- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csinálsz egy alapot PS-ben.
InDesignban berakod ezt mesteroldalnak.
Annyi oldalt csinálsz, hogy minden névjegykártyára elég legyen.InDesignban rárakod a szöveget Excelből,
A szövegdobozokat összekötöd a táblázatnak megfelelő sorrendbe
Table>Convert Table to Text, úgy, hogy minden cella közé rakjon új bekezdés jelet, és végigfolyatod az egész szöveget.
Ellenőrzés.
PDf-et készítés.
Kilövő szoftverrel felrakod a megfelelő formátumba. -
BonFire
veterán
Az miért jó, ha egy kaptafára gyártod őket? Szvsz minden névjegynek egyedinek kell lennie, a legkevesebb a szöveg begépelése. A grafika tervezéséhez képest mondhatni piszlicsáré dolog.
Amúgy lehet csinálni eksönt, de hogy kommunikálna-e Excellel vagy más adatbázis kezelővel, azt kétlem.
Amúgy meg névjegyet praktikusabb Illustratorban elkészíteni. Úgyis nyomdába kerül, jó, ha minden elem vektoros, a színhűsége nagyobb a nyomatnak a képernyő tartalmával stb.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azt igérték a CS4 már jobban fogja tudni a többszálú-utasítás-végrehatásos témát. Nemtudom megmondani, mi lett ebből, hogy őszinte legyek,mert mostanban online dolgok adódnak, a 72dpi meg nem nagyon dolgoztatja agyon a gépet...
Én ellavirozok 2maggal egy jó darabig még. Leginkább arra gyúrok, hogy kijönnek a Corei7-ek, és majd jól olcsón veszek egy E0-ás E8600-at aztán azzal elleszek, mig meg nem tudok fizetni egy komoly Corei7-es konfigot, mondjuk minimum egy fél-egy év múlva.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Alant irtam, hogy van egy (egyelőre trükkös) módja a trial leszedésének. Irj eg privit, aztán megirom. AZért nem ide,mert még hivatalosan nincs kint, igy be kell magadat "trükközni" adobe-ék ftp-jére
Azért gondolom hamar jön majd egy patch, mert nekem néha bugzik flash is, PS is, meg a Bridge is.
-
Dexter68
addikt
Hát ilyet még nem csináltam, mert a vektoros cuccokat illustratorban csinálom... de ha pen toollal rajzolsz valamit, akkor abból path lesz. Ezt a path palettán eleinte work path-nak hívja, ezért el kell nevezni valahogy. És ha vannak ilyen path-jaid, azokat ki tudod menteni *.ai formátumban. Esetleg próbáld meg ctrl-c ctrl-v vel áttolni illustratorba.
-
mibog
tag
-
sto1911
veterán
En megtalaltam, koszi
Amugy hogyan tuntetted el az embereket? Mas reszleteket ramasoltal?
Meg fotozas teren is tok kezdo vagyok, nemhogy PS-ben. Viszont az ilyen alap(?) dolgokat jo lenne megtanulni.
Amugy nem tudom ki vette eszre, hogy a bal oldali nonek a bokor ranott a fejere?
-
kavicssli
addikt
Húha!
Nem nem fontos! Simán jó lenne úgy is hogy az alsó része pl fekete és a felső részére a szin átmegy szürkébe! Gondolm ezt egyszerüen meglehet csinálni!Szövegre meg raknék egy kis Pillow emboss-t, meg egy kis fehér Drop shadow-t. na még ezeket sem tudol hol vannak még utánna kell néznem!
-
marsu
veterán
Szia!
Nahát ... köszönöm szépen!
Tudod, ez a kép a számítógépem oldalára kerülne felfestve ([link]). A gépház alapból fekete, tehát az árnyéknak igazán nincs jelentősége, az elhagyható. van a nyaka körül egy fehér gallér rész, ami úgy néz ki, mint az üvegszilánkok, szerintem az is kihagyható lenne. A fülei kicsit aránytalanul hosszúak, lehetne egy picit rövidebb és tömzsibbre rajzolni, mint az avataromon? A bal füle kicsit nagyon lent van, szerintem egy vonalba kellene emelni, mint a jobb füle, amit átszerkesztettél ...
Nagyon profi munka!
Mégegyszer köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest