- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
BonFire #24304 üzenetére
Ezzel én is így lennék, különösen a mai zsaroló vírussal fenyegetett korban. (közben kiderítettem, hogy ez egy Mac disk image, és szerintem hiába mókolnék belőle iso-t, attól még nem tartalmaz kódot Windowsra.)
(#24297) tikshow linkjét próbáltad? Mert az alap oldalról kiindulva nekem sehol nem ajánl fel designerre trial letöltést, csak megvételt.
https://affinity.serif.com/en-us/windows/ oldal alsó felében van a photohoz a feliratkozás. Onnan exe fájl jön, windows installer.
https://affinity.serif.com/forum/index.php?/topic/29521-affinity-photo-public-beta-15039-windows/ Hátha innen megy regisztráció nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Crucial 240GB SSD eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged