őstag
válasz
sniper elite
üzenetére
Meg mondom neked a frankót meg veheted bármelyiket de elvileg masz szerint eggyikel se játszhatsz, vagyis amelyik játékon szigóruan masz szerint megy minden, ott max a fegyver tatyódban figyel majd mert 8MM es

A Ka98 szerintem a leg feelingesebb mármint siperből, igényes kidolgozás, forgótolózár nélkül nem is lennne sztem igazi sniper, tuti azt venném ha nem valami gép fegyvert akarsz
-
menalcas
őstag
válasz
sniper elite
üzenetére
Nyugodtan linkelj , nem gáz

-
sniper elite
senior tag
válasz
menalcas
üzenetére
MP44-et én is kerestem ne aggódj, de sehol se találtam, ezt a Garandot találtam most, de ott van Kar98 is... reklám miatt nem akarok linkelni! Elvileg Garandból is 3 fajtát tartanak, van tanker változat meg sima garand meg ez amit már mondtam! Kar98-al az lenne csak a bajom, hogy elég zavaró lehet mindig felhúzni, persze nagyon szép meg igényes de mégis csak kicsit gyorsabb kéne, mp40-est azért nem akarok, mert megint csak olyan lenne mint a mostani AK74-em, hogy csak szórja észnélkül a töltényeket, de semmi extra..
-
menalcas
őstag
válasz
sniper elite
üzenetére
Ha gázost akarsz igazán jót akkor Kar98 és nem a kínaira godnolok
ha aeget akkot talán már lehet kapni full fém MP40 et ( de lehet tévedek és még mindig a full müa.ot lehet csak), nekem tuti ezek kellenének WWII ből, vagy vehetsz még M1A1 et (Thomson) az a baj hogy nem túl nagy választék(avyíg csak én vagyok tájékozatlan, bár 2.vh-s AS fegyverekkel nem igazán foglalkoztam ), ami nagyon faja lenne még full fém/fa mp44 az zsiványos lenne
-
sniper elite
senior tag
Hello! Ki kérném a véleményeteket egy airsoft fegyverről Marushin M1 Garand Walnut Limited model, esetleg van ilyen valakinek? Nekem egy AK74 full fém van egyenlőre, azt 2 éve vettem, de gondoltam beújítok egy második világháborús fegyot is! Vagy mit ajánlotok még ilyen ww2 generációs fajtából?
-
Djuree
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
nekem az 1500-ös kis akksim bírja egy napig, 120-as rugóval. kb. 1500-2000 lövést kibír. de ha valaki többet lő akkor már kell a nagyobb. vagy két kicsi
sajna az ak-mba csak kis akksi megy bele, de abból akár kettő is belemenne.
egy a tusba egy a tokfedél alá. csak össze kéne kötni. majd egyszer lehet megoldom. -
Laraxior
titán
én egy akkura ruházok be...tele volt a tököm az 1500ös szarral..nem 120as rugóra tervezték

-
menalcas
őstag
Jó reggelt a topiknak, szép az időnk irány mindenki játszani

-
-
Djuree
félisten
gp30-as gránátvetőt ak-ra nem tud valaki olcsón? használt is jó. mind1 milyen márka...
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem mondod

Ésszerűség? Az ésszerűség, ha nem rak rá semmit arra a szépségre, maximum egy tac light-ot.Boldog Karácsonyt Topiklakók!

-
Djuree
félisten
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére

Raktunk mi?
Én raktam. -
menalcas
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hát ha megjön 2 ünnep közt akkor csinálok képet és tolom is fel ide

-
menalcas
őstag
hát őőőő ez lehet meggyőz :
"A perfect solution for RIS Rail Airsoft rifle, Rail Framed Pistol such as G17/18C & MK23 Socom "
Hát szerencsére van a háznál MK23 socom és igen belegondoltam már hogy mi beteg lenne rátenni xDNeten keresgéltem és ezt találtam elég meggyőző:

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bár nekem ez a rövid csövű verzió nem tetszik az m4-ből 
)
, nem a közepe csak az elején az a rész, ahol az a torzika AK pisztoly van 

és az alkatrészek sem kellenek senkinek, már két hónapja ülök az AK-alkatrész kupac tetején. Van már érdeklődő?

akkor majd irok privit ha vettem fegyvert de az még odébb lesz meg nem biztos hogy lesz annyi pénzem!
te jó ég! Egy hozzáértő embernek max fél órás meló amiket leírtál, 10 000ft-os órabér... nem rossz.
(persze nálunk még nem)