- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Match
tag
koszonom a linkeket,az ara nem erdekel csak menjen a gep,angliaban elek postazas oldhato szerinted?ja es meg nem vagyok 100%-os hogy cserelheto vagy nem ebben a VGA-acer aspire 6930(nvidia9300M GS-el van szerelve)ha valaki mar szedte darabokba a sajatjat akkor irjon,koszi.
-
sorbit_4
csendes tag
Köszi a választ (Kiscsákónak is). Az az igazság, hogy a jövő héten lesz a Tesco-ban és még nem tudom megnézni. Még a az érdekelne, hogy van-e benne express card slot.
Egyik helyen írják, másik helyen nem. Ha nincs benne, akkor kiesett a pixisből, mert fireware-rel szeretném bővíteni. -
Nunder
őstag
Amúgy honnan lehet szedni az Acer notikhoz Omega drivereket? Mert én csak XP alá találtam még anno amikor legutóbb néztem. Kijöttek már a Vistás Omegák?
Ja a megbízhatóságról meg annyit: nekem sincs vele gondom aztán egy év után összeomlott. De recovery-vel fél óra alatt újrahúztam és kész. Azóta semmi probléma. Szóval jó ez a Vista.
-
Nunder
őstag
Nem azért írtam hanem azért mert ilyen szimpla kérdésekre simán meg lehet találni a választ egy kis ráfordítással. Az idejárók nagy része is úgy válaszol hogy előtte rákeres. Ha ezt mindenki megtenné akkor nem keletkeznének ilyen és ehhez hasonló kérdések. Ha valakinek technikai jellegű problémája van az írja be de ha valamit fél perc alatt meg lehet találni akkor szerintem jogos amit írtam.
-
DarkGubi
aktív tag
Az Intel GMA X3100-nak nem lehet adni plusz memóriát. 8MB-ot kap a biostól, a többit pedig szoftveresen szívja el. Van 3GB ram a gépben, tehát tud(na) honnan leszívni. De általában kevés pluszt kap. Nem beszélve arról, hogy volt olyan játékom is, ami egy gma 950-esen sokkal jobban futott a több lefoglalt memória miatt, mint az x3100-on.
Sajnos ez van. -
n00n
őstag
Köszi szépen, akkor szerintem megpróbálom magam belerakni.
Basszusgitár pengetőm is van, bátyámé.
Szóval minden meg van ami kell. Kérdésem számít ez az óra jel egy ramnál. Mert most van benne egy 512-es DDR2-es (fogalmam nincs milyen órajelen) és akarok belevenni egy 1GB-set, kérdés felfogja mindkettőt ismerni, bármilyen is RAM?
Muszáj belevennem Ramot, mert ez az 512 elég kevés manapság. Szinte most csak az oprendszer 340 körül eszik.
-
kybic
tag
- volt aki pld. MSN alatt a "@" karaktert sem tudta elővarázsolni, hasonlókat produkált neki a Catalysttal, és Omega alatt megszünt nála is a gond.
Egy jó driver sokat számít, bármilyen eszközről is van szó.
(csak azt nem értem, hogy akkor ezt az AMD-ATI miért nem javítja azonnal)
-
djszido
tag
tudom hogy csak a fényt veszi le, de nekem az is jó lenne
filmet a tv-n nézek és közben zavar a kijelző fénye
eddig le tudtam venni a fényt azzal a kombinációval, de most nem tudom miért nem
sikerül... lehet hogy elállítottam valamit a power management-ben de hiába kerestem
valami ide illő beállítási lehetőséget, nem találtam
ha lenne valami program, nekem az is megfelelne (esetleg vista gadget) -
breal11
tag
Kérlek Jávi engejd meg egy kiegészítést, mert azért ez közelsem így van (VGA-k). A 8400GS semmiben nem alázza le a hd2400 XT változatát, az tuti! Tekintve hogy a geforce 8400 GS az nem is az MGS verzió, ami erősebb, ráadásul NEM hd2400ről van szó, amivel egyenlő lenne a 8400MGS, hanem az XT verzióról, ami azért ütősebb!) Tehát leszögezhetjük, hogy az ati hd2400XT alázza el a 8400GS-t. Remélem érthető volt, de ha nem :
http://www.notebookcheck.net/NVidia-GeForce-8400M-G.3710.0.html
üdv: Breal.
-
RI/OS
addikt
Az semmi. Én kivettem a pipát az enrgiagazdálokodásnál, hogy x %-nál ugye leállítja a gépet. Tehát kikapcsoltam és addig használtam amig az elektronika lötte le a gépet
Ezekután kikapcsolva felraktam töltőre, feltöltötem maxra és a wear 10%ról lement 7%ra
Ezt eljátszom még párszor -
csibuci
csendes tag
Nem dobálom, a traktorba kell, hogy szántás közben ne unatkozzak...
Viccet félretéve, azt hallottam hogy a régebbi Acereknél ez olyan általános hiba volt hogy megrepedezett azt hiszem a zsanér, ahol félbehajlik. Meg érdekelne, hogy ez a fehéres szürkés szín mennyire koszolódik, meg hogy kb. fél év használat után lötyögnek-e a billentyűk, meg ilyenek! -
-
AMD Power
titán
-
Meekrob
tag
Foggalmam se volt róla hogy kenne rá ien cuccot
, ezért mondtam, nem azért h kötözködjem
. Asztalikat boncolgattam rendesen, azokon nem tűnt fel, mondjuk hűtést nem naon szedtem szét( gondolom alatta és a kártya között van a paszta), se aktvat se passzívat, habár egyik kártyámnak (7600gt) aktívból passzív hűtése lett azáltal, hogy szétesett a venti
.Sazl hogy tudom megnézni ezt a gél cuccot?, vagy inkább szervízre kéne bízni? Vagy ők elküldenek a fenébe?
-
Meekrob
tag
Simán lehet, csak nekem fogalmam sincs mi a jó mérték, illetve minek bezsírozni?
ez nem ajtó
, amúggy gondolom a hőelvezetés miatt van rajta vmi gél, igaz?.Nemtom h ezen van-e egyáltalán, szép rézborda fut rajta át, és egy ventillátor hűti rendesen, de a call of duty megint ment szépen fél órát, pedig ienkor már rég le fagynak a dolgok simán rajta. Nfs kb 1 menetet bírt, de a játék eleje fele simán ment rákat az is, úgy a közepe fele kezdett el lefagyogatni 1-1 menet után. Szal nemhiszem h hűtés, de ha az azt hogy tudom ellenőrizni, szal vmi progi ami kiírja a hőfokot, esetleg le is menti asztalra, hogy ha lefagyna, akkor is meglegyen? Amúgy azért is gondolom hogy nem a hűtés, mert ha hidegen indítottam akkor is lefagyott a játéktól.
-
gorlin
őstag
"fél évig olyan hangja volt a 6600Gt-mnek a pcben hogy lent is hallottam a konyhában
azok után ez már fel sem tűnik
"
Amúgy tényleg teljesen hangtalan az asztali gépem,passzív táp a vga hűtőn egy darab sflex 800-as venti leszabályozva,coolink u8 120 cooler nélkül
2.5ös hdd egy silentbox-ban
Először hülyének néztek hogy mit akarok hallkítani egy 2.5ös hdd-n.De engem zavart.
Szóval ezért idegesít hogy felpörög.De nem is az a baj de legalább menne folyamatosan
Notebookba nem lehet hűtőt venni mert ahány laptop annyi elrendezés -
Nunder
őstag
Ezen már gondolkoztam hogy mért nem tudok Bluetoothozni de erre azért nem számítottam!
Ez mellbevágó és felháborító is egyben! A kézikönyvben és a neten minden oldalon ahol néztem Bluetooth-tal hirdetik és az enyémben is kéne hogy legyen! Jó nem fogok belepusztulni mert adatkábel is meg mem. kártya is van a földön de ez akkor is gerinctelen az Acertől hogy olyasmit hirdet meg amit bele sem szerelnek! -
Mirones
tag
Köszi azinfót Jávi és Nunder
Akkor letöltöm a tm 5520 hoz tartozó infra drivert megéátjuk mi lessz.Akit érdekel a beépített bluetooth annak pontos infót tudok mondani
Írtam az ec-co kft-nek (régen ez volt az acer szervíz) és potom 18500.- ért ÁFA NÉLKÜL beszerelik a kütyüt........ -
gorlin
őstag
Sok olyan celeronos gépekről hallottam ahol azért csendesebb a hűtés(Lenovo,ha jól emlékszem asus is volt köztük)
Nem az a gond hogy azt várom 100e forintól hogy fél millios gép tudása legyen benne.
Viszont az mennyi ideig tartott volna betenni az e power managmentbe hogy menjen állandóan a venti, mondjuk minimumon és ha kell feljebb.
Vagy szórakozzon 10mp-enként
Amúgy a gép nem rossz,csak a hűtésén dühöngök.Amúgy az intelt is szívesen szídom a celeron miattnagy szemetség kivenni belőle a speedstepet.mondhatták volna azt hogy öreg ez egymagos processzor kis teljesítménnyel de speedstepes.Ha nagyobbat akarsz két magosat akkor vegyél Core2Duot.Mondjuk az Amd ha jól tudom a sempronokba is tesz energiagazdálkodást.
-
twollah
nagyúr
Gondolom ezekbe a picsanyi tapokba nincs beszerelve sem passziv, sem aktic PFC.
Magyarul orosz rulett vele egy aramszunet vagy aramingadozas.Anno nyaron volt par vihar pillanatnyi aramkimaradasokkal a Chieftec tapom szepen kipotolta a pillanatnyi zavart a gep ment tovabb, a HiFim az azonnal kikapcsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest