- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
válasz
jakewyler #391 üzenetére
borzasztó zavaros, amit eddig írtál. A fekete-sárga biztosan a szabályzó, abból nekem 2 van. egy input egy output. Az outputba kell bedugnod azt, amit szabályozni akarsz, jelen esetben azt a tápkábelt, ami a ventiből jön ki. Ha olyan, mint az enyém, akkor ebbe bele fogod tudni tenni a 8-as venti tápját is, és akkor mindkettőt szabályozod.
Az inputpa dudd azt, ami a tápból jelenleg a ventidbe megy.
nálam így van. [link]
a 12esnek olyan tápvezetéke van, aminek a végébe is lehet dugni meg az elejéve is, mert közben egy piros-fekete leágazik belőle. -
rlazol
veterán
válasz
jakewyler #383 üzenetére
majd megnézem holnap, de szerintem nekem csak 1 jön ki a 12esből. Azt mind.
Nekem komolyan csippan egyet az alaplapom a bekapcsolás után. Ennek a házhoz semmi köze (csak a speaker, mert az ugye a házban van). Ezek szerint a tiéd is csippan. furcsa, hogy eddig nem tapasztaltad.
21 voltos input dc??? 12...
a potiba bemenő (''input'') ág. Ott viszed be az áramot, amit a potival leszabályozol majd jön ki onnan a leszabályozott feszültség az OUTPUT-on. Logikusan, bármit dugsz a 12 out mögé, az a megfelelően szabályozott feszt fogja kapni, de csak akkor, ha a 12 INPUT-ba raksz tápkábelt.
tehát:
TÁP=>MOLEXcsati=>12INPUT=>poti - szabályozás=>12OUTPUT=>a két vent MOLEX csatijai.
A poti résszel nem kell fogalakoznod, azért van jól eldugva az előlap mögé, az össze van rakva, neked csak a két kábel (az input és az output) kell.
Ha így se megy, holnap lerajzolom, jó?
Ha meg se moccan az első ventid és nem is világít, akkor nem kap áramot, teljesen lehúzva is pörög. -
-
rlazol
veterán
nekem aug eleje óta van egy fekete jr. Az alapon kívül egy szabályozható 12-es venti van a hátán. A régi házamban a proci 51-53 fok volt. EBBEN, ha minden venti maxon pörög 34! Úgyhogy beraktam mindegyik venti elé 1-1 kapcsolót. Most alapból csak a hátsó megy (60%-n), fújja kifelé a levegőt=>nem porosodik a ház, viszont így se megy a proci 40 fölé, és így halk.
TECCIK mert nagyon designos ház, baromi jó szellőzéssel, kényelmes szereléssel. És mert olyan halk, amennyire akarom.
NEM TECCIK mert ha becsukom az ajtót az berezonál (valami nincs meghúzva?-de mi?) meg az a bizonyos AGPcsavar feletti izé.
KÉRDEZEM: nekem külön hangkarim van (http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10315&nav=1), ahova nem lehet bedugdosni az előlapi kivezetést. Hogy kell rákötni egy szabvány kisjack kábelt ezekre a drótokra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- BlitzWolf termékek topicja
- További aktív témák...
- Silvercrest Rajztábla
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest