- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
válasz
dnsgaby #1711 üzenetére
Ez is megtörtént, kitöröltem az összes cache filet, elvileg mindenhonnan. Újra beimportáltam a source fájlokat, átmentettem a projektet más projektbe is, de ugyanaz. Hiba nélkül 50% körül leáll az exportálás.
Most még kipróbálom CUDA nélkül, preview fájlokat törölve.Ha ez sem, akkor nincs ötletem, de nem is értem, mert legutóbb pár hete szinte pont ugyanilyen anyagon dolgoztam, semmi baja nem volt.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
dnsgaby #1706 üzenetére
Sajnos ez sem, van hely bőven. 2 SSD-ről dolgozok és egy teljesen független harmadik helyre exportál.
Most próbából szétosztottam a timelinet és elindítottam úgy az exportálást, de bosszant, hogy nem tudok rájönni mi a hiba, és nem is ír ki konkrét üzenetet, egyszerűen csak leáll az encoder. -
Roachy
senior tag
válasz
dnsgaby #1330 üzenetére
Be lehet kapcsolni, hogy támogassa az újabb kártyákat is. Valahol az Adobe mappában kell lenni egy txt-nek, aminek valami ilyesmi a neve: cuda supported cards. Már nem tudom pontosan hol van, de a legegyszerűbb, ha az Adobe mappán belül rákeresel a cuda szócskára. Akkor biztosan előjön. Ebbe a txt-be hozzá lehet adni az általad használt 680-at is. Arra kell figyelni, hogy pontosan abban a formátumba írd be a kártyád nevét, ahogyan a többi is van a txt-ben. Nagybetű, kisbetű is számít.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
dnsgaby #1284 üzenetére
Az Adobe-nak van egy külön hangászoknak szánt progija vagy azzal tudod megcsinálni, vagy semmivel: Adobe Audition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest