- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #820 üzenetére
hát én körülnéztem, utánnakérdeztem a dolgoknak és az jött ki ha járékra dvd nézésre és netezésre, kisseb tömörítgetésekre akarok gépet akkor egyértelműen: AMD!!!
ne törődj azzal hogy egy AMD ''csak'' alacsonyabb Mhzn megy mert egyáltalán nem ettől függ az egész! vagyis nem csak ettől! nézz pl teszteket az amd egy csomó helyen odaveri az Inteleket! dobok is be mindjár egy pár linket!
itt egy mostani friss gépajánló játékra: [link]
egy kis cpu izzasztás: [link]
[link]
Én ek egy ilyen gépere gyűjtögetek mostan:
ASUS A8N-E alaplap (jó tuningolhatósági lehetőségek,sok jó dolog rajt, befogadja a kétmagos procit is, sokan ajánlják, 3 év gari)
AMD Athlon64 3000+ s939
Arctic cooling freezer 64 pro (nagyon ajánlják, halk, izmosan brutál hűtő, dual core-os amdre is rámegy) -
-
-
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #792 üzenetére
kipróbáltam, vagyis úgy tugtam össze haogy mondtad! télleg jó! most már látom is hogypörög a venti meg hogy hogy állítja! hangba nem tom lehet h lehalkult, de még mindíg elég hangos! de ezek már szntem csak az Inteles procihűtő, meg a tápom hűtője! de nem baj, mer ha minden jól megy március végén, április elején cserélek lapot, meg procit, meg hűtőt! és veszek egy jó halk kis AC Freezer 64Prot!!
-
Tom5
addikt
válasz
jakewyler #797 üzenetére
Hát egen...elég keveset szabájoz én először nem is tudtam szabájozni vele,mert nem reagál egyből ha visszaállítod,hanem kell egy kis idő...nálam most minimumon mennek a ventik vele...őszintén,ha nem úgy kapom,utólag bánnám a kiadott pénzt...szép + minden...de annyira nemér sokat...
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #789 üzenetére
hát negyon nem segít sokat rajta, a titka az hogy itthon 2000Wos porszívónk van és elé rendesen szív!
ek előröl simán, hátulról meg a gégecsővel benyúltam az alaplap felől oda ahova a vinyókat lehet beszerelni! ott a venti hát! csak egy vékony fém rész van előtte/mögötte ahogy tetszik!
ek még úgy lehet megoldani, hogy foksz egy nagy nyomású kompressort és kifújod belőle! az tutti kiviszi! csak az a baj h havernál van ilyen az egész gépet meg nem lenne kedvem átvinni! de majd meglássuk!
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
válasz
jakewyler #699 üzenetére
Először kimértem mm,pontosságra és utána megfurtam a 12cm-es ventinek a 4db-lyukat utána a Plexinek az oldalát DEKOPÍR-fűrésszel vágtam ki.Aztán lecsiszóltam. hoyg szép és egyenletes legyen.
De ezt azért csináltam hogy a VGAt-hűtsem közel 50CFM-átfogatott levegő megy át a Karira Meg hát unalmas volt csak az az 1db-8cm-es venti így hát gondoltam kivágom a változatosság képpen.
Most elől is 12 hátúl is 12 meg oldalt is 12.
Ez már nekem így jó és nem is melegszik már a 6600GT-ém.
Üdv:Tomi Bácsi. -
Freeman42
tag
válasz
jakewyler #702 üzenetére
Mongyuk leht hogy igazadvan főleg hogyha majd évvégén ha minden jómegy sli-s rendszerrel beújjítok és annak kell a hideglevegő de majd meglátjuk hogy meddígfog felmenni a hőmérséklet !! Én különben eggy half life 2 jelet gravíroznákbele (mivel az a kedvenc gamma) !!
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
-
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #523 üzenetére
hát ez igen fura! lehet a neon szar! az is lehet hogy az okoz feszingadozást és akkor a többire is kihat! ledet még nem láttam villogni! neont már igen és az akkor ha már mindenben próbáltad szar!!! hát túl sok egyebet nem tudok de szerintem keresd fel stol kolegát, ő nagyon vágja ezt az egész tápos cuccost! a melyik tápegységet vegyem c totyikban megtalálod! dobj neki egy privit!!
-
yamshee
tag
válasz
jakewyler #463 üzenetére
ŐŐŐ , mi nagyker és disztrib cég vagyunk.
Végfelhasználót nem szolgálhatunk ki.
De van megoldás, a coolcomp-os fiuknak van mind2 termékük és van csomagküldő szolgálatuk is, szóval velük meg tudod beszélni.
Egyébként az extrém cooler kifutó termék , már nincs raktáron 1db sem nekünk.
Egyébként 15500 Bruttó most a 450-es táp, és van raktáron. -
Szitya
tag
válasz
jakewyler #449 üzenetére
Nem rossz, nekem volt ilyen!!!(jelenleg Tom5 birtokában van)
Jól néz ki és pontosan mér, ha megfelelő helyre teszed a szenzorokat!
Ami a kérdésedet illeti sima négytűs molexet nem tudsz csatlakoztatni.
Ám párszáz Ft-ért kaphatsz átalakítót.
Ez ne tartson vissza a megrendeléstől!!!! -
rlazol
veterán
-
eXodia
aktív tag
válasz
jakewyler #399 üzenetére
thx!
akkor kedden megpróbálok 1 ilyet beszerezni magamnak , mert megérdemlem
jah és még 1 kérdés: egy német honlapon úgy láttam, hogy a ház hátuljában van 1 venti aminek kör alakú kivágás van és a védőrács külön van előtte [link]. amit a mistralban lehet kapni annak is ilyen a kivágása hátul vagy a házikó anyagából van a rács megcsinálva a ventinek?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
válasz
jakewyler #391 üzenetére
borzasztó zavaros, amit eddig írtál. A fekete-sárga biztosan a szabályzó, abból nekem 2 van. egy input egy output. Az outputba kell bedugnod azt, amit szabályozni akarsz, jelen esetben azt a tápkábelt, ami a ventiből jön ki. Ha olyan, mint az enyém, akkor ebbe bele fogod tudni tenni a 8-as venti tápját is, és akkor mindkettőt szabályozod.
Az inputpa dudd azt, ami a tápból jelenleg a ventidbe megy.
nálam így van. [link]
a 12esnek olyan tápvezetéke van, aminek a végébe is lehet dugni meg az elejéve is, mert közben egy piros-fekete leágazik belőle. -
rlazol
veterán
válasz
jakewyler #383 üzenetére
majd megnézem holnap, de szerintem nekem csak 1 jön ki a 12esből. Azt mind.
Nekem komolyan csippan egyet az alaplapom a bekapcsolás után. Ennek a házhoz semmi köze (csak a speaker, mert az ugye a házban van). Ezek szerint a tiéd is csippan. furcsa, hogy eddig nem tapasztaltad.
21 voltos input dc??? 12...
a potiba bemenő (''input'') ág. Ott viszed be az áramot, amit a potival leszabályozol majd jön ki onnan a leszabályozott feszültség az OUTPUT-on. Logikusan, bármit dugsz a 12 out mögé, az a megfelelően szabályozott feszt fogja kapni, de csak akkor, ha a 12 INPUT-ba raksz tápkábelt.
tehát:
TÁP=>MOLEXcsati=>12INPUT=>poti - szabályozás=>12OUTPUT=>a két vent MOLEX csatijai.
A poti résszel nem kell fogalakoznod, azért van jól eldugva az előlap mögé, az össze van rakva, neked csak a két kábel (az input és az output) kell.
Ha így se megy, holnap lerajzolom, jó?
Ha meg se moccan az első ventid és nem is világít, akkor nem kap áramot, teljesen lehúzva is pörög. -
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest