Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Neked is AUG-hoz?

-
menalcas
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Pontosan ez a gáz hogy várnak had gyüljön a rendelés, én pl 4 dolgot elöjegyeztem náluk ebből 2 ről tudom hogy legalább még 4en előjegyeztettek belőle, egyértelmű nekik úgy éri meg ha gyűlik, nekünk meg f*szt a fülünkbe
Külföldről meg már mint előzőleg is mondtam nem éri meg a forint gyengesége miatt inkább várok még 2 hetet mint kiadjak 1,5szor annyit
-
menalcas
őstag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Az se rossz
Valaki nem tud eladó Eredeti orosz ak szövet szijjat olyat mint a boyi ak74su hoz szoktak adni, nowaréknál előjegyeztem már napját nem tudom mikor, de úgytűnik hogy náluk a vevő még mindig a nem a legfontosabb
( ezt egy kis gúnnyal és smájlival a végén jegyezném meg, semmi fikázás) -
Gismo
addikt
ÁÁÁ de baromi jót játszottunk ma a soroksári laktanyánál!
-
feka007
veterán
Nem kell vkinek egy jó netbook? Airsoft cuccra cserélek.

-
BaKeSZ87
őstag
Még nem mértem be, jövő héten kérek kronót.
A csapattárs alap TM VSR10-zel is tudott eredményes lenni, kb 300fps. Ha nem látod, hogy hol van akkor rápacsálsz, 10-15m-ről sem biztos, hogy észrevetted volna, pedig nem volt ghillie-je, csak jól tudta álcázni magát. De ez már régen volt lassan 2 éve.
-
Djuree
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
az fincsi. viszont közelről nem szeretnék belőle kapni

mondjuk sniper fegyónak kell az erő...bírom az olyanokat akik kijönnek 350fps-es sniperekkel
-
mykos
aktív tag
válasz
feka007
üzenetére
"Került bele egy fém rugóvezető a gyári műanyag helyett valamit egy 1,5 cm-el hosszab rugó így a fegyver erősbb lett."
Azt gondolom, hogy valaki beleturkált a GB-be. Szakszerűtlen szétszedés miatt nagy a törött műanyag-fémpöckök esélye. Szakszerűtlenséget abból szűröm le, hogy egy 1,5 centivel hosszabb rugót egyből erősebbnek titulál... a hosszabb rugó meg önmagában gáz egyéb szempontból is;)
-
feka007
veterán
[link] Erről a gépről mit gondoltok?
Úgy néz ki olyan 2 hét múlva megyek airsoftozni, addig bekell szereznem a konfigot.
-
menalcas
őstag
Nagyon AK fun a PH-s airsoft közösség

-
Djuree
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
de AK-ban nem jó se a CA, sem a TM. ezek a műanyag szarok nem jók AK-ban (hiába jó minőségű az a műanyag, a fémről ne beszéljünk mert egy CA ak 100k körül van
). AK-nál NEM szabad hogy jól legyen összerakva, illeszkedjen minden stb. ahogy az igazinál is így van, nincs 2 tökéletesen egyforma db, akár csak a harley motoroknál
az AK-n kérem szépen lötyögjön minden, de legyen strapabíró. és a JG ilyen. az én fém JG-m lötyög (csak kicsit) és dobálom ahogy érem és semmi baja, látszik az összerakáson az "orosz" minőség, ugye minél nehezebb annál jobb
meg a hangja is olyan erőteljes. megijednek mellette a többiek soxor hogy milyen hangja van
hallottam múltkor egy CA ak-t ami 100k-ba fájt, és a hangja nagyon halk volt, rendesen illúzióromboló volt. meg olyan steril volt mint egy műtőasztal. az ilyet bűn AK-nak nevezni. legalábbis aki istenként tiszteli az AK-t mint én
((persze ez átnézés meg az alap cserék után ilyen, alapból nem túl jók a JG fegyók, de ha még egy 10-est rákölt az ember tuti jobb mint a márkásabb darabok))
-
menalcas
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
boyi 74SU ba lehet tenni, és akár 11 kis cellás rúd akksit is fogad, haver most füzet bele rúd lipo/liion aksit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macilaci78
nagyúr
AUG-ban valóban nincs sok hely az akkunak. A CA kiadott egy 9,6V-os 2000mAh-s pakkot kimondottan AUG-hoz. Hát, szkeptikus vagyok a CA akkukkal kapcsolatban, mióta láttam pár Crayne Stock akkut elégni kontakthiba miatt.
Ettől függetlenül lehet bele értelmes akkut rakni, de nem kicsit macerás, viszont nagyon baba.
7 cellás nagyakkut el is lehet felejteni, úgy anblokk a nagy cellákat. Vagy Li-Po akku, vagy kis cellák. Li-Po akkuhoz kell egy értelmes töltő, amivel nem robbantod fel és a fegyóba biztosíték. 3,7V egy cella, tehát a 2 cellás akku 7,4V, a 3 cellás 11,1V, ez utóbbi nagyon pörgeti a motort, érdemesebb lassabb áttételű fogaskereket használni és nyomatékos motort.
Ár-érték arányban addig lesz szép és jó a JG fegyó a TM-mel szemben, míg meg nem adja magát játék közben. Volt a kezemben egy alig fél éves JG AUG és van egy bő 2 éves CA AUG-om, kétszer annyiba fájt, de a nüansznyi különbségek messze kárpótolnak: nem lötyög az elsütőbillentyű, a cső, a test anyagminősége, kábelezés, stb.
Az újabb kínai AK-knál divat, hogy az elülső markolat felső részébe is benyúlhat a tokfedél alá való akku, így 9,6V, 2000mAh-s GP akkukat is el tud fogadni akár egy AKS74U. Baba.
-
-
Gismo
addikt
Nem az enyém a fegyó. Unokatesóm rakta bele azt a nagy dög akksit, de egyébként tényleg nem zavaró.
A magsabb feszültséget mennyire bírja a motor hosszú távon? Láttam videó tesztet egy AUG-ról, amibe 7,2-től 12V-ig belepakolnak mindenféle feszültségű akksit.
De 12V-nál már eléggé sikított a motor és úgy sorozott mint 1 heliágyú, aminek sztem nincs értelme. Sokkal jobb a biztosra menni és célzott lövéseket leadni. Ahhoz meg nem kell 12V-s akku.
Hosszútávon kártékony lehet tehát a magasabb fesz, akár a gearbox-ra akár a fogaskerekekre akármire? -
Djuree
félisten
ak-ba miért nem rúdakksit raksz
ott van a helye a tokfedél alatt.
én így használom. igaz csak kisakksi fér bele, de bírja egész nap, az 1500-ös, 9,6V-os firefox akksi...még -5 fokban is bírta egész nap. persze nem lövök olyan nagyon sokat, max 2000BB-t, de minek locsolni, az hülye aki játékonként szétlocsol 5000BB-ket (persze hacsak nem támogató)
-
Gismo
addikt
-
Gismo
addikt
Helló!
Hát úgyesett, hogy unokatestvér által énis belecsöppentem az Airsoft világába. Sajnos havi 1x tudunk játszani maximum, de az ember saját fegyó nélkül ne legyen telhetetlen.
Most vasárnap is megyünk a soroksári laktanyához harcolni 1 kicsit.Kérdésem, hogy szerintetek hol érdemes fegyót venni?
Első körben egy Steyr AUG -ot szeretnék, végülis mindegy hogy A1 A2 vagy A3... a lényeg h fém gearboxos legyen és idővel ha picit megakarom piszkálni akkor legyen benne potenciál. Sokan ajánlották a Jing-Gong-ot. Sokak szerint a Tokio Marui-nál is jobb.Másik fegyvernek (bár ez inkább csak dísz lenne) egy igazi fém+fa Kar98 kéne, ugyanis az az igazi szerelem fegyó. 1 hete voltam a keleti frontban és persze h a fölső polcukon ott figyelt 1 db. 44ropis áron.
Ha esetleg valaki tudja hol érdemes ilyeneket akár használtan is venni, nyugodtan szólhat
Köszi! -
Djuree
félisten
nem tudjátok hol tudnék venni ak-hoz 150-es körüli midcap tárakat? fém kellene de jó a műanyag is.
-
Djuree
félisten
válasz
crazygránát
üzenetére
asszem az ebaybanneden is

az ehobbynál csak az ebay-es lerakatánál.
ebayfegyverekkel nem tudom mi a helyzet. taktikai mellényt rendeltem annak ingyen volt.
-
Djuree
félisten
válasz
menalcas
üzenetére
igen csak azzal macera van, ha valaki nem ért a fegyó szereléséhez. egy újonc meg gondolom nem

persze, most nem éri meg külföld...
BaKeSZ87: az a szemüveg valóban drágának tűnik.
nem rossz az ehobby amúgy, én is rendeltem már sokat tőlük, tényleg itt van a cucc 7-10 nap alatt általában. csak ahogy hozzáállnak a biztosításhoz azzal van a gond. direkt meg szoktam kötni az 1 dolcsis biztosítást a cuccokra, és azt írja hogy ekkor ha elveszik a cucc, visszaadják a pénzt, vagy kiküldik újra a cuccot. namost 4!!! hónapnyi levelezés után sem sikerült rávenni őket hogy csináljanak már valamit
...és ez nem az első ilyen esetem velük...ehhez képest ma rendeltem egy takmellényt tőlük, mert ingyenes a posta, ami azért valljuk be igencsak nyerő manapság
(ha ez is eltűnik a postán akkor többet tényleg nem rendelek tőlük, akkor sem ha még a cucc is ingyen lenne
) -
BaKeSZ87
őstag
Kb mindent minimum 30%-al drágábban adnak mint amennyiért máshol megkapnád.
Egy ilyen szemüveg meg nem ér 7000ft-ot. Ennyiért már zeklert kapni a munkavédelmi boltban, én abban jobban bíznék, mint egy ilyen átcsomagolt kínai szarban.
Ehobby. Én eddig kétszer rendeltem tőlük, minden itt volt egy héten belül. Csapattársammal rendeltünk kb 40 000ft értékben cuccokat, másfél hét alatt itt volt minden hiánytalanul. Most is épp rendelni készülök.
feka007
Majd szólj ha meglesz a fegyver, erre a full fémségre kíváncsi vagyok. Sokan full fémnek mondják azt is amelyiknek műanyag a front setje meg a tokja is. -
menalcas
őstag
Selector plate-et kell benne cserélni és már van is sorozat lövés, szal hozhat nyugodtan németből fegyót, inkább az aggasztó a forint gyengesége, ezért nem éri külfödről hozni semit mert a dollár is meg az euro is rohadt drága így értelmetlen ezen agyalni hogy kint olcsóbb , mert nekik olcsó nekünk drágább mint itthon
pl: CA GP30 36K itthon, kint 180USD ill 150EUR azaz átszámolva 45K -
feka007
veterán
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Nem tom, vmi piac, ahol ennyiért van. Egy ismerős mondta, hogy ennyiért vett ő is, és tudna hozni 20-ért. Egyébként külföldön mindenhol ennyibe kerül, csak nálunk van az, hogy ennyiért vacak műanyagot kapsz lefeljebb. Lehet, majd nyáron ki is megyünk Németo-ba beszerzésre.

-
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
miért kerülje el? én ott vettem pl. a maszkom meg a taktikai mellényem anno. ..és még olcsóbban kijöttem mert rosszul volt az ár kiírva a termékre és ideadták annyiért
sztem jó kis bolt...17-ért full fém ak tényleg fura
még műanyag sem nagyon van annyiért...MÁS:
engem most vágtak át a qurva ehobby asián már mádodszor
most ugrott 35 dolcsim a semmiért, régebben is beszoptam egyszer velük, akkor is vagy 6k-m ugrott. vigyázzatok velük, mert ritka szemét banda, ott vernek át ahol tudnak. már az emilre sem válaszolnak amiben követelem vissza a pénzem (már 4 hónapja emilezek velük)
a tetves rohadt qrva anyjukat, mocskos kinai banda
többet tuti nem rendelek semmit tőlük... -
Djuree
félisten
válasz
feka007
üzenetére
pisztolyt felesleges venned addig amíg nem tudsz komolyabbat venni (15k-nál kezdődik egy jobb full fém GBB-s pisztoly). használni amúgysem fogod, max. 1-2x ha lemerül az akksi. inkább egy tartalék akksit vegyél az ak-hoz

kezdetnek vegyél egy magyar gyakorlót például, mondjuk a nowarban. max 10k-ból megvan alsó-felső, de ha szétnézel neten (vatera stb.) akkor 6-7k-ból is megvan. később majd úgyis veszel jobb cuccokat, de az drágább jóval.
nem is érdemes nagyon pénzt beleölni először, mert lehet hogy nem is tetszik a játék és akkor sok pénzed bánja.
sisak sztem felesleges. kényelmetlen és nehéz is, nap végére fájni fog a nyakad mint állat, hosszútávon nem jó. persze ha műanyag akkor nem gond de sztem felesleges. én egy boonie-t hordok. könnyű, nap ellen is nagyon jó és védi a fejet is. ezt is kapsz a nowarban, minden féle mintájút.
lőszer mondjuk 0.25-ös guarder, marui, blaster ezek a jobbak.
...és a szemüveg amit linkeltél tökéletes. én mondjuk rácsos maszkot használok, nem párásodik mint a szemüveg (állandóan törölgetni fogod már most szólok
) és védi az egész arcot meg a fület is
de te tudod, vannak akik szemüveg + neoprén maszkra esküsznek, vannak akik maszkra
(én maszkos vagyok, sztem jobb és kényelmesebb + nem párásodik, és akinek érzékeny a szeme a napra (mint nekem) annak jó nap ellen is a rács ami a maszkon van, elég jól megszűri a napot, szemüvegből meg kéne napszemüveg, de épületben meg nem látnál semmit napszemüvegben, ezért ott cserélhetnéd is le simára, de ha nem bántja a szemed az erős nap akkor nincs ilyen gond)(külhonból jobb cuccokat rendelni, de most a szar ft miatt ez nem játszik sajna
)ha van kérdésed még akkor írjad

ja és softair.hu-t nézegesd, használt cuccokat érdemes venni és olcsóak is általában ott
az airsoft-jatekok.hu-n meg tudsz nézni játékokat (igaz a softair-en is vannak játékok). -
feka007
veterán
Hali. Nemsokára (28-án) megyek először Airsoftozni, most akarok felszerelést venni. Ismerősöm be tud szerezni 17-ért fém AK47-et, kb 12k maradna ruhára/kispisztolyra/sisakra/lőszerre. Ennyiből tudnátok ajánlani felszerelést?

-
macilaci78
nagyúr
válasz
csaszi72
üzenetére
Annyi csak, hogy a Selector Plate-ből kireszelnek egy darabot, hogy a Cut off lever ne emeljen ki. Pár ezer lövés és a cut off lever magától elkopik és akkor meg egyes lövés nem lesz rajta.
És asszem 300fps a plafon. De nem esküszöm meg rá.És igen, tudom, hogy lerágott csont az egész, de néha unalmas a Softair öregjeinek hozzáállása, hogy olvass utána, bunkó...
-
csaszi72
senior tag
"egy német airsoft Weboldalon jártam,és ott minden fegyver (pl. Classic Army) S-AEG (= schiesst nur Semiauto, kein Vollauto) ,tehát csak félautomata,nem sorozatlövő ha jól értem.
Ez miért lehet,németeknél más jogszabályok vannak? A fegyver vajon vissza alakítható e automatára?
Ezzel kapcsolatba tapasztalata valakinek? köszi"És teszem hozzá Németországban energia korlátozás van a AS-re! Max határ 0,5 J
De ezek tuningolható, módosítható fegyók.Ergo azt hozol ki belölle amire pénzed van
-
gabe_
őstag
A Galaxy MP5K-PDW-mnek iszonyatosan jó hopupja volt. Esküszöm, pontosabb volt, mint az AK 47-esem. Mindkettő gyári 6.08-as réz csővel volt szerelve, nagyon meglepődtem, mert ugye elég nagy a különbség csőhossz tekintetében...
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én még csak olyan MP5-öst láttam aminek kívül van az állító pöcke, és azzal előfordulhat bármi, a szóban forgó fegyvernek is TM komopatibilis hopup háza van.
G3 féle, meg ugye az M14 hopupja sem rossz

-
hahajdu
aktív tag
én is így gondoltam, egészen addig amíg egy barátom nem vett egy (kis erejű, zoomolható távcsőt) a CA MP5SD5-ére. KÉP A képen látható környezetben nagyon jól hasnálható így a fegyver, könnyen ki lehet szúrni a bokrok között lapuló ellenfelet.
Itt van még pár kép a helyről (amit mi egyszerűen balkán-nak hívunk
), és rólunk:
[link]
[link]
[link]Rejtőzködés : [link]

-
macilaci78
nagyúr
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Azért ez a hop-up állítás a Marui-féle hop up kamrákra jellemző,van olyan fegyó, ahol az M4-hez hasonlóan a hüvelykivető nyílás alatt van az állító rész, ahhoz nem nagyon nyúl hozzá faág.
M4-nél az a gondom, hogy nagyon nehéz finoman állítani. A G3-féle hop upok a legfaintosabb.
-
BaKeSZ87
őstag
Az egy dolog, hogy V2-es gearbox van mindkettőben, de nem a gb-től függ a pontosság. Az MP5-nek valami undorító hopup-ja van, azt jól beállítani... Az M4-nél legalább ha beállítottad, meghúzod a hopup állító kerék csavarját, és akkor nem állítódik el, de MP5-nél még a beállítás is nehézkes, és el is állítódhat könnyen, beleakad az ágba az a kis pöcök, vagy a kesztyűd beleakad, kellemetlen meglepetéseket okozhat, nagyon idióta megoldás. Én még valóban pontos MP5-öst nem láttam. Rövid csövű pontos fegyvert viszont láttam már, úgy hívják P90. De annak egy "picit" jobb a hopup-ja.
-
AtiGef
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Cserélve van benne egy Guarder gumira és egy 6.04-es prec csőre. Jóval pontosabb mint egy M4-es. Nagyon jól belőhető a távcsőre (de persze sose lesz pontos a dolog) De minden fegyvernél így van. Red-dot-nál is ha mondjuk van egy M4-esed akkor is el kell dönteni épületre vagy terepre állítod be. Tök mind1 MP5 vagy M4 ugyan az a belső, V2-es Gearbox a lelke.
-
AtiGef
senior tag
Egy tuningolt JG MP5 eladó!
Nagyon jól néz ki és brutál!
pár játékon volt kint.
[link]
[link]
[link]
[a hirdetés] -
Mcray
senior tag
Srácok! A softair nektek sem jön be? Szeretnék alkatrészeket venni, látom hogy kaptam privátot az eladótól de nem jön be az oldal hogy válaszoljak.
Egy másik eladóval ma kéne találkoznom de nem tudom megnézni a címét/számát mert privát üziben van az is...
Hogy kollégámat, a nigéria főnökömet és Ferinket idézzem (Mind3 ugyanúgy beszél, azaz nem tud beszélni...): "Ez a @URVA ország

-
mykos
aktív tag
-Nem ugyan abból az anyagból vannak
-Felületi érdesség
-Érdesség egyenletessége
-Deformitás
-Méreteltérés(átmérő)
-Anyaghibák, légbuborékok. Sűrűbb - könnyebb anyag váltakozása.
Van egy kulcsszó: Minőségbiztosítás. Ez eléggé felveri a költségeket, mert minél szigorúbb annál több a selejt, vagy annál jobb a technológia. A Marushin maxxi BB nem véletlenül kerül annyiba. Nálam például szépen megjelenik. A Blaster kezdetben jó volt, aztán máshonnan vették a BB-t, ugyan azon a néven..bele is halt a fegyverem majdnem. Most nem tudom hol van, nem merem beletenni. A Marui egyenletesen alsó közép BB, de azt legalább stabilan hozza. Én ennél rosszabbat nem merek beletenni. A gázos maruimon is szépen látszik. a 0.23-as ICS-el teljesen megőrül, alig lő, 0.25-el már hajlandó lőni, néha nem, de szór. Maruit szereti, meg afelett.Van fent elég sok teszt, abból lehet látni a fizikai különbségeket is, ami egyből megjelenik a lőképben is.
-
Djuree
félisten
de miért? mindkettő ugyanakkora, ugyanolyan anyagból, ugyanolyan súllyal, ugyanolyan gömb alakkal, egyik sem sorjás...nem vágom miért van ez

ma vettem nowarban 0.25-ös extremet, a 0.23-as gyártását beszüntették pedig azt szoktam venni
de legalább olcsó, egy ezressel olcsóbb mint a guarder és társai, nekem meg az a kis pontosságbeli különbség olyan mind1, abból a 600-as tárból elersztett hosszú sorozatból egy csak eltalálja 
-
gabe_
őstag
Nekem is volt alkalmam összehasonlítani gyári alap csővel, valamint guarder 6.04-es csővel a 0.23-as, a 0.25 Extreme Precision-t és a 0.25-ös Blastert.
Alap csővel mindkét súlyú extreme iszonyat volt, 30-35m-ig viszonylag jók voltak, de azután a szélrózsa minden irányában hirtelen szétszóródtak. A prec csővel ez valamennyire mérséklődött, de csak minimálisan.
Mindezt észre sem vettem, amíg ki nem próbáltam a blastert is, és felváltva lőttem a két márkájú BB-vel rövid sorozatokat 40 méterre. Hát énekelni lehet a különbséget.
-
menalcas
őstag
Hát egyéni tapasztalat, hogy minőségi BB-t megéri megvenni mert sokkal pontosabb lessz tőle a fegyver, és itt a minőség a TM és a Guarder BB-nél kezdődik és ezeknél már érezhető a pontosabb lövés

-
BaKeSZ87
őstag
Eladó szracskák:[link]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én biztos nem erőltetném. Egyébként a nowar.hu-n sem véletlenül nincs odaírva a leírásba az Xtreme bb-k mellé, hogy kiváló minőségű
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én találtam közte nem egy hibás bb-t, olyat mint amit a kutya rágott.
-
BaKeSZ87
őstag
Ahogy gondolod. Én extreme precision bb-ért egy fillért nem adnék, annyira fos minőségű.
Én régen az első fegyverembe használtam 0.23-as extreme bb-t, iszonyat szar, és ez enyhe kifejezés. Semmi közöm hozzá, de ha 5e forintot nem sajnáltál szervizelésre, akkor ne a bb-n spórolj, mert a rossz minőségű bb is ki tud b@szni a fegyverrel. Inkább 0.25-ös guardert használj, vagy blastert, ár-minőség arányban sokkal jobbak. -
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
extreme precisiont használok mivel ez a legolcsóbb. nekem olyan mind1 az a kis különbség ami a BB márkák közt van
az az 1 cm pontosság amivel az egyik jobb a másik rosszabb az nem oszt nem szoroz
amúgy mindenki másra esküszik 
hahajdu: itt pest körül rengeteg pálya van, épületes, erdős, stb. eddig itt kb. 4 pályán játszottam de van még kb. 3-4 amiről tudok. meg még amiről nem tudok

-
hahajdu
aktív tag
amúgy magyarországon hol lehet airsoftozni (mondjuk bp környékén)? én belgiumban élek és itt brüsszel külvárosában vannak elhagyatott erdők ahol 'lehet'. egyszer oda jött egy rendőr, aki épp nem szolgálatban volt, csak a kutyáját sétáltatta és elmagyarázta, hogy nem játszhatunk ott, csak ha kérünk engedélyt (amit álltalában könnyen adnak). Ennek ellenére hagyott minket akkor játszani, sőt még a telefonján mutatta, hogy neki milyen mp5 gyüjteménye van (igazi, nem airsoft
). Sajnos bérelhető kiépített pályáról nem nagyon tudok, ezért játszunk az erdőbe. Otthon milyen lehetőségek vannak?
-
Djuree
félisten
válasz
hahajdu
üzenetére
sztem 0.23. én 0.23-al használom a 370fps-es ak-mat. de nem vagyok válogatós 0.25 is tökéletes. 0.20 ne nagyon legyen az a lényeg.
a lényeg hogy 0.23 messzebbre lő de könnyebben elviszi a szél, nem olyan pontos. 0.25-össel csökken a lőtáv de pontosabb lesz, meg könyebben átviszi a bozótot. döntsd el neked mi a fontosabb

amúgy kicsi a különbség, szóval sztem tökmind1, 0.23 vagy 0.25, amelyik olcsóbb

-
hahajdu
aktív tag
cyma ak47-ez hány grammos bb-vel érdemes használni?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
A feléért meg sem mutatom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Garmin Instinct Solar új, bontatlan, garanciával
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jobban jársz ha rendelsz magadnak külföldről.

meg amúgy is mindenben orosz fan vagyok, orosz ruházatot készülök összeállítani (modernet meg 2.vh.-sat is), csak még a pénz nincs meg, még kell vagy 2-3 hónap hozzá 
). AK-nál NEM szabad hogy jól legyen összerakva, illeszkedjen minden stb. ahogy az igazinál is így van, nincs 2 tökéletesen egyforma db, akár csak a harley motoroknál ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)