- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Eleg szomoru, hogy az OEMes vasarloknak akik nem kapnak install lemezt nincs olyan lehetoseguk, hogy az MStol ingyen kapjanak telepitolemezt, hanem helyette valamilyen nem legalis forrasbol kell beszerezniuk azt, ami akar virusos is lehet.
Az MS szerintem pont ezzel a hozzaallassal akarva, akaratlanul is a warez fele tolja az embereket.
-
twollah
nagyúr
IMHO annyit nem er az egesz, hogy szorakozz vele.
Anno nagy csodat vartam az UHU Linuxtol, de elmaradt.
Nagy csodat vartam a Vistatol, de valahogy az is elmaradt.
Felrakod az OS Xet es keresgelsz hozza olyan programokat amiket Win alatt is hasznaltal a vegen feladod es visszatersz a Win folyto olelesebe. -
globecom
csendes tag
Köszi a HDD-s választ!
Közben Filemonnal kinyomoztam a kerregést!
A Web'n'walk manager írogatott minden másodpercben a lemezre. Az asztali PC-n is ezt használtam, hogy a mobil internet adatforgalmát nyomon kövessem.
Nos, ehelyett is új progit kell kerítenem.Ha tudtok ajánlani, megköszönném!
Üdv!
-
progibon
csendes tag
letöltöttem a kybic által megadott helyről az intel drivereket és ezeket integráltam a telepítőbe TXT formában az összeset ( most probálom a PnP álltalános drivert, de ezek szerint ez nem biztos hogy jó).
A telepítés elindul, felparticionálom a merevlemezt, leformázza, feltölti a telepítési állományokat, majd amikor a kék felület után ujraindul és elkezdené a grafikus felületü telepítést nem indul el, fekete kép és ott megált.
Köszi -
G@ß!
őstag
Köszi a válaszokat!
Na mert ezt azért kérdezem (akksi) mert a mostani notim (amdx2 1.8Ghz, 2 giga ram, 7600go, 6 cellás akksi, 120Gb winyó) 1:30-1:58 között tud üzemelni... 4 hónapos...
Nem ezt vártam.Na mind1!
Viiszont mi a helyzet általában az Acerek "hangjáról" és melegedéséről?
Valamint gyári értékeken futnak a vga-k?Üdv.
Gabi -
blackmacs
senior tag
Nem is igazán terveztem vistával venni gépet kimondottan os nélkül akartam mármint linux vagy ilyesmi mert nekem jó lesz az xp még jódarabig nem akartam szeenvedni a vistával
A múltkor irtam le szervízes tapasztalatomat azán lehurogtak aztán tessék ennyit a a szervízek meg az eladók hozzáértéséről(tisztelet a kivételnek) -
Olasza
aktív tag
Persze, mert ha valaki azt mondja neked, hogy az intel összes procija jobb, mint az AMD, akkor azt el is hiszed, mert azt HISZED, hogy utána járt.
Elárulom neked, hogy ez nem így van, az intelé a legjobb proci, de a középkategóriában (tuning nélkül) ár/teljesítmény szempontjából az AMD a jobb választás. A jelenlegi legjobb AMD proci (TL-66, 2,3 Ghz), megközelíti a te procid teljesítményét (átlag -14%), de ez az árában is meglátszik, meg kb. 1 évvel idősebb tervezés is. Tény, hogy az intel gyártja most a legjobb procit, de ne felejtsük el, hogy a csúcskategóriával lehet a legtöbbet bukni (anyagilag). -
Olasza
aktív tag
Na látod! Itt kezdődik a "fanatikus"-ság! Ő egy konkrét típust írt le, aztán írt egy marhaságot, te pedig rögtön nyomod itt a hülyeségedet, anélkül, hogy utána jártál volna. A 6A1G08-ban egy AMD TK-55 proci csücsül, ami 2 magos, 1,8Ghz-es 64 bites és 31W fogyasztású. De te csak írd tovább a marhaságaidat, mindenféle előkészület nélkül.
-
Olasza
aktív tag
Ez elég fanatikus egy kijelentés. A két proci fej-fej mellett haladnak, 4-3 az intel javára teszt (ha gép mellé jutok majd belinkelem) szerint (2 magot használó progiknál AMD volt a nyerő), addig az ati leheletnyit megelőzi az Nvidia-t.
Ilyen erővel mondhattad volna azt is, hogy az Acert vegye, mert ahhoz is ragaszkodsz. A kérdés feltevőjének gratulálok, megtalálta a szinte egyforma gépeket teljesen más alkatrészekből összeszerelve. Döntő lehet a vinyó (80 giga is elég, ha nem 200 filmet akasz tárolni rajta), ill. az, hogy melyik tetszik jobban. Számomra pl. a TM sorozat most annyira gyönyörű, hogy élmény kinyitni a gépet, ami, ha hiszitek, ha nem sokat dob rajta. -
twollah
nagyúr
"de te nem is szenvedsz, hogy megeszi a géped"
Mintha hianyozna a gep sarkabol egy kicsi...
A Vista volt?!?"Egy p3 800on elfut a vista használhatóan 512rammal megfelelö beállításokkal..."
PII 333Mhzen 128mb rammal az XP is "felfut" csak eleg turelmes legyen az ember hozza.
(Ok ez utobbi mar csak kotekedes.) -
ToRR3nt3
senior tag
Köszi a reakciót!
Ha jól értem amit mondasz, leformázza előtte magának a C:-t? Nem csak újratelepíti? Fontos lenne h tudjam, mert beszoptam egy kellemetlen spywaret és mindenképp formáznom kell!
Amúgy ezek a parancsok le vannak írva valahol az User Manualban? (most nincs nálam, otthon van)
-
gorlin
őstag
Akkor félreérthető voltam.Nem azért szar az acer mert celeronos.Az 5710-esben is ugyan ez a hűtőrendszer van és hiába van benne kétmagos speedstepes processzor ugyan úgy felpörög a venti mert rossz a hűtő.
A 150es Toshiba viszont ahogy hallottam ebből a szempontból jó hűtőrendszerrel rendelkezik. -
kybic
tag
Üdv.
- ahogy írtad, biztosan: "jobb, gyorsabb, stabilabb ..... "megfelelő vassal" ... de a megfelelő vasakból még egyenlőre kevesebb van....nincs teljesen kiforrva, ugyan úgy mint a kezdetén az XP, az SP1 előtt.
Viszont a jelenleg - kimondhatjuk - elég tűrhető "XP", "hozzáértők" szerint gyorsabb az SP3-al, (ami még béta verzióban van) a VISTA-nál 5-30%-al. És ezt leírták és be is bizonyították. De nem szeretném ha elfogultként nyugtáznátok, csak a tényeket írtam le. Biztosan csiszolnak még ezen is.Ha fixre bejön, és kicsit csökken a rendszerigénye, akkor váltani fogunk. De addig: ??? minek.
Mindenki eldönti, hogy mit akar és aszerint nyomul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest