- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujoman
csendes tag
válasz
globecom #6978 üzenetére
vinyó ciripelés
El kell keserítselek, hogy nem a kevés RAM miatt ciripel a vinyó. Nekem is ugyanezt csinálta. Vettem bele +1G-t, ugyanaz maradt a helyzet. Mind1, azért nem árt a plusz memó. Már ki is kapcsoltam a swapet, így az kizárva. Külföldi fórumokon más géptípusoknál is panaszkodtak ilyenre, és végső soron a HDD-t okolták. Sokak szerint (szerintem is) nem tesz jó a vinyónak. Lehet, hogy a HDD gyártó így akarja hamar cseréltetni az eladott vinyókat.... grrrr...
Na mind1. Amit már előttem is mondtak, az NHC 2.0 pre 06 most a legújabb. A HDD bizgeráló lapon (miután .Net Frameworköstül feltetted az NHC-t) állítsd be ezt:
Tapasztalat: Készenléti mód és hibernálás után a gépet felébresztve az NHC gyakran exitál, vagy csak nem teszi a dolgát. Újra kell indítani.
Sajna nem találtam olyan progit, ami az eMpoweringhez hasonlóan ki-be kapcsolgatná a hw-t, márpedig anélkül nem lehet sokmindent állítgatni, pedig van értele akku élettartam szempontjából, hidd el.
Még vmi: Szintén modnjuk hibernálás után ha nem kapcsol be a wifi a gombra, szintén kell az emPowering, illetve van úgy, hogy azzal látszólag bekapcsoltad, de mégsem csatizik semmihez. Jelenség felismerése: Wifi ikon, kártya tulajdonságait behívod, s ha nincs meg középen a Vezeték nélküli hálózatok lapfül, akkor hiába villog a wifid.
Megoldás: Behívod a szolgáltatás kezelő programot, és újraindítod a Konfiguráció mentes vezeték nélküli hálózatok szolgáltatást
-
icon
senior tag
válasz
globecom #6978 üzenetére
Nekem is ilyen notim van, de én úgy indítottam, hogy + 1GByte ram... az itt sokat emlegetett Notebook Hardware Control progit használom (Google a barátunk).
Az az igazság, hogy a perifériák ki-bekapcsolása nem igazán érdekelt, ritka eset az, amikor csak akksiról használom a cumót. De pl. én nyugodtan használom ágyban is, mert hűtőpadon van, így nem főzöm meg.
a vinyó ciripelése valószínűleg swappelés miatt van, 512 ramnál - videómemóra szerintem törvényszerű
-
lujoman
csendes tag
válasz
globecom #6935 üzenetére
Acer Aspire 3055
Hello! Nekem synaptics driverrel megy, ami a hozzá adott cd-ről van. A scroll sáv miatt egy percig se aggódj, mert ha a synaptics drivert normálisan felrakod, akkor beállítható, hogy a touchpad széleit sömörgetve scrollozhass. ergo van scroll sávod, csak a touchpadon belül. A synaptics driver elég okos, számos más funkció van még benne.
A 4way görgetőgomb is megy vele. A global acer honlapról is túrhatsz friss drivereket. Nekem a wifit kellett onann telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged