- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
ReSeTer #1642 üzenetére
Egy másik progiban (Vegas) az ilyet úgy oldottam meg, hogy az eredeti fájlokból csináltam töredék felbontásút, amit gördülékenyen kezel a progi. Nálam 800x450 az optimális. Ezen végzek minden műveletet, lementem a projektet, bezárom, majd kicserélem az eredetire a videófájlokat és már ebből exportálom a végleges videót. Ezt nemtom hogy megeszi e a Premiere.
-
Formaster
addikt
válasz
ReSeTer #1645 üzenetére
Itt írja, hogy a kártyád még pont nem támogatott, 750m-től felfelé. Próbáld meg az asztalival, mert nem csak vga gond van ott. Az a piros keretes üzenet általában ram hiány. A lapozó fájl növelésével ez átléphető valamennyire. Kérdés az asztaliban milyen proci ketyeg, mert azzal is használható. Én is vágtam ezt azt a régi vga-val ami nem volt támogatott, igaz elég jó procival és vga után valahogy minden vaj puha lett...
-
orko
tag
válasz
ReSeTer #1305 üzenetére
Szerintem tök mindegy..Új gépem van i7 4790k / 16gb rammal.Sajna grafikus kártyára már nem maradt pénzem.Próbáltam kölcsön gpu-val is,de nagy különbséget nem észleltem Premiere render idejében.Viszont a preview tonna efektel is szépen ment,míg az integrált hd4600-el nagyon nem. After Effects legkisebb rezolúción is picsog,azt kár erőltetni integráltal..apróbb animációkat elviszi,de kötél idegek kellenek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Nyaralás topik
- OLED monitor topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest