- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz kiskornel #13435 üzenetére
Egyébként is naturalista, vagy inkább purista vagyok. Lehetőség szerint kerülök minden kihagyható filterezést. És most egy grafittal rajzol portrét kéne megörökíteni, tehát végképp nem akarom "újrarajzolni" a sok szűréssel a ceruzavonásokat és összemosni a papír textúrájával.
Igen, én is így gondolkodnék, hogy HDR-ben érdemes csinálni mindent (a lehető legtöbb információt megőrizve a köztes lépcsők végén) és csak a legvégén ditherelni 8 bitre.
Nézegettem még kicsit az eltérő sorrendben feldolgozott képeket, illetve a közepes expozíciót külön is konvertáltam, hogy azzal is összevessem és arra jutottam hogy tényleg jobb HDR-ben átméretezni a képet, a diterelés utáni átméretezés csak hamis élesítést okoz (távolabb esik az eredetitől).
Egyébként ez lenne a kép, de muszáj lesz kibontani a keretből, mert sehogy sem tudtam kivédeni a tükröződést. [link]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest